Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2014.
06:55 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
07:45 
The Wall - Danmark [Repris]
De to tætte veninder, Maria og Line, er kommet til Felix Smith og 'The Wall' med det beskedne ønske at få penge nok til en ny udstødning til bilen. Spørgsmålet er så, om de kender hinandens styrker og svagheder godt nok til, at de kan satse rigtigt og suse hjem med penge på lommen og udsigt til en bedre bil?. Eller ender de med at køre direkte ind i væggen? Det får vi svaret på her, når Maria og Line skal gamble sig gennem emner so dansk musik, sociale medier, fodbold og geografi - og hvem ved, måske de får penge til meget mere end blot et udstødningsrør?. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
08:30 
The Wall - Danmark [Repris]
I 'The Wall' kan et korrekt svar være mellem 1 kr. og 100.000 kr. værd - omvendt kan et forkert svar give tilsvarende stort minus på kontoen. Om væggen giver eller tager i dette afsnit, skal vi finde ud af, når vores vært Felix Smith tager imod kæresteparret Line og Søren, der skal dyste ikke alene i paratviden og taktik, men også i deres kendskab til hinanden. Og hvis de er dygtige, så kan de komme tættere på deres store drøm om at købe en lejlighed i København, men hvis de fejler, må parret vende tomhændede hjem. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
09:35 
The Wall - Danmark [Repris]
Haris og Halid er to konkurrencelystne brødre, der gerne vil give deres far en god gave. Det får de muligheden nu, når vært Felix Smith inviterer dem til at prøve kræfter med ’The Wall’. Men spillet på væggen er risikabelt, så selvom drengene håber på at skrabe penge nok sammen til en splinterny sofa, skal de have nerver af stål for at klare mosten. Storebror Halid skal i den lydtætte boks og svare på spørgsmålene, mens Haris skal gamble stort på gulvet. Har brødrene fordelt opgaverne rigtigt? Og kan de svare rigtigt på spørgsmål om alt fra internetbrowsere og OL-discipliner til græsk og romersk mytologi?. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2019.
10:40 
The Wall - Danmark [Repris]
Eva og Kenneth er kærester og har skabt en skøn sammenbragt familie med deres i alt tre børn. Men da familien er vokset, drømmer de inderligt om at flytte til en større bolig, hvor børnene kan boltre sig. De håber derfor på at gå fra ’The Wall’ med propfyldte lommer, så de kan indfri deres længsler. Men inden de kan det, skal de både spille taktisk, være heldige og svare rigtigt på spørgsmål om både Skagensmalere og sportstøj til pingviner. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2019.
11:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The hesitation ramification. Den håbefulde skuespillerinde, Penny scorer en rolle i tv-serien, NCIS, men tingene ikke går helt efter planen, så Leonard må træde til og hjælpe hende. Det får Penny til at stille spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, mens Raj beslutter sig for at blive bedre til at tale med kvinder. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 12.
12:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The occupation recalibration. Der er store nyheder på karrierefronten. Penny tager et afgørende skridt i retning af at blive fuldtids skuespillerinde. Sheldon bliver i mellemtiden tvunget til at tage ferie, men han finder afslapning yderst anstrengende. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 13.
12:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The convention conundrum. Sheldon, som ikke har haft held til at skaffe sig billet til tegneserie kongressen, Comic-Con, beslutter, at afholde sin helt private tegneseriekongres. Pigerne forsøgerv at opføre sig som voksne mennesker. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The locomotive manipulation. Amy er i det amourøse hjørne. Hun overtaler Sheldon til at arrangere en romantisk Valentinsdags-udflugt til Napa Valley. Hjemme må Leonard og Penny bringe Rajs hund til dyrlægen med fuld udrykning. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 15.
13:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The Table Polarization. Leonards indkøb af et spisebord til lejligheden falder ikke i god jord hos Sheldon. Faktisk forårsager bordet, at Sheldon må tage sit liv op til overvejelse. Bernadette har svært ved at tro sine egne ører, da Howard overvejer at tage endnu en tur ud i rummet. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 16.
14:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship turbulence. Sheldon og Wolowitz bliver uvenner efter, at de har overfuset hinanden med fornærmelser. Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, der dog godt kunne enden med at være rimelig pinlig for hende. Raj beder Amy om at være hendes Cyrano de Bergerac, da hun, på hans vegne, skal skrive et kærestebrev til en kvinde. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
14:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The Mommy Observation. Howard og Sheldon besøger NASA i Houston og tager forbi Sheldons mor på vejen, som viser sig at have en overraskelse til ham. Raj overrasker resten af banden med et mordmysterie-rollespil, der viser sig at blive dræbende kedsommelig. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 18.
15:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The Inddecision Amalgamation. Raj har lidt problemer med at koordinere to kvinder, som han ser. Penny bliver tilbudt en rolle i en tarvelig film, mens Sheldon vælger mellem to forskellige spil-systemer. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 19.
15:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Relationshop Diremption. Raj og Emily tager på en dobbelt-date med Wolowitz-parret. Howard rødmer, da Emily afslører en pinlig hemmelighed om ham. Sheldon står med et par løse ender, da han tror, at han har forspildt sin karriere i forsøget på at bevise strengteorien. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 20.
16:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Anything can happen Recurrence. Der opstår problemer mellem Amy, Penny og Bernadette, da Sheldon forsøger sig med noget nyt og spontant. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 21.
16:55 
Stjerner i trøjen [Repris]
Aspirantperioden begynder lige på og hårdt. Thalia er ny korporal og hendes stueeftersyn sejler. Oversergent NT er mildt sagt skuffet, specielt når han opdager, at hans favoritting, toiletrulle-svanen, ikke er udført til perfektion. Dagens øvelser skal forberede aspiranterne til kamp. Og lige netop kamp til stregen får både Oliver Bjerrehuus, Kevin ”Bro” Andreasen, Thalia Pitzner og Mascha Vang. Generalen skal reddes i øvelse nummer to, og det kræver sine ofre. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
18:00 
12 Uger i Helvede [Repris]
Cutfather og Anne Louise Hassing træner sammen efter Cutfathers skade, og det giver Anne Louise den motivation, hun har brug for. Cutfather synes dog, det hele er lidt tungt med halvdelen af forløbet tilbage. Men han har tabt sig så meget, at omgivelsernes reaktioner på hans vægttab, får ham til at hænge i. Efter en uges optagelser af julekalender på Fyn, har Esben endelig tid til sin familie. Men Esben forbinder stadig hygge og sociale ting med alt det, han ikke må nyde. Og Signe sætter for første gang i sit liv sine ben i et fitnesscenter for at overholde den aftale, hun har lavet med Tor. Men hun hader alt hvad det. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2021.
18:50 
Nanny McPhee med nye tryllerier
Den mystiske barnepige Nanny McPhee dukker altid op, når der er mest brug for hende, men også når hun er mindst velkommen. På en bondegård er der krig mellem de livlige bondebørn og deres forkælede fætre fra storbyen. Nanny McPhee giver børnene fem nye lærestreger ved hjælp af sine tryllerier, der omfatter en flyvende motorcykel og en lille gris, der klatrer i træer. Producerat år 2010. Regissör: Suzanna White, Skådespelare: Ewan McGregor, Asa Butterfield, Rhys Ifans, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal.
21:00 
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet
Den østrigske kronprins findes død. Alle beviser peger på selvmord. Men Sherlock Holmes er overbevist om, at kronprinsen er blevet myrdet, som en del af en plan udtænkt af Professor Moriarty. Den videre efterforskning fører Holmes, Watson og spåkonen, Sim tværs over Europa, med Moriarty et skridt foran hele vejen. Producerat år 2011. Regissör: Guy Ritchie, Skådespelare: Noomi Rapace, Rachel McAdams, Jared Harris, Robert Downey Jr., Jude Law.
23:50 
John Wick 3: Parabellum
I den tredje omgang hæsblæsende adrenalin-action med super-lejemorderen John Wick, har den dødsensfarlige og pensionerede lejemorder forbrudt sig mod den internationale lejemorder-orden efter at have slået af et medlem af De Høje Herrer - det hemmelige lejemorderlavs ledelse – ihjel. Det har udløst en kæmpe dusør på hans hoved – 14 millioner dollar – så nu ligger en hær af verdens mest nådesløse lejemordere på lur efter ham overalt. Producerat år 2019. Regissör: Chad Stahelski, Skådespelare: Laurence Fishburne, Asia Kate Dillon, Anjelica Huston, Keanu Reeves, Halle Berry.
02:45 
Special Victims Unit [Repris]
Hell. Munch efterforsker den brutale voldtægt på en ung, stum pige, men tingene bliver indviklede da hendes tegning af den dæmon, som har overfaldet hende, har en påfaldende lighed med en lokal præst, som muligvis ikke praktiserer sin tro helt i henhold til evangelierne. 20/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 17.
03:55 
Special Victims Unit [Repris]
Baggage. Stabler og Tutuola forbinder mordet på en kunstner til en seriemorder. Kriminalassistenten, som arbejder på sagen begynder at fokusere mere på deres involvering i efterforskningen, som han føler, at han har eneret på, fremfor at arbejde på at finde frem til morderens identitet. 20/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 18.
05:00 (05:45)
Special Victims Unit [Repris]
Beast's obsession. William Lewis flygter fra fængeslet og kidnapper en pige. 12/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 20.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Wrath of the Titans
Kanal 5 Danmark, tisdag 3/8 21:00(23:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå