Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) På skærgårdsøen Dalarö uden for Stockholm ligger Kommandanthuset, som efter sigende er fra 1700-tallet. Den historie begynder Christopher O'Regan at grave meget dybere i, mens bygningskonservator Erika Åberg finder frem til over hundrede år gamle originaltapeter, som skal bruges til et pigekammer i huset. Säsong 2. Del 2 av 8.
09:30 
Århundredets vidner
I førerens navn. 6.000 unge danskere kæmpede på østfronten under Anden Verdenskrig - på tysk side mod russerne. 4000 vendte hjem og blev sendt i fængsel. Nogen meldte sig, fordi de var Nazister, mens andre mere så soldaterlivet som et eventyr. I programmet møder vi tre veteraner fra krigen på østfronten og en søn, hvis far var kaptajn i den danske hær og havde meldt sig til Hitlers krig mod russerne.
10:10 
Århundredets vidner
De første tyrkere. De kom til landet under velstandsbølgen i tresserne og blev mødt med megen venlighed. Siden skiftede tiderne og i dag bliver de mødt med stor kulde. I programmet møder vi en række af de tyrkere som slog sig ned i Danmark i tresserne, og som i dag hverken føler sig som tyrkere eller som rigtige danskere.
10:50 
Taxa
Dansk dramaserie fra 1998. Retssagen om drabet på Claus nærmer sig sin afslutning, og det ser ikke godt ud for Lotte - Nina anbefaler hende at ændre forklaring for at få en kortere straf. Fie er gået i hårdknude, selv om Mike gør, hvad han kan, for at hjælpe - men hvad er det, Fie skjuler? På Krone-Taxa er der stadig store problemer med de nye vognmænd, på flere forskellige måder. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Ole Lemmeke, Troels II Munk, Benny Hansen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Caroline Drasbæk. Manuskript: Søren Sveistrup, Adam Price og Stig Thorsboe. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Säsong 1. Del 21 av 56.
11:30 
Taxa
Dansk dramaserie fra 1998. Lotte vender tilbage til Krone-Taxa og en overraskelse, som Mike står bag - men det er ikke det eneste, Mike har haft gang i , mens hun har siddet fængslet. Finn bliver igen konfronteret med Gekko og er på vej direkte ind i et nyt problem - mens Tom har fået mere med hjem fra Thailand, end han havde tænkt sig. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Tammi Øst, Vibeke Ankjær, Caroline Drasbæk, Jens Jørn Spottag, Solbjørg Højfeldt, Ole Meyer, Charlotte Sieling og Grethe Holmer. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Säsong 1. Del 22 av 56.
12:10 
Det vilde Mexico
Mayaernes mystiske skove. Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Mayaernes oldgamle templer knejser stadig over skovene på Yucatan-halvøen, der er fuld af jaguarer, aber og farverige, tropiske fugle. Skovene er fulde af af hemmeligheder og med en stor fugtig underverden, som stadig er ved at blive udforsket, fordi den er den væsentligste grund til, at dyr og mennesker kan overleve den tørre årstid. Säsong 1. Del 2 av 3.
13:00 
Det vilde Mexico
Den hede ørken. Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Det nordlige Mexico er landets tørreste region, domineret af de to store ørkener, Sonoran og Chihuahuan. Jo længere, man rejser mod vest, jo mere varmt, tør og udfordrende bliver klimaet. Alligevel har mange dyr fra præriehunde og ugler til aplomadofalke opdaget, at hvis man evner at overvinde disse barske betingelse, så kan belønningen være stor. Säsong 1. Del 3 av 3.
13:55 
Den klassiske musikquiz
Phillip Faber byder velkommen til en ny sæson af Den klassiske musikquiz og forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Isabella Hübener, Jacob la Cour og Victor Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik udelukkende på slagtøjsinstrumenter? Og hvem er hurtigst, når de to hold skal finde frem til et stykke musik, der er klippet op i små bidder? Sendt første gang 08.09.2019.
14:55 
Arkitektens Hjem
Chris Thurlbourne. Livet i Træerne. Eva Harlou besøger arkitekten Chris Thurlbourne i hans hus i Højbjerg ved Aarhus. Det ligger på en grund fyldt med træer. Det er delvist opført af de træer, som er fældet for at gøre plads til huset, som nærmest fletter fingre med den omgivende natur. Det er et sted med plads til børn og med ekstreme naturoplevelser meget tæt på; fugle, dyr, træer, himmel, skyer, lyn, snestormens tuden og vinternattens mørke. Säsong 1. Del 4 av 8.
15:25 
Arkitektens Hjem
Jens Thomas Arnfred. Drømmen om fællesskabet. Arnfred deler en 240 år gammel lejlighed inde i København med 3 andre i et uforpligtende bofællesskab omkring bad og køkken. Jens Thomas Arnfred er en af grundlæggerne af Tegnestuen Vandkunsten, Tegnestuen har haft en enorm produktion, og står som den helt store boligbygger, som forstædernes fornyer og mester. Deres huse hører til de mest humane, artistisk opfindsomme og socialt nyskabende. Säsong 1. Del 5 av 8.
15:55 
Mesterhjerner
Humor med Niels Hausgaard. Niels Hausgaard har en virkelig mærkelig, men sjov hjerne, mener hans venner. Han fortæller ikke vittigheder, men han har en særlig evne til at beskrive hverdagen med morsomme billeder. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen er taget til Nordjylland for at møde entertaineren Niels Hausgaard for at forklare ham om humor og hjernen. Men Peter ender med at blive til grin, da han fortæller en vits, der ikke er sjov. Säsong 1. Del 5.
16:20 
Den kolde krig - set med franske øjne
Muren. Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1956. Sovjetunionens nye leder Nikita Khrushchev overrasker alle ved at fordømme Stalins forbrydelser. Han er fast besluttet på at distancere sig fra sin forgænger og åbne sig for omverdenen. Men bag sin joviale facade forbereder han sig på sameksistens med den nyvalgte amerikanske præsident John F. Kennedy. Og det bliver alt andet end fredeligt. Säsong 1. Del 5 av 6.
17:15 
Den kolde krig - set med franske øjne
Afgrunden. Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1963. Hele verden er i chok. Præsident Kennedy er lige blevet myrdet under en tur til Dallas. Hans efterfølger Lyndon B. Johnson fortsætter med at sende tropper til Vietnam, indtil USA må trække sig tilbage som den tabende part i 1973. Dette er en sejr for den kommunistiske verden. Men i 1989 falder Berlinmuren efterfulgt af Sovjetunionens opløsning. Dette markerer afslutningen på Den Kolde Krig. Säsong 1. Del 6 av 6.
18:10 
Den klassiske musikquiz
Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Teresa la Cour, Jakob Weber, Victor Koch og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra?. Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og hvilket af de to hold er bedst til at tidsbestemme et stykke musik ud fra historiske genstande? Sendt første gang 15.09.2019.
19:10 
Rigsfællesskabets historie
Tilhængerne af selvstyre slår til på Færøerne: Et flertal stemmer for løsrivelse, men Danmark opløser Lagtinget og det lander blødt med Hjemmestyre. Grønlænderne bliver danske statsborgere, og tusinder af danskere udsendes for at opbygge et velfærdssamfund. Snart føler mange grønlændere sig som tilskuere i eget land. Færingerne omfavner velfærden: Tunneler, broer og veje skaber ny tro på fremtiden. Säsong 1. Del 4 av 6.
19:40 
Danmarks hemmeligste spionægtepar
Kodedamerne. David ved, at hans mormor var chef for kodebryderafdelingen, men hvad de gjorde, og hvem hun arbejdede sammen med, er altid blevet hemmeligholdt. Det viser sig dog, at der er flere oplysninger derude - faktisk tættere på, end David troede. Midt i hans søgen efter ny viden om Else, kommer der pludselig et brev fra den tyske efterretningstjeneste. Säsong 1. Del 3 av 4.
20:10 
Hemmelige bunkeranlæg
Truslen fra atomvåben. Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) Atombomberne over Japan i 1945 blev et vendepunkt i moderne krigsførelse. Nationer var nu tvunget til at bygge bunkere, der kunne modstå atomvåben - og skjule dem. Her undersøges fire vigtige lokationer i Europa: Plokstine-missilbasen i Litauen, NATOs atombunker i Bassum, Tyskland, museumsbunkeren Strausberg nær Berlin og Albaniens mange bunkere. Säsong 1. Del 2 av 2.
21:05 
Stormen på Bastillen
Fransk dokumentar fra 2021. (Bastille Day: Chronicle of a Revolution) Paris den 14. juli 1789. Kongeriget har været i krise i flere måneder, og byen syder af uro. Borgerne er vrede og har fået nok af ulighed, arbejdsløshed og sult. Bevæbnet med økser, høtyve, knive og rifler stormer de Bastille-fæstningen. Tag med til den vanvittige dag i Paris' gader, der er blevet et symbol på den franske republik.
22:00 
Sømand af verden
Livet ombord. At være sømand kræver sin mand. Han oplever masser af eventyr, fælleskab og natur, men han bor også i uger, måske måneder, på meget lidt plads med en masse andre mænd, har meget lidt fritid og må helt undvære familien. Folk der arbejder på skibe har mange gange større risiko for arbejdsulykker og sygdomme, ligesom de dør tidligere end os andre. I gamle dage var det af mangelsygdomme, men i dag er det af livsstilssygdomme. Vi er denne gang ombord på det gode skib Fylla og sætter fokus på alt det der gør livet surt - og sødt - til søs!. Säsong 1. Del 4 av 5.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:55 
Brylluppet
Belgisk drama fra 2016. Zahira på 18 er tæt knyttet til sin familie. Men alt ændrer sig, da hendes forældre beder hende vælge sig en mand efter pakistansk tradition. Zahira er splittet mellem sin families skikke og sin vestlige livsstil. Hun beder sin bror og fortrolige, Amir, om hjælp. Producerat år 2016. Regissör: Stephan Streker, Skådespelare: Babak Karimi, Lina El Arabi, Sébastien Houbani.
00:25 
I heroinens spor
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) I Mexico er heroinproduktionen større end nogensinde. Stofferne smugles til USA, hvor de ødelægger mange liv. Her fortæller en narkokurer, hvordan heroinen transporteres ind i landet. Vi følger efterforskeren James, der forsøger at spore og optrevle den lokale heroinforsyning i Columbus, men hvis hovedmistænkte pludselig forsvinder. Og vi møder junkien John, der må lyve hver dag for at få penge til et fix. Säsong 1. Del 3 av 5.
01:15 
Mord mellem Øst og Vest
Søgen efter spor. Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Kommissær Frauke Beckmann er blevet alvorligt kvæstet. Hendes chef er knust. Karos mor finder Trocklands kamera med filmen fra natten i Leipzig. Billederne viser, hvordan Karos far bliver skubbet ind i en mystisk bil med vestlige nummerplader. Så hendes far sad ikke i sin egen bil, da den styrtede i floden?. Säsong 1. Del 3 av 6.
02:05 
Mord mellem Øst og Vest
Gerningsmændene fra dengang. Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Karo gennemgår en række nyopdagede dokumenter om sin forsvundne far. Hun finder spor, der fører til hendes fars vognmandsfirma. Transporterede han andet end møbler?. Fra sin sygeseng finde Frauke ud af, at Karos far faktisk var indblandet i våbentransporter mellem Øst og Vest. Karo er lamslået. Säsong 1. Del 4 av 6.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:50 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tilbage til Dublin
DR2, m��ndag 23/5 21:40(22:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå