Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters
Going Bigger in Buffalo. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 136. Del 4.
06:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
A Musical Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10.
07:25 
Property Brothers: Forever Home
Bringing the Dream to Life. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 4. Del 11.
08:10 
Top Gear [Repris]
We All Scream For Ice Cream -- Meet The All-Terrain Ice Cream Van!. Paddy viser sin seneste kreation frem - en off-road isbil til det moderne menneske. Trioen tester Honda E, Vauxhall Corsa-e og Mini Electric i et løb omkring Alton Towers. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 29. Del 5. Producerat år 2020.
09:00 
Top Gear
Verdens største og sjoveste motormagasin er tilbage med værtstrioen Chris Harris, Freddie Flintoff og Paddy McGuinness. Säsong 29. Del 6. Producerat år 2020.
10:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Client Renovation Rescue. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
11:10 
Mother & Daughter Renovate
Small House, Big Problems. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
12:15 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
The Darkest Journey Home. Benson arbejder sammen med en ung kvinde for at hjælpe hende med at huske detaljer og mistænkte i hendes voldtægt. For at lære en ny teknik til vidneafhøring, skal Rollins og Fin selv opleve den på egen krop. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 2. Producerat år 2019.
13:15 
Law & Order: Special Victims Unit
Down Low in Hell's Kitchen. En seriekrænker, der går efter mænd på homoseksuelle barer, viser sig at være svær at fange, indtil en berømthed står frem med sin historie. Säsong 21. Del 3. Producerat år 2019.
14:15 
CSI: NY [Repris]
Open and shut. Da en portier falder død om midt i hotellets atrum, må holdet i gang med at efterforske sagen. Og så fortæller en kvinde, at hun har skudt den person, der slog hendes mand ihjel. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6.
15:15 
CSI: NY
Murder sings the blue. Under en fest, begynder en ung pige pludselig at bløde fra både øjne, næse og mund. Holdet af efterforskere mistænker, at hun var offer for et biologisk angreb, men sagen viser sig at være mere kompliceret, da de opdager, at Hawkes kender pigen. Et andet sted i byen bliver en rig playboy fundet druknet i sin indendørs pool. Säsong 3. Del 7.
16:20 
CSI: Miami [Repris]
Skeletons. Walter Resden, den mistænkte seriemorder, der undveg Horatio for 11 år siden i New York og endnu en gang for nylig i Miami, vender tilbage. Horatio bliver chokeret, da han opdager, at Resden nu er sammen med datteren af et af hans ofre. Jagten på Resden bliver indledt, da liget af en mand bliver fundet under en volleyballkamp. En husnøgle bliver fundet i offerets hals. På laboratoriet frygter Natalia, at Delko har gjort hende gravid. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2015.
17:35 
CSI: Miami
Deviant. Alexx' DNA-spor bliver fundet allevegne i hendes kvarter, da hun kommer under mistanke for at stå bag drabet på en tidligere dømt pædofil. Alexx har sat plakater op, der skal advare forældre om manden, og det har muligvis ført til hans død. Horatio opdager imidlertid, at mange i kvarteret har ønsket manden død, og holdet må nu finde den rigtige morder, så Alexx kan blive frikendt. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2015.
18:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Laureate Accumulation. Da ærkerivalerne Pemberton og Camobell charmerer sig ind på Amerika gennem en pressetur, må Sheldon og Amy forsøge at få nogle tidligere Nobelprismodtagere over på deres side, så de kan genvinde æren for deres teori om assymetri. Imens kæmper Bernadette og Howard med at få Halley til at sove, da hun er bange for mørket. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 18. Producerat år 2018.
18:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Inspiration Deprivation. Bare tanken om, hvad det ville betyde for kvinder overalt på kloden, hvis hun skulle gå hen og vinde en Nobelpris, bliver for meget for Amy, der får et nervøst sammenbrud. Imens forsøger Raj og Howard at genleve de gode gamle dage, da Howard køber en scooter, der ligner en han ejede for mange år siden. 04/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 19. Producerat år 2018.
19:15 
The Big Bang Theory
The Decision Reverberation. Raj er bange for, at ingen vil tage ham seriøst, da han udgiver en artikel, hvori han antyder, at han muligvis har opdaget liv i rummet. Og så håber Leonard på at blive ledende forsker i et studie om plasmafysik, men det skal vise sig at være lidt af en udfordring. Säsong 12. Del 20. Producerat år 2018.
19:35 
The Big Bang Theory
The Plagiarism Schism. Kripke har fundet beviser, som indikerer, at Dr. Pemberton kopierede hans afhandling på universitet. Men Amy og Sheldon har svært ved at beslutte sig for, om de skal melde ham eller ej. Og Howard bliver noget overrasket, da han finder ud af, at Bernadette ikke var den eneste servitrice på The Cheesecake Factory, som var lun på ham!. Säsong 12. Del 21. Producerat år 2018.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
Ved Lyngby forsøger videobilen at standse en orange motorcykel, der har kørt alt for stærkt. I stedet for at standse, drejer motorcyklisten gashåndtaget i bund, og der starter en hæsblæsende eftersættelse. På motorvejen uden for København kører en Ford Mondeo på en egoistisk måde, der bringer andre menneskers liv i fare. I Hellerup tror en varebil, at den er alene på vejen, men videobilen ligger lige bagved. Og i Nordsjælland må videobilen køre ud i rabatten for at undgå at køre frontalt ind i en modkørende. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2021.
21:00 
FBI
Salvation. En lærer forsvinder, og holdet undersøger alle, der kunne have haft problemer med ham. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
22:05 
FBI
Ties That Bind. Et tidligere kidnapningsoffer er forbundet med en række mord, der bl.a. omfatter datteren af en NYPD-detektiv. Kristen begynder at tvivle på sine evner som agent, efter en træningsøvelse ryster hende. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
23:10 
Nogen ved noget om Emilie Meng [Repris]
Et år efter Emilies forsvinden efterlyser politiet en lys Hyundai. Her kommer en ung kvinde i tanke om en meget ubehagelig oplevelse med en mystisk mand i en lys bil på Roskilde Station, kun fire timer før Emilie forsvinder. Jesper og Bo mødes med den unge kvinde, der er overbevist om, at hun har kigget Emilies morder i øjnene. Henrik Høgh-Olesen, professor i psykologi, tegner en profil af en mulig gerningsmand. Den kan passe på Peter Madsen, men også andre mulige gerningsmænd er i spil og skal undersøges. 03/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2021.
00:20 
Red Riding Hood
I den mørke middelalder bliver den lille landsby, Daggerhorn, terroriseret af en varulv. De dunkle nætter er en farlig tid for landsbyens beboere, der aldrig ved, hvornår bæstet vil slå til. Den unge pige, Valerie, er imidlertid optaget af sin forelskelse i byens unge skovhugger og deres planer om at løbe bort sammen. Men midt i deres lykkerus bliver Valeries søster offer for varulven, og landsbyboerne tilkalder varulvejægeren Fader Solomon, Dødstallet fortsætter dog med at stige for hver fuldmåne, og snart opdager Valerie, at hun på mystisk vis har en forbindelse til varulven. En forbindelse, der trækker dem mod hinanden, hvilket både forvandler Valerie til mistænkt og lokkemad!. Producerat år 2011. Regissör: Catherine Hardwicke, Skådespelare: Billy Burke, Shiloh Fernandez, Julie Christie, Amanda Seyfried, Gary Oldman.
02:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Bringing the Dream to Life. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 11.
03:40 
Still a Mystery [Repris]
The Hidden Clues. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2020.
04:50 (05:55)
Still a Mystery
Eyes on Her. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå