Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:15 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
Del 1.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 28.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Danmarks hemmelige forsvar
De skulle kæmpe til sidste patron for at Sovjetunionen aldrig ville kunne sætte det røde flag på toppen af Christiansborg, de skulle klare sig gennem atomangreb og gasangreb med regnslag og gasmasker som eneste beskyttelse - og de var klar til at se stort på ordrer og kæmpe som taliban, hvis den danske regering gav op. Op gennem den kolde krigs sidste del i 1970'erne og 80'erne havde hjemmeværnet omfattende og hemmelige planer for at forsvare Danmark mod angreb fra Warszawa-pagten. De var en del af en omfattende skyggeverden, som kun få havde kendskab til under den kolde krig. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser, hvor tusinder af danskere - fra topembedsmænd til frivillige - helt frem til murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig. Säsong 1. Del 2 av 4.
12:40 
Store danske Videnskabsfolk
Tycho Brahe. Tycho Brahe var et renæssance-geni og betragtes som grundlægger af moderne observerende astronomi. Han var en kompromisløs og excentrisk forsker. Men hans popularitet og egenrådige temperament sendte ham i unåde hos kongen og landflygtighed. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker. Säsong 1. Del 6.
13:10 
Vores uendelige univers
Mælkevejen. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mælkevejen. Vores hjem. En ø af lys, der fortæller en dramatisk og dynamiske historie. Vi er først lige begyndt at forstå Mælkevejens plads i et univers med billioner af andre galakser - og nu kan vi se dens fremtid og uundgåelige endeligt. Hvordan kom vi hertil?. Og hvad er vores plads i universet?. Säsong 1. Del 3 av 5.
14:05 
Lyst til luksus
Dansk reportage fra Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus?. Og hvorfor har vi brug for luksus?. I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Sendt første gang 09.11.2017. Säsong 1. Del 3 av 5.
14:35 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2019. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er taget til Kenya for at rejse med jernbanen fra Mombasa til Victoriasøen. En strækning, der er opført gennem ørkner og klipper, gennem fugtige og sygdomsbefængte sumpe og på trods af lokale stammefolk og menneskeædende løver. En strækning, der meget sigende har fået navnet 'Vanvidsekspressen'. Säsong 6. Del 4 av 4.
15:20 
Rejsen i det græske øhav
Fourni, Lesbos og Samos. Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Turen skulle kun have varet få uger. I stedet tager det ti lange år, før helten Odysseus når hjem til sin kone efter den trojanske krig. Undervejs overvinder han kykloper, dødelige storme, sirener og andre fristelser. Historikeren Bettany Hughes følger i sporene på den græske helt. Hun undersøger arkæologiske fund og prøver at adskille myter fra historiske fakta. På første del af rejsen afslører 58 skibsvrag fra ca. 500 f.Kr., hvor farligt Middelhavet var i det gamle Grækenland. Säsong 1. Del 1 av 6.
16:10 
Jagten på kærlighedssvindleren
Et nyt tip. Alle de kvinder, Richard Scott Smith har snydt, beslutter sig for at sætte en stopper for hans svindelnumre. Nu har de fået et tip om, at han gemmer sig i Knoxville i Tennessee, hvor flere personer fra plattenslagerens fortid giver sig til kende. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud). Säsong 1. Del 3 av 4.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:25 
Dansk teater 300 år
Kulturkamp og krig. I mellemkrigstiden er der tre begivenheder der kaster skygge over hvert enkelt menneske: Den Første Verdenskrig, Den Russiske Revolution og den spanske syge. Og ud af det vokser et nyt slags teater og en ny slags revy. Liva Weel gør PHs ord til klassikere. Og på Riddersalen eksperimenterer man løs. Kjeld Abell, Per Knutzon og Lulu Ziegler tilhører en generation af kunstnere, der tegner dansk teater efter krigen og mange år fremover. Säsong 1. Del 6 av 10.
17:35 
Store danske videnskabsfolk: Peter Panum
Peter Panum. Lægen Peter Panum blev berømt for at stoppe et dødeligt udbrud af mæslinger på Færøerne, og som den første forstå, hvordan mæslinger smitter. Senere stoppede han et danske koleraudbrud, og regnes som grundlæggeren af den moderne medicin i Danmark. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. Säsong 2. Del 4.
18:05 
Danmarks hemmelige forsvar
Under den kolde krig regnede de fleste danskere med, at en atomkrig ville føre til total udslettelse, men i det skjulte forberedte myndighederne sig i de mindste detaljer på et liv efter atombomben. I kældrene under skoler og andre offentlige bygninger havde Civilforsvaret nedpakket nødhospitaler, sandsække, bårer og alt hvad der i øvrigt kunne blive brug for i tilfælde af krig. Helt frem til 1989 omfattede krigsplanlægningen alt fra rationeringsmærker og nødpenge til atomkirkegårde, krigsøvelser og indretning af underjordiske kommandocentre for ledende embedsmænd i kommuner og amter. Säsong 1. Del 3 av 4.
