Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Restaurant: Impossible [Repris]
Meet the Impossible. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2014.
06:40 
Restaurant: Impossible
The Writing on the Wall. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2014.
07:25 
Selling the Big Easy [Repris]
Entertainers Dream vs. Broadmoor Estate. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. ,. Säsong 1. Del 9.
07:50 
De unge mødre [Repris]
Den unge mor Victoria er taget i ud i det københavnske natteliv, hvor hun håber på at møde drømmefyren. På Rhodos nyder Camilla og Kevin at være på børnefri ferie. Camilla har det svært med at vise sig i bikini, men hun forsøger at overvinde sig selv. Den unge mor Sandra er også ked af sin krop, derfor har hun taget kampen op mod kiloene. Hos Natascha Linea og Bent, der er forældre til Lia på knap et år, er der krise i parforholdet. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 4. Producerat år 2014.
08:40 
Flip or Flop [Repris]
Cliff Makeover. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. ,. Säsong 8. Del 9.
09:00 
Flip or Flop [Repris]
Midcentury Money Pit. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. ,. Säsong 8. Del 10.
09:35 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2014.
10:40 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2014.
11:50 
90 Day Fiance: Before the 90 Days [Repris]
Line in the Sand. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2017.
12:55 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
All or Nothing. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2017.
14:00 
Fixer to Fabulous [Repris]
Outdated to Modern. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
15:00 
Fixer to Fabulous
From Nightmare Cabin to Family Dream Home. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
16:00 
MasterChef Australia
Episode 39. En gruppe amatørkokke fra hele Australien dyster gennem en række udfordringer om at blive kåret som MasterChef og få en præmie på AUD 250.000. Säsong 11. Del 39. Producerat år 2019.
17:15 
De unge mødre
Hannah Melissa, Cecilya og Rene er flyttet hjem til Hannah Melissas mor. Kærligheden er stadig brandvarm hos det unge par, der nyder familielivet på Fur. Natascha Linea kæmper for at holde gang i gnisten, når hun tænder stearinlys og laver romantisk middag til kæresten Bent. Louise er endnu ikke kommet sig over bruddet med ekskæresten Jesper, men forsøger at glemme sine hjertesorger, når hun fester med sin mor og veninden Victoria. Og så er Sandra i tvivl om, hvem der er far til sønnen Timo. Säsong 19. Del 5. Producerat år 2014.
18:20 
Greys hvide verden [Repris]
Here's to future days. Izzie tilbringer noget tid sammen med en anden kræftpatient og overvejer om, hvorvidt hun skal få foretaget en risikabel operation. Mark er klar til at bringe sit forhold til Lexie videre til det næste stadium. Owen overvejer sit job på Seattle Grace. 19/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 23.
19:10 
Greys hvide verden
Now or never. Efter at have givet deres store og overdådige bryllup til Izzie og Alex, har Meredith og Derek indset, at et fint bryllup ikke er for dem og beslutter sig for at gøre deres kærlighed officielt på rådhuset. Den dag de vil forevige deres kærlighed er dog en ualmindelig hektisk dag og det er umuligt for dem at forlade hospitalet. I et hastigt øjeblik, erklærer de deres evige kærlighed til hinanden på post-it-notes. Säsong 5. Del 24.
20:00 
Before I Fall
Den unge Samantha Kingston lever det perfekte liv. Hun har en lækker kæreste, gode veninder og en lysende fremtid i vente. Men på Valentines Day omkommer hun i en bilulykke. Næste morgen vågner Samantha dog op igen, og det er stadig Valentines Day!. Hun indser, at hun hænger fast i tiden og er tvunget til at gennemleve den samme dag igen og igen. Og snart går det op for hende, at hendes liv måske ikke er helt så perfekt, som hun gik og troede. Producerat år 2017. Regissör: Ry Russo-Young, Skådespelare: Halston Sage, Jennifer Beals, Elena Kampouris, Zoey Deutch.
22:10 
Fifty Shades - I mørket
Den mystiske mangemillionær Christian Grey har besluttet sig for at vinde Anastasia tilbage. Det lykkes, men denne gang må han forberede sig på, at det er hende, der bestemmer reglerne. De begynder langsomt at genopbygge deres forhold, og Anastasia nærer et spinkelt håb om deres fremtid sammen. Men Grey har stadig sine indre dæmoner, og da hans fortid melder sig på banen i form af hans mentor og en gammel elsker, trues deres forhold på ny. Producerat år 2017. Regissör: James Foley, Skådespelare: Kim Basinger, Eric Johnson, Eloise Mumford, Dakota Johnson, Jamie Dornan.
00:50 
People Magazine Investigates [Repris]
Fallen Angels. I 2002 forsvinder en 12-årig pige på vej hjem fra skole i Oregon City. Politiets efterforskning fører ingen vegne, og snart forsvinder endnu en pige. ,. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
02:00 
Min nabo er morder [Repris]
Sex, Money and Murder. Lance Herndon levede et godt liv, indtil han blev myrdet. Bag facaden i det fine kvarter finder politiet frem til nogle dystre planer. 20/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2016.
03:05 
Min nabo er morder
Death Takes a Toll. Michael havde det hele, men så faldt hans liv fra hinanden. Og politiet kommer på sporet af en sag om korruption og løgne, der ryster to småbyer i USA. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2016.
04:15 
Ondskab i familien
King Brothers 938047. Er psykopatisk adfærd nedarvet?. For man kan jo godt arve både mors øjenfarve og skæve tænder, men hvad med din farfars talent for svindel eller din tantes voldelige tendenser?. Eller måske endda din fars flair for at slippe af sted med mord? Se med, når vi undersøger en række virkelige forbrydelser og forsøger at afdække, hvilken rolle generne spiller, og om adfæren kan knyttes til arven efter kriminelle familiemedlemmer. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2013.
05:25 (05:55)
Mom [Repris]
Smitten Kitten and a Tiny Boo-Boo Error. Bonnie og Adam fortryder, at de tilbragte deres første bryllupsdag sammen med Marjorie og hendes nye fyr. Jills forsøg på en god gerning bliver til et moralsk dilemma. 17/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå