Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Magic Ashton. Kevin tager alle midler i brug til en ti-middags smagsmenu for at imponere Lee. En chartergruppe med singlekvinder vil have et show af den provokative slags. 20/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2019.
06:55 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. It's Not About the Pastor. Stassi, Katie og Lala arrangerer en polterabend-fest for Brittany med prinsessetema, mens James får at vide, at han ikke længere er velkommen til Peters fødselsdagsfest. 04/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2019.
07:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2016. The Kardashian Curse. Khloé har svært ved at komme videre efter skilsmissen og har det endnu værre efter at have været sammen med Kourtney og Kris i Napa. Scott er parat til at gå langt for at slippe af med den påståede "Kardashian forbandelse". 26/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 12. Del 6. Producerat år 2016.
08:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2011. Tina på 32 år og Flemming på 36 år er gift og bor med deres fire børn i eget hus i den lille landsby Maugstrup i Sønderjylland. Ud af til ser alt idyllisk ud. Tina arbejder som sosu-assistent, men har de seneste 10 måneder været på barsel fra sit job som social og sundhedshjælper. Flemming arbejder som renovationsmedarbejder. De økonomiske problemer har givet voldsomme skænderier i det lille hjem og derfor har både Tina og Flemming allerede underskrevet skilsmissepapirerne. De ligger nu i en frankeret kuvert klar til at blive afsendt. Faktisk har parret en fornuftig indtægt, men alligevel forsvinder pengene på unødvendigt forbrug. Og da eksperterne først graver ned i kontoudtogene gemmer der sig flere overraskelser, som får dem til at indse, at der skal tages drastiske midler i brug for at rette op både ægteskab og økonomi. 04/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2010.
09:30 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram fra 2011. Sarah på 24 år og Jesper på 26 år bor i Frederiksværk med deres to små piger. Jesper arbejder som sælger i en butik, mens Sarah har fået job som souschef i en dagligvarebutik. Familien har i lang tid haft underskud på husholdningsbudgettet, fordi Sarah har været uden job. Det har dog ikke fået hende til at skrue ned for hendes lyst til at shoppe. Huset bugner af legetøj til pigerne og Dvd-film til parret. For at finansiere sit store forbrug har hun optaget hurtiglån bag om ryggen på sin mand, der stiltiende ser til, mens underskuddet bare vokser og vokser. Sarahs vilde forbrugseventyr kræver øjeblikkelig handling fra Gustav Juul og hans nye makker Louise Frost, der må tale med store bogstaver for at få parret til arbejde sammen om økonomien og stoppe med at shoppe over evne. Samtidig er det en kamp mod uret at få forhandlet aftaler med parrets mange kreditorer. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2010.
10:30 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2013. Sæsonafslutning. Linse og Diddes mandejagt på Sicilien bærer endelig frugt, da bryggetøserne møder to mænd, som øjensynligt er ægte mafiosoer. Didde gør alt for at score, men må erkende at bryggemetoder ikke virker på sicilianske mænd. Og så må Linse jo træde til for at vise, hvordan man flirter. Stephanie har fået det første job i sit nye eventbureau - hun skal lave en event for energidrikken Pussy. Stephanie har nøje udvalgt de to eventpiger, der skal sælge produkterne. Nu afhænger bureauets fremtid af, om ejerne er tilfredse med pigerne. Mor Anns hund Pixie har længe tyranniseret bryggen med sin højlydte gøen. Nu mener Mor Ann, at Pixies opførsel har forbedret sig. Derfor er hun fast besluttet på at få Pixies karantæne på stamværtshuset Haraldsborg ophævet. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2013.
11:35 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2022. Nu smækker de fire garvede dommere igen dørene op til køkkenet og sætter kampen om at blive MasterChef 2022 i gang!. De fire dommere er fyldte med forventninger, og de glæder sig til at få stillet deres appetit, når håbefulde amatørkokke skal imponere i køkkenet. Mindst tre af dommerne skal give et ‘Ja’, for at deltagerne kan iklæde sig et forklæde. Dommerne har også en løsning til at give chancen til de deltagere, som gemmer på et større potentiale end først noteret. 04/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2021.
12:45 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Ex-Best Man, Ex-Best Friend. I kølvandet på deres eksplosive skænderi, smider Jax Sandoval ud fra sin fest og overvejer helt at sige til ham, at han ikke er velkommen til brylluppet. 21/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2019.
13:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Tina har inviteret Jackie og familien samt Amalie og datteren Josefine til at fejre børne Sankt Hans i sommerhuset i Rågeleje. Og især datteren Lilly glæder sig ekstra meget til at møde de andre børn. Værten Tina er dog lidt nervøs for, hvordan dagen kommer til at gå for, hvad nu hvis børnene ikke kan sammen?. Og hvordan skal det gå med datteren Lilly, der kun vil tale engelsk? Janni og Karsten er inviteret til at deltage i en brevkasse på live tv, og derfor vil Janni købe en ny skjorte til Karsten, så han ikke tager standardoutfittet safariskjorten på. Men det er ikke lige sådan at købe skjorte til den kræsne Karsten. Janni er derfor lidt nervøs for, hvordan Karsten reagerer når han får skjorten. Det er dog ikke det eneste, Janni er nervøs for, hun er også lidt bekymret for, hvad den altid åbenmundede Karsten kan finde på at sige på tv. Men pludselig er der noget helt andet, Janni skal forholde sig til, for da ægteparret Ree ankommer til Tivoli er indgangen låst, og udsendelsestidspunktet nærmer sig med hastige skridt. 03/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2021.
14:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2021. New Year, Old Grudges. Erika skal til middag med de nære venner Kyle, Dorit og Lisa, men hun bliver vred, da de begynder at stille hende spørgsmål. 04/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 11. Del 20. Producerat år 2021.
15:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2021. Reunion Part 1. Da genforeningen starter, skal Erika tage seernes skarpe spørgsmål op og afsløre overraskende fakta om sit liv. Crystal indrømmer modvilligt, at hun har noget til fælles med Sutton. 08/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 11. Del 21. Producerat år 2021.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2018. Lars bor i Vissenbjerg på Fyn og her har han hvirvlet sig selv ind i en ond spiral af kviklån. Han låner penge for at betale sin gæld og alene de sidste to år har han lånt næsten en halv million. Samtidig er han ulykkelig over ikke at have nogen penge og kæresten Dorthe må betale for hans cigaretter, diesel og mad. Da Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen afslører Lars’ forbrug for parret, viser der sig dog et helt andet billede. For Lars bruger over 12.000 om måneden alene på diverseposten. De penge er blevet brugt på computer, dyr telefon, kæmpe fladskærms-tv, nye fælge til bilen og til at købe telefoner til venner og familie. Lars’ selvbedrag går op for både ham selv og hans kæreste, men det bliver en hård vej tilbage på sporet. Lars’ bil er i spil, hvilket han bestemt ikke er tilfreds med, men det er ikke nok. For at følge med gælden, der er eksploderet, skal han også tjene flere penge. 04/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 21. Del 8. Producerat år 2018.
17:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2018. Heidi, der bor i Hadsten med sine tre børn, bruger alle sine penge på boligindretning, ridetimer til sin datter og et nyligt lejet hus, der koster hende over halvdelen af lønnen hver måned. Når der ikke er flere penge på kontoen, får hun penge fra sin mor, der er presset både psykisk og økonomisk af datterens konstante behov for penge. 18/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 21. Del 10. Producerat år 2018.
18:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2022. Der er fart over feltet, når MasterChefs anden auditiondag sættes i gang! De fire dommere har høje forventninger til aspiranternes gebærden i køkkenet. Følelserne sidder helt uden på tøjet, når der igen skal deles hvide forklæder ud til de deltagere, som imponerer mest. Om dommerne benytter sig af en ekstra chance, vil tiden vise. Men én ting er helt sikker! Der er højt at flyve og dybt at falde på vejen til at blive MasterChef 2022. 02/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2021.
20:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsserie fra 2021. Sæsonafslutning. Camilla, der bor i Glesborg, har mistet overblikket over sin økonomi, og vender det blinde øje til regningerne, der ryger direkte i skraldespanden. Camilla betaler lige præcis 0 kroner af på sin gæld, der til gengæld efterhånden er vokset til over 700.000 kroner. Imens gælden vokser, ryger Camilla cigaretter for 2000 kroner om måneden, lader sin 7-årige datter få adgang til hendes dankort, så hun frit kan købe spil på mobilen, får bragt pizza ud, til trods for pizzeriaet ligger 250 meter fra hendes hoveddør. Camillas papmor, Helle, ser chokeret til, mens Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen viser hvor mange uansvarlige beslutninger, Camilla har truffet for at kunne fortsætte et liv uden at skulle yde særlig meget. Camilla har nemlig droppet forsikringerne, fordi hun ikke mener, hun har råd. Forsikringerne koster det kvarte af, hvad hun ryger for om måneden(!) Camilla planlægger at flytte i en større lejlighed, så hun ikke behøver at sove i stuen i den 3-værelses. Men med 15 flytninger på 12 år og en stribe af ubetalte flytteregninger efter sig, er opgaven for eksperterne at få Camilla til at koncentrere sig om at få betalt sin gæld, skrue ned for dovenskaben og op for evnen til at sige ’nej’ til sine børn. Og ikke at hjælpe hende til endnu et hjem, hun ikke har lyst til at bo i. Säsong 27. Del 10. Producerat år 2021.
21:00 
The Reckoning: Hollywood's Worst Kept Secret
Canadisk dokumentar fra 2018. En dokumentar om magtmisbrugskultur og om begyndelsen på en bevægelse, der ledte til et opgør med nogle af de største navne i underholdningsindustrien. Producerat år 2018. Medverkande: Barry Avrich, Melissa Hood, Terri Conn, Joan Collins, Regissör: Barry Avrich, Skådespelare: Mark Urman, Emma Thompson, Lauren Sivan, Jeanne Christensen, Katherine Kendall, Melissa Sagemiller, Ken Auletta, Rebecca Corry, Terri Colombino, Joan Collins.
22:55 
Anger Management
Amerikansk komedie fra 2003. Den lettere forknytte Dave Buznik er en forsigtig mand, der sjældent hæver stemmen. Efter noget tumult ombord på et fly, bliver han imidlertid dømt til at gå i terapi for at lære at kontrollere sit temperament. Terapeuten han får tildelt er dr. Buddy Rydell, der tilfældigvis også var på flyet, da episoden indtraf. For at tilbyde den bedste behandling overhovedet muligt, flytter dr. Rydell nu ind hos Dave, så han kan tage aktivt del i Daves hverdag. Producerat år 2003. Medverkande: Jack Giarraputo, Barry Bernardi, David Dorfman, Todd Garner, John Jacobs, Tim Herlihy, Adam Sandler, Allen Covert, Regissör: Peter Segal, Skådespelare: Woody Harrelson, John Turturro, January Jones, Luis Guzmán, Allen Covert, Marisa Tomei, Jack Nicholson, Adam Sandler, Jonathan Loughran, Krista Allen, Lynne Thigpen, Kurt Fuller.
00:55 
The Sinner [Repris]
Amerikansk thrillerserie fra 2021. Sæsonafslutning - Part VIII. Ambrose afslører hemmeligheden, der slog Percys liv ud af kurs og fik omfattende konsekvenser. 05/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2021.
02:05 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2019. DTLA. Efter at have bestået college og flyttet til Los Angeles, må søstrene Callie og Mariana finde rundt i både nye karrierer, og de komplicerede relationer der følger med, når man flytter til en ny by. 05/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
03:10 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2019. The Coterie. Beboerne holder en episk fest. Callie sætter arbejdet til side for en aften for at slå sig løs, mens Mariana forsøger at blive venner med sine nye kollegaer. 31/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
04:05 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Magic Ashton. Kevin tager alle midler i brug til en ti-middags smagsmenu for at imponere Lee. En chartergruppe med singlekvinder vil have et show af den provokative slags. 05/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2019.
05:00 (05:46)
Wozniacki & Lee [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2022. Olympic Blues. Efter at Caroline Wozniacki og David Lee er gået på pension, er der ingen, der længere har kontrol over deres liv. Nu er det op til dem selv at bestemme, hvor i verden de vil være, og hvordan de vil prioritere deres tid. Det lyder som et drømmescenario, men for mange tidligere topatleter er det ikke så let at gå på pension. De bliver ramt af ’Olympic Blues’. For Caroline og David føles det trygt at se frem til datterens ankomst, for så får hverdagen noget af den velkendte struktur tilbage. 02/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå