Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Gorski lijecnik (11), serija (12) (1/16) (R)
Der Bergdoktor 11. Trebala je to biti opuštena nedjelja za Martina Grubera. No tada upoznaje Lisu Koch koju muci strah od visine. Pri zajednickoj vožnji žicarom neocekivano provodi malo više vremena s njom i odmah osjeti njezinu privlacnost. No Lisa je zarucena i uskoro se udaje. Ona i njezin buduci muž Christian Tamm spremaju se na planinarenje pod Hansovim vodstvom kako bi Lisa prevladala strah od visine. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Nicole Beutler (Irena Bornholm) Urednica: Ranka Horvat. Del 1.
11:11 
Treca dob
11:36 
Informativka: Doniranje organa (R)
11:44 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Divlja zemlja, telenovela (12) (38/70)
En Tierras Salvajes. Daniel dolazi na rocište na kojemu odlucuju o Carolininom skrbništvu nad sinom. Odvjetnica Silvia ga pita je li spreman u svemu poduprijeti Carolinu. Bilo bi bolje da se predstave kao par kako bi sudac bio naklonjen Carolini. Daniel pristane glumiti njezinog partnera. Elisa kaže Isabel da Daniel jako voli Carolinu i da joj se pristao vratiti kako joj sudac ne bi uzeo sina. Iker priredi rodeo i pripremi sve kako bi bik srušio Uriela. On ce tada priskociti u pomoc i u Alejandrinim ocima ispasti junak. Sergio okupi obitelj kako bi im objavio da se ženi Teresom. Daniel pita Isabel hoce li se vratiti Anibalu. Ona odvrati da ga se to ne tice, kao što se nje ne tice njegov povratak Carolini. Daniel odgovori da joj se nije vratio, nego da je to dio plana kako Carolina ne bi izgubila sina. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga) Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Odabrala: Martina Rajšek. Del 38.
13:17 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (92/160)
The Dr. Oz Show 8. Danas, najlakši i najukusniji detoksikacijski program na bazi juha. Trodnevno cišcenje organizma juhama potaknut ce probavu i regenerirati organizam. A dr. Oz ce pokazati kako se priprema carobna juha koju preporucuje i njegova punica. U emisiji ce gostovati kraljica zdravog razuma Veronica Pooh Nash Poleate koja je postala viralna senzacija zbog svojih smislenih i izravnih savjeta. Odabrala: Martina Rajšek. Del 92.
14:03 
Plodovi zemlje (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:55 
Agatha Raisin (1B), serija (12) (1/8)
Agatha Raisin 1. Vrhunska strucnjakinja za odnose s javnošcu, Agatha Raisin (Ashley Jensen), u potrazi za mirnijim životom napušta London i seli se u spokojno i živopisno seoce Carsely u Cotswoldsu. Medutim, Agatha i miran život gotovo su nespojivi. Tako ona igrom slucaja postaje prava detektivka amaterka, a istodobno je prilicno zainteresira za svog prvog susjeda, naocitog Jamesa Laceyja (Jamie Glover). Zlocin nikada nije daleko od Agathe, od smrti zaljubljenice u prirodu pa do ubojstva Jamesove djevojke, Mary Fortune. Srecom, tu su njezin bivši kolega Roy (Mathew Horne) i njezina nova saveznica, cistacica Gemma (Katy Wix) da joj pomognu kad zagusti. Serija "Agatha Raisin", inace adaptacija bestselera M. C. Beaton, obiluje zlocinima koji su podjednako strašni i smiješni. --- Kada ratobornu zaljubljenicu u prirodu Jessicu Tartinck nadu usred polja, premlacenu na smrt, bivša strucnjakinja za odnose s javnošcu Agatha Raisin prisiljena je potajice istražiti i pronaci pocinitelje tog jezivog zlocina. Uloge: Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy) Scenarist: Chris Murray Redatelj: Geoffrey Sax Odabrala: Martina Rajšek. Del 1.
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Predsjednik, dokumentarna serija (2/10)
Odlazak Franje Tudmana u partizane obilježio je veliki dio njegovog života. Druga epizoda govori o sudjelovanju prvog hrvatskog predsjednika, ali i njegova oba brata i oca u NOB-u, te prati Tudmanovo napredovanje u Desetom zagrebackom korpusu, a potom i u Generalštabu u Beogradu. Serija otkriva zašto su u Zagreb prvi ušli srpski partizani i kako je došlo do toga da Zagrepcanima poruku na ekavici preko krugovala pošalju oni partizani koji su 80-ih postali vode srpskog nacionalnog pokreta i na vlast doveli Slobodana Miloševica. Ivan Miškovic, bivši posebni savjetnik Josipa Broza Tita, svjedoci kako je upoznao Tudmana u partizanima, a otkriva i pozadinu prvih nacionalnih sukoba medu najbližim Titovim suradnicima. Latinka Perovic, koja je bila sekretar CK SK Srbije, objašnjava zašto su Srbi smatrali da imaju pravo na hegemoniju u Titovoj Jugoslaviji. Serija rasvjetljava razdoblje Tudmanovog boravka u Beogradu, njegove prve kontakte s Josipom Brozom Titom te prve sukobe oko nacionalnih pitanja, ali i politicke ratove koji su se u Beogradu vodili oko nogometnih klubova Partizan i Crvena zvezda. Sudjeluju: Miroslav Tudman, Neva Šibl, Robin Harris, Milomir Maric, Marko Grcic, Ivo Banac, Darko Hudelist, Ivo Lucic i drugi. Autori: Gordan Malic i Miljenko Manjkas Produkcija: Intermedia grupa. Del 2.
20:59 
General, dramska serija (12) (8/8)
U pet sati ujutro pocela je akcija Oluja. U Kninu vlada rasulo, vojska Krajine se raspala, a stanovništvo bježi prema Bosni i Srbiji. Hrvatska vojska ulazi u napokon oslobodeni Knin. Nažalost, besprijekorna vojna pobjeda nije prošla bez žrtava. Ante osjeca odgovornost za svaki izgubljeni život. Uloge: Goran Višnjic, Tarik Filipovic, Goran Navojec, Borko Peric, Boris Svrtan, Sreten Mokrovic, Ljubomir Kerekeš, Igor Mešin i dr. Redatelj i scenarist: Antun Vrdoljak Izvršni producent: Andrija Vrdoljak Direktor fotografije: Vjekoslav Vrdoljak Scenograf: Mario Ivezic Montažer: Alfred Kolombo Kostimografkinja: Vedrana Rapic Slikarice maske: Ana Bulajic Crcek, Snježana Gorup Skladatelj: Siniša Leopold VFX supervizor: Kristijan Mršic Dizajner zvuka: Viktor Drnic Produkcija: Kiklop film za HRT Urednica: Zinka Kiseljak. Del 8.
21:50 
Bajkovita Hrvatska:
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:22 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Paul Bradbury, talk show
Paul Bradbury, pokretac portala na engleskom jeziku posvecenog Hrvatskoj, jedan je od najboljih poznavatelja hrvatskog turizma te promotora hrvatskih prirodnih ljepota u inozemstvu. Roden u Manchesteru, Bradbury je za razliku od brojnih Hrvata koji napuštaju zemlju, našao svoj dom u Hrvatskoj, na Hvaru. Nekoc humanitarni radnik i trgovac vinima, Bradbury je danas vlasnik newsportala o našoj zemlji, ali i slicnih portala o Crnoj Gori i Sloveniji. Baveci se svim aspektima Hrvatske, Bradbury inzistira na pozitivnim primjerima, poduzetništvu i medicinskom turizmu. Autor je vodica o Hvaru i Splitu, a autor je i dva romana, dok mu treci izlazi ove godine. Iako je živio širom svijeta, kazat ce da ce Hrvatska uvijek biti najljepša zemlja u kojoj je živio. Pa ipak, jednako ce tako biti kritican prema svemu što drži pogrešnim. S Paulom Bradburyjem razgovaramo o razlozima dolaska i ostanka u Hrvatskoj, hrvatskom nacinu života, o tome zašto dobre price nisu ispricane, jesu li Hrvati darkeri i mracnjaci, o komparaciji Hrvata i Engleza te volimo li uspješne. Bit ce rijeci i o prednostima i manama hrvatske birokracije, o tome jesu li Hrvati koruptivniji od Britanaca, brendiranju Hrvatske, o tome da bi se trebala promicati kvaliteta, a ne kvantiteta, o medicinskom turizmu, gurmanskom turizmu te povezivanju turizma i nogometa. Govorit cemo i o tome možemo li privuci digitalne nomade te kako motivirati Hrvate da se ne iseljavaju, kakva je razlika sjevera i juga Hrvatske, o "uhljebistanu" kao državi u državi, jesu li Hrvati poduzetni i na kraju kako je biti stranac u Hrvatskoj. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic.
00:06 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:38 
Jamestown (1), serija (12) (6/8) (R)
01:25 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (92/160)
02:07 
Dnevnik 3 (R)
02:22 
Sport (R)
02:25 
Vijesti iz kulture (R)
02:33 
Prica o cibetki, dokumentarni film (R)
03:23 
Imperij, telenovela (12) (31/170) (R)
04:07 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (133/142) (R)
04:50 
Skica za portret (R)
05:04 
Dnevnik 2 (R)
05:46 (06:39)
Divlja zemlja, telenovela (12) (38/70)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Vijesti u 17
HRT1, söndag 26/5 17:00(17:14)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se