Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
06:05 (07:00)
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram. Jesper og Eva er ved at bygge deres drømmehus i Saltsjø-Boo nær Stockholm. For tre år siden mistede Jesper sin mor, og det fik parret til for alvor at stoppe op og overveje, hvad de ville med deres liv, og hvad der var vigtigst. De bestemte sig for at sælge både deres hus, sommerhus og alle unødvendige ejendele. Säsong 2015. Del 8 av 8.
DR1
07:00 (08:05)
Det store bevægelseseksperiment
"Jeg kæmper mod alt muligt teknologi, som i den grad har fat i de børn her. Jeg er i tvivl, om de overhovedet er blevet bedre" Over 2 måneder har Jacob Riising forsøgt at få børn på Nyrupskolen til at bevæge sig mere. Det er tid til at gøre status over eksperimentet. Derfor sætter Jacob ind med en slutspurt, inden børnene skal tilbage på SDU's testbane for at se, om de har forbedret deres resultater. Jacob vil bl.a. se, hvad det gør ved gamerdrengen Noah, hvis han ikke gamer en hel weekend og i stedet bruger tid med familien i naturen. Forbedrer det hans resultater?. Säsong 1. Del 4 av 4.
DR1
08:05 (08:35)
Den grønne optur
Hvordan skal vi køre?. Joakim har en overraskelse til Thøger. Deres elbil er for kedelig, så Joakim har i den grad sørget for en opgradering. Med masser af hestekræfter. Det handler om transport, og de løsninger, der skal hjælpe os med at rejse, køre og fragte ting rundt i verden med bedre klimasamvittighed. Säsong 1. Del 3.
DR1
09:31 (10:00)
Antikduellen
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Vejle og omegn. Säsong 1. Del 22 av 30.
DR1
10:00 (11:00)
Guld i Købstæderne - Nyborg
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og fortælle klenodiernes historie. I denne uge besøger Guld i Købstæderne Nyborg. Her bliver eksperterne blandt andet præsenteret for tidlige værker af kunstneren Michael Kvium og en BMW i børnestørrelse. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, besøger også byens bibliotek, der betegnes som en funktionalistisk perle, skabt af nogle af landet førende arkitekter og møbelsnedkere. Hun kommer også forbi den nu nedlagte færgehavn. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver der blandt andet kamp om en skrivepult designet af den kendte møbelarkitekt Finn Juhl. Säsong 1. Del 5.
FST 5
10:00 (11:00)
Guld i köpstäderna
Experterna värderar en japansk tiger medan kunderna förhandlar om en målning av I.L. Jensen. Cecilie får höra historien bakom stadens kyrkor. Vi bekantar oss med fem olika handelsstäder. Del 6 av 10.
SVT1
10:10 (10:55)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Fiskar och Gör om mig. Intervju med fiskeprofilen Martin Falklind. Han berättar om dokumentärserien "Fiskarnas rike" som visas i SVT. Ännu en modig tittare får en ny stil i Gör om mig. Stylist är Hedvig Andér och frisör är Heléne Hagman. Resereportage där programledaren Pia Herrera tar oss med till sin uppväxtstad Borås. 14/10 år 2021 i SVT1. Säsong 2021. Del 103 av 144. Producerat år 2021.
SVT1 HD
10:10 (10:55)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Fiskar och Gör om mig. Intervju med fiskeprofilen Martin Falklind. Han berättar om dokumentärserien "Fiskarnas rike" som visas i SVT. Ännu en modig tittare får en ny stil i Gör om mig. Stylist är Hedvig Andér och frisör är Heléne Hagman. Resereportage där programledaren Pia Herrera tar oss med till sin uppväxtstad Borås. 14/10 år 2021 i SVT1 HD. Säsong 2021. Del 103 av 144. Producerat år 2021.
DR2
11:00 (11:40)
Bagom serien - Smag på verden med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. (Anthony Bourdain Parts Unknown) Den 8. juni 2018 blev Anthony Bourdain fundet død. I dette sidste afsnit af Parts Unknown udvælger folkene bag serien, nogle af de bedste og ukendte øjeblikke fra tiden med ham. Säsong 12. Del 6.
DR1
11:00 (11:45)
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 22. Del 18 av 25.
DR2
11:40 (12:20)
Smag på verden med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. (Anthony Bourdain Parts Unknown) Denne episode udforsker, hvordan Anthony Bourdains unikke perspektiv og ageren har ændret vores syn på mad, rejser og kultur. Säsong 12. Del 7.
DR1
12:10 (12:40)
Bonderøven 2015 (1)
I denne episode af Bonderøven: Det er vinter på Kastaniegården. Fårene går udenfor og fodres med turnips og hø. Frank laver en speciel høhæk af cypresbrædder og pileflet, hvor alle fårene kan spise hø på samme tid. Frank tager til Sønderjylland for at få savet granbrædder til lofter i det nye stuehus. Hjemme igen færdiggøres havelågen, til planteskolen, med egebrædder og hvide pil. Säsong 2015. Del 1.
DR2
12:20 (12:50)
Lyst til luksus
Luksus er blevet in igen. Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus?. I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Säsong 1. Del 4 av 5.
FST 5
12:35 (12:40)
En liten, stor värld
Somriga Helsingfors. Vyer från världen i litet format.
DR1
12:40 (13:40)
Maddysten
Mexicansk. Denne gang skal de 8 familier i Maddysten konkurrere i det mexicanske køkken. Familierne får ekstra travlt, når de skal lave en mexicansk buffet til hele 100 gæster. Og så får de testet deres taco-evner, når de skal følge Louisa Lorang i "kokkens efterfølger". Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh. Säsong 2. Del 2 av 8.
DR2
12:50 (13:20)
Lyst til luksus
Luksus er blevet in igen. Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus?. I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Säsong 1. Del 5 av 5.
DR1
13:40 (14:30)
Kære nabo - gør bras til bolig Lyngby
Da Anne Amalie og hendes kæreste købte det store hus i Lyngby, så fremtiden lys ud for den sammenbragte familie. Men allerede inden parret og Anne Amalies tre piger nåede at flytte ordentligt ind i huset, gik kæresten fra hende. Anne Amalie brugte hele sin formue på at købe ham ud af huset - for hun kunne ikke nænne at rykke rundt på børnene endnu engang. Men med fuldtidsarbejde, som alenemor til tre og med en mental blokering i forhold til indretningen af den braste drøm af et hus, har Anne Amalie ikke kunnet blive færdig med villaen. Derfor har hun tilkaldt designerne Anders Faarborg og Rasmus Robert og bedt dem om hjælp til at indrette husets store stue og den tilstødende, overdækkede terrasse. Nu har de fire dage, et budget på 0 kr. og hvad naboerne kan tilbyde af gamle ting og sager samt hjælpende hænder til at få Anne Amalie og hendes tre piger ordentligt på plads. Säsong 1. Del 7.
DR1
14:30 (15:20)
Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad
Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Programledare: Mads Steffensen.
FST 5
16:25 (16:55)
Norska arkitekthem
Arkitekter jobbar dagligen med att rita hem åt andra, men hur bor de själva? Charlotte Thiis-Evensen bekantar sig med sex norska arkitekthem. Denna gång möter hon Reiulf Ramstad. Del 2.
DR1
18:00 (18:30)
Antikduellen
To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Aarhus og omegn. Säsong 1. Del 23 av 30.
SVT1
18:45 (19:30)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Middagsvärd Frida Boisen. Middagsbjudning med journalisten, programledaren och författaren Frida Boisen. Maud Onnermark inspirerar oss att laga god mat i helgen och Fransesca Quartey tipsar om sevärda tv-serier. Säsong 2021. Del 104 av 144. Producerat år 2021.
SVT1 HD
18:45 (19:30)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Middagsvärd Frida Boisen. Middagsbjudning med journalisten, programledaren och författaren Frida Boisen. Maud Onnermark inspirerar oss att laga god mat i helgen och Fransesca Quartey tipsar om sevärda tv-serier. Säsong 2021. Del 104 av 144. Producerat år 2021.
FST 5
18:52 (19:00)
Klipp ur Strömsö
Svävande sommarblommor. Att odla på en gren ger trädet karaktär. Strömsös Owe Salmela och Camilla Forsén-Ström visar hur man gör plantering i ett äppelträd. Redaktör: Elisabeth Morney.
DR1
03:20 (04:05)
Kære nabo - gør bras til bolig Lyngby
Da Anne Amalie og hendes kæreste købte det store hus i Lyngby, så fremtiden lys ud for den sammenbragte familie. Men allerede inden parret og Anne Amalies tre piger nåede at flytte ordentligt ind i huset, gik kæresten fra hende. Anne Amalie brugte hele sin formue på at købe ham ud af huset - for hun kunne ikke nænne at rykke rundt på børnene endnu engang. Men med fuldtidsarbejde, som alenemor til tre og med en mental blokering i forhold til indretningen af den braste drøm af et hus, har Anne Amalie ikke kunnet blive færdig med villaen. Derfor har hun tilkaldt designerne Anders Faarborg og Rasmus Robert og bedt dem om hjælp til at indrette husets store stue og den tilstødende, overdækkede terrasse. Nu har de fire dage, et budget på 0 kr. og hvad naboerne kan tilbyde af gamle ting og sager samt hjælpende hænder til at få Anne Amalie og hendes tre piger ordentligt på plads. Säsong 1. Del 7.
DR1
04:05 (05:05)
Maddysten
Premiere. I Maddysten konkurrerer otte nye familier fra hele landet om at blive Danmarks bedste madfamilie gennem en række inspirerende udfordringer i køkkenet. I løbet af otte uger skal familierne lave deres egne personlige burgere og demonstrere deres evner til at aflive og tilberede en hummer, men de bliver også kastet ud i at lave den perfekte picnickurv, servere mexicansk mad til 100 mennesker, lave vegansk mad og forberede en festlig fødselsdagsmiddag. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den nye dreng i klassen er den karismatiske kok Gorm Wisweh. Säsong 2. Del 1 av 8.
DR1
05:05 (05:35)
Bonderøven 2014 (20)
På Kastaniegården skal den nyopfundne æblevasker-maskine stå sin prøve, når Frank og Claude skal have vasket over 700 kg æbler til årets cider-produktion. Frank besøger en dendrokronolog for at få fastslået, hvor gamle de oprindelige tømmerstykker i det gamle bindingsværkshus er. Den nyslyngede å er på mange måder en succes, nu viser det sig nemlig, at mange flere ørreder gyder her. Frank vil lave sine egne cider-æbletræer, derfor finder han egnede selvsåede æbletræer, som han tager podekviste fra. Og så skal vi se, om det lykkes at lave julesalat af cikorie. Säsong 2014. Del 20.
SVT1 HD
05:20 (06:05)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Middagsvärd Frida Boisen. Middagsbjudning med journalisten, programledaren och författaren Frida Boisen. Maud Onnermark inspirerar oss att laga god mat i helgen och Fransesca Quartey tipsar om sevärda tv-serier. 15/10 år 2021 i SVT1 HD. Säsong 2021. Del 104 av 144. Producerat år 2021.
SVT1
05:20 (06:05)
Go'kväll
Svenskt magasin från 2021. Middagsvärd Frida Boisen. Middagsbjudning med journalisten, programledaren och författaren Frida Boisen. Maud Onnermark inspirerar oss att laga god mat i helgen och Fransesca Quartey tipsar om sevärda tv-serier. 15/10 år 2021 i SVT1. Säsong 2021. Del 104 av 144. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå