Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.
07:00 
Beverly Hills 90210
Under the Influence. Sommeren er ikke gået sporløst hen over kliken fra Beverly Hills.Donna er blevet mors pige. Brandon og Kelly skal have fortalt Dylan om deres forhold. Dylans mange penge er ved at slippe op, og han er igen begyndt at drikke. Andrea og Jesse skal have lille Hannah i daginstitution, og Valerie gør, hvad hun kan for at distrahere Brandon. Säsong 5. Del 112. Producerat år 1994.
07:50 
Beverly Hills 90210
A Clean Slate. Brandon er opstillet til valget på universitetet sammen med Josh, men deres valgkampagne går meget dårligt. Brandon selv er godt træt af det hele, men Andrea forstår at sætte tingene i perspektiv. Imens går Valerie på jagt efter Dylan. Mens hun stadig bevarer den artige facade hjemme hos familien Walsh, går hun på bar og demonstrerer helt andre talenter for den meget fristede Dylan. Säsong 5. Del 113. Producerat år 1994.
08:40 
Beverly Hills 90210
Life After Death. Josh er død efter en tragisk ulykke. Brandon holder tale ved begravelsen, men han har svært ved at komme sig over den meningsløse død. Kelly føler sig hjælpeløs og søger råd hos Andrea. Donna og Claire er blevet veninder, men hvordan vil det gå, når Claire præsenterer sin nyeste flamme - David. Dylan er stadig kun optaget af billard og druk, men Valerie opgiver ham ikke så let. Säsong 5. Del 114. Producerat år 1994.
09:30 
Beverly Hills 90210
Rave On. Kelly kommer tilfældigvis forbi Valeries dør og kan lugte hash. Hun spørger Valerie, om det er rigtigt, men får en overbevisende løgn. Den køber Kelly bare ikke. Dylan er stadig langt ude. Valerie opsøger ham ind imellem, men hun holder også Steve varm. Kelly forsøger at advare Steve, men Valerie har flere beskidte tricks i ærmet. Säsong 5. Del 115. Producerat år 1994.
10:20 
Glee
Britney 2.0. Da Brittany får en depression, ender hun med at vende sig mod musikken fra sit idol og navnesøster, Britney Spears. Rachel opsøger sin ven Brody for at få hjælp til at imponere sin danselærer. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2011.
11:10 
Glee
Makeover. Kapløbet om at blive skolens elevrepræsentant spidser til, da Brittany og Blaine mødes i en direkte duel. Imens får Kurt sit drømmejob. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2011.
12:00 
Desperate Housewives
It Wasn't Meant to Happen. Karl vil for alt i verden ud af sit forhold til Edie, som er sønderknust. Alle hendes forhåbninger om et drømmebryllup er slået itu. Karl indrømmer, at han har en anden, men hvad Edie ikke aner er, at det er Susan, der er den "anden kvinde"!. Gabrielle og Carlos får et chok, da lille Lilys biologiske teenage-far dukker op og kræver barnet udleveret, og Bree opdager ved selvsyn, hvor alvorligt det står til med vennen Peters afhængighed af sex. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2005.
12:50 
Desperate Housewives
I Know Things Now. Gabrielle har fået knust sit hjerte godt og grundigt og prøver at komme sig over, at baby Lily er blevet taget fra hende og Carlos. Og humøret bliver kun værre, da immigrationsmyndighederne truer med at smide Gabrielles uundværlige hushjælp, Xiao Mei, ud af landet. Men måske er der en løsning lige rundt om hjørnet. Susan er nervøs, med rette, for hvordan vil Edie reagere, når hun opdager, at Susan og Karl har været i seng sammen? Lynette har aldrig været vild med tanken om, at hun og Tom skulle arbejde sammen, så da deres chef, Ed, proklamerer, at han bare leder efter én god grund til at fyre Tom, står Lynette pludselig i et dilemma. Säsong 2. Del 44. Producerat år 2005.
13:40 
Desperate Housewives
No One Is Alone. Susans hus er nærmest brændt ned til grunden, og hun regner hurtigt ud, at Edie står bag. Men hun har ingen beviser, og forsikringsselskabet nægter at udbetale erstatning, før politiet har fastslået brandårsagen. Lynette mistænker Tom for at have en affære, så hun følger efter ham helt til Atlantic City. Gabrielle og Carlos er lykkelige, for Xiao Mei er gravid med deres barn. Men det kan blive ni meget lange måneder, for Carlos er villig til at give efter for Xiao Meis mindste ønske - og Gabrielle føler sig tilsidesat!. Säsong 2. Del 45. Producerat år 2005.
14:30 
Desperate Housewives
Remember, Part 1. Kaos og uro på Wisteria Lane. Lynette har forladt Tom og har taget børnene med sig, Bree har indlagt sig selv på et sindssygehospital for at komme sine dæmoner til livs, og Susan prøver at få sit liv på skinner igen efter branden. Paul Young sidder i fængsel anklaget for mord, og da Carlos siger nej tak til sex og i øvrigt opfører sig underligt, får Gabrielle mistanke om, at han har en affære. Fortiden ser ud til endelig at indhente familien Applewhite, og sandheden om, hvem der dræbte Melanie Foster, kommer frem. Säsong 2. Del 46. Producerat år 2005.
15:20 
Baywatch
Shark Derby. En lokal restauratør udlover en dusør på 25.000 dollars til den, der kan fange den største haj i løbet af weekendens hajkonkurrence. Han kaster derfor en masse ulovlig madding i havet, og det tiltrækker straks i hundredvis af hajer, som kommer faretruende tæt på kysten, og dermed bringes alles liv i fare. . Säsong 1. Del 19. Producerat år 1990.
16:15 
Baywatch
Big Race. Cort lover at rejse 10. 000 dollars til et plejehjem, men han har brug for hjælp fra Mitch og Craig for at deltage i en vandskikonkurrence med en stor kontant gevinst. Shauni er bange for, at Jill's tragiske død kan ødelægge hendes egen fremtid som en del af livredderteamet. . Säsong 1. Del 20. Producerat år 1990.
17:10 
The Real Housewives of Orange County
Nice to Meet You… Again. Kelly bliver skuffet, da Shannon fortæller, at Emily og Gina føler sig udenfor. Til en familiefest chokeres Vicki over de unges forhold til ægteskab. Säsong 13. Producerat år 2018.
17:55 
Modern Family
Amerikansk komedieserie fra 2016. A Tale of Three Cities. Familien Dunphy pakker sammen efter en fantastisk uge i New York, men da børnene skal flyve hjem, beslutter de i al hemmelighed at tage et par ekstra dage i storbyen. Jay og Gloria er til bryllup i Mexico, hvor Gloria og hendes søster Sonia starter en ny familiefejde. Imens, i Missouri, er Mitch ved at miste tålmodigheden med Cams familie, da de bliver tvunget til at holde vagt ved den 95-årige bedstemors dødsleje. Säsong 8. Del 167. Producerat år 2016.
18:25 
Modern Family
A Stereotypical Day. Alex er ramt af kyssesyge, og resten af familien ser deres snit til at udnytte hendes fulde tilstedeværelse. Imens prøver Jay at gøre et godt indtryk på sine nye naboer. Og Cam og Mitch erfarer, at de måske ikke er så fordomsfrie, som de selv går og tror. Säsong 8. Del 168. Producerat år 2016.
18:55 
Venner
The One With Joey's Porsche. Joey finder en ny side af sig selv, da han opdager, hvor meget opmærksomhed man får, når man ejer en dyr sportsvogn. Ejeren af en Porsche glemmer nemlig bilnøglerne i Central Perk, og Joey beslutter sig for at vente på bilejeren ved den lækre sportsvogn - og lader som om, bilen er hans. Rachel beslutter sig for at hævne sig på Ross, da hun skal begrunde annulleringen af deres Las Vegas-ægteskab, men den plan giver bagslag. Monica og Chandler hjælper Phoebe med at babysitte trillinger. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1999.
19:20 
Venner
The One on the Last Night. Det er aftenen før den store dag, hvor Chandler flytter sammen med Monica, og Rachel flytter ind hos Phoebe. Ingen af vennerne ved, hvordan de helt skal håndtere situationen. Chandler ønsker at give Joey nogle penge, fordi han er bange for, at Joey ikke kan klare sig alene. Joey afslår imidlertid tilbuddet blankt, men så får Chandler en idé: Hvad nu, hvis Joey vinder pengene i spil? Rachel har endnu ikke pakket sine ting og frygter, at Monica vil blive vred på hende. Säsong 6. Del 127. Producerat år 1999.
19:50 
Stormester
En simpel kontakt er ved at drive Thomas Warberg til vanvid, og Sofie Linde slår en hundehvalp ihjel i forsøget på at skrive en godnathistorie - alt sammen for at få fingrene i Stephania Potalivos astmaspray. Stormesterens diabolske opgaver giver bagslag, når de fem deltagere skal stable ting med bind for øjnene, og så finder vi ud af, hvordan man ødelægger en brandslukker og en udstoppet hane. Producerat år 2019.
20:55 
DM i standup 2019 - semifinalerne
22:05 
Martin Nørgaard - Indebrændt
Martin Nørgaard er klar med sit første onemanshow, 'Indebrændt'- Et standupshow om alt det, der er galt med verden - i hvert fald i henhold til Martin Nørgaard. Eller er det rettere et show om alt dét, der er galt med Martin Nørgaard? For som nybagt far er det måske på tide at gøre op med, hvad der er værd at hidse sig op over. Uanset hvor problemerne ligger, er 'Indebrændt' et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedystil, der har gjort Martin Nørgaard så utrolig populær blandt de danske comedyfans. Producerat år 2017.
22:45 
Martin Nørgaard - Indebrændt
Martin Nørgaard er klar med sit første onemanshow, 'Indebrændt' - Et standupshow om alt det, der er galt med verden - i hvert fald i henhold til Martin Nørgaard. Eller er det rettere et show om alt dét, der er galt med Martin Nørgaard? For som nybagt far er det måske på tide at gøre op med, hvad der er værd at hidse sig op over. Uanset hvor problemerne ligger, er 'Indebrændt' et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedystil, der har gjort Martin Nørgaard så utrolig populær blandt de danske comedyfans. Producerat år 2017.
23:30 
Date mig nøgen (DK)
25-årige Thim fra Karlslunde er på udkig efter en skøn pige. Thim har datet mange partypiger, men nu vil han finde en sød og rolig pige, han kan tage med hjem til mor. Kan man finde drømmepigen, når man udelukkende fokuserer på den fysiske tiltrækning?. Producerat år 2019.
00:05 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage - bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. Producerat år 2016.
00:40 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage, bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. Producerat år 2016.
01:10 
Family Guy
To Love and Die in Dixie. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2001.
01:35 
Family Guy
Screwed the Pooch. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2001.
02:00 
Rick and Morty
Rick tager Beth med til en verden, han lavede til hende, da hun var yngre, hvor hun desperat leder efter en barndomsven, der har været fanget i verdenen i årevis. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:25 
Rick and Morty
Rick og Morty bliver hidkaldt af præsidenten for at dræbe en ondskabsfuld alien, der gemmer sig i den hemmelige tunnel under Det Hvide Hus. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. Greatest Hits. Desmond får endnu et syn om Charlies død, men denne gang er døden et direkte resultat af Claires redning. Samtidig opdager de overlevende, at et angreb fra "The Others" er tættere på, end de frygtede. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2006.
03:35 
Last Man Standing
Educating Boyd. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2015.
04:00 
Last Man Standing
The Road Less Driven. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2015.
04:25 
Last Man Standing
Halloween. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2015.
04:45 
Last Man Standing
The Dad Hat. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2015.
05:30 (06:05)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Unge Lovende
TV2 Zulu, onsdag 23/10 03:25(04:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se