Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Fixer Upper [Repris]
Chip and Jo Give a Run-Down Tiny House a Total Makeover for an Adventurous. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2016.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
07:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Cabin Fever. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 4.
07:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Place on Pamlico Sound. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5.
08:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
Old Charm for Newlyweds. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Hannah skal mødes med den advokat, der skal hjælpe hende til at beholde sin datter. Dea Louises ufødte datter er for lille, så nu hun skal til en ekstra scanning. Og Line og Rasmus vil pleje deres parforhold, så de får Lucas passet, og tager til sexmesse i Ålborg. 18/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 20. Producerat år 2011.
09:05 
De unge mødre [Repris]
Dea Louise og Rasmus fra Farum prøver at leve op til kommunens krav inden barnet kommer. Camillas vægttab er gået i stå og det gør hende deprimeret. Og Christina køber babytøj til barn nummer to sammen med sin veninde Natacha Nikita. 19/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 21. Producerat år 2011.
09:30 
Stay or Sell
Twin Cities Trouble. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
10:15 
Stay or Sell
Families Grow, Houses Shrink. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
11:15 
Stay or Sell
Dream Renovation in St. Louis Park. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
12:15 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 23/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 15.
13:15 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 23/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 16.
14:15 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 23/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 17.
15:15 
Fixer Upper [Repris]
Convenience and Character are on the Wish List. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.
16:10 
Fixer Upper [Repris]
Making New Family Memories in Rural Texas. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2016.
17:10 
De unge mødre
Line, der er mor til Lucas på et år, er blevet forladt af sin kæreste. Han synes ikke, at hun hjælper nok til i hjemmet. Christinas graviditet går ud over datteren Maja, og nu vil hun prøve at give Maja en god dag. Og Natacha Nikita er til tyrkisk aften, men hun tænker mest på ekskæresten Erhan, som ikke er dukket op for at se sin søn. Säsong 13. Del 13. Producerat år 2011.
17:40 
De unge mødre
16-årige Søs fra Skive er ny i 'De unge mødre'. Hun er gravid med sin kæreste Jimmy, men parret har økonomiske problemer og Søs håber, at kommunen vil hjælpe. Line skal i skole for første gange, siden Nicki forlod hende, og de to går i klasse sammen. Og Natacha Nikita vil gerne i poolen med sin lille søn, men hun er flov over at vise sig i badedragt. Säsong 13. Del 14. Producerat år 2011.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
Love turns you upside down. De studerende er i fokus i denne episode, hvor Jo og Alex må arbejde tæt sammen – og Jo finder ud af, at hun har et særligt image på hospitalet. Merediths praktikant bliver tvunget til at finde en donor-nerve til Dereks hånd og Cristina skaber splid mellem to af sine praktikanter, da de pludselig bliver presset for tid på skadestuen. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 8.
19:05 
Greys hvide verden
Run, baby, run. En spændt Bailey forbereder sig til sit bryllup, og imens er Meredith og Derek uenige om, hvorvidt de skal gennemføre en nervetransplantation. Cristina finder ud af den rigtige årsag til hvorfor Owen ville skilles, og Jo kommer i problemer, da hun anklager Alex for ikke at give hende ordentlig vejledning. Og så ændres alt, da der pludselig sker en ulykke. Säsong 9. Del 9.
20:10 
Kærlighed i måneskin
Fiona arbejder som topadvokat og er netop blevet dumpet af sin kæreste Nate, så hun rejser hjem til familiens lille kro i Vermont for at få sig et tiltrængt pusterum. Men pludselig dukker Nate op på kroen sammen med sine nye kæreste, og så får Fiona ellers travlt med at lave en aftale med kroens flotte chefkok om at han skal spille hendes kæreste. Planen er at gøre Nate så jaloux, at han vil have Fiona tilbage - men tingene går ikke helt, som Fiona havde forudset. Producerat år 2017. Regissör: Mel Damski, Skådespelare: Jesse Moss, Fiona Vroom, Carlo Marks, Lacey Chabert.
22:00 
Ex on the Beach 4
Ex on the Beach - Danmark. Asbjørn vil gerne putte med Line, men de andre gør det svært for ham. Og når man er presset op i en krog, så slår man jo tilbage, og lige pludselig er det Mikkel, der er i problemer hos Louise. Samtidig får Asbjørn afsløret ting om Emma, som Robin ikke vidste. Tabletten annoncerer tennisfest, og så er det pludselig Louises tur til at være jaloux på Mikkel. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2019.
22:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got That Tough Girl Look. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2011.
23:55 
People Magazine Investigates
Gone in 90 Seconds. Da en 11-årig pige forsvinder i Arizona, mens hun venter på isbilen, bliver eftersøgningen af det forsvundne barn Arizonas største nogensinde. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
00:55 
People Magazine Investigates [Repris]
Alaskan Temptress. Mechele Huges tjener godt i sit job som eksotisk danser. Men da hendes forlovede bliver myrdet, og politiet ser nærmere på sagen, opdager de en række skumle forhold og mistænkte. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9.
01:55 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Asbjørn vil gerne putte med Line, men de andre gør det svært for ham. Og når man er presset op i en krog, så slår man jo tilbage, og lige pludselig er det Mikkel, der er i problemer hos Louise. Samtidig får Asbjørn afsløret ting om Emma, som Robin ikke vidste. Tabletten annoncerer tennisfest, og så er det pludselig Louises tur til at være jaloux på Mikkel. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2019.
02:55 
Hvor ondskab bor [Repris]
The prophet. Kevin Currie betragtede mormon-præsten Jeffrey Lundgren som mere end bare en åndelig leder. Inden længe må Kevin imidlertid indse, at den gudfrygtige profet i realiteten er en djævel i forklædning med en dyster plan. ,. Säsong 1. Del 3.
03:40 
House Hunters International [Repris]
Back to Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 04/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 11.
04:05 
House Hunters International [Repris]
A Home Away in Panama. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 12.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Out and About in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 13.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 30/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 1.
05:20 (05:45)
Mediterranean Life [Repris]
Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tiny Paradise
TV Danmark, måndag 17/2 09:35(09:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå