Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 (07:53)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
5 Skarpe
Døden. Når det sidste åndedrag er draget, har mennesker til alle tider spekuleret på, hvad der så er i vente. Mennesker med nærdødsoplevelser fortæller historier om et stort varmt lys og en uendelig kærlighed, der venter på den anden side, men de fleste religioners forestillinger om døden er alligevel mere tvetydige: Mens vikingerne regnede med evig fest, svinekød og mjød hos Odin, har kristne spekuleret mere flertydigt i både en sjælens udødelighed og kødets fysiske genopstandelse. Säsong 4. Del 5.
08:50 
5 Skarpe
Lidelse. Hvad er i grunden meningen med lidelsen?. Den kommer både som følge af uvarslede katastrofer, ulykker og sygdom, men den kommer også som en almindelig konsekvens af menneskelivet uanset, hvor meget mennesker anstrenger sig for ikke at gøre hinanden ondt. En del af livets pakkeløsning, så at sige. En billedhugger har gjort sin lidelse i form af en invaliderende migræne til et kunstnerisk udtryk, men vil mennesker en dag kunne reducere lidelsen til et vilkår, som de med videnskabens hjælp kan komme væk fra?. Säsong 4. Del 6.
09:10 
Anthonsen
Millioner med mere. Ove Sprogøe er Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Anthonsen må bekræfte, at den pæne bankinspektør Georg Møller er på ugentlige besøg i den mindre pæne Club 69. Sendt første gang. Säsong 1. Del 4 av 2.
09:45 
Anthonsen
Millioner med mere. Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Anthonsen er fortsat på sporet af en meget betydningsfuld sag. En pengetransport fra banken er blevet frarøvet to kufferter. Den ene indeholdt ti millioner kroner, den anden. Sendt første ganga. Säsong 1. Del 5 av 2.
10:30 
Hvide slaver
Tyrker-Gudda. I midten af juli måned 1627 overfalder fire nordafrikanske kaperbåde Island. Mange bliver dræbt, og flere hundrede islændinge og et ukendt antal danskere bliver taget til fange og tvunget med ombord på kaperskibene. Med som fanger er den 29årige kvinde Gudridur sammen med sin lille søn. Det er barske forhold, der venter Gudridur og hendes lille søn. Heden er skrækkelig. Indenfor den første måned dør mange islændinge af sygdom. Gudridur er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Säsong 1. Del 2.
11:10 
Hvide slaver
Cervantes. Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Säsong 1. Del 3 av 3.
11:50 
Vidunderlige græske øer
Rhodos og Simi. Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Rhodos bliver tit kaldt solens ø, fordi den græske solgud, Helios, slog sig ned der. Solen skinner da også otte måneder om året. Men øen er meget mere end sol og guder, den bugner af historie og kultur. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse i det ægte og ukendte Rhodos - fra korsridderborge til fresker. Og følg hendes visit på den mindre kendte naboø Simi, der har en stor historie og sin helt egen stil. Säsong 1. Del 5 av 6.
12:10 
Vidunderlige græske øer
Chios. Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Chios er angiveligt Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Den ligger 220 km fra fastlandet og er en af de mest uspolerede græske øer. Tag med Julia Bradbury og hendes mor til deres forfædres hjem, og hør om den sjældne aromatiske harpiks mastiks, som bruges i alt, fra mad til medicin og eksporteres til flere end 50 lande. I middelalderbyen Mesta, tager de danseskoene på - og drager derefter nordpå til Vrontados, også kaldet Homeropolis. Säsong 1. Del 6 av 6.
12:35 
På skuldrene af Bohr
Universet er ikke uendeligt. Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side?. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 3 av 6.
12:50 
Vores mystiske planet
Øglekongens øer. New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) I et tropisk hav ved Indonesien ligger en gådefuld verden af øer. Et paradis, men med én forskel. Her lever nemlig uhyrer. Komodovaraner! Kæmpeøgler, der kan blive over tre meter lange og veje op til 165 kilo. Men ikke nok med det. Øerne vrimler med nogle af de mærkeligste arter på Jorden som topbavianer, svin med kæmpe stødtænder og hobbitter. Tag med på en evolutionær rejse, og hør, hvad som har formet livet på disse mystiske øer. Säsong 1. Del 1 av 5.
13:40 
Vores mystiske planet
Caribiens giganter. New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her?. For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer. Säsong 1. Del 2 av 5.
14:30 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Lille Karin gør fremskridt efter operationen, men faren er ikke ovre. Samtidig kommer krigen tættere og tættere på, og forholdene på hospitalet bliver stadig mere kaotiske. Otto opdager, at en traumatiseret patient bliver betragtet som et håbløst tilfælde og vil blive dræbt. Anni tror ham ikke - hun er sikker på, at det ikke er andet end fjendtlig propaganda. Säsong 2. Del 4 av 6.
15:20 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Bomberne regner ned over hospitalet med jævne mellemrum. Under bombardementerne er der ikke længere ansatte nok til at få de sengeliggende patienter i sikkerhed i kælderen. Artur lader sig overtale til at lade Karin overføre til den "specialiserede" børneafdeling. Da Anni opdager det, skjuler hun sin datter på hospitalets loftsetage. Også Otto får et akut behov for at skjule sig. Säsong 2. Del 5 av 6.
16:10 
Mellem 2 verdenskrige
En stjernes fald. Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Säsong 1. Del 3.
16:50 
Københavns bombardement
Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Sendt første gang 2.09.07. Redaktör: Lone Leegaard.
17:30 
Mine bedsteforældres krig
Helena Bonham Carter. Britisk dokumentarserie fra 2019. (My Grandparents' War) Fire britiske berømtheder udforsker deres bedsteforældres ekstraordinære krigshistorier. Denne gang erfarer skuespiller Helena Bonham Carter, hvordan hendes bedstefar Eduardo Propper de Callejón reddede hundredvis af jøder fra Holocaust, mens hendes bedstemor Lady Violet Bonham Carter meldte sig som frivillig luftangrebsvagt under de tyske luftangreb mod England. Säsong 1. Del 4 av 4.
18:15 
Coco Chanels kampe
Fransk dokumentar fra 2018. (The Wars of Coco Chanel) Gabrielle 'Coco' Chanel er en af det 20. århundredes mest ikoniske modeskabere. En legende, der altid har kæmpet for at blive fri af sin barndom og sociale status - og med stålsat vilje har knoklet for at blive rig og opbygge sit eget imperium. Dette intime portræt udforsker nogle af de mange kampe Chanel måtte udholde på sin vej - fra forældreløs til hendes dyrekøbte succes.
19:15 
På skuldrene af Bohr
Fremtidens supercomputer bygges i Danmark. På et universitet i Danmark arbejder et hold forskere på at lave en helt ny type supercomputer, der bygger på noget helt uforståeligt: At dens allermindste dele både er der, og ikke er der på samme tid. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 4 av 6.
19:30 
Verdensdamerne
Kogt komave og verdenskunst i Firenze. Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen. Säsong 1. Del 1.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne.
21:00 
Jagten på mig selv
Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet Godthåb. Her var tiden hård, og fyldt med vold og overgreb. Men der var også nogen der gjorde en stor forskel: Per opsøger køkkenassistenten Marie, der så Per og hjalp ham, selvom det betød at hun måtte trodse den strenge plejemor. Undervejs dukker erindringen om et mystisk CIA-betalt forskningsforsøg op. Säsong 1. Del 1 av 2.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Jul på Vesterbro
En god handel. med Anders Matthesen. Danny starter på sit job som julemand. Stewart tager en dram med Igor, som har haft nogle ejendommelige reservedele med til Majken. Sendt første gang 8.12.03. Säsong 1. Del 8 av 24.
22:45 
Ørnedræberne
En amatørs værk. I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen. Säsong 1. Del 4 av 4.
23:10 
Farvel til USA's mest forhadte familie
Britisk dokumentar fra 2019. (Louis Theroux: Most Hated Family Revisited) Westboro Baptist Church er en af de mest berygtede og rabiate hadgrupper i USA. En kirke, der fordømmer og hader homoseksuelle, jøder, muslimer, politikere, pop- og rock stjerner og ateister. Her følger vi Louis Theroux, når han igen besøger medlemmerne af den ekstreme kristne bevægelse. Har deres holdninger ændret sig efter kirkens stifter Fred Phelps' død? Eller udgør had stadig kernen i deres verdenssyn?.
00:10 
Kvinder bag kameraet
Indre liv, livets mening og kærlighed. Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer en instruktør tanker?. Debra Winger fortæller, hvad Germaine Dulac gjorde i La coquille et le clergyman, Larisa Sheptiko viser en indre verden i Krylya. Hvad er meningen med livet? Din mening med livet?. Fra Europa til Asien og i årtier har instruktører prøvet af finde svaret, f.eks. i Pirjo Honkasalos Betoniyö. Er det kærlighed? Det universelle emne er blevet filmet verden over, fra Kina og Qatar til USA. Säsong 1. Del 13.
01:15 
Putins sorte liste
Canadisk dokumentar fra 2015. (On Putin's Blacklist) Siden præsident Putins genvalg i 2012 har Rusland vedtaget en lang række love, der skal forhindre vestlig indblanding. Det begyndte med et forbud mod adoption af russiske børn til USA. Forbuddet blev senere udviddet til at gælde alle lande, der tillader homoseksuelle ægteskaber. Det blev fulgt op af en anti-LGBT-kampagne, der hævdede, at alle homoer er en import fra Vesten. og at 'propaganda' for denne livsstil er forbudt. Senest har det udviklet sig til et korstog mod oppossitionspolitikere, der beskyldes for at agere som marionetter for vestlige regeringer.
02:05 
Parkinson: Findes der en mirakelkur?
Britisk dokumentarserie fra 2019. (The Parkinson's Drug Trial: A Miracle Cure?) De har rystelser, stive muskler og langsomme bevægelser. Mere end ti millioner mennesker på verdensplan har Parkinsons sygdom. En gådefuld lidelse, der endnu ikke findes en kur mod. Gennem seks år følger vi ni frivillige parkinsonpatienter, der deltager i et af verdens mest ambitiøse kliniske forsøg. Kan risikofyldt hjernekirurgi og indsprøjtninger med proteinet GDNF vende den invaliderende sygdom?. Säsong 1. Del 1 av 2.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tidsmaskinen
DR2, fredag 7/10 11:20(12:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå