Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean
Amerikansk realityserie fra 2020. Bringing the Thunder. Fortiden hjemsøger besætningen midt i et voldsomt tordenvejr. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2020.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2014. Jax Cracks. Jax kæmper for at forblive loyal over for Tom. Stassi lærer Kristen hvordan hun skal få Jax til at afsløre Toms påståede utroskab. James giver Kristen en undskyldning for at redde deres forhold. 13/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2015.
08:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie fra 2019. Worst Vacation Ever. Stephanie fortæller Kary at hun er målløs over Kamerons hårde kommentar mod Brandi. Brandi og Kameron mødes på stranden for at tale ud, og et uventet skænderi bryder ud mellem Bransi og LeeAnne. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2019.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livstilsprogram fra 2009. Karina på 26 år og 32-årige Martin er begge pædagogstuderende. De har købt deres drømmehus i Jelling, hvor de bor med deres to dyre racehunde. Huset blev købt, inden de fik solgt deres lejlighed i Valby, som nu har været til salg i to år. Desuden lånte de 92. 000 til en luksusrejse i 2008, fordi de håber, at det bliver sidste chance for en længere rejse inden de skal have børn. Selv om de begge arbejder ved siden af studierne og tjener betydeligt mere end de fleste studerende, så hænger økonomien slet ikke sammen, og banken har truet med at huset måske må sælges. Martin gider ikke beskæftige sig med økonomi, og Karina har mistet overblikket, så Mette og Jan må træde til. For nu skal der ryddes op, og parret skal se realiteterne i øjnene. - Er der overhovedet plads til både eventyrrejser, drømmehus, racehunde og et ønskebarn, når budgettet er blevet endevendt?. 13/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2009.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livstilsprogram fra 2009. Naja på 42 år bor i hus i Helsingør med sin 17-årige søn Kasper - samt 2 hunde og 4 katte. Og så har hun en lille, grøn bil, som hun også holder meget af. Naja har lån i huset for 1,7 millioner, og derudover har hun forbrugslån og kassekreditter for næsten 250.000. Naja er livsnyder – hun rejser og shopper alle sine penge op. Det har store konsekvenser for hendes økonomi. Selv om Naja har et godt job og en god indtægt, har hun givet op og prøver ikke en gang længere at styre sit forbrug. Derfor må Jan og Mette nu træde til. Med en fuldmagt i hånden går Luksusfældens to eksperter i gang med at rydde op i Najas liv – både i hendes økonomi og i hendes hus. Det er på tide, at Naja ser sin uansvarlighed i øjnene og får overblik over sin tilværelse. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2009.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2021. Alba har meget legetøj, også meget hun ikke bruger. Derfor vil Cengiz gerne lære sin datter, at man kan give det man ikke leger med, til andre der har mere brug for det. Men han er spændt på om Alba nu også er med på den idé. Linse og Didde skal til et opfølgende besøg hos kostvejlederen Lene Hansson, hvor de skal måles og vejes. Det er bestemt ikke noget Didde ser frem til. Stephanie er i gang med at generhverve sit kørekort. Teorien er bestået og nu skal hun til køreprøve, hvilket ikke går helt som hun havde forventet. Linse har en indrømmelse, der er noget hun har fortrudt. Se hvad i dette afsnit. Säsong 19. Del 4. Producerat år 2020.
12:00 
Koch'en på toppen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Alsik hotel er pyntet op til fest, for det tårnhøje luksushotel skal danne ramme for et eksklusivt bryllup, hvor der ikke er sparret på noget. I køkkenet har konditor-kæresteparret Trine og David travlt med at lave en vegansk bryllupskage; i housekeeping skal brudesuiten klargøres - og så er Jesper udfordret, for han skal selv være gæst ved brylluppet og må derfor slippe tøjlerne i køkkenet; noget, der ikke er nemt for den passionerede Koch. 13/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
13:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2014. Dethroned. Stemningen ved SURs årlige fotooptagelser bliver anstrengt, da Tom Sandoval angriber Jax, for at været gået bag ryggen af ham. Katie tvinger Tom Schwartz til af gøre noget for deres forhold. 04/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2015.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Danske realityserie fra 2019. Amalie er i fuld gang med at konfrontere Gunnvør med hendes dårlige opførsel og diskussionen ender brat, da Gunnvør vælger at udvandre fra Karinas frokost. Amalie allierer sig med Jackie og søger forståelse dér. Mens Gunnvør knytter sig til den nye frue Karina, som er ret målløs over frokostens udvikling. Janni og Karsten tager til Karstens safari-camp i Kenya, så Janni kan overrække sin pengedonation, der skal støtte til de truede elefanter. Jackie viser, for første gang, sin nye kæreste frem. 15/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. First Impressions, True Confessions. Kyle er færdig med sin nye film og planlægger en velkomstfest for alle kvinderne, inklusive sin nyeste veninde, Garcelle. 13/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2020.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. All's Fair in Glam and War. Efter en akavet invitation beslutter Lisa Rinna og Garcelle at forlade Teddi's fitness- og wellness-ophold, hvilket langt fra er afslappende for de andre kvinder. 14/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2020.
17:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsserie fra 2021. Sæsonafslutning. Jasmin på 25 drømmer om at flytte i et lille hus med have, hvor hendes søn kan løbe rundt og lege. Men Jasmin vil gerne vise omverden, at hun har styr på sit liv, og det kan ses i hendes tårnhøje forbrug, der sponsoreres af det ene kviklån efter det andet. Jasmin bruger pengene på skønhedsprodukter, kosmetiske behandlinger og også et par nye bryster. Sønnen skal heller ikke mangle noget, så allerede inden han var født, havde hun købt og solgt adskillige barnevogne i jagten på det helt perfekte køretøj til ham. En tendens, der er fortsat efter fødslen. For da eksperterne, Jan Swyrtz og Sesilie Munk Stenderup undersøger barnevogns-afhængigheden, viser det sig, at Jasmin har ejet intet mindre end femten forskellige barne- og klapvogne. På sidelinjen står Jasmins mor og ser til, mens Jasmin effektivt smadrer sin egen drøm om hus og have. Men selvom hendes mor er frustreret og bekymret, hindrer det hende ikke i at optage lån for sin datter. Noget, der bare gør Jasmins situation endnu værre. Vil det lykkes eksperterne at få hende til at forstå, at Jasmins behov for at vise verden at hun har penge nok og styr på livet i stedet er i gang med at ødelægge hendes fremtid?. Säsong 26. Del 10. Producerat år 2020.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Linda har netop fået besked om, at der bliver lukket for strømmen, hvis hun ikke betaler sin el-regning, og samtidig kæmper hun for at få pengene til at slå til, så hun kan forsørge sig selv og sine børn. 22/12 år 2021 i TV3 DK. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2017.
19:00 
Koch'en på toppen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Sæsonafslutning. Alsik hotels gourmetrestaurant Syttende er endelig ved at være klar til at åbne. Jesper og Peter er travlt beskæftiget med at få styr på alle detaljer lige fra mad til indretningen, og det kræver mange øvelsesgange før hotellets flagskib af en restaurant kan blive klar til åbning. 05/12 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
20:00 
Journey to the Mysterious Island
Amerikansk actionkomedie fra 2012. Lige siden sit eventyr til jordens indre, har Sean Anderson ledt efter andre steder, som Verne har nævnt i fortællingerne. Sean modtager en kodet besked, og bryder ind i et rumcenter for at kunne modtage det hele. Med sin stedfars hjælp, afkoder han beskeden, som fører ham til kortene, over Vernes mystiske øer. Og nu er det igen blevet tid til forrygende eventyr sammen med Gabato og Kailani. Producerat år 2012. Medverkande: Charlotte Huggins, Richard Brener, Beau Flynn, Tripp Vinson, Michael Disco, Michael Bostick, Evan Turner, Samuel J. Brown, Marcus Viscidi, Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Branscombe Richmond, Kristin Davis, Luis Guzmán, Josh Hutcherson, Michael Caine, Anna Colwell, Stephen Caudill, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens.
22:00 
San Andreas
Amerikansk action fra 2015. San Andreas, Californien, et gigantisk jordskælv, der sætter sine spor i hele staten og som kategoriseres som det største jordskælv nogensinde. Ray Gaines er pilot på en redningshelikopter under Los Angeles redningsvæsen, og han forsøger at finde sin datter, Blake som er i San Francisco, midt i kaos. Rays fraskilte hustru, Emma er tvunget til at stole på Rays hjælp. Han er hendes eneste chance, og sammen tager de afsted for at redde deres datter. Producerat år 2015. Medverkande: Beau Flynn, Richard Brener, Samuel J. Brown, Rob Cowan, Tripp Vinson, Bruce Berman, Michael Disco, Toby Emmerich, Steven Mnuchin, Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Matt Gerald, Alec Utgoff, Marissa Neitling, Todd Williams, Alexandra Daddario, Paul Giamatti, Ioan Gruffudd, Dwayne Johnson, Carla Gugino, Will Yun Lee, Kylie Minogue, Colton Haynes, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson.
00:10 
Manson's Bloodline [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Med fængselsdomme og vold bag sig har Jason længe bekymret sig for om han ligner sin berygtede farfar Charles Manson, en mand han aldrig har kendt. Frem til 2015, hvor Manson kontaktede ham. 15/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
01:25 
Manson's Bloodline [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Jason besøger den ranch, hvor Manson og hans følgere boede inden mordene. Han møder flere forhindringer under sine forsøg på at komme til at møde sin farfar. Et opkald fra fængslet ændrer alt. 15/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
02:30 
This Is Us [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2018. Sometimes. Kevin og Zoe lander i Vietnam. I fortiden tager Jack og Rebecca en køretur til Los Angeles. 16/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2018.
03:30 
This Is Us [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2018. Six Thanksgivings. Familien Pearson holder en utraditionel Thanksgiving-middag. 18/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2018.
04:25 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. Bringing the Thunder. Fortiden hjemsøger besætningen midt i et voldsomt tordenvejr. 16/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2020.
05:25 (05:54)
Mad About You [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2019. Anderson Cooper and Other Fantasies. Lisa kommer til at lave en dobbeltbookning, så Paul bliver nødt til at tilbringe weekenden i Anderson Coopers lejlighed. Jamie kommer ubevidst mellem Tonya og hendes fantasi-ægtemand. 20/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Vanderpump Rules
TV3 Danmark, torsdag 20/1 13:00(14:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå