Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Kærlighed til keramik
Keramikkens verdensstjerner. Svensk dokumentarserie fra 2021. (Dreja - en kärlekshistoria) Skal man forstå noget af, hvorfor interessen for keramik er så stor - så kan man lige så godt møde en af keramikkens verdensstjerner. Amerikaneren Eric Landon - også kaldet Tortus, har næsten en million følgere på sociale medier. Han er internettets første drejestjerne og har gjort håndværket mere tilgængeligt. Säsong 1. Del 6 av 6.
09:00 
Smuglerne
TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj. Säsong 1. Del 2 av 6.
09:40 
Smuglerne
TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj. Säsong 1. Del 3 av 6.
10:30 
1800-tallet på vrangen
Revolutionsdrømme, realisme og dobbeltmoral, 1880-1890. Revolutionsdrømme, realisme og dobbeltmoral, 1880-1890. Revolutionen lurer lige om hjørnet. Både i Politiken, politikken og i kunsten. Romantikken er lagt i graven. Nu skal det handle om samfundets skyggesider! Forfatteren Henrik Pontoppidan fører an. Han stiller skarpt på elendighed, råddenskab og hykleri. På Skagen er der gang i malerpenslerne. Her lever bohemer, kunstmalere og digtere det søde liv. Imens er demokratiet sat ud af funktion. Kunstnere og intellektuelle blander sig i samfundsdebatten - blandt andet i den nye kulturradikale avis Politiken. Ikke mindst sædelighedsfejden sætter sindene i kog: kvinders seksualitet og samfundets dobbeltmoral diskuteres nu offentligt! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Säsong 2. Del 3.
11:05 
1800-tallet på vrangen
Klunkestil, navlepilleri og nye tider, 1890-. Klunkestil, navlepilleri og nye tider, 1890-1900. Århundredet er ved at rinde ud. Klunkestilen hersker og den nye overklasse udstiller al sin rigdom og kaster sig ud i et orgie af kvaster og frynser og pyntegenstande. Forfatteren Herman Bang lever det overfladiske liv på storbyens cafeer og er udsat for en massiv klapjagt på grund af sin homoseksualitet. Men det er også tid til selvransagelse og nye fremtidsdrømme. Kunstnerne vender sig indad og dyrker sjæl og ånd. Arbejderne drømmer til gengæld om et nyt og mere retfærdigt samfund. Det lysner forude! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 6.05.07. Säsong 2. Del 4.
11:45 
Dansk teater 300 år
Det politiske teater. I 1970erne er fronterne hårdt trukket op. Der er politik i alt også i teateret, som er et våben i klasse- og kønskampen Teateret bliver farligt og rykker ud på gaden, ligesom mange andre danskere, der bruger det offentlige rum til at udtrykke deres vrede og kritik. I slutningen af årtiet begynder Kirsten Delholm og Billedstofteateret til gengæld at skabe forestillinger til museer og andre ikke-teaterscener. Uden ord og musik. Säsong 1. Del 8 av 10.
12:00 
Ingeniørkunstens katastrofer
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?. Säsong 1. Del 2.
12:40 
Ingeniørkunstens katastrofer
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?. Säsong 1. Del 3.
13:25 
Din krop kan klare mere end du tror!
Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Nu er det tid til Claras sidste og største udfordring: At bestige Kebnekaise på ski. Men hverken hun eller hendes træner Thomas har stået på ski før, så først skal de træne med hærens jægerkorps i Arvidsjaur. Säsong 1. Del 5 av 6.
13:55 
Team Bachstad på hjemmebane
Norsk rejseserie fra 2020. (Team Bachstad - På hjemmebane) Der er stadig langt til Nordkapp. Team Bachstad kører mod den coronalukkede svenske grænse, hvor der ikke er megen grænsehandel. I Lofoten besøger de gamle venner - og en friture-ekspert giver dem gode råd. Säsong 1. Del 3 av 4.
14:30 
Team Bachstad på hjemmebane
Norsk rejseserie fra 2020. (Team Bachstad - På hjemmebane) Der er over 800 km tilbage af turen. I Salangen får Rune sin første byline i Norges mest berømte lokalavis. Øystein tænker tilbage på sin militærtjeneste i Setermoen. Der er få ladestationer på vejen, så de to venner må banke på hos folk for at nå hele vejen frem til Nordkapp. Säsong 1. Del 4 av 4.
15:05 
Bilulykken - hvem lyver?
Dokumentar fra BBC fra 2018. (Car Crash: Who's Lying?) En ung mand bliver dræbt i et voldsomt sammenstød mellem en bil og et træ på en øde landevej. I første omgang ligner det blot endnu et tragisk bilulykke, men efterhånden som politiets undersøgelser skrider frem, dukker der flere og flere mysterier op. Hvem kørte egentlig bilen? Hvem er ofrene?. Hvem lyver?.
16:00 
Liv i renæssancen
Leonora Christina: I seng med fjenden. Leonora Christina var kongedatter, men ikke prinsesse. Hun var sofistikeret kosmopolit, men også skrap rejekælling. En af Danmarkshistoriens mest kontroversielle skikkelser, som sin far Christian den 4. Elsket og hadet, beskrevet side op og side ned, analyseret, kritiseret - kanoniseret. Vi fortæller om hendes tur fra de bonede gulve ved de europæiske hoffer til Blåtårns usle fængselscelle, hvor hun sad i årevis. Vært og tilrettelægger: Liv Helle Thomsen. Sendt første gang 22.03.09. Säsong 1. Del 5 av 6.
16:40 
Liv i renæssancen
Thomas Kingo: En digter af Guds nåde. Kingo har skrevet mange af de salmer, vi den dag i dag synger ved livets store hændelser. Han var samtidig kongelig hofleverandør og skrev hyldestdigte til den nye enevælde og den danske konge!. Og så var han en af de første danskere, der gennem uddannelse og hårdt arbejde tog syvmileskridt op af den sociale rangstige. Vi fortæller om Kingo og sidste del af 1600 tallet, barokken, hvor solkonger omgiver sig med en ekstravagant pragt og ødselhed. Vært og tilrettelægger: Liv Helle Thomsen. Sendt første gang 29.03.09. Säsong 1. Del 6 av 6.
17:20 
Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister
Fransk dokumentarserie fra 2020. (Ku Klux Klan An American Story) I 1960'erne vækkes Ku Klux Klan til live igen - og spreder rædsel, terror og død. Det sker i kølvandet på borgerrettighedsbevægelsen anført af Martin Luther King og Malcom X. Men på grund af politisk pres går FBI i offensiven - hvilket opløser klanen i mindre racistiske fraktioner. I dag er Ku Klux Klan og andre hadgrupper igen i fremmarch - og deres voldelige aktiviteter er taget til efter Trumps valgsejr. Säsong 1. Del 2 av 2.
18:15 
Weekendtur til
Venedig. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Gondoler, gelato og gorgonzola. Tag med Gregg Wallace til et af verdens mest populære turistmål, Venedig. I løbet af tre dage udforsker han byens fantastiske mad som havbars i salt og bacon-cicheto. Oplever noget af det fineste renæssance kunst og tager på kajaktur i byens mange kanaler. Säsong 2. Del 3.
19:00 
Weekendtur til
Istanbul. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Mozaik, muezzinen og meze. Tag med Gregg Wallace til den tyrkiske hovedstad, Istanbul. I løbet af tre dage går han på opdagelse i gademad og smager på fantastiske lokale retter som frisk makrelsandwich og lahmacun, oplever den ikoniske moske Hagia Sophia og bliver endda kebabmester!. Säsong 2. Del 4.
19:50 
FIFA VM 2022: Før kampen Iran-USA
20:00 
Fodbold
Iran–USA. FIFA VM. Aftenen byder på en VM-kamp med masser af politiske undertoner, når USA og Iran tørner sammen på Al Thumama Stadion i Qatar. Det er begge holds sidste kamp i gruppe B, der også tæller England og Wales. De to hold spiller deres indbyrdes opgør samtidig. Nu skal de endelige placeringer i gruppe B fordeles. Kommentator: Per Frimann, Andreas Kraul.
20:45 
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon. Säsong 1. Del 40.
21:00 
Fodbold
Iran–USA. FIFA VM. Aftenen byder på en VM-kamp med masser af politiske undertoner, når USA og Iran tørner sammen på Al Thumama Stadion i Qatar. Det er begge holds sidste kamp i gruppe B, der også tæller England og Wales. De to hold spiller deres indbyrdes opgør samtidig. Nu skal de endelige placeringer i gruppe B fordeles. Kommentator: Per Frimann, Andreas Kraul.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Djævelens advokat - manden, der narrede verden
Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2006 går britisk politi i gang med at efterforske Giovanni Di Stefano. Jerry Walters fra bedrageriafdelingen opdager, at Di Stefanos fortid indeholder en stribe globale lovovertrædelser, der går tilbage til 1970'erne. Da politiet endeligt har samlet beviser nok til at anholde Di Stefano, opdager de et lille problem. Ingen ved, hvor i verden han egentlig befinder sig. Säsong 1. Del 2 av 3.
23:15 
Klostrets mørke hemmeligheder
Dødsfaldet. Moder Theresa er umiddelbart en succes på Sostrup, men under overfladen bliver nonnerne, ifølge tidligere søstre, holdt i et psykologisk jerngreb, og i 1993 dør en ældre dement nonne i klostergården. Säsong 1. Del 2 av 4.
23:45 
Verdens rigeste milliardærer
Tech-entreprenørerne kommer. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) USA, 1994. Børsmæglerne på Wall Street aner ikke, hvad internettet er, men kan se, at der er penge i det. Det gælder også analytikeren Jeff Bezos, der sammen med sin kone begynder at sælge bøger online fra sin garage. Amazon.com kommer til at forandre verdensøkonomien for evigt. I løbet af få årtier bliver Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Sergey Brin og Larry Page megarige. Og mere magtfulde og indflydelsesrige end nationalstater. Säsong 1. Del 1.
00:30 
Afghanistan - et såret land
Den Sovjetiske invasion. Dokumentar fra 2019. (Afghanistan - The Wounded Land) I 1980'erne bliver Afghanistan epicentret for kampen mellem islam om kommunismen. Sovjetiske styrker invaderer i 1979 landet, og Sovjetunionen overtager magten. Som modreaktion opfordrer afghanerne til jihad, og våben og penge strømmer fra USA og de arabiske lande til oprørerne. Også udenlandske krigere slutter sig til oprørerne - blandt andet en ung Osama Bin Laden. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne. Säsong 1. Del 2.
01:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
01:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:55 (06:25)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tv��rs gennem Canada
DR2, fredag 7/10 13:00(13:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå