Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:22 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (25/44)
Sacrificio D'amore. Brando se vratio živjeti u Carraru. Odlazi u posjet Annibaleu Lucchesiju da ga pita bi li se mogao vratiti kod njega na posao. Lucchesi mu ponudi da vodi poslove dva rudnika mramora koji su u njegovom posjedu, pa Brando okupi grupu kopaca, ukljucujuci i svog prijatelja Saverija, te pocne raditi u Lucchesijevim kamenolomima. Ondje Brando i Lucchesi odluce dijeliti zaradu od mramora zajedno s radnicima i tako to postane prva kooperativa u Carrari. Anna prizna Maddaleni da otprije poznaje Nanu. Zajedno s Tommasom podu gledati predstavu u kazalištu, no ondje se šokiraju riskantnom ulogom koju ona tumaci na pozornici. Livio ne može prihvatiti cinjenicu da se njegova sestra zaljubila u rudara, strahuje da Branda zanima jedino obiteljski imutak. Kako bi zaštitio svoje interese, Livio se sukobi s ocem i zatraži od njega da mu prepiše dio nasljedstva. Kako se bliži vjencanje, vrijeme je i da Brando odvede Lucreziju da upozna njegovu obitelj. Svi su ocarani njome, no jedini tko i dalje ima sumnji u buducnost svoga sina jest otac Vito. Silvia je ocajna zbog Brandova povratka i njegova skorašnjeg vjencanja s Lucrezijom. Odluci se povjeriti Maddaleni i pitati je bi li trebala Brandu otkriti o tome kako se za njega žrtvovala. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšek. Del 25.
11:12 
Eko zona
Za razliku od prijašnjih godina kada se samo govorilo o prelasku manjih zemalja na energetske sustave koji se iskljucivo oslanjaju na obnovljive izvore energije, danas postoji više od 300 znanstvenih radova u kojima se istice da je prestanak uporabe fosilnih goriva globalno moguc. To tvrdi i njemacki znanstvenik Christian Breyer koji radi na finskom sveucilištu Lappeenranta. Poput svojih istomišljenika, želi paralelno ozeleniti i energetski i prometni sektor. Ekstremne vremenske prilike sve su cešce. Dulja sušna razdoblja uzrokuju smanjeni urod a industrijalizirana poljoprivreda odgovorna je za desetak posto globalnih emisija staklenickih plinova. Do 2050. potražnja za hranom u svijetu porast ce za 70 posto. Kako u svjetlu klimatskih promjena osigurati dovoljno hrane? Urednik: Mladen Ilickovic.
11:40 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Karipski cvijet, telenovela (12) (88/120)
Flor Do Caribe. Cassiano kaže pilotima da je Dionisio narucio zlocin. Oni zakljuce da ce pokušati završiti zapoceti posao. Odluce cuvati Samuela. Cassiano iznese svoj plan Ester. Arruda dobiva novac za obavljeni posao. Helio razgovara s Dionisiom i sazna da je Samuel još živ. Dionisio kaže da ce platiti ostatak novca nakon dovršena posla. Arruda potvrdi da ce ga završiti. Helio kaže roditeljima da ce biti dopredsjednik tvrtke. Ester predlaže Carol da Lino napravi novu kolekciju. Carol je uzbudena i predlaže da Tais bude manekenka. Ona se opire, ali na kraju pristane. Viridiana kaže Chicu da se njezina kci vratila. On se raduje, ali i brine zbog toga. Lindaura i Ester odlaze Samuelu u posjet. On zahvali Cassianu jer ga je spasio i vrati mu turmalin. Dora nazove Quirina. Kaže mu da je u samostanu kako bi razbistrila misli. On joj kaže da se Juliano ženi, a ona obeca doci na vjencanje. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 88.
13:18 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (23/150)
The Dr. Oz Show 8. Kad kupujemo traperice, uvijek padnemo u depresiju. No od danas više nece biti tako. Naše istraživanje ce nam otkriti kako pronaci savršenu velicinu, koja je razlika izmedu skupih i jeftinih traperica i kako ih bezbrižno kupovati. Pogledajte i kako je bilo kad je dr. Oz posjetio set emisije "Dr. Ken Jeong". Odabrala: Martina Rajšek. Del 23.
14:04 
Potrosacki kod (R)
14:29 
Pogled preko granice - Hrvati u BIH
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:48 
Korak do neba (2), serija (12) (11/16)
Un Passo Dal Cielo 2. Slavni violinist Orlando Tagliavini pronaden je mrtav kraj jezera na kojemu je trebao održati koncert. Sumnje odmah padaju na njegova brata Ludovica, neuspješnog i zavidnog glazbenika. Premda ga Chiara i Pietro odgovaraju, Giorgio, kojeg podržava Miriam, odluci krenuti u opasnu misiju koju mu je predložio Arbeiten. On zapravo svjesno dovodi u opasnost svoj život. Vincenzo i Astrid su iz dana u dan sve bliskiji, iako se ona i dalje nada da ce joj se njezin bivši vratiti. Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšeke. Del 11.
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Kultura s nogu
U ovotjednoj emisiji "Kultura s nogu" razgovaramo s Milanom Vukovic Runjic, procelnicom zagrebackoga Gradskog ureda za kulturu, saznajemo zanimljive stvari o romanu "Watt" slavnoga Samuela Becketta te propitujemo Nobelovu nagradu za književnost dodijeljenu Peteru Handkeu. Kao i uvijek, nudimo i Kulturni pregled Rudija Pavlovica. Voditelji: Jure Radnic i Dražen Ilincic Redateljica: Kamelija Cancarevic Urednik: Dražen Ilincic.
20:38 
Destinacija: Hrvatska, emisija o turizmu
21:05 
Mijenjamo svijet: Ratovi kartela u Ciudad Juárezu, dokumentarni film (15)
U proteklih 10 godina u Meksiku je ubijeno više od 200.000 ljudi. Vecina žrtava ubijena je na ulicama Juáreza, grada blizu granice sa SAD-om, u oružanim sukobima zaracenih narkokartela La Línee i Sinaloe, koji se bore za prevlast u trgovini kokainom namijenjenog americkom tržištu. Novinar Alejandro Delval ubacuje se u kartel La Línea te mjesecima prati put kojim se kokain krijumcari od Juáreza do New Yorka. Droga se prvo prebacuje preko granicnog prijelaza u El Pasu, Texas, gdje se skladišti, a zatim, nakon nekoliko dana, šalje brodovima u sve vece americke gradove, poput New Yorka, Las Vegasa i Los Angelesa. Kako bi stale na kraj kartelima, meksicke vlasti šalju na to podrucje više od 250 pripadnika savezne policije. Na americkoj strani granice danonocno patrolira pogranicna policija. No cini se da je sve to uzalud. Snimana u izrazito opasnim uvjetima, ova francuska reportaža otkriva pravo lice trgovine drogom izmedu Meksika i SAD-a. Redatelj: Alexandre Duval Produkcija: Pallas Télévision Godina proizvodnje: 2018. Odabrala: Mira Vocinkic.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Brigitte Macron - Francuski roman, dokumentarni film (2/2)
I privatno i poslovno, Brigitte Macron je izgradila sebi ime u svijetu politike, kao gorljiva lobistica svog muža tijekom predsjednicke kampanje te vodeci brigu o njegovom imidžu do najsitnijih detalja. Inteligentna, oštroumna i pronicava, ona ništa ne prepušta slucaju. Iako je starija od svog supruga cak 24 godine, ovaj par miljenik je medija i na najboljem putu da postane jedan od najpoznatijih brendova na svijetu. Godina proizvodnje: 2018. Režija: Virginie Linhart Produkcija: Siecle Productions Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2.
00:09 
Sutkinja Rebecca, humoristicna serija (12) (2/13) (R)
00:32 
Andeo iz pakla, humoristicna serija (12) (2/13) (R)
00:52 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (23/150)
01:34 
Dnevnik 3
01:49 
Sport (R)
01:52 
Vijesti iz kulture (R)
02:00 
Potrosacki kod (R)
02:25 
Bijela robinja, telenovela (12) (18/62) (R)
03:07 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (52/142) (R)
03:50 
Eko zona (R)
Za razliku od prijašnjih godina kada se samo govorilo o prelasku manjih zemalja na energetske sustave koji se iskljucivo oslanjaju na obnovljive izvore energije, danas postoji više od 300 znanstvenih radova u kojima se istice da je prestanak uporabe fosilnih goriva globalno moguc. To tvrdi i njemacki znanstvenik Christian Breyer koji radi na finskom sveucilištu Lappeenranta. Poput svojih istomišljenika, želi paralelno ozeleniti i energetski i prometni sektor. Ekstremne vremenske prilike sve su cešce. Dulja sušna razdoblja uzrokuju smanjeni urod a industrijalizirana poljoprivreda odgovorna je za desetak posto globalnih emisija staklenickih plinova. Do 2050. potražnja za hranom u svijetu porast ce za 70 posto. Kako u svjetlu klimatskih promjena osigurati dovoljno hrane? Urednik: Mladen Ilickovic.
04:15 
Kultura s nogu (R)
04:45 
Skica za portret (R)
04:50 
Dnevnik 2 (R)
05:32 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (88/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se