Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Family Fortune. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2018.
07:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2018.
07:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2018.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Gravide Amanda Sisse har ambitioner om at gøre karriere som ejendomsmægler. Hannah er ulykkelig over at forholdet til Maks er slut, selvom hun selv har slået op med ham. Og Dea Louise er bange for, at der er noget i vejen med det barn hun venter. 06/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 4. Producerat år 2011.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Dea Louise og Rasmus skal have styr på rodet i deres hjem inden barnet kommer, men det er ikke nogen nem opgave. Hannah er blevet smidt ud af skolen, fordi hun har for meget fravær, så nu skal hun aktiveres for at få kontanthjælp. Og gravide Amanda Sisse skriver sin ekskæreste på faderskabspapirene, for hun er sikker på, at han er far til barnet. 09/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 5. Producerat år 2011.
09:05 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Destination Impossible. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 7.
09:55 
Renovating Mississippi
Moving to Main Street. En kvinde drømmer om at bo mindre og tættere på sine venner og arbejde i byen. Säsong 3. Del 11.
10:55 
I Me Wed
Isabelle Darden er træt af forfærdelige "blind dates" og især træt af spørgsmålet om, hvornår hun har tænkt sig at finde en mand og blive gift. Hun beslutter sig for at lukke munden på venner og familie ved at meddele, at hun nu vil gifte sig med den, hun elsker mest, og som kender hende allerbedst - nemlig hende selv!. Til sin mors og venindes store afsky begynder hun nu at planlægge brylluppet med sig selv, med hjælp fra sin meget entusiastiske homoven Bill. Producerat år 2007. Regissör: Craig Pryce, Skådespelare: Paul Popowich, Cara Pifko, Erica Durance.
12:50 
A Little Bit of Heaven
Alt kører på skinner for den unge, sjove og succesfulde karrierekvinde Marley Corbett. Lige indtil den dag, hvor hun finder ud af, at hun er dødeligt syg af kræft og ganske uventet falder pladask for sin læge, Julian. Marleys diagnose viser sig som begyndelsen på et nyt liv for dem begge, hvor hun indser, at kærligheden kan være mere skræmmende end døden!. Regissör: Nicole Kassell, Skådespelare: Kathy Bates, Gael García Bernal, Whoopi Goldberg, Goldberg Whoopi, Peter Dinklage, Kate Hudson.
14:55 
Mamma Mia!
Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer. Producerat år 2008. Regissör: Phyllida Lloyd, Skådespelare: Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård.
17:10 
Greys hvide verden [Repris]
Help Me Through the Night. Efter bilulykken ved Joe’s Bar kæmper brandmændene fra Station 19 hårdt for at redde situationen, og imens må lægerne på Grey Sloan kæmpe sig gennem natten for at redde deres kollegers liv. Amelia er bekymret for at fortælle Link om sin graviditet, og Bailey prøver at håndtere sin sorg over sit nylige tab. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 10. Producerat år 2019.
18:05 
The Good Doctor [Repris]
Carrots. Da en anorektisk patient ikke kan tage nok på i vægt til at hun vil kunne overleve en hjerteoperation, foreslår Claire, at de afprøver en eksperimenterende operation, hvilket Melendez er meget imod. Shaun er bekymret for, at Glassmans modvilje mod at gå på hospitalets gulv vil forhindre ham i at blive udskrevet. Og Shaun og Lea må ændre betingelserne for deres nuværende forhold. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
19:05 
Remee & Mathilde [Repris]
Den lille familie er glade for at sove længe og snooze, så det kan være en kamp at komme ud af døren til tiden. Mathilde har landet en stor ny deal - en teenagedrøm går i opfyldelse. Remee tager til Malmø til en mulig kommende investering – et nyt restauranteventyr. Men lever restauranten overhovedet op til hans standarder?. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2019.
19:30 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee undersøger endnu flere forretningsmuligheder. Denne gang bliver det måske til et libanesisk restauranteventyr. Mathilde smutter afsted til Capri til et stort modeshoot - men det kan være svært at finde rundt på den italienske klippeø. Og så skal Remee møde sit store idol - en tidligere amerikansk præsident er kommet hele vejen til Aalborg. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2019.
20:00 
The Olsens [Repris]
’The Olsens’ er på smuttur til Sverige og kommer helt ud af deres komfortzone. Irina og Victoria forsøger sig med vinterbadning, og det ender med forfrysninger i de ædlere dele og et kuldechok, der får Irina til at gå i panik. Familiens tålmodighed kommer på en hård prøve, når Mor Mila foreslår mobilfri tid, og Irina bliver rasende på alle, da snakken falder på hendes arbejdstider og overdrevne brug af sin mobil. Imens prøver Morten noget nyt, nemlig fysisk aktivitet og 48 timer meget tæt på hele familien. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
21:00 
Plastikkongerne [Repris]
Kims kone Natasha er træt af sine genstridige fedtdepoter, så parret taget til Colombia for at få udført en helt special form for fedtsugning. Klinik A tager i fryseboks hos Anni Fønsby, og så er der endelig udsigt til, at Marc får lamperne op at hænge, så de kan lave den første operation i Fields. Imens er Marie Louise og Anders ude for at vise deres implantater frem, før AK Nygart siger farvel til Marie Louise, der går på barsel. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2020.
22:00 
Ex on the Beach 4
Ex on the Beach - Danmark. En ny single kommer ind i villaen med nogle fordele, der imponerer alle, og Mikkel prøver stadig at charmere sig ind på samtlige af pigerne. Tabletten kalder til uniformfest, og giver Mikkel og den nye single en helt særlig magt, som Mikkel er hurtig til at bruge. Men ikke alle jubler ved tanken om magtfulde Mikkel, og han får hurtigt sat venskaber på spil. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2019.
22:55 
Afsporet
Familiefaderen Charles møder en morgen den smukke Lucinda på pendlertoget. Mødet udvikler sig hurtigt til en hed affære, men desværre har kriminelle Philippe luret sammenhængen mellem de to turtelduer og truer nu med at afsløre deres forhold til deres respektive partnere. Hvad der startede som en flirt udvikler sig til et sandt mareridt for begge parter, der sammen må forsøge at sætte en stopper for den kyniske afpresser. Producerat år 2005. Skådespelare: John Cusack, Rachel Weisz, Giancarlo Esposito, Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel.
01:10 
People Magazine Investigates [Repris]
Golden State Killer. I 1970'erne blev der begået en række af voldsomme voldtægter og mord i Californien. Politiet fattede mistanke om, at det var den samme mand, der stod bag hele 12 forskellige drab. 03/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1.
02:10 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. En ny single kommer ind i villaen med nogle fordele, der imponerer alle, og Mikkel prøver stadig at charmere sig ind på samtlige af pigerne. Tabletten kalder til uniformfest, og giver Mikkel og den nye single en helt særlig magt, som Mikkel er hurtig til at bruge. Men ikke alle jubler ved tanken om magtfulde Mikkel, og han får hurtigt sat venskaber på spil. 29/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2019.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Hair of the dog. Da Debbie Fagan bliver fundet død i sin bil, frygter indbyggerne i den lille by Monrovia i Maryland det værste. Hvem kunne dog gøre det mod denne kærlige mor til to?. ,. Säsong 5. Del 5.
03:55 
House Hunters International [Repris]
Keeping the Adventure Alive in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 5.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Business or Pleasure in Los Cabos. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 6.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Starting a New Life in Bali. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 7.
05:10 (05:35)
House Hunters International [Repris]
Off She Goes to Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 8.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tiny Paradise
TV Danmark, måndag 17/2 10:00(10:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se