Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Sommer i Systemet
Dansk reportageserie fra 2015. Asger Aamund og Lotte Svendsen. Asger Aamund og Lotte Svendsen på kasernen. Filminstruktør Lotte Svendsen opdager, at militærets disciplinering af drenge og mænd måske kan bruges i børneopdragelsen af hendes egne sønner - så længe de ikke skal i krig. Sammen med erhvervsmanden Asger Aamund går hun på opdagelse på kasernen uden for åbningstiden, hvor de bl.a. prøver militærets uniformer, køretøjer og feltrationer. Sendt første gang 13.07.2015. Del 9 av 24. Producerat år 2015.
09:00 
Da vi regerede landet
Manden der ikke ville være statsminister. Norsk dokumentarserie fra (Org. titel: Da vi styrte landet) Norges tidligere statsminister Thorbjørn Jagland var den fattige dreng fra arbejderklassen med en urokkelig tro på demokratiet. Han måtte tage over efter Gro Harlem Brundtlands uventede afgang, men han havde aldrig haft noget ønske om at blive statsminister. Efter en tung periode med lederstrid og konflikter gik han af og fik en plads i Europarådet, hvor han igen kunne udøve sit ønske om at forandre verden. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
09:40 
Da vi regerede landet
Manden bag det moderne Norge. Norsk dokumentarserie fra (Org. titel: Da vi styrte landet) Norges tidligere statsminister Kåre Willochs livsmotto er "alt med måde", men han sparede ikke på krudtet, da han moderniserede landet i 80erne. Resultatet blev en økonomisk opblomstring, men da landet senere blev sendt ud i en alvorlig krise, måtte Gro Harlem Brundtland overtage regeringskontorerne. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
10:20 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2018. Fysikeren Selda Ekiz drømmer om at svømme med lomvier, som bliver kaldt Norges pingviner. Hun tager på safari i Varanger i Finnmark, hvor hun også møder laks og kongekrabber. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
11:00 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2018. Sangerinden Silya Nymoen elsker katte og drømmer om at opleve Norges eneste vilde kattedyr: Lossen. Hun tager på safari i Telemark vest for Oslo og får også en kongeørn på nært hold at se. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
11:40 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Er krig nødvendig? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Denne gang undersøger han menneskets kapacitet for vold og endeløse søgen efter harmoni - fra den rituelle Tinku-festival i Bolivia, hvor formålet er at slås til Rwandas post-konflikt program. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
12:30 
Det sorte Washington
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er rejst til Washington for at udforske alt det ved byen, der ikke har med politik og Det Hvide Hus at gøre. Han møder bl.a. Henry Rollins, en af fadderne til hardcore punk, han besøger området U-Street, engang kendt som "Det sorte Broadway", og endelig møder han bandet Trouble Funk lige inden det for første gang i 30 år skal optræde der, hvor det hele begyndte. Producerat år 2019.
13:15 
Husmorens storhed og fald
"Hvem tager opvasken?. " De fleste husmødre blev udearbejdende i løbet af 60´erne, men det var ikke nemt at få mændende til at hjælpe med de huslige pligterr. Instruktør Lotte Svendsen: "Jeg står for alt her i huset, og jeg tænker nogle gange at det kan simpelthen ikke passe, jeg er jo faktisk i visse kredse et feministisk symbol, så jeg ved simpelthen ikke hvad der er gået galtt"". Del 3 av 4. Producerat år 2013.
13:45 
Husmorens storhed og fald
Husmoren er en uddøende race og en familie kan se meget forskellig ud idag. Komikeren Sanne Søndergaard: "Hele den der idé om at vi skal bo sammen i et mor, far og børn forhold, hvem siger det?. Det siger biblen, men jeg synes vi er gamle nok til at tage vores egne beslutninger nu og ikke spørge far Gud hver gang.". Del 4 av 4. Producerat år 2013.
14:15 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Det totale mørke. Borchgrevink og tre andre af medlemmerne af hans ekspedition er fanget under en stejl klippevæg. Alle hundene styrter i havet og sluges af den livsfarlige isgrød. Vi følger verdens første overvintringsekspedition på Antarktis videre ind i den mørke og iskolde vinter. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
15:00 
Modstandskampens sidste vidner
Jørgen Kieler. Efter at have deltaget i redningen af de danske jøder i oktober 1943, bliver sabotøren og modstandsmanden Jørgen Kieler fanget af tyskerne, og der bliver sat en dato for hans henrettelse. Kieler redder sig mirakuløst i sidste øjeblik, men kun for at havne et sted der er værre end døden. Programmet er det tredje af en serie på fire om modstandsbevægelsens hårde kerne på kun et par tusind i alt, der kæmpede med livet som indsats. Hvorfor blev det netop dem, der tog kampen op mod overmagten, og hvordan tog de springet fra dagligliv til kamp? Sendt første gang 09.12.2013. Del 3 av 4. Producerat år 2012.
15:30 
USA's førstedamer
Britisk dokumentarserie fra 2021. Elanor Roosevelt. Elanor Roosevelt er kendt for sit politiske partnerskab med sin mand præsident Franklin D. Roosevelt. Som førstedame i Det Hvide Hus kæmpede hun utrætteligt for blandt andet afroamerikanernes borgerrettigheder. Her udforsker vi Eleanor Roosevelts liv, og hvordan hun blev forkæmper for menneskerettigheder - og en af de mest indflydelsesrige mennesker i det 20. århundrede. Del 3 av 6. Producerat år 2021.
16:15 
Kunstquiz
Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som?. Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte, hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger?. Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou. Producerat år 2016.
17:00 
Kunstquiz
Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som?. Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger?. Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou. Producerat år 2016.
17:45 
Modstandskampens sidste vidner
Povl Falk-Jensen. Povl Falk-Jensen var den modstandsmand, der likviderede flest stikkere og tyskerhåndlangere under besættelsen - ligeså mange som de mere kendte "Flammen og Citronen" tilsammen. Men det bliver aldrig rutine at dræbe et andet menneske, heller ikke selv om offeret er stikker for Gestapo eller medlem af et dansk-nazistisk terrorkorps. Programmet er det fjerde og sidste om modstandsbevægelsens hårde kerne på kun et par tusinde i alt, der kæmpede med livet som indsats. Hvorfor blev det netop dem, der tog kampen op mod overmagten, og hvordan tog de springet fra dagligliv til kamp? Sendt første gang 16.12.2013. Del 4 av 4. Producerat år 2012.
18:15 
USA's førstedamer
Britisk dokumentarserie fra 2021. Michelle Obama. Michelle Obama er kendt som den første afroamerikanske førstedame i USA. Da hendes mand, Barack Obama, blev indsat som præsident på en bølge af håb i 2009, så fremtiden lys ud. Men parrets tid i Det Hvide Hus blev også en tid med ondskabsfulde angreb fra sladderpressen. Her udforsker vi Michelle Obamas liv, og hvordan hun satte sin egen politiske dagsorden, mens hun var en vigtig del af sin mands historiske præsidentperiode. Del 4 av 6. Producerat år 2021.
19:00 
Rick Steins elskede Cornwall
Britisk madserie fra 2021. Denne gang er Rick på den smukke Roseland-halvø. Han begynder sin rejse på et sted, der menes at være besøgt af Jesus. I den maleriske by St. Mawes oplever han et af Cornwalls mest luksuriøse hoteller - og viser, hvordan man tilbereder en bøf ordentligt og laver en perfekt bearnaisesauce. Del 12 av 15. Producerat år 2021.
19:30 
Rick Steins elskede Cornwall
Britisk madserie fra 2021. I Cornwall fusionerer historie og legende. Rick besøger landsbyen Tintagel, der er uløseligt forbundet med Storbritanniens største legende kong Arthur. Derefter går turen til Camborne, der tidligere var et af de rigeste tinminedriftsområder i verden. Og på Roseland-halvøen møder Rick en familie, der dyrker det eksotiske krydderi safran. Del 13 av 15. Producerat år 2021.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2021.
21:00 
Konspirationsfolket har ordet - Er Signe Molde magnetisk?
Første opgave for de fire konspirationsteoretikere er at blive enige om, hvad deres program skal handle om. Der er masser af bud: Bill Gates, 5G, vaccinen. Men kan gruppen blive enige? Hvad er det vigtigste budskab i kampen for sandheden? Og er Signe Molde blevet magnetisk af vaccinen?. I et nyt, dansk tv-eksperiment giver DR2 ordet til fire konspirationsteoretiker. Del 1 av 4. Producerat år 2021.
21:30 
Ud af mørket med Daniel Rye - Spædbarnsdød
I oktober 2020 mister Emma og Jeppe deres kun 7 måneder gamle datter Marie. Daniel Rye besøger Emma og Jeppe for at prøve at forstå, hvordan de håndterer tabet og sorgen - og er det overhovedet muligt at komme videre i livet uden sit barn?.
22:15 
Askeskyen lammede Europa -Ramt af medievulkanen
Dansk reportage fra Danske Rikke Pedersen blev en hovedperson, da den islandske askesky lammede verden og betød over 100.000 aflyste fly. Kunne noget af det enorme kaos have være undgået? Hvad er der sket, efter Rikke og Island blev ramt af medievulkanen?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Kommunekontoret
Tag med Anders Stegger en tur rundt på det kommunalpolitiske Danmarkskort, når Kommunekontoret på sin egen måde udfolder de mest interessante og bemærkelsesværdige lokalpolitiske historier. Det er de historier, der overrasker, dem som gemmer på mere under overfladen, og dem som alle snakker om nede i Brugsen. Glem alt om Christiansborg - Kommunekontoret elsker og dyrker det helt lokale, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Producerat år 2021.
23:35 
Den amerikanske talibankriger
Amerikansk dokumentar fra 2021. Han er kendt som "den amerikanske talibankriger". John Walker Lindh - en ung amerikansk mand, der blev taget til fange, da USA og dets allierede invaderede Afghanistan i kølvandet på 9/11. Her udforskes det, hvad der drev ham til slagmarken i Afghanistan? Og hvad der fik ham til at kæmpe side om side med de mennesker, der skulle have været hans fjender?. Producerat år 2021.
01:05 
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist
Britisk dokumentarserie fra 2021. Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist?. Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?. Del 1 av 3. Producerat år 2021.
01:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tidsmaskinen om charterrejser
DR2, fredag 30/7 01:45(01:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå