Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
06:50 
VM Håndbold
Slovenien er pisket til sejr, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om en plads i mellemrunden. To point mod Cuba vil formentlig holde liv i håbet om en afgørende gruppekamp mod Serbien i jagten på avancement fra VM's gruppe A. Kommentatorer: Mathias Hauge Jacobsen og Jan Paulsen. Producerat år 2019.
07:45 
VM Håndbold
Slovenien er pisket til sejr, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om en plads i mellemrunden. To point mod Cuba vil formentlig holde liv i håbet om en afgørende gruppekamp mod Serbien i jagten på avancement fra VM's gruppe A. Kommentatorer: Mathias Hauge Jacobsen og Jan Paulsen. Producerat år 2019.
08:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2017. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 5. Del 10 av 12. Producerat år 2017.
09:50 
VM Håndbold
10:45 
VM Håndbold
11:55 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 97. Producerat år 2016.
12:55 
Kender Du Typen? - Med østers og rejsefeber
Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali?. Livsstileksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvem der er et legebarn med både drone, sportsvogn og båd, når Kender Du Typen?. besøger en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
13:40 
Hammerslag
Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Säsong 2016. Del 14. Producerat år 2016.
14:25 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1985. Det sidste interview. Mafiosoen Tony Abellini er ved at dø af kræft, men forinden har han en tilståelse at gøre. Den eneste, han stoler på, er den pensionerede tv-journalist Howard Bailey, som nu lever som eneboer på Jersey. Da Bailey nægter at lave interviewet, rejser den smukke, hårdkogte tv-producer Arlene Roskin til Jersey for at få ham til at skifte mening - og noget tyder på, at Abellinis fjender er rejst samme vej. Producerat år 2003.
15:15 
Sherlock Holmes
Engelsk krimi fra 1991. Pengeafpressernes konge. Kun få forbrydere har udmanøvreret Sherlock Holmes. Pengeafpresseren Charles Augustus Milverton er en af dem. Ved hjælp af en samling delikate breve truer han nu med at ødelægge en ung society-dames bryllup. Holmes må gribe til en desperat udvej. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Charles Augustus Milverton: Robert Hardy. Producerat år 1986.
17:00 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2017. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 5. Del 11 av 12. Producerat år 2017.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Skattejægerne
I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:30 
Julestjerner
5. december: Sus hjælper sin far med at fælde juletræer, da de overraskes af Vera Grus, som tilbyder at købe Blomsterland. Betyder det, at Sus endelig kan flytte tilbage til Brøndbyøster? Tom har fundet en ny måde at drille Bjarne Brugs på, og Bob vil have sin far med op til Observatoriet for at vise ham den nye stjerne. Big J er modvillig. Han har ikke været på bakken, siden Bobs mor forsvandt netop dér for syv år siden. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi og Vigga Bro. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. Del 5. Producerat år 2010.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Øen
Det er eksperimentets sidste dage, savnet er stort, både efter civilisationens goder samt familien og venner. Selvom de har tilbragt 28 dage sammen udspiller der sig stadig en kønskamp, for der skal bygges bål på stranden, hvor INGEN er enige om størrelsen. Endelig ankommer Christian og henter deltagerne, som langt om længe kan sætte tænderne i lækker mad, og foretage bevægende opkald til familien hjemme i Danmark. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Helt lyrisk
Både den internationalt kendte sangerinde Aura og populære Wafande kommer ud for en stor opgave, når de bliver bedt om at skrive en sang til et digt. Kun værten Lise Rønne kender digtet på forhånd. Aura føler ikke hun kan leve op til sin kærlighedslyrik, og har svært ved at finde melodien. Wafande bliver hårdt ramt af sit samfundskritiske digt, der foregår i Congo. Det er der hans familie stammer fra, og Wafande bliver nødt til at åbne op for sin alvorlige side. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Det Politiske Talkshow
Der var trætte smil og stolte miner, da de røde partier delte skattefinansierede julegaver ud til danskerne foran finansministerens dør. Til gengæld gik der særdeles kort tid, før de borgerlige partier mistede julehumøret. I Det Politiske Talkshow inviterer Johannes Langkilde Peter Skaarup, Søren Pape og Pia Olsen Dyhr til en snak om julen på Christiansborg, der ofte er både stresset, særdeles dyr og så ender den ofte med at handle om muslimer og den "truede" jul. Producerat år 2019.
22:40 
Kriminalinspektør Banks
Engelsk krimi fra 2011. Djævelens ven. Det er søndag morgen, men hverken kriminalinspektør Banks eller hans kollega Annie Cabbot får lov til at sove længe. Banks må i arbejdstøjet, da en ung kvinde findes kvalt i et lagerrum. Samtidig efterforsker Cabbot mordet på en handicappet kvinde, der er fundet død med halsen skåret over på Yorkshires øde hede. En sag, der tager en overraskende drejning, da ofrets identitet står klart. Producerat år 2011.
00:08 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
00:10 
Taggart
Skotsk krimi fra 2000. Fodboldgal. Strathclyde FC har ikke vundet en kamp i månedsvis, og det er ikke kun på grønsværen, at den professionelle fodboldklub er i modvind. Efter klubbens seneste nederlag findes dommeren død i omklædningsrummet med et rødt kort i hånden - og han bliver ikke den sidste, der får tildelt det røde kort. Men hvem er det, der deler kortene ud?. Taggart-holdet må på banen for at finde svaret. Producerat år 1996.
01:50 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1987. Leg med ilden. Finansfyrsten sir Antony Villiers er under mistanke for grov insiderhandel, og handelsministeriet retter blikket mod hans kontorer på Jersey. Bergerac får ordrer på at bistå ministeriets embedsmænd, men Villiers når at ødelægge alle beviser, inden politiet kan få fingre i dem. Videre efterforskning fører Bergerac til naboøen Sark, men kan han få ram på den glatte finansmand?. Producerat år 2003.
02:45 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Memoirs of Sherlock Holmes) "Den røde cirkel". Dr. Watsons egensindige efterforskning bringer en uskyldigs liv i fare. Sådan begynder det forløb, der fører Sherlock Holmes til et italiensk forbrydersyndikat og endnu engang udfordrer hans analytiske evner. Del 32. Producerat år 1986.
03:35 
Hammerslag
Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Säsong 2016. Del 14. Producerat år 2016.
04:20 
Fra yt til nyt
I aften i Fra yt til nyt kommer Maria Dalum på arbejde, når hun skal lave en skammel og et bord ud af en gammel brændeovn. Hos Woodliving støder Jeppe Rose på problemer, når han skal hjælpe sin ven Kasper med et walk-in closet. Og så skal Jette Skov forvandle et par gamle læderbukser til nye varer, der kan komme i butikken. Producerat år 2017.
04:50 (05:20)
Skattejægerne
Pauli Tvillings hjerte banker for smukke gamle kjoler i udsøgte stoffer og tidstypisk design. Og på messen København Vintage leder han med lys og lygte efter særlige 1920´er kjoler. Retro-møbelforhandler Simon Krogsgaard har sagt ja til at stå for rydningen af et flyttebo ved Fredericia. Han håber, at hjemmet vil byde på både gode møbler og kuriøse samlerobjekter. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen besøger en kvinde, som har flere interessante malerier til salg. Og de bliver særligt fristet af en ægte Skagensmaler. Producerat år 2017.
05:50 (06:20)
Madmagasinet
Hvidløg. I aften handler Madmagasinet om hvidløg. Tina Müller ser på, hvilke sunde egenskaber det lille løg gemmer på og tester, om man kan fjerne hvidløgsånde. Adam Aamann giver tips og tricks til, hvordan man anvender hvidløg bedst muligt i maden. Og så får han hele Bazar Vest i Aarhus til at dufte fantastisk, når han sammen med en lokal laver mad med masser af hvidløg. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Training Day
DR1, fredag 15/11 23:15(01:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se