Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 27/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
06:35 
Restaurant: Impossible [Repris]
Anna Maria's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 3 av 13. Producerat år 2012.
07:20 
Cutthroat Kitchen
Tournament of Terror: Heat Three. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 3 av 13.
08:10 
Cutthroat Kitchen
Tournament of Terror: Heat Four. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 4 av 13.
08:55 
De beskidte helte [Repris]
Sanitøren Allan får en opgave, der både fascinerer og forfærder: en mand har ligget død i sin lejlighed i månedsvis, og Allan skal sørge for at lejligheden bliver ryddet og står uden spor efter den tragiske hændelse. Kollegaerne Martin og Mike kommer også på arbejde, da et kolonihavehus har været udsat for indbrud og hærværk med vandskade og en ulykkelig ejer til følge. I kælderen under et bageri opdager skadechefen Jan en kolossal mængde gærende mel, som har resulteret i et væld af insekter og stank i miles omkreds. 27/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2014.
09:45 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8 av 20. Producerat år 2013.
10:15 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 2. Del 9 av 20. Producerat år 2013.
10:50 
Special Victims Unit [Repris]
Intoxicated. Da Denise Eldridge finder sin 15-årige datter Carrie i seng med den 21-årige Justin, ringer hun omgående til politiet og melder ham for at have haft sex med en mindreårig. Da Denise senere bliver fundet myrdet, kommer datteren og hendes elsker under mistanke. ,. Säsong 6. Del 19 av 23.
11:45 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. ,. Säsong 7. Del 2 av 9.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The white asparagus triangulation. Sheldon er ovenud lykkelig, da Leonard endelig synes at have fundet en kæreste, Stephanie, der kan leve op til alle Sheldons høje krav. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 23. Producerat år 2008.
13:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The vartabedian conundrum. Leonard søger råd og vejledning hos Penny, da hans forhold til Stephanie udvikler sig hurtigere end han havde planer om. Sheldon bliver offer for sine tendenser til hypokondri. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10 av 23. Producerat år 2008.
13:55 
The Big Bang Theory
The bath item gift hypothesis. Sheldon vækker stor irritation hos vennerne med sin besættelse af at følge alle regler inden for korrekt julegave-ettikette. Leonard er knust, da Penny begynder at gå ud med en af hans kolleger. Säsong 2. Del 11 av 23. Producerat år 2008.
14:25 
The Big Bang Theory
The killer robot instability. Pennys kritik af Wolowitz' kærlighedsliv sender ham ud i en depression, som medfører at han svigter ved den kamp-robot konkurrence, hvor gutterne ellers har hårdt brug for hans ekspertise. Säsong 2. Del 12 av 23. Producerat år 2008.
14:55 
CSI: NY [Repris]
Second chances. Da CSI-holdet finder liget af en tidligere narkoman i en gyde, opdager de hurtigt, at han har været offer for en forbrydelse. Og hvad vigtigere er, så har han også tegnet en stor livsforsikring, som kunne være et motiv. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11 av 23.
15:55 
CSI: NY
Criminal justice. Efterforskningen af et brutalt knivstikkeri tager en overraskende drejning, da holdet opdager, at noget af bevismaterialet på gerningsstedet er blevet plantet for at inkriminere en specifik person. Säsong 6. Del 12 av 23.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Wolfe in sheeps clothing. Ryan bliver kidnappet af den russiske mafiaboss' Ivan Sarnoffs håndlangere, men han bliver snart løsladt igen med instrukser om at sløre beviserne i et rovmord, som har forbindelse til maffiaen. Hvis Ryan nægter, vil en dreng, som maffiaen holder som gidsel, blive myrdet. Drengen er søn af Ryans ven, der i sin tid hjalp til med at få Sarnoff bag tremmer. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 20 av 25.
17:55 
CSI: Miami
Chip/tuck. En plastikkirurg bliver smidt i en stor havefræser på en ejendom tilhørende en kvinde, som er blevet afhængig af plastkirurgi. Efterforskningen bliver personlig for Horatio, da han opdager at Ron Saris stadig er i live, samt at han var patient hos den myrdede plastikkirurg. Horatio får et chok, da han opdager at Saris er på en undercover mission, og han frygter at Saris vil true Julia. Säsong 7. Del 21 av 25.
18:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Haris og Halid er to konkurrencelystne brødre, der gerne vil give deres far en god gave. Det får de muligheden nu, når vært Felix Smith inviterer dem til at prøve kræfter med ’The Wall’. Men spillet på væggen er risikabelt, så selvom drengene håber på at skrabe penge nok sammen til en splinterny sofa, skal de have nerver af stål for at klare mosten. Storebror Halid skal i den lydtætte boks og svare på spørgsmålene, mens Haris skal gamble stort på gulvet. Har brødrene fordelt opgaverne rigtigt? Og kan de svare rigtigt på spørgsmål om alt fra internetbrowsere og OL-discipliner til græsk og romersk mytologi?. ,. Säsong 1. Del 14 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Det er direkte livsfarligt at køre bil i påvirket tilstand, og derfor skrider Vlado også håndfast til handling, da han får en mistanke om, at en ung bilist er påvirket af narkotika. Han får også stoppet en anden bilist, som har drukket langt over det tilladte. Et andet sted i politikredsen må Henrik træde til, da en kollega skal have hjælp til at veje en trailer, der tydeligvis har alt, alt for meget læs på. I Upper Darby i USA bliver Thomas først kaldt ud til et butikstyveri, og bagefter må han tage sig af en ung mand, der skælder sin mor voldsomt ud. Säsong 19. Del 4 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
FBI
Doomsday. FBI-agenterne Bell og Zidan efterforsker drabet på en sikkerhedsinspektør og forsøger at opklare, om det er forbundet til et læk på atomkraftværket, hvor hun arbejdede. Säsong 1. Del 5 av 22. Producerat år 2018.
22:00 
FBI
Family Man. Da en senators datter bliver kidnappet og gerningsmanden kræver løsepenge, må FBI forsøge at finde frem til den lille pige, før tiden løber fra dem. Men for at det kan lykkes, må de grave i senatorens fortid. Säsong 1. Del 6 av 22. Producerat år 2018.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
There's no place like home. Tornadoer har hærget i Kansas, men da efterfølgende dukker en række lig op, som ikke ser ud til at have lidt under stormen, tager holdet afsted. Samtidig er JJ presset på såvel arbejds- som hjemmefronten. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7 av 24. Producerat år 2011.
00:05 
Criminal Minds
Hope. En sag bliver meget personlig for Garcia, da en af hendes veninder forsvinder på 7-årsdagen for sin datters forsvinden. Säsong 7. Del 8 av 24. Producerat år 2011.
01:00 
Morderne iblandt os [Repris]
American Monster. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2 av 10.
02:05 
Morderne iblandt os [Repris]
Family Snapshot. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. ,. Säsong 2. Del 3 av 10.
03:05 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby undersøger de helt unges drukkultur. Danske unge drikker dobbelt så meget som gennemsnittet i Europa, og de begynder i en tidlig alder. Søren møder blandt andet Rachel, som blev alkoholiker, inden hun fyldte 18 år. Han møder Michael, der mistede sin 17-årige søn ved en alkoholrelateret ulykke. Derudover følger Søren også en gruppe festarrangører, som via sociale medier arrangerer drukfester for de helt unge. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
03:55 
Unge i nattens klør
Hvis der er noget man som forælder frygter, så er det, at ens barn en nat befinder sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt og fx bliver offer for tilfældig vold. I dette program mødes Søren Vejby med ofre for grov og tilfældig vold. Søren mødes med en 17 årige pige, der første gang hun prøvede alkohol fik for meget, og endte med at blive voldtaget. Søren besøger også Julius og hans far Peter Mygind. Julius blev overfaldet af 15 unge på én gang, hvordan reagerer man som far i sådan en situation? Søren opsøger til sidst en voldsmand der har mange grove overfald på samvittigheden. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
04:40 
Mom [Repris]
Soup Town and a Little Blonde Mongoose. Da Christy bliver syg, får Bonnie pludselig en overvældende lyst til at passe på hende. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 18 av 22. Producerat år 2018.
05:05 
Mom [Repris]
Lumbar Support and Old Pork. Bonnie reagerer meget uventet, da hun finder ud af, at Adams bar klarer sig godt. Og så tager Christy og Tammy på en dobbeltdate. 02/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 19 av 22. Producerat år 2018.
05:25 (06:15)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 29/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 5 av 13. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se