Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Bidt af naturen [Repris]
I Østerild plantage skal der fældes mange træer for at etablere et testcenter for vindmøller. Det er der mange aktivister, der har demonstreret imod. Morten DD kan ikke fra kontoret bedømme, om det er godt eller skidt for naturen og må selv derud. Det varer dog ikke længe, før han forelsker sig i de åbne klit landskaber. Se med hvorfor. ,. Del 15. Producerat år 2011.
06:30 
Jul med Price og Blomsterberg
De to madkunstnere, Mette Blomsterberg og James Price, sætter hinanden stævne i Den gamle By i Aarhus. Her giver de deres bud på en anderledes form for julemad. Fyldt med kærlighed og kalorier. Sammen kreerer de blandt andet kalkun, som James Price altid spiser juleaften med sin familie. Som tilbehør får de kastanjer og rødkålssalat. Mette Blomsterberg tryller med desserten. Af fløde og hvid chokolade laver hun panna cotta med estragon-is. Det hele bliver krydret med hygge og en varm drik. Og en lun snak om traditioner og selvfølgelig mad. Producerat år 2015.
07:15 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
07:45 
Ryd forsiden (2:3) Valgspurten
Kom med bag kulissen på avisredaktionerne i en vild valgkamp. For journalisterne er det som juleaften, men det er også en svær kunst at balancere arbejdsliv og privatliv, når der skal løbes stærkt for at komme først. Informations tre unge medarbejdere bliver udsendt til Sønderjylland, men møder efter deres første artikler modstand fra lokalbefolkningen, der inviterer til forsoningsmiddag. Og på valgaftenen kommer JydskeVestkystens udsendte i problemer, da han for første gang skal dække et hektisk valg på Christiansborg. Producerat år 2019.
08:45 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
08:50 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 6. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
09:35 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 6. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
10:30 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 13. Del 7. Producerat år 2016.
11:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 13. Del 8. Producerat år 2016.
12:00 
Bonderøven op mod jul -
Hos familien på Kastaniegaarden tørres der æbler over bændeovnen. Gæssene får lov at levere dun til den nyfødte lillesøsters dyne, og så skal Frank og storebror Johan på slædetur - med hunden Malik som trækdyr. Producerat år 2011.
12:30 
Kender Du Typen? - Med bondeliv og bling bling
Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
13:15 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget nordpå i det jyske, hvor der først venter mæglerne en villa i grønne omgivelser ved Rold Skov. Dernæst går turen til Nørresundby, før der sluttes af i højden med en luksuriøs penthouse-lejlighed på havnen i Aalborg. Her er der ikke sparet på noget, og lejligheden har da også både spabad og anneks på tagterrassen med den flotte udsigt over byen og Limfjorden. ,. Säsong 2016. Del 18. Producerat år 2016.
14:00 
Ryges julefortællinger - Advent
Søren Ryge skruer tiden 60 år tilbage og lukker os indenfor i sin barndoms jul, når han som en del af DRs Julekaravane fortæller om, hvad julen handler om for ham. I den første julefortælling hører vi blandt andet om begejstringen for købmand Lorentzens julelandskab i udstillingsvinduet og om følelsen af at sidde og synge salmer i skæret fra adventskransens lys med familien. Producerat år 2013.
14:10 
Julen tur/retur - juletv
Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 2. afsnit handler om juletv gennem tiderne, og er et tilbageblik på DRs mere eller mindre kærlige behandling af julen på tv. Lige fra hyldest af den traditionelle danske jul, til den sorteste julesatire og til den mere hjemmegjorte af slagsen. Producerat år 2012.
14:35 
Bergerac [Repris]
Engelsk krimi fra 1985. Fædrenes synder. Et amerikansk filmhold er taget til Jersey for at optage en film om den tyske besættelse. De lokale er ikke begejstrede, så det er ikke nogen overraskelse, da filmens stjerne modtager trusler på livet. Og Bergerac er endnu mindre overrasket, da han møder stjernen - den tyskfødte Henry Hoffman. For den gennemført usympatiske skuespiller har et særligt talent for at skaffe sig fjender. ,. Producerat år 2003.
15:30 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Brevet, der dræbte. Miss Marple ledsager den unge lady Virginia Revel til familiens landsted, hvor der holdes fest. I løbet af weekenden må Virginia beslutte, om hun vil tage imod politikeren George Lomax' ægteskabstilbud, eller om hun vil følge sit hjerte og gifte sig med den mere eventyrlystne Anthony Cade. Da en af gæsterne findes myrdet, er det op til miss Marple at afsløre gerningsmanden. Lady Virginia Revel: Charlotte Salt. ,. Producerat år 2010.
17:00 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 6. Del 6 av 10. Producerat år 2018.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne satser Søren Falk fra Quriosa benhårdt på at få 100 lamper med hjem til butikken. Margit og Jesper Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik får mulighed for at købe en unik guldmønt fra en af de tidligere danske kolonier. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får hjælp til at passe deres stand af deres flygtningeven fra Syrien, når de afholder loppemarked på Lykkegaard. ,. Säsong 11. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:30 
Julestjerner [Repris]
16. december: Rocko og Kim er til audition i forsamlingshuset hos Big J, og resultatet er helt uventet. Vera giver Big J et tilbud, han har svært ved at afslå. Imens er Bob hos Søstrene mormor, der mener, at Bobs mors er til stede. Da Vera igen prøver at købe Blomsterland, dukker en kunde meget belejligt op. Bob og Sus prøver at snige sig ind i Værkstedstårnet, mens Vera Grus tager hævn over dem alle sammen. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi, Vigga Bro, Jimmy Jørgensen, Chapper, Annika Aakjær, Michael Carøe og Henrik Koefoed. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. ,. Del 16. Producerat år 2010.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Sporløs
Ulla er 2 år gammel, da hun bliver adopteret til Danmark fra Grønland. Hun er vokset op, som enebarn, hos en kærlig familie på Fyn, men i sit voksne liv er det kommet til at betyde mere og mere for hende at kende sine rødder. Hun ved ikke, hvor hun har været de første år af sit liv og har gjort alt, hvad hun kunne for at finde sine biologiske forældre. Selvom Ulla er født og adopteret inden for Rigsfællesskabet, er det ikke lykkedes hende. Nu rejser hun sammen med Sporløs til Grønland for finde svar fra fortiden og forhåbentlig finde sin biologisk familie. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
20:45 
Danske mord - De københavnske kvindedrab
I juni 1991 bliver en ung kvinde fundet brutalt myrdet i sin lejlighed i Hvidovre. Hun er det sjette kvindelige drabsoffer på kun 18 måneder. Alle sagerne er uopklarede, politiet er presset og befolkningen bange. Er der flere gerningsmænd eller er det tale om en seriemorder?. De fleste spor ender blindt, men i lejligheden i Hvidovre finder politiet endelig noget. Kan et fingeraftryk i blod lede til en gerningsmand?. Producerat år 2018.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Prinsen og Epstein-skandalen
Britisk dokumentar fra 2019. Storbritanniens prins Andrew er trådt tilbage fra sine officielle pligter på grund af sit venskab med den dømte sexforbryder Jeffrey Epstein. Et af ofrene i sagen, Virginia Giuffre, hævder, at hun som 17-årig blev handlet af Epstein og tvunget til at have sex med prins Andrew - beskyldninger, som prinsen selv benægter. Her fortæller hun sin historie og afslører nye detaljer om sin tid med Epstein. Producerat år 2019.
22:55 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2019. Jagtsæsonen på ænder går ind, men den eneste, der bliver skudt, er dyreaktivisten Leslie Garrett. Otte jægere var på jagt sammen, men kom skuddet i virkeligheden fra en helt niende? Og var det et vådeskud - eller var det med vilje, at Garrett blev ramt?. Säsong 6. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
00:30 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2002. Vandtæt. En mindreårig prostitueret findes myrdet. Robbie retter søgelyset mod den glatte Strachan, som er under mistanke for at lokke dusinvis af purunge, udenlandske piger til Glasgow, hvor der venter dem en slaveagtig tilværelse som prostituerede. Men i sin iver efter at få ram på Strachan starter den stædige strømer en kædereaktion, der sætter hans egen karriere på højkant - og bringer andres liv i fare. ,. Producerat år 1996.
02:10 
Bergerac [Repris]
Engelsk krimi fra 1989. Fødte fjender. Charlie Hungerford, kriminalassistent Jim Bergeracs tidligere svigerfar, bliver terroriseret af en anonym kvinde, der beskylder ham for en tidligere forretningsforbindelses død. Bergerac forsøger at hjælpe, men den mystiske kvinde er ikke den eneste, der er ude efter Charlie. ,. Producerat år 1987.
03:05 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Den gustne hest. Miss Marples gamle ven fader Gorman findes myrdet. Dagen efter modtager Marple et mystisk brev, som Gorman sendte kort før sin død. Brevet leder hende til Den gustne hest, en skummel kro, som bestyres af tre kvinder, der hævder, at de har magiske evner. Men kan heksekræfter hamle op med miss Marples intelligens og snilde?. ,. Producerat år 2010.
04:35 
Kender Du Typen? - Med bondeliv og bling bling
Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
05:20 (06:00)
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget nordpå i det jyske, hvor der først venter mæglerne en villa i grønne omgivelser ved Rold Skov. Dernæst går turen til Nørresundby, før der sluttes af i højden med en luksuriøs penthouse-lejlighed på havnen i Aalborg. Her er der ikke sparet på noget, og lejligheden har da også både spabad og anneks på tagterrassen med den flotte udsigt over byen og Limfjorden. ,. Säsong 2016. Del 18. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Vores vejr
DR1, fredag 15/11 21:15(21:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se