18:45 
Danmarks hemmelige forsvar
Under den kolde krig var Bornholm Danmarks og NATOs øje og ører bag jerntæppet. Men hvis krigen brød ud, måtte bornholmerne klare sig selv. Helt op til slutningen af den kolde krig tillod skiftende danske regeringer ikke, at allierede soldater deltog i øvelser på øen, fordi det ville tirre Sovjetunionen, der én gang havde besat øen. Derfor lagde nogle bornholmere hemmelige planer for, hvordan de skulle gemme luftværnskanoner i landmænds lader, bruge private jagthytter til soldater og anvende landbrugsmaskiner i forsvaret, hvis Warszawa-pagten angreb. Planlægningen var en del af en omfattende skyggeverden, som kun få havde kendskab til under den kolde krig. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser, hvor tusinder af danskere - fra topembedsmænd til frivillige - helt frem til murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig. Säsong 1. Del 4 av 4.
19:25 
USA's vilde madkampe
Pizzakrigen. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Kansas, USA, 1950'erne. Amerikanerne kender endnu ikke den italienske klassiker - pizzaen. Men to brødre har planer om at udvide deres restaurant Pizza Hut til resten af USA. Inden længe har amerikanerne forelsket sig i brødrenes pizza med den tynde skorpe. Men i skyggerne lurer rivalen Domino's - som også er etableret af to brødre. Säsong 2. Del 1.
20:10 
Civilisationernes storhed og fald
Byer og imperier. Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Secrets to Civilization) I jernalderen er der flere byer, som bliver indflydelsesrige. Men der er én by, der vokser fra og nedkæmper alle andre. Rom. Her er historien om, hvordan historiens første stormagt opstod. Et blomstrende imperium, der ændrer den måde, vi lever på. Hvilke miljømæssige faktorer gjorde Roms ekspansion mulig?. Säsong 1. Del 2 av 3.
21:05 
Galathea - en flig af livets gåde
Dansk Dokumentar fra I 1950-1952 lancerer Danmark sin hidtil største og dyreste videnskabelige ekspedition: Galathea Ekspeditionen. Formålet er at udforske dybhavet - et sted, der indtil da har været fuldstændig ukendt for mennesket. Ombord er en besætning, for hvem rejsen bliver et livsvarigt eventyr - men også for et besætningsmedlem bliver skæbnesvangert. Som de første i historien fisker de nede på 11.000 meter for at undersøge, om der findes liv på de største dybder. Gennem besætningens erindringer genlever vi den mindeværdige ekspedition, fiskeriet i Marianergraven og de personlige omkostninger undervejs.
21:30 
Et sted, to verdener
Fortet,. Vi befinder os på et af de mest spektakulære steder i Danmark. Stevns Klint på Sydsjælland. En del af verdensarven. Her ligger nemlig Stevnsfort, i dag koldkrigsmuseum, men i årtier et centralt militært sted; en vigtig brik i Danmarks og Natos forsvar. 18 meter under jorden arbejder menige soldater og deres overordnede. Nogle af dem overnatter her også i flere uger. Her hersker et ældgammelt hierarki, hvor det er forbudt at sætte spørgsmålstegn ved ordrerne eller de ekstreme forhold. Man spiser og opholder sig i hver sine rum alt efter rang. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede. Säsong 1. Del 6.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:25 
Riget
Gargantua. Spøgelseshistorie af Lars von Trier fra 1997. Mens Helmer blev strakt til jorden af et skud fra Rigmors pistol, har andre sørget for, at Krogshøj er tilbage igen - men ikke som en viljeløs zombie. Åge Krüger har også sin regelmæssige gang på Riget, når han besøger sin og Judiths lille søn. Fru Drusse har større materier at gå op i end hospitalhverdagens kævl og intriger. Hun fortsætter sin efterforskning, og sammen med Bulder og portør Hansen går hun på vingerne i et propelfly. Säsong 2. Del 3 av 4.
23:40 
Politiet mod de kriminelle
Politiet mod de kriminelle. Britisk dokumentarserie fra 2020. (Crime and Punishment) En 25-årig kvinde står frem og anklager sin tidligere idrætslærer for at have misbrugt hende seksuelt for ti år siden. Politiet i South Hampton kæmper med manglende økonomiske ressourcer og færre politibetjente, men de er fast besluttede på, at seksualforbryderen skal have sin straf. Säsong 2. Del 3.
00:30 
Vores uendelige univers
Mælkevejen. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mælkevejen. Vores hjem. En ø af lys, der fortæller en dramatisk og dynamiske historie. Vi er først lige begyndt at forstå Mælkevejens plads i et univers med billioner af andre galakser - og nu kan vi se dens fremtid og uundgåelige endeligt. Hvordan kom vi hertil?. Og hvad er vores plads i universet?. Säsong 1. Del 3 av 5.
01:20 
I heroinens spor
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) I Mexico er heroinproduktionen større end nogensinde. Stofferne smugles til USA, hvor de ødelægger mange liv. Her fortæller en narkokurer, hvordan heroinen transporteres ind i landet. Vi følger efterforskeren James, der forsøger at spore og optrevle den lokale heroinforsyning i Columbus, men hvis hovedmistænkte pludselig forsvinder. Og vi møder junkien John, der må lyve hver dag for at få penge til et fix. Säsong 1. Del 3 av 5.
02:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:55 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå