Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'. Producerat år 2017.
06:55 
Beverly Hills 90210
The Morning After. Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David. Säsong 9. Del 239. Producerat år 1998.
07:45 
Beverly Hills 90210
Budget Cuts. Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia Burns, der kun har øjne for berømmelse, rigdom - og David. Del 240. Producerat år 1998.
08:30 
Beverly Hills 90210
Dealer's Choice. Valeries mor skal giftes i Las Vegas, og Valerie skal være forlover. Men det afholder ikke Valerie fra at prøve manden af. Samtidig forfører Sophie David, der får dårlig samvittighed over for Steve, der også er forelsket i Sophie. Og Noah, der er knust over sin fars selvmord, kommer til at optræde yderst pinligt til en fest hos Donnas forældre. Del 241. Producerat år 1998.
09:20 
Beverly Hills 90210
Don't Ask, Don't Tell. Valerie kommer med en overraskende tilståelse over for sin mor. David og Sophie elsker med hinanden - direkte transmitteret på internettet!. Kelly prøver at overtale Donna til at investere i en forretning sammen hende - og Noah bliver anklaget for spirituskørsel. Del 242. Producerat år 1998.
10:10 
Glee
Wheels. Skolen har ikke råd til en handicapbus til Artie til de regionale sangkonkurrencer, så Will arrangerer et kagesalg for at skaffe pengene, men resten af sangkoret synes, at det er en lam ide, og at Arties far bare må køre ham som altid. Will vil forbedre sammenholdet i sangkoret, så han får resten af koret til at tilbringe tre timer i en kørestol hver dag, så de forstår, hvad Artie må gennemgå. Og Kurt og Rachel konkurrerer om den samme solo, men Rachel bryder sig ikke om den interne konkurrence. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2009.
11:00 
Glee
Ballad. Will deler sangkoret op to og to, så de alle kan øve sig i at synge en ballade, men da de er en mand for lidt, må Will træde til og være sangmakker med en af eleverne. Will får Rachel som makker, og da de synger "Endless Love", kan han hurtigt se i hendes øjne, at hun forelsker sig i ham. Efter et råd fra Emma skal Will afvise Rachel via sang, men hans sangvalg får den direkte modsatte effekt. Finn og Kurt er sangmakkere, og Finn har svært ved at synge til en anden fyr, men Kurt nyder det måske lidt for meget. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2009.
11:45 
Desperate Housewives
Chromolume #7. Gaby og Angie tager til New York for at finde Danny og Ana. Her render Gaby ind i sine tidligere modelkolleger, Heidi Klum og Paulina Porizkova, der får Gaby til at indse noget meget uventet om sig selv. Lynette og Tom får sig noget af en overraskelse, da Preston kommer tilbage fra Europa, og Mike er fast besluttet på at vise Susan, hvor stor en mand han er, efter han følte sig kastreret. Samtidig er Katherine meget forvirret omkring sine følelser for Robin. Säsong 6. Del 128. Producerat år 2010.
12:35 
Desperate Housewives
My Two Young Men. Kampen er gået i gang mellem Gaby og Susan, der begge skamløst tyer til desperate midler for at overgå hinandens børn. Og efter hun er kommet hjem fra New York, bliver Angies ekskæreste, Patrick, afsløret, da han finder vej til Wisteria Lane. Lynette er overbevist om, at der gemmer sig mere bag Prestons forlovede, end hun giver udtryk for. Og Katherine springer ud af skabet. Säsong 6. Del 129. Producerat år 2010.
13:20 
Ugly Betty
Kissed Off. Betty lægger hovedet i blød for at finde en løsning, som kan hjælpe hendes familie ud af deres problemer, men "uheldigvis" bliver hendes yderst sexede nabo Jesse ved med at distrahere hende i hendes vigtige gøremål. Samtidig har Daniel nok at se til med at skjule alle sine spor, da Connor sætter alt ind på at finde ud af, hvem den mystiske mand er, som har stjålet Mollys hjerte. Säsong 3. Del 54. Producerat år 2008.
14:10 
Ugly Betty
The Courtship of Betty's Father. Claires 60-års fødselsdag står for døren, og Betty planlægger en personlig gave i form af en hjemmelavet video. Intet går dog helt som forventet, da optagelsen viser sig at blive lidt for afslørende end oprindelig tiltænkt. Både Daniel og Wilhelmina erkender hver især, hvor svært det er at få en ny kæreste ind i deres ellers så velkendte singleliv. Säsong 3. Del 55. Producerat år 2008.
14:55 
Baywatch
Second Time Around. Da Matt redder en kvinde efter en jetskiulykke, går det op for ham, at han har mødt hende før. Hun beder ham efterfølgende om hjælp til at komme af med en afvist bejler, men da Matt accepterer, skaber det problemer mellem ham og Summer. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 12 av 22. Producerat år 1994.
15:40 
Baywatch
The Red Knights. Mitch hjælper en gravid kvinde, der får pludselige fødselssymptomer midt på stranden. Andetsteds udvikler en genforeningsfest for tidligere livreddere sig til et slagsmål. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 13 av 22. Producerat år 1994.
16:30 
Family Guy
Space Cadet. Peter og Lois sender Chris på en lejr for udfordrede børn. Ved en fejl havner han i Space Camp i stedet, og snart er familien sendt i kredsløb i det ydre rum. Säsong 12. Del 10 av 25. Producerat år 2014.
16:55 
Family Guy
Brian's Play. Da Brian får succes med et manuskript, bliver Stewie inspireret til også at prøve lykken som forfatter. Til Brians rædsel er Stewies manuskript bedre end hans. Säsong 12. Del 11 av 25. Producerat år 2014.
17:20 
American Dad
Rapture's Delight. Det er jul og Smith-familien skal i kirke. De kommer desværre for sent til at få en god plads i kirken, og Stan bliver irriteret over de mange falske kristne, der fylder kirken. Francine trøster Stan med en sidste julegave i skabet, men da de kommer ud igen, er helvede brudt løs, og Gud har hentet alle sjæle til himlen. Kampen mellem det gode og det onde skal stå på jorden, og Stan og Francine er fanget midt i det hele. Säsong 6. Del 87. Producerat år 2009.
17:50 
Modern Family
Pilot. Jay (Ed O'Neill) er alt for gammel til at kalde sig midaldrende, har to voksne, en flok børnebørn, en temperamentsfuld, ung og dårende dejlig colombiansk kone, og en stedsøn, der endnu har til gode at blive teenager. Hans datter Claire har tre børn og er gift med Phil, der er så "cool", at han kan alle dansene fra High School Musical. Og sønnen Mitchell er bøsse, kæreste med Cameron og netop blevet far til den vietnamesiske adoptivdatter Lily. Hverdagen er præget af mere eller mindre helhjertede - ofte fejlslagne - forsøg på fredelig, familiær sameksistens, men der er masser af faldgruber, det ikke altid lykkes at styre udenom. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2009.
18:20 
Modern Family
The Bicycle Thief. Jay (Ed O'Neill) har været gift med den smukke og meget, meget yngre Gloria i et halvt år. Han er et gammelt vanedyr og skal virkelig oppe sig, hvis han skal følge med temperamentsfulde Gloria og hendes følsomme og fremmelige søn, Manny. Jays voksne datter, Claire, har det heller ikke let med sin "hippe" mand og sine forkælede børn. Og Jays søn, Mitchell, der er bøsse, skal lige vænne sig til at lege far, mor og børn med kæresten Cameron og adoptivdatteren Lily. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2009.
18:50 
Venner
The One after the Super Bowl - Part Two. Forsøget på at finde aben Marcel fører vennerne til en filmoptagelse. Her møder de flere kendte ansigter, bl.a. den sexede Susie Moss (Julia Roberts), Chandlers gamle skolekammerat, som han fornyr venskabet med. På optagelsen møder de også Jean-Claude Van Damme, som Rachel tilbyder at sætte Monica i kontakt med. Säsong 2. Del 37. Producerat år 1997.
19:20 
Venner
The One with the Prom Video. Monica og Ross' forældre kommer forbi med en hjemmevideo, hvor Monica og Rachel gør sig klar til at gå til skolefest. I videoen opdager Rachel noget om Ross, som hun finder uimodståeligt. Joey giver Chandler en gave, som Chandler er knap så begejstret for. Säsong 2. Del 38. Producerat år 1997.
19:50 
Stormester
Lasse Rimmer elsker opgaver. Og løsninger. Derfor har han udfordret fem krøllede hjerner med en række skøre udfordringer. Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff. Producerat år 2018.
21:00 
ZULU Open Mic med Fuhlendorff
Er en joke god, første gang den bliver fortalt? Virker den samme joke lige godt hver gang?. Og skal joken prøves fra en ny vinkel, eller skal den vrages? Nu kan du blandt andre opleve Sebastian Dorset og Anne Bakland teste nyt materiale på scenen. Producerat år 2020.
22:05 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Fuhlendorff og venner er igen samlet i Kælderen på Amager. I deres søgen efter den forsvundne søn Ejvind Pamper bliver de overfaldet af blodtørstige monstre. Producerat år 2020.
23:10 
Verdensmænd
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint. Producerat år 2020.
23:35 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Rødovre. Producerat år 2016.
00:10 
Langt fra Las Vegas
(46) "Den forsølvede barnesko". Liva har været bortrejst i en hel uge, så da hun kommer hjem trænger Casper virkelig til en god gang sex. Den må han vente længe på, for Liva har en masse arbejde hun skal nå, og desuden kommer hendes mor på besøg. Gense Solbjørk Højfeldt i rollen som Livas mor Vibeke, og Henning Jensen som Livas far Mogens. Robert er helt ude af den, fordi hans favorit gourmet Pølse-Jørgen lukker sin pølsebutik. Buckingham har ligeledes problemer. Hans favorit-toiletpapir er gået ud af produktion. Han beslutter derfor at afprøve alle mærker for at finde et nyt. Producerat år 2003.
00:40 
Langt fra Las Vegas
(47) "Hvem ka' Lie Kaas?" Casper fatter ikke, at Liva synes, at Nikolaj Lie Kaas er noget af det mest nuttede og lækre, der findes. Han prøver i stedet at overbevise hende om, at Mikael Bertelsen fra DR2 er langt mere cool og attraktiv! Kim har igen fået et spirituelt flip. Efter et besøg hos en nummerolog får hun at vide, at hun skal hedde noget andet for at blive et helt og lykkeligt menneske. Desværre er Kims nye navn ligeså problematisk, som det er overraskende. Robert er den, der forsyner Jumpstart med kildevand, og til det har han fundet sin helt egen fidus. Hvorfor købe dyrt kildevand, når der i vandhanerne findes gratis postevand, der ligner kildevand?. Producerat år 2003.
01:00 
American Dad
G-String Circus. Hayley synes ikke, at hun længere har brug for råd af Stan, men det vil han modbevise. Så Stan begynder at rådgive en stripper, så hun kan få et bedre liv, men desværre falder alle hans forretningsideer til jorden, og så er han nødt til selv at strippe for at betale gælden af. Säsong 6. Del 86. Producerat år 2009.
01:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Alex Høgh Andersen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Alex lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Jan Hellesøe vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Jan lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:25 
ZULU HK
Ni unge mænd uden noget kendskab til håndbold eller holdånd skal på bare tre måneder forsøge at forvandle sig til professionelle håndboldspillere. I spidsen for det alternative håndboldhold ZULU HK står de prominente trænerprofiler Lars Rasmussen og Kristina “Mulle” Kristiansen. Se med, når de glade amatører starter helt fra bunden og skal lære alt det basale: at kaste, gribe og drible. Det er op ad bakke, når man hverken har kondien, boldøjet eller fysikken med sig, og der er lang vej igen, hvis holdet skal blive klar til den store finalekamp mod 90’ernes jernhårde ladies. Producerat år 2019.
02:55 
Dybvaaaaad
Der bliver røget tvivlsomme steder og gættet på obskure kunstværker i 60 sekunder, når Tobias Dybvad bogstaveligt talt sprænger Næstved i luften. Producerat år 2019.
03:25 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn?. Producerat år 2019.
04:00 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
04:30 
Zulufonen
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Producerat år 2012.
04:55 
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stop-motion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2014.
05:35 (06:00)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv-verdenen - nu også fra Toftlund. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
The following
TV2 Zulu, måndag 20/5 03:30(04:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se