Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:01 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Anne od Zelenih zabata (2), serija (3/3)
Anne Of Green Gables 4, A New Beginning. Tijekom jednog iznimnog ljeta Anne Shirley otkrit ce šokantnu istinu o svojem ocu, podrijetlo svoje potrage za "srodnim dušama" i korijene svoje sjajne, carobne mašte. Uloge: Hannah Endicott-Douglas (mlada Anne Shirley), Barbara Hershey (starija Anne Shirley), Shirley MacLaine (Amelia Thomas), Rachel Blanchard (Louisa Thomas), Ron Lea (Gene Armstrong), Bernard Behrens (Gabriel Blake), Ben Carlson (Walter Shirley), Joan Gregson (Hepzibah Leach), Kyra Harper (Nellie Parkhurst), Marc Bendavid (Dominic Blythe) Scenarij i režija: Kevin Sullivan Proizvodnja: 20080 Odabrala: Martina Rajšeke. Del 3.
11:14 
O, dicni sveti Nikola - emisija pucke i predajne kulture (R)
Mnogoclana šibenska obitelj moli i pjeva i brine o crkvici Svetoga Nikole koja cuva zavjetne darove ovomu svecu, zaštitniku pomoraca i putnika. Koscenaristica: Ljiljana Šišmanovic.
11:43 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Divlja zemlja, telenovela (12) (3/70)
En Tierras Salvajes. Alejandra kaže Isabel da se nada da nije vratila Aníbalov kamionet, no Isabel joj odgovori da jest jer ga ne treba. Alejandra joj kaže da se zbog tete vida s Ikerom, ali da on nije pouzdan. Amparo se naljuti kada cuje da je Isabel vratila Aníbalov auto. Amparo pita Daniela je li Carolinino dijete njegovo, a on odgovori da nije. Ona mu kaže da joj je Isabel rekla da je dijete njegovo. Daniel predbaci Isabel da ne govori napamet o necemu što ne zna. Isabel odgovori da se Carolina zaljubila u muškarca koji nije sposoban priznati svoje dijete jer Adrián jest njegov. Za to vrijeme, Carlosovi ljudi pokušavaju ukrasti drva iz pilane, no Isabel ih sprijeci. Daniel se ispricava Isabel zbog svog ponašanja prema njoj i zahvali joj jer je spasila drva. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga), Jessica Decote (Elisa), Martha Julia (Alba), Jonnathan Kuri (Iker), Lucas Bernabé (Andrés), Salvador Pineda (Amador), Daniela Álvarez (Regina), Luis Xavier (Rodolfo), Fabián Robles (Víctor), Jackie Sauza (Teresa), Claudia Echeverry (Carmen), David Palacio (Padre Blas), Maricruz Nájera (Rosa) Autori: Ramón Campos i Gema R. Neira Odabrala: Martina Rajšek. Del 3.
13:24 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (58/150)
Dr. Oz Show 8. Leah Remini bila je nekoc pripadnica jedne od najtajnovitijih organizacija na svijetu - Scijentološke crkve. No sasvim neocekivano glumica je prekinula sve veze s crkvom i javno progovorila o scijentologiji. Na iznenadenje sviju, otišla je i korak dalje te odlucila istražiti što se odista dogada u crkvi. Donosimo šokantna saznanja do kojih je Leah došla. Ovo morate vidjeti da biste povjerovali. Odabrala: Martina Rajšek. Del 58.
14:04 
Otkrivamo Hrvatsku: Bribir
Izmedu Novog Vinodolskog i Bakra smjestio se Bribir, sjedište vinodolske opcine. Procvat ovome kraju kroz povijest priskrbila je mocna krcka plemicka obitelj Frankopan ostavivši u miraz novim naraštajima mnoge materijalne i duhovne tragove višestoljetne vladavine. Ta se baština i danas njeguje oplemenjujuci razvoj gospodarstva i turizma na podrucju opcine u kojem središnje mjesto ima ''rajska dolina'' s obnovljenim nasadima vinove loze, maslina i smokava. Potencijale Vinodola jednako prepoznaju i nasljednici, i poduzetnici, i doseljenici, i posjetitelji. Urednica: Tatjana Rau Redateljica: Ljiljana Mandic Scenaristica: Silvija Trncevic Snimatelj: Tomislav Trumbetaš Montažer: Damir Ðurcevic Producentica: Suncana Hrvatin Kunic.
14:31 
Prometej
U emisiji iz znanosti Prometej u rubrici Big Bang istražujemo tajne proteina 53. Ideja je vjecna predstavlja inovativni sprej koji psima tragacima pomaže u detekciji eksploziva. Prilika je da upoznate znanost s potpisom prof. dr. sc. Tihomira Marjanca. I na kraju saznajte znanstvenu istinu o raštiki. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric  .
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:50 
Korak do neba (4), serija (12) (10/20)
Un Passo Dal Cielo 4. Kad u jezeru ispliva Eleonorino beživotno tijelo, krece istraga kako bi se otkrio ubojica. Francesco je uzrujan zbog Zoeine boli i uz Emminu je pomoc pokušava utješiti, iako je i Emmu jako pogodio nemili dogadaj. Maleni Silvijin sin stiže u San Candido i šokira Vincenza: uvjeren je da mu je on otac! Uloge: Daniele Liotti (Francesco Neri), Enrico Ianniello (Vincenzo Nappi), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Francesco Salvi (Stijena), Gianmarco Pozzoli (Huber Fabricetti), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Caterina Shulha (Natasha Voklova), Pilar Fogliati (Emma Giorgi), Alice Torriani (Cristina Fabbricetti), Francesca Piroi (Zoe Sartori), Daniela Virgilio (Livia Sonzogni), Cristina Marino (Anna Hofer), Matteo Martari (Albert Kroess), Pierangelo Menci (Martino), Fedez Režija: Jan Maria Michelini Autor: Salvatore Basile Odabrala: Martina Rajšekk. Del 10.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tko zeli biti milijunas?
21:01 
Puls
Nije nikakva tajna da nam je zdravstvo na aparatima. Problema je mnogo, a najviše ih, uz pacijente, osjecaju oni koji u tom sustavu rade. Nakon ucitelja i lijecnici dižu svoj glas. Proveli smo dan u bolnici i uvjerili se kako uistinu izgleda radni dan lijecnika. Od nesrece koju je preživio prošlo je tocno 26 godina. Informacije cuvaju još samo stare arhive. Ali sjecanja su još živa. Kao da je bilo jucer. Donosimo potresnu ispovijest o covjeku koji je preživio nesrecu na moru. Volimo se hvaliti našim vodnim bogatstvom, no kako se prema tom bogatstvu odnosimo? Jedan mali potok možda ce nam to najbolje oslikati. Mjerodavni su ga zaboravili, ali ne i stanovnici koji žive uz njega i cuvaju sjecanja na bolje dane. Pripremili smo i pricu o punk poduzetnicima koji su živi dokaz da se profit i briga za zajednicu ne iskljucuju. Osim što ostvaruju dobit, pozitivno utjecu na društvo i mijenjaju ga. Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic .
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:24 
Prljavi novac: Trgovina krivotvorenim lijekovima, dokumentarna serija (3/4) (R)
Dirty Dollars / Dollars Noirs. Dokumentarna serija pronice u tajne krijumcarenja kokaina i lijekova i trgovine oružjem i ljudima te istražuje skrivene mehanizme kriminalnoga miljea u ta cetiri sektora. Saznajte kako se podzemlje širi oko nas u svakodnevnom životu. Pod vodstvom strucnjaka koji istražuju ta razlicita polja kriminala, serija pokazuje kako se svijet podzemlja i legalna ekonomija služe istim sredstvima i vještinama pod istim zakonom u kapitalistickom tržištu bez granica. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 3.
00:19 
Vikinzi (4B), serija (15) (10/10) (R)
01:06 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (58/150)
01:47 
Dnevnik 3 (R)
02:02 
Sport (R)
02:05 
Vijesti iz kulture (R)
02:13 
Rodeni za divljinu, dokumentarna serija (6/10)
Born To Be Wild 1. Gavran poletarac treba revolucionarnu operaciju krila. Jedna od najzahtjevnijih pacijentica s Odjela za tuljane napokon ce biti puštena na slobodu. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 6.
03:01 
Bijela robinja, telenovela (12) (53/62) (R)
03:41 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (91/142) (R)
04:24 
O, dicni sveti Nikola - emisija pucke i predajne kulture (R)
04:50 
Skica za portret (R)
04:54 
Dnevnik 2 (R)
05:36 (06:34)
Divlja zemlja, telenovela (12) (3/70)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Vrijeme
HRT1, fredag 15/11 23:04(23:06)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se