Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2015. The Love Gurus. Kokken Tracey er blevet et uvurderligt aktiv for Biermann-klanen, men Traceys vilde historier har fået Kim og Kroy til at undre sig over hendes sit bizarre privatliv, der også omfatter fabler om hendes kæreste gennem mange år, Brooklyn. Kim er usikker på om Traceys kæreste faktisk eksisterer, men foreslår at de kan gå i byen sammen, alle fire. Ariana tumler med sine teenageår og har det svært med Kim og Kroys strenge regler. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
06:25 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. Sæsonafslutning - Love Hurts. Robyn indlægges igen med flere komplikationer. Rhodes får konkurrence af en ny læge. Säsong 2. Del 23. Producerat år 2017.
07:10 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Reunion - Part 1. Genforeningen del 1. 12/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 22. Producerat år 2017.
08:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2011. Snezana og Bo er begge 28 år og bor med deres to-årige søn i lille lejlighed på 53 m2 i Rødovre. Selvom der er masser af hjerterum i det lille hjem, kniber det med pladsen og parret føler sig stavnsbundet. Ejerlejligheden er nemlig faldet så meget i værdi, at Bo og Snezana ikke har råd til at sælge den. Det sætter en stopper for drømmen om at udvide den lille familie. Det er dog ikke familiens eneste problem. Til hverdag er det Snezana, der styrer økonomien. En opgave, som hun ikke længere magter, men som hun heller ikke kan give videre til Bo, da han ikke forstår sig på tal og budgetter. Derfor går eksperterne i krig med at undersøge, hvorvidt Bo i virkeligheden har et problem med tal eller om det bare er en dårlig undskyldning? Oveni i det tynges parret af en tung samvittighed over ikke at kunne betale et privat lån tilbage til Bo aldrende farmor. 12/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2011.
09:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. Jannik på 22 år bor i Københavns Nordvestkvarter og arbejder som pædagogmedhjælper. Han mistede tidligt begge sine forældre og siger selv, at han aldrig rigtigt har lært at have med penge at gøre og at det måske er årsag til, at økonomien kommet helt ud af kontrol. Janniks gode veninde Maria er bekymret for sin ven og hjælper eksperterne med den opdragelsesmission, de er ude på. For Jannik har en datter på halvandet år, som han først er begyndt at se for nyligt, og der skal være penge og plads i hans liv til hende. Gustav viser Jannik hvilken labyrint, hans forbrug har bragt ham ind i og Louise har en ide til, hvordan Jannik kan få penge ud af sin lejlighed, som han alligevel sjældent bruger, fordi han sover hos sin kæreste. Så inden længe kommer der en ny kvinde ind i Janniks liv…. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2011.
10:00 
Second Wives Club
Amerikansk realityserie från 2017. Fightin' Words. Veronika får økonomisk rådgivning og Tania forsøger at komme overens med gruppen. Shawna vil gerne have Lorenzos støtte til sin nye karriere. Tanias forsøg på at komme tæt på Verika igen, ender i endnu flere spændinger. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
11:00 
Familien fra Bryggen
Så er det blevet jul i Familien fra Bryggen og det er ikke hvilken som helst jul; det er nemlig lille Albas allerførste jul – så der skal ikke mangle noget!. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2017.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Reunion - Part 2. Genforeningen del 2. Säsong 6. Del 23. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Greece Him Up. Familien har kun et par dage tilbage af deres ferie på Mykonos, da det går op for Kris, at hun ikke har tilbragt meget tid sammen med Brody. Hun sætter sig for at finde ud af, hvad problemet er mellem dem, og de ender med at have en åbenhjertig snak. Samtidig begynder Kim at mærke følgerne af graviditeten på sin krop. 12/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2013.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Opa!. Familien er stadig på ferie i Grækenland, men Lord Disick mangler - når han at slutte sig til resten af klanen, eller bliver han hængende i Londons natteliv? Den indadvendte Kendall begynder at føle sig udenfor i en familie fuld af udadvendte personligheder, og Kims graviditet fortsætter med at have stor presseovervågenhed - selv når hun er i Grækenland. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2013.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2010. Life, Liberty and the Pursuit of Wealthiness. I premieren beslutter Adrienne, hvis familie ejer Palm Casino Resort og basketballholdet The Sacramento Kings, at tage resten af damerne med i privat jetfly, give dem eksklusiv VIP-behandling og indtage ærespladser ved en Kings kamp. 12/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2010.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2010. Chocolate Louboutins. Adrienne er på vej til Vegas, til en optagelse med en hot mandlig mode, men beslutter lidt modvilligt, at tage sin mand, Paul, med. Kyle og Kim tager fat på et højlydt skænderi i familiens feriehus i Palm Desert da Kyle beskylder Kim for ikke at have et liv udover sine børn, og den beskyldning er måske ikke helt forkert. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2010.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Stina på 32 har stået i RKI i 11 år og har hidtil ikke gjort noget for at komme ud. Stina har været indskrevet på intet mindre end 23 uddannelser. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til 218.000 kroner. Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja. Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: ”Jeg tror også, at alle andre mennesker har prøvet at gå på en uddannelse bare for at få en indtægt” Det tyder dog på, at Stina, der ellers har været vant til at grine sig gennem sin økonomiske deroute, er ved at forstå alvoren. Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til 666.000 kroner. Men der skal voldsomme ændringer til. 12/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Mette på 33 år og 36-årige Brian fortæller, at de skylder langt over en million væk - og de ejer intet. Noget af gælden skyldes Brians stædighed, for eksempel mener han ikke, at hans tidligere udlejer har fortjent at få sit tilgodehavende, da udlejeren ikke har talt pænt om Brian. Mens gælden bare vokser, anskaffer Brian og Mette sig biler med lynets hast, og på blot fire år har parret været ejere af 23 biler, og samtidig skylder de vægtafgift på 30 biler. Desuden føler især Brian, at det er en nødvendighed at bo i et 176 m2 lejet hus, fordi parrets halvandet år gamle tvillinger skal have hver deres værelse. Selvom parret intet betaler af på gælden, prioriterer de livet som campister - med månedlige udgifter til en campingvogn på 2400 kroner om måneden. Mette er studerende, mens Brian arbejder som fabriksarbejder, så Luksusfældens eksperter, vurderer hurtigt, at parret ikke har nogen mulighed for at komme på rette køl, så længe Mette kun har en SU som indtægt. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2016. Ditte Ylva, Bubber og Pia Allerslev inviteret inden for hos TV-vært og forfatter, Thomas Skov. Snakken går godt mellem de 4 kendte danskere, men da første ret bliver serveret, lægger én af gæsterne pludselig en dæmper på stemningen. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2016.
20:00 
Ride Along 2
Ben, en nyligt uddannet politirekrut, stræber nu efter at blive kriminalbetjent som sin svoger, men James mener stadig ikke, han har det, som jobbet kræver. Han tager modvilligt Ben med for at følge op på et spor i Miami. Producerat år 2016. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Ken Jeong, Ice Cube, Kevin Hart.
22:00 
Uærligt spil
En ambitiøs advokat bliver fanget i en magtkamp mellem en korrupt medicinaldirektør og hans firmas senior partner. Da sagen tager en drabelig drejning, må han skynde sig at afdække sandheden, før han mister alt. Producerat år 2016. Regissör: Shintaro Shimosawa, Skådespelare: Al Pacino, Alice Eve, Malin Akerman, Josh Duhamel, Anthony Hopkins.
00:10 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Ghost in the Killer. Lana Brewsters lig bliver sendt hjem til Booth og Brennan. Brennan har mareridt om en seriemorder, som måske har myrdet Lana, og i disse mareridt dukker Pelant op. 14/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 12. Producerat år 2014.
01:10 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. Big in the Phillipines. En country-musikers lig bliver fundet i en ikke særligt dyb grav. Samtidig brækker praktikanten Wendell Bray sin arm, og mens Brennan undersøger skaden, opdager hun noget forfærdeligt. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2014.
02:00 
500 Days of Summer
Tom er en ulykkelig tekstforfatter, der skriver lykønskningskort og er hjælpeløst romantisk. Han er gået helt i punktum efter han kæreste, Summer, droppede ham og han fortaber sig i at skifte frem og tilbage i deres 500 dage sammen, for at finde ud af hvad, der gik galt. Hans refleksioner fører ham tilbage til det, der egentlig er hans store, sande passion. Producerat år 2009. Regissör: Marc Webb, Skådespelare: Clark Gregg, Matthew Gray Gubler, Rachel Boston, Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel.
03:40 
Gone
Pilot. FBI stormer den tilsyneladende helt almindelige familie Fosters hus for at redde en ung, kidnappet pige. 15 år senere går Kit ”Kick” Lanigan sammen med FBIagent Frank Novak, manden som reddede hende dengang, for at finde og redde en ung pige, der er blevet kidnappet fra sin skole. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
04:25 
Chicago Med [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Sæsonafslutning - Love Hurts. Robyn indlægges igen med flere komplikationer. Rhodes får konkurrence af en ny læge. 15/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 23. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Second Wives Club [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Fightin' Words. Veronika får økonomisk rådgivning og Tania forsøger at komme overens med gruppen. Shawna vil gerne have Lorenzos støtte til sin nye karriere. Tanias forsøg på at komme tæt på Verika igen, ender i endnu flere spændinger. 15/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Til Middag Hos
TV3 Danmark, onsdag 19/6 19:00(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se