Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:45 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
10:00 
Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen!. Medverkande: annet moro, sprelske programledere som gir deg badetemperaturer, gode gjester.
12:00 
NRK nyheter
13:00 
Hagen min [Repris]
Norsk hageprogram fra 2017. Bli med til en japansk inspirert hagedrøm! I dag er det fiskeslepp, og koifisk skal ut i hagedammen. Vi former et bonsaitre og slår et slag for norske, vintergrønne planter. Møt også eksperttrioen Steinar Johansen, gartner, Dag Tjersland, kokk, og Stine Bjørnstad, snekker. Programleder er Heidi Sivertzen-Oksmo. ,. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
13:40 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. Nokre av naboane gir Lisa Instefjord Gilje og Svein Eivind Gilje eitt år når dei flytter frå blokka i Fitjar til den veglause øya Fonna saman med eittåringen Lars Eivind. Men det unge paret har drøymt om ein stad som Fonna heile livet. Robert Sørfonn likar at einsemda ute på øya blir broten, men lurer på korleis dette skal gå. ,. Säsong 13. Del 5 av 6.
14:20 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2014. Monika og Jörgen skal bygge et hus der miljøhensyn står høyt. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Og arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2014.
15:20 
Filmavisen
Uke 13.
15:30 
Filmavisen
Filmavisen denne uken var i sin helhet viet markeringen av 20-årsdagen for tyskernes invasjon av Norge.
15:40 
Tilbake til 60-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2009. 1964 var året da en amerikansk rapport slo fast at sigarettrøyking var skadelig, The Beatles skapte hysteri på hele verdensturneen sin. Vi fikk besøk av to eldre herrer, den sovjetrussiske lederen Nikita Krustsjov og en av verdens største skuespillere, Charlie Chaplin. Tre norske personligheter som preget dette året kommenterer årets begivenheter. Berit Tøien, lengdehopper i verdensklasse, ble medieyndling da hun giftet seg med treneren sin. Rolv Wesenlund tok fjernsynet i bruk og fikk et stort publikum der, og Olav Øverland kom tett innpå alle slags begivenheter som nytilsatt reporter i Dagsrevyen. ,. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2009.
16:10 
20 spørsmål
En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Pernille Sørensen, Finn Bjelke, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder er Knut Borge.
16:35 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Ingerid Stenvold, Trond-Viggo Torgersen og Helén Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Arkitektens hytte [Repris]
Norsk serie fra 2018. Aslak Haanshuus. Arkitekt Aslak Haanshuus vokste opp på Røros, og tegner hytter inspirert av enkelheten og det rå uttrykket fra tømmerkoier i Femundsmarka. Eldgamle lafteteknikker møter moderne arkitektur i prosjektene hans, og nå har han akkurat kjøpt sin egen hytte i Telemark. Et gammelt trehus, som krever omfattende oppussing. ,. Säsong 4. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
17:50 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:55 
Oddasat - nyheter på samisk
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Distriktsnyheter
19:40 
Sommerbilen minutt for minutt: Andøya
Bli med på biltur gjennom vårt eget ferieland i sommer. Tuva Fellman og Ronny Brede Aase møter folk på yttersida av Andøya.
21:30 
Stein Torleif Bjella og KORK
Trubaduren fra Ål har truffet hele Norge med sine sanger om livets små og store utfordringer, med en unik blanding av melankoli og humor. Her synger han med KORKs blåsere i Store studio.
22:15 
Mysteria i Brokenwood
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Ein ung skodespelar døyr under ei framsyning av Hamlet, truleg av naturlege årsaker. Men det viser seg at noko er rote i teaterlaget. Newzealandsk krim. Del 2 av 4.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Mysteria i Brokenwood
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Ein ung skodespelar døyr under ei framsyning av Hamlet, truleg av naturlege årsaker. Men det viser seg at noko er rote i teaterlaget. Newzealandsk krim. Del 2 av 4.
00:00 
Latter live [Repris]
En dårlig kundeopplevelse. Se norsk standup på sitt beste med kjente komikere og kommende stjerner fra hovedscenen på Latter i Oslo. ,. Del 8 av 8.
00:20 
Norske duetter
Duetter av norske artister: Fra Teigen og Skorgan, Fjeld og Paus til Nordstoga og Bratland, Bremnes og Justad.
01:00 
Allerud VGS
Velkommen til Allerud. Premiere! Rektor Mikkel får besøk av utdanningsbyråden som forteller at han må få skolen på skinner igjen, ellers kan jobben hans ryke. Nå må han få ansatt elitelærer.no, Eva Alawi, men det er ikke så lett å selge inn skolen med utfordrende lærere, og elever som ikke hører på ham. Säsong 1. Del 1 av 8.
01:30 
Allerud VGS
Slagord. Skolen skal kåre et nytt slagord og ha "Åpen Dag" på Allerud for å lokke til seg nye elever. Rektor er fast bestemt på å vinne slagordkonkurransen, og miljøarbeider Viljar sliter med å få til forberedelser til "Åpen Dag" samtidig som tanta hans skal begraves. Säsong 1. Del 2 av 8.
02:05 
Allerud VGS
Verdensblikk. Rektor Mikkel har funnet en vennskapsskole i Afrika å samle inn penger til, som vil sette Allerud i et godt, veldedig lys. Mikkel har fått god kontakt på mail med en rektor i Nigeria, men etter at pengene ble overført har det vært veldig vanskelig å få tak i ham. Sesong 1. Säsong 1. Del 3 av 8.
02:35 
Allerud VGS
Spissern. Rektor Mikkel og avdelingsleder Eva har intern maktkamp på Allerud, som resulterer i at Mikkel tar inn en eldgammel eksamensvakt. Curlingbarn-eleven Emily stiller til elevrådsvalg, og lærer Benni må ta en vanskelig avgjørelse. Säsong 1. Del 4 av 8.
03:05 
Allerud VGS
Rektorbytte. Allerud leverer dårlig i en ny rapport om psykisk helse, og rektor utfordrer elevene på at de tåler for lite. Resultatet blir et rektor-elev-bytte der Mikkel får føle elevens press, og eleven Emily får være rektor. De eldre lærerne blir body-shamet og prøver å holde seg unna bakverk, mens Nico og Fia sliter i forholdet. Säsong 1. Del 5 av 8.
03:40 
Allerud VGS
Klassebilde. Det skal tas nye årbokbilder på Allerud, og lærerne hinter om at rektor Mikkel ser mye kjipere ut nå enn for to år siden. Mikkel må komme i form på rekordtid for årets bilde, og får hjelp av gymlærer Alex og helsesøster Irma. Emily vil at elevene skal få velge egne temaer for klassebildene, mens prestasjons-eleven Fia prøver å finne et skjult toalett. Sesong 1. Säsong 1. Del 6 av 8.
04:10 
Allerud VGS
Planleggingsdag. Rektor og lærerne har planleggingsdag på Allerud, og rektor pusher hardt på at de skal gjøre noe sosialt etter det obligatoriske opplegget. Gymlærer Alex skulker, og får hjelp av Emily for å lage en viral hit så han kan beholde bil-sponsen sin. Säsong 1. Del 7 av 8.
04:40 
Allerud VGS
En ny start. Skoleskiltet på Allerud detter ned ved rektor, som får en nær-døden-opplevelse. Det resulterer i en feiring av livet, Allerud og fremtiden - en NY START, og alle er invitert. Livsgnisten smitter negativt over på lærerne, mens elevene får mulighet til å vise frem sine talenter. Miljøarbeider Viljar prøver å skaffe et nytt billig skilt til skolen, og Mikkel planlegger en spektakulær avduking i skolegården. Säsong 1. Del 8 av 8.
05:20 (06:18)
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2019. Høydepunkter. Høydepunkter fra sesongens mange tema. Programleder er Thomas Felberg. ,. Säsong 5. Del 11 av 11. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Tidsbonanza: Kjærlighetsbonanza
NRK1, lördag 6/6 19:50(20:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå