Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
En statsanklagers død
Nye beviser. Kriminaleksperter undersøger blodstænk for at afgøre, om Alberto Nisman blev myrdet. Mens Nismans kollega, Diego Lagomarsino, bliver interviewet om sin forbindelse til den afdøde statsanklager. Säsong 1. Del 5.
07:05 
En statsanklagers død
Løgnens magt. Hovedaktørerne i AMIA-sagen kommer med modstridende forklaringer. Derfor afhøres spionchef Antonio Stiuso igen. Hvem taler sandt?. Säsong 1. Del 6.
08:10 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.
08:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang rejser Chris fra Narva i Estland til hovedstaden Tallinn og videre gennem Letland og Litauen til grænsen til Rusland. Säsong 4. Del 2 av 4.
09:25 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Det tidligere Jugoslavien var bundet sammen af jernbaner på kryds og tværs af landet. Fra Slovenien rejser Chris med den gamle østrig-ungarske jernbane, der en gang var en del af Orientekspressen, videre gennem Bosnien til Beograd, før han slutter turen i Montenegro. Säsong 4. Del 3 av 4.
10:10 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang udforsker Chris resterne af den koloniale jernbane fra Wadi Rum-dalen i Jordan til Jerusalem i Israel. Undervejs besøger han oldtidsbyen Petra, Haifa og Tel Aviv. Säsong 4. Del 4 av 4.
10:55 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner. Säsong 5. Del 1 av 4.
11:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. På en 1.600 kilometer lang tur gennem Spanien fra syd til nord, prøver Chris at finde ud af, hvordan de spanske jernbaner har kunnet udvikle sig fra Europas mest tilbagestående transportsystem til et af de mest avancerede. Säsong 5. Del 2 av 4.
12:25 
Skæbnefortællinger fra Auschwitz
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) De var børn, da 2. verdenskrig startede - og blev ført ind i et grusomt helvede i den nazistiske dødslejr Auschwitz. Her deler Holocaust-overlevere deres historier fra udryddelseslejren. De afslører detaljer om de nazistiske krigsforbrydelser og fortæller, hvordan de slap levende ud af rædslerne. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser. Säsong 1. Del 1 av 2.
13:10 
Skæbnefortællinger fra Auschwitz
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) Da de ankom til Auschwitz, landede de i helvede. Her deler Holocaust-overlevere de fysiske og psykiske udfordringer de oplevede som kz-fanger, fortæller om deres overlevelsesstrategier og afslører, hvilke former for modstand der var inden for udryddelseslejrens mure. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser. Säsong 1. Del 2 av 2.
14:00 
Til gudstjeneste: Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann
Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann. Ofte er vi bedre til at se talentet i hinanden end os selv - men hvorfor er det så svært at se talentet i os selv. Sofie Østergaard har inviteret leder fra DRs talenthold Signe Muusmann med til gudstjeneste i Fredenskirken i Aarhus om netop talenter. Säsong 2023. Del 6.
15:00 
Verdensdamerne
Kogt komave og verdenskunst i Firenze. Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen. Säsong 1. Del 1.
15:30 
Gamle Danmark
Lille land hvad nu? De amerikanske a-bombe-prøve-sprængninger på Bikini og det kommunistiske kup i Prag startede den kolde krig. De neutrale skandinaviske lande forsøgte at skabe et tættere samarbejde i en nordisk forsvarsunion, et arbejde hvor ikke mindst den danske statsminister Hans Hedtoft var meget virksom. Men initiativet blev indhentet af øst-vest konfrontationen, og Danmark måtte nødtvunget følge Norge ind i den vestlige forsvarsalliance, Atlantpagten. Det fik følger både for budgettet og kulturlivet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang. Säsong 1. Del 3.
16:45 
Gamle Danmark
Kongens datter og folkets sønner. 1949 -1955. Hans Hedtofts socialdemokratiske mindretalsregering "gled i smørret", og Erik Eriksen blev ny statsminister i en VK-regering. Danmark fik en ny grundlov, hvor de tre væsentligste ændringer var afskaffelse af landstinget, Grønland blev ophøjet fra koloni til en del af riget, og vi fik kvindelig tronfølge. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang. Säsong 1. Del 4.
18:00 
Det svenske kongeslot
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Tag med gennem gyldne sale og under mørke kælderhvælvinger. Det svenske kongeslot i Stockholm rummer flere end tusind værelser og flere hundrede års kongelig historie. Kongen og hans søster, prinsesse Christina, fortæller om, hvordan det var at vokse op på slottet. Og kronprinsesse Victoria viser sine yndlingsværelser frem. Säsong 1. Del 1 av 2.
19:00 
Det svenske kongeslot
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot. Säsong 1. Del 2 av 2.
20:00 
Rick Stein
København. Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I første program rejser han til København for at udforske det nye nordiske køkken. Og hjemme igen laver han Danmarks nationalret: stegt flæsk med persillesovs. Säsong 1. Del 7.
21:00 
Den klassiske musikquiz
Med fodbold og fødselsdag. Hvilken komponist var fodbolddommer ligesom Mathias Hammer? Og hvilket land kunne fejre 2600-års fødselsdag i 1940?. Phillip Faber kommer vidt omkring, når han byder velkommen til holdkaptajnerne Mathias Hammer og Frederik Cilius. Med sig har de Katrine Gislinge, Maria Steinaa, John Kruse og Victor Koch. Musikken leveres af DR SymfoniOrkestret. Säsong 9. Del 3.
22:00 
Whitney
Hun var gudesmuk og uhyre talentfuld. Whitney Houston havde det hele. I hvert fald på overfladen. Med 200 millioner solgte albums, et utal af hit-singler og filmsucces kørte karrieren på skinner. Indtil skandaler og et turbulent privatliv sendte hende i døden kun 48 år gammel. Gennem eksklusivt arkivmateriale og interviews med de mennesker, der kendte hende bedst, tegnes et intimt og hjerteskærende portræt af en af vor tids største sanglegender. Amerikansk dokumentar fra 2018. (Whitney).
00:00 
Museet
Det røde atelier. Værkerne hænges op, spotlightet tændes og vagterne trækker i deres fineste uniformer. Men den helt rigtige nuance af rød vægmaling driller. De sidste forberedelser til åbningen af Matisse-udstillingen er i gang. Endelig kan SMK byde deres besøgende velkommen i Det røde atelier. Men bliver det mon den publikumsbasker, som de håber?. Og er Det røde atelier ikke. meget rødtd. Säsong 1. Del 4.
00:30 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang. Säsong 10. Del 2.
00:55 
Spioner i krigstjeneste
Atomkrigens spioner. Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) I 1945 sprænger USA sin første atombombe - og fire år efter følger Sovjetunionen trop. Her dykker vi ned i historien om, hvordan og hvorfor forskere afslørede og videregav hemmelig informationer om atombomben til russerne - og hvordan amerikanske efterretningstjenester knækkede deres koder for at afsløre lækagerne. Säsong 1. Del 4 av 4.
01:55 
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo
'Citizen Rose'. Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Rose McGowan var en af de allerførste kvinder, der trådte frem og anklagede filmproducenten Harvey Weinstein for seksuelle overgreb og voldtægt. Hun er siden blevet en fremtrædende frontløber i #MeToo-debatten. Gennem fire afsnit følger vi hendes kamp mod sexchikane og overgreb i Hollywood. Hvordan fandt Rose modet til at stå frem?. Säsong 1. Del 1 av 4.
03:20 
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo
'Brave'. Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) I 2018 lancerer Rose sin erindringsbog "Brave" og tager på presseturné for at promovere den. Men da medierne fokuserer mere på detaljerne af voldtægten i stedet for budskabet i hendes bog, begynder hendes gamle traumer at dukke op. Og hun bringes tæt på sammenbruddets rand, da en demonstrant forstyrrer oplæsningen af hendes bog i Barnes og Noble. Säsong 1. Del 2 av 4.
04:00 
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo
Livstraumer. Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Efter det verbale angreb i Barnes og Noble annullerer Rose resten af sin presseturné. Sammen med sin tante Rory, rejser hun til et hemmeligt sted for at begynde i terapi og gøre noget ved sine livstraumer. I terapien lærer Rose, at hun må skære ned på sin aktivisme og begynde at tænke på sig selv, for at kunne genopbygge sit liv. Säsong 1. Del 3 av 4.
04:40 
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo
Kult. Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Rose tager til Italien, hvor hun mødes med skuespillerinden Asia Argento og marcherer sammen med tusinder af kvinder på den internationale kvindedag. Senere besøger Rose det område, hvor hun boede med sin far, da han var en del af den berygtede kult Children of God. Säsong 1. Del 4 av 4.
05:20 (06:15)
Civilisationernes storhed og fald
Katastrofen i Bronzealderen. Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Secrets to Civilization) Vi mennesker har været overalt. Vi har bygget byer, nationer og riger. Men for mere end 3000 år siden led menneskeheden et af historiens største tilbageslag. Blomstrende civilisationer forsvandt inden for en menneskealder, og der skete enorme ødelæggelse. Nu har internationale forskere fundet opsigtsvækkende ny viden om, hvorfor bronzealderen ophørte så brat. Stod klimaforandringer bag?. Säsong 1. Del 1 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå