Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Beverly Hills 90210
Highwire. Fremtiden rykker nærmere, og livets alvor trænger sig på. Det er nu, de unge mennesker i Beverly Hills skal søge ind på universitet eller lægge andre fremtidsplaner. Kliken er i vildrede. Deres interesser og evner er forskellige, og det er drømmene om fremtiden også. De bedste universiteter koster mange penge og kræver høje karakterer. Ikke alle har begge dele. Og hvad så med deres venskaber? Skal Brenda og Dylan skilles? Er der mere end bror-søster-følelser mellem David og Kelly? Er Steve på vej mod afgrunden?. Säsong 3. Del 59. Producerat år 1992.
07:20 
Beverly Hills 90210
Home and Away. West Beverly skal spille den årlige football-kamp mod en anden skole. Alle forbereder sig til kampen, men der er også en vis nervøsitet i kliken, for den skole, de skal møde, har ry for at skabe ballade til deres kampe. Og netop da fortælles det i nyhederne, at to elever er blevet skudt under optøjer i forbindelse med en kamp. West Beverlys styrelse beslutter, at kampen skal aflyses, men kliken går egne veje. Säsong 3. Del 60. Producerat år 1992.
08:15 
Beverly Hills 90210
A Presumption of Innocence. Det er Dylans fødselsdag, og hele slænget er samlet til fest i The Peach Pit. Dylan puster lysene ud på lagkagen, men får i det samme et hosteanfald, som ingen kan undgå at lægge mærke til. Næste dag hoster han igen. Brandon prøver at overbevise ham om, at han bør blive undersøgt. Imens får deres yndlingslærer Gil Meyers ubehagelige problemer. En pige har meldt ham for seksuelt overfald. Men kan anklagen være rigtig?. Säsong 3. Del 61. Producerat år 1992.
09:05 
Beverly Hills 90210
Destiny Rides Again. Skæbnen slår til igen. David og Donna er meget forelskede, men Donna har indtil nu ikke været parat til at tage skridtet fuldt ud. Steve har fået så dårlige karakterer ved den store eksamen, at han overvejer at bryde ind i skolens computersystem og fuske med tallene. Brenda står pludselig ansigt til ansigt med sin sommerforelskelse fra Paris, Rick. Hun siger ja til at gå ud med ham, men hvad så med Dylan? Kelly gør sig sine egne tanker. Säsong 3. Del 62. Producerat år 1992.
10:00 
Glee
Prom Queen. Rektor Figgins beder New Directions om at optræde til skolefesten, da den ellers planlagte underholdning falder til jorden. Konkurrencen om titlen som festens dronning bliver intens, da både Quinn og Santana går efter at vinde kronen. Säsong 2. Del 42. Producerat år 2010.
10:45 
Glee
Funeral. Sue forsøger at sabotere Glee Clubs tur til New York og de nationale mesterskaber, men chokeres af et pludseligt og alt for tidligt dødsfald. Imens har Finn dårlige nyheder til Quinn. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2010.
11:35 
Desperate Housewives
You Take for Granted. Susan overtaler Mike til at fortælle politiet om Bens nærgående lånehaj. Gaby bliver bekymret, da Carlos udviser en temmelig underlig adfærd efter første dag tilbage på jobbet. Midt under Pennys fødselsdagsfest lader Toms nye kæreste, Jane, en bombe springe over for Lynette. Og Karen McCluskey, som er uhelbredeligt syg af kræft, beder Bree om hjælp til at gøre en ende på lidelserne. Säsong 8. Del 173. Producerat år 2012.
12:25 
Desperate Housewives
Women and Death. Efter mordet på Mike forbereder beboerne på Wisteria Lane sig på det sidste farvel, og naturligvis er det Susan, der har sværest ved at forholde sig til den nye virkelighed. Begravelsen får kvarterets kvinder til - hver for sig - at tænke tilbage på, hvordan den afdøde i årenes løb påvirkede deres liv. Og bedst som alle tror, at efterforskningen af Alejandros forsvinden døde sammen med Chuck Vance, indklader politiet Bree til afhøring i forbindelse med mordet på Gabys stedfar. Säsong 8. Del 174. Producerat år 2012.
13:15 
Desperate Housewives
Any Moment. Julie er bekymret for Susans evner som alenemor, for MJ får tilsyneladende lov at gøre, lige hvad han har lyst til. Da Carlos siger sit vellønnede job op, indser Gaby, at hun selv må finde sig et arbejde, hvis hun vil bevare sin ekstravagante livsstil. Bree kan ikke gennemskue Andrews intentioner, da han annoncerer, at han skal giftes. Lynette lægger en plan for, hvordan hun kan vinde Tom tilbage. Og så ser det ud til, at Ben omsider får sig taget sammen til at fri til Renee. Säsong 8. Del 175. Producerat år 2012.
14:05 
Desperate Housewives
With So Little to Be Sure Of. Susan opdager, at Mike har haft en hemmelighed for hende i årevis. Bree forsøger at hyre en topadvokat, Trip Weston (Scott Bakula), for hun er nu hovedmistænkt i sagen om mordet på Gabys onde stedfar, Alejandro. Gaby finder en sexet måde at sikre sig større kommission på i jobbet som personlig shopper - men Carlos er ikke vild med idéen. Og Lynette prøver at vinde Tom tilbage, men det er svært, for hans nye kæreste, Jane, er lige så opsat på, at skilsmissen skal gå igennem. Säsong 8. Del 176. Producerat år 2012.
14:55 
Ugly Betty
Blackout!. I et forsøg på at være en god nabo arrangerer Betty en karaokefest, men før den store aften er der indbrud i hendes lejlighed, og det er delvist Bettys skyld. Indbruddet slår Marc fuldstændig ud, da han får stjålet noget uerstatteligt. Samtidig er Daniel og Wilhelmina i struberne på hinanden igen, så Amanda narrer dem til at gå til parterapi. Bølgerne går derfor højt hos alle, og det hjælper ikke på situationen, da hele byen oplever en strømafbrydelse. Säsong 4. Del 77. Producerat år 2010.
15:45 
Ugly Betty
Chica and the Man. Wilhelmina er rasende over, at der er en drag quenn, Wilhediva Hater, der efterligner hende, og gnisterne springer mellem de to divaer, når de mødes. Samtidig modtager Betty en pris for sin blog, som skaber spændinger mellem hende og Daniel. Da hun senere lufter sin frustration på bloggen, blæser hendes fans hele situationen op, så pressen begynder at jagte Daniel. Og Amanda genansætter Helen, men med det samme beordrer Willie hende fyret, men det kan Amanda bare ikke får sig selv til at gøre. Säsong 4. Del 78. Producerat år 2009.
16:35 
Baywatch
Free Fall. Mitch bliver involveret i en skysurfing-ulykke, som vækker ubehagelige minder. C.J. indleder et forhold til en fodboldspiller. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1996.
17:20 
Baywatch
Sail Away. Stephanie lokker de andre livreddere til at deltage i en kapsejlads. Imens håber Mitch, han endelig kan adoptere Joey. Men uforudsete problemer truer hans planer. Säsong 6. Del 127. Producerat år 1996.
18:00 
Modern Family
Summer Lovin'. Haley forsøger at forhindre, at Andy frier til Beth, men det tvinger dem til at se indad og overveje deres egne følelser. Samtidig prøver Cameron at støtte Mitchell i hans midtlivs-karrierekrise, men da pengene begynder at slippe op, går Cameron ind i jagten på et job til Mitchell. Imens ser Jay og Gloria på førskole til Joe, men chokeres af den voldsomme konkurrence, der er på markedet. Säsong 7. Del 145. Producerat år 2015.
18:30 
Venner
The One with the Fake Party. Der er to dage til, Emily skal rejse tilbage til England, og Ross har planlagt en romantisk middag for to. Men det forpurrer Rachel, da hun pludselig arrangerer en afskedsfest for Emily - kun med det formål at invitere Joshua og i den sidste ende forføre ham. Säsong 4. Del 89. Producerat år 1998.
19:00 
Venner
The One with the Free Porn. Monica overbeviser Ross om, at han skal fortælle Emily, at han elsker hende, og noget tyder på, at det er nu eller aldrig. Ross indser, at han må rejse til London for at bevise sin kærlighed til Emily. Imens opdater Joey og Chandler ud af, at de kan modtage porno på deres tv - gratis!. Oh Phoebe ud af, at hun venter trillinger. Säsong 4. Del 90. Producerat år 1998.
19:30 
Natholdet - ZULU 18
I anledning af TV 2 ZULU's 18 års fødselsdag 15. oktober har Anders Breinholt og 'Natholdet' fået lov til at fejre fødselaren. Det sker med fire 'Natholdet'-programmer, hvor Anders Breinholt har medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULU's historie. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU's historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år. Producerat år 2018.
20:05 
Natholdet - ZULU 18
I anledning af TV 2 ZULU's 18 års fødselsdag 15. oktober har Anders Breinholt og 'Natholdet' fået lov til at fejre fødselaren. Det sker med fire 'Natholdet'-programmer, hvor Anders Breinholt har medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULU's historie. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU's historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år. Producerat år 2018.
20:40 
Minkavlerne
Allan og Martin løber tør for foder og er derfor nødt til at finde en køber til krudtet. De kontakter Renés gamle chef, men spørgsmålet er, om de kan stole på ham. Imens må Jakob gøre op med sig selv, om han igen vil stikke af fra sin familie eller denne gang tage tyren ved hornene. Del 7. Producerat år 2019.
21:15 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
21:45 
Christian Fuhlendorff - Går over i historien 2
Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger der falder og andre der bliver skabt, finder vi frem til netop nu. Hvorfor falder store civilisationer fra hinanden og er det dét, der er ved at ske for vesten netop nu? Hvor første del handlede om begyndelsen, handler anden del i højere grad om slutningen. Oplev Christian Fuhlendorff fortælle verdenshistorien på sin helt egen måde. Producerat år 2018.
23:10 
Er vi der ikke snart?
Provsten skal på date, men Tronfølgeren sætter en ret synlig kæp i hjulet. Mathias samler en suspekt passager op i sin elbil. Kim indleder et scoreforsøg. Og Anders er sur på Marianne over, hvordan hun går klædt - eller ikke går klædt. Henrik raser over de andre trafikanter, og Sally er ved at miste tålmodigheden med Henrik. Kim eksperimenter med peacocking i sit scoreforsøg. Og blafferne Anders og Marianne får sig en ubehagelig overraskelse i mødet med en anden blaffer. Producerat år 2017.
23:30 
Er vi der ikke snart?
Provsten og Tronfølgeren quizzer, og Minkavlerne dyster mod Bankmændene. Blafferne Anders og Marianne er stadig strandet. Anders kæmper med sin blære, og Marianne kæmper med sin tålmodighed. Henning forsøger at overtale Michael til at blive til sommerfesten, så han få et lift med hjem. Anders finder på et snedigt trick til, hvordan de skal blive samlet op, men Marianne deler ikke hans begejstring. Og så giver Provsten og Tronfølgeren Mick Øgendahl en lektion i, hvordan man laver god radio. Producerat år 2017.
23:55 
Natholdet - ZULU 18
I anledning af TV 2 ZULU's 18 års fødselsdag 15. oktober har Anders Breinholt og 'Natholdet' fået lov til at fejre fødselaren. Det sker med fire 'Natholdet'-programmer, hvor Anders Breinholt har medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULU's historie. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU's historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år. Producerat år 2018.
00:30 
Natholdet - ZULU 18
I anledning af TV 2 ZULU's 18 års fødselsdag 15. oktober har Anders Breinholt og 'Natholdet' fået lov til at fejre fødselaren. Det sker med fire 'Natholdet'-programmer, hvor Anders Breinholt har medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULU's historie. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU's historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år. Ugen bliver afsluttet med et potentielt klassisk tv-øjeblik, når Anders Breinholt og Tobias Dybvad vil udkæmpe den ultimative ’klipbattle’ og afgøre, hvem der har Danmarks bedste klipshow. Producerat år 2018.
01:05 
Klovn
(50) "Surprise, Mia". Casper og Iben skal til Bafta, og Iben har alle sine LV tasker med. Mia er i tvivl om Frank elsker hende, og om han hellere vil være kæreste med en, der er kendt i branchen. Frank og Mia skal besøge Stig Rossen og hans nye kæreste, og Frank bliver i tvivl om hvor mange penge Mias kærlighed er værd. Frank arrangerer et surpriseparty for Mia, som skal forsikre hende om hans kærlighed. Mia ender imidlertid på toilettet, men måske en LV taske kan redde situationen. Producerat år 2007.
01:35 
Klovn
(51) "Guffeliguf". Frank og Mias liv er gået i stå, og Casper har begravet sig under depressionens dyner. Frank køber et videokamera, men Casper forstår ikke, hvad vil han filme, når der ikke længere sker noget spændende i deres liv. Men så opstår et snehvidt drama i Mias thehandel. Påstande, venskaber og alibier undersøges, og på æggende vis bliver Franks kamera centrum i forløsningen af det hele. Producerat år 2019.
02:05 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. A Tale of Two Cities. Jack, Kate og Sawyer bliver kidnappet af "The Others", som viser sig at være mere sofistikerede og udspekulerede, end nogen havde turde tro. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2006.
02:55 
Stuart Little 2
Der er gået to år siden, musen Stuart flyttede ind hos familien Little, og i mellemtiden er familien også blevet forøget med en lillesøster. Tingene går godt, men Stuart føler sig stadig lidt udenfor og savner en ven på sin egen størrelse. Men det problem bliver løst, da den lille forpjuskede spurv Margalo, pludselig nødlander ved siden af ham på forsædet i hans lille røde bil. Stuart finder hurtigt ud af, at Margolo bliver truet af den onde Falcon, og derfor inviterer han hende til at bo sammen med ham hos familien Little. Da Margalo kort efter forsvinder under mystiske omstændigheder, sætter Stuart og katten Snebold gennem byen for at for at redde deres søde lille veninde. Producerat år 2002. Regissör: Rob Minkoff.
04:15 
Last Man Standing
Outdoor Woman. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2015.
04:35 
Last Man Standing
Tattoo. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2015.
05:40 (06:15)
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Ugly Betty
TV2 Zulu, fredag 20/9 16:25(17:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se