Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. Boat Daddy. Kaptajn Seans praktiske ledelsesstil fortsætter med at frustrere Eddie, mens personalet arbejder hårdt på at arrangere en udførlig strandpicnic for gæsterne. Allerede på første festaften er to fra besætningen sammen, hvilket kan skabe problemer for hele holdet. 28/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2020.
06:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Wham, Glam, Thank You Ma’am. Dorit leder efter den perfekte fødselsdagsgave til PK, og tager Erika med på en prøvetur i en vildt luksuriøs bil. Lisa Rinna er bekymret for sin datters forestående flytning til New York City. Lisa Vanderpump betror sig til Kyle, om en retssag mod hende selv og Ken - og bebrejder senere Lisa Rinna for at tale om det bag hendes ryg. Teddis spa-dag er alt andet end afslappende. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2017.
07:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Break Free. Selvom det er nye tider for familien Kardashian, er de fast besluttet på altid at huske, at familien kommer først. 05/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 15. Del 16. Producerat år 2018.
08:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2012. I landlig idyl på Fyn, i Gislev, bor Rico og Heidi og deres 3 børn. Men hverdagen er langt fra idyllisk for arbejdsnarkomanen Rico, der knokler som en gal for at holde familien økonomisk oven vande. Men det er svært at få hverdagen til at hænge økonomisk sammen. Heidi har de sidste to år gået hjemme på dagpenge og passet parrets mindste søn. Hun prøver at have det økonomiske overblik og få puslespillet til at gå op, da Rico helt har opgivet at følge med. Rico gik konkurs for 12 år siden. En konkurs som han ikke har gjort noget ved og som derfor står og samler renter. Men konkursen holder ikke bare familien fanget i fortiden. Den bremser også for parrets drøm om at blive gift. Luksusfældens eksperter hjælper familien med at se fortidens synder i øjnene, så de kan begynde at se fremad. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2012.
09:30 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram fra 2012. I Næstved bor det unge lesbiske par Trine og Denise, som har kendt hinanden i under et år. Parret elsker at feste og turnerer ofte byens diskoteker og barer. Men det er dyrt at se godt ud, og de unge piger bruger anseelige summer på hårfarve, extensions og solarium. Mærkevaretøj er også vigtigt for Trine og Denise, og der fyldes ofte op i garderoben. Pigerne har sagt deres nuværende lejlighed op, men de mangler penge til indskud til en ny lejlighed og står uden tag over hovedet inden for ganske kort tid. Trine og Denise skal akut finde et sted at bo ellers bliver det svært at have Denises datter Emma på besøg. Hun bor det meste af tiden hos sin far, men Trine og Denises store forbrug har allerede medført, at de nogle gange ikke har penge, når de har Emma i weekenden, hvilket nager Denises samvittighed. For at Trine og Denise skal undgå at ende i bundløs gæld og have mulighed for at give datteren en tryg base, finder Luksusfældens eksperter det tunge skyts frem i aftenens udsendelse. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2012.
10:30 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2014. Der er fart over feltet på Bryggen. Stephanie er tæt på at være færdig med at tage sit kørekort. Men der er stadig nogle ting hun ikke er helt tryg ved endnu, f.eks. at køre på motorvej. Så hendes kørelærer tager hende med ud på hendes forhåbentlig sidste køretime, som bliver mere dramatisk end først forventet. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2014.
11:30 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2022. De håbefulde madtalenter møder ind til en intens holdkonkurrence, hvor de enten skal arbejde med fugl eller fisk. Og der er knald på fra start, for kun det bedste hold får en billet direkte videre i konkurrencen. I dagens elimineringsrunde skal deltagerne tænke ud af boksen og være kreative, når de skal lave en valgfri ret med æg. Alle balancerer dog på en knivsæg, for også i dag må én lægge sit forklæde og sige farvel til MasterChef. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 26. Producerat år 2021.
12:35 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2013. Surlesque. Lisa får Stassi og Katie til at udføre en forførende dans ved Guillermos surprise-fødselsdagsfest. 04/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2013.
13:35 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Birthday Fever. Kyle er bekymret for at komme for sent til en dobbelt date med Terri og deres ægtefæller. Lisa Rinna kæmper sig til to nye skuespilleropgaver. Dorit overrasker sin mand, PK, med en ekstravagant 50 års fødselsdagsfest ombord på en yacht, Lisa Vanderpump har andre meninger om Dorits store overraskelse. Et vinglas bliver centrum for en ny konflikt. 20/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2017.
14:35 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Threesome. Da firmaets seniorpartner Jonas Stern arresteres for spritkørsel, bliver Alicia bedt om at repræsentere ham, men reglerne på kontoret og Sterns ego kommer i vejen. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2010.
15:45 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2009. Lifeguard. Da Alicia mener at en dommer handlede racistisk ved at sende et barn i forvaring, ser hun nærmere på sagen, og opdager en trend som går helt tilbage til juni 2008. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2010.
16:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Da Emma og Mike mødte hinanden på en charterferie, var det kærlighed ved første blik. De flyttede hurtigt sammen i Emmas lejlighed, men lykken brast efter få måneder. For mens Emma har helt styr på indtægter og udgifter, låner Mike penge alle de steder han kan komme til det og bruger dem på at spille. Emma har presset på for at Mike skulle melde sig til Luksusfælden og hun har endda fået ham til at gemme nogle penge, som Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, kan bruge i deres forhandlinger med kreditorerne. Men kort før eksperternes ankomst, går det galt. Emma opdager, at Mike har løjet for hende. Han har brugt de penge, han havde lovet at gemme til eksperterne og brugt dem på spil. Emma har smidt Mike ud og nægter at stå ved hans side, når eksperterne kommer. Mikes højgravide svigerinde træder til og det viser sig at også hun er ufrivilligt involveret i Mikes dårlige økonomi. For Mike er så langt ude, at han låner penge af private på Facebook til en skyhøj rente. Nogle så høje, at hvis Mike låner 5.000 den ene måned, skal han betale 10.000 tilbage den følgende. Fordi Mike i en periode har boet hos sin bror og svigerinde, har han oplyst deres adresse til Facebooks lånehajer. Og ingen ved, hvad de kan finde på, hvis Mike ikke betaler. Mikes store drøm er at få styr på økonomien, så Emma vil lade ham flytte tilbage. Men vil det lykkes og tør Mike lade eksperterne forhandle med lånehajerne på facebook med risiko for repressalier?. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 25. Del 2. Producerat år 2020.
17:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Åke på 27 er selvstændig landbrugsarbejder, der drømmer om at eje sin egen bondegård og drive sit eget landbrug. Åke har sit eget firma, hvor igennem han sælger sin arbejdskraft til områdets forskellige gårde. Planen er, at firmaet en dag har genereret så mange penge, at han kan købe sin drømmegård. På det sidste har Åke dog kun haft en enkelt kunde, og kunden har netop opsagt samarbejdet, fordi Åke ikke kan finde ud af at komme op om morgenen. Åkes veninde Mette har bedt Luksusfælden om at hjælpe Åke til at få styr på økonomien og sit liv. Hun kan nemlig ikke selv trænge igennem til ham. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på Åkes konti, viser det sig, at hans manglende evne til at komme ud af fjerene om morgenen ikke er firmaets eneste problem. For Åke har hverken betalt skat eller moms af sin indtægt i firmaet og nu står han over for et skattesmæk på 151.000! I stedet for at betale moms og skat, har han bestilt en hjemmeside til 67.000 og købt maskiner, der ikke virker til næsten 100.000,- Det er kun et spørgsmål om tid, før Åkes firma bliver erklæret konkurs. Men vil Åke lytte til eksperterne, når de beder ham lukke sit firma før andre gør det for ham? Og vil han for en gangs skyld følge sin veninde Mettes råd, når hun anbefaler ham ”at få et arbejde og blive lønmodtager ligesom alle andre mennesker”. 15/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 25. Del 3. Producerat år 2020.
18:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2022. Hav popcornene klar, for i dag skal de tilbageværende madtalenter en tur i biografen. Dagens to konkurrencer tager udgangspunkt i klassiske danske film. Der bliver dog ikke plads til at læne sig tilbage og slappe af i de bløde sæder, for inden dagen er slut har én af deltagerne taget afsked med MasterChef. 17/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 27. Producerat år 2021.
20:00 
La Brea
Amerikansk dramaserie fra 2021. The Fort. Eve, Levi og resten af eftersøgningsgruppen udforsker et mystisk fort, der giver flere spørgsmål end svar. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2021.
21:00 
The Viking - Narkokongens Fald
Amerikansk dramadokumentar fra 2022. Fra narkohandler i Valby til mastermind i Spanien. Som teenager begynder Claus Malmqvist at tjene lette penge ved at sælge hash. Snart tager hans karriere fart, og i løbet af få år bliver drengen fra Valby en af Europas største narkogangstere. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2022.
22:00 
A Star is Born
Amerikansk romantisk drama fra 2018. Jackson er en alkoholiseret, verdensberømt sanger, som opdager kunstneren Ally. Han hjælper hende med at få gang i karrieren, men deres forhold møder snart modgang på grund af Jacksons mange problemer. Producerat år 2018. Medverkande: Jon Peters, Bill Gerber, Bradley Cooper, Sue Kroll, Niija Kuykendall, Heather Parry, Michael Rapino, Lynette Howell Taylor, Todd Phillips, Basil Iwanyk, Ravi Mehta, Regissör: Bradley Cooper, Skådespelare: Leandro De Niro Rodriguez, Sanaa Chappelle, D.J. "Shangela" Pierce, Greg Grunberg, Drena De Niro, Eddie Griffin, Rafi Gavron, Dave Chappelle, Anthony Ramos, Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliott, Ron Rifkin, Willam Belli, Derek Kevin Jones, Joshua Wells, Dennis Tong, Michael D. Roberts, Barry Shabaka Henley, Rebecca Field, Michael Harney.
00:45 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2020. Whoosh, Pow, Bang. Callie finder ud af, at Jerods sag er større, end hun havde forventet. Mariana og slænget finder på deres egen app. I mellemtiden finder Davia en måde at hjælpe sine elever på, og Gael får arbejde hos en berømt kunstner. 17/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2020.
01:40 
Good Trouble
Amerikansk dramaserie fra 2020. Klompendansen. Foster- og Hunter-familierne mødes til en farvel-fest med hollandsk tema for Brandon og Eliza. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2020.
02:35 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2013. Rumors. Da Stassi finder ud af, at Jax har medvirket i en sexet fotooptagelse med en kvindelig model, sætter hun spørgsmålstegn ved, om hun nogensinde vil kunne stole nok på ham, til at elske ham igen. 16/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2013.
03:35 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. Boat Daddy. Kaptajn Seans praktiske ledelsesstil fortsætter med at frustrere Eddie, mens personalet arbejder hårdt på at arrangere en udførlig strandpicnic for gæsterne. Allerede på første festaften er to fra besætningen sammen, hvilket kan skabe problemer for hele holdet. 17/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2020.
04:35 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Break Free. Selvom det er nye tider for familien Kardashian, er de fast besluttet på altid at huske, at familien kommer først. 17/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 15. Del 16. Producerat år 2018.
05:30 (05:55)
Just Shoot Me!
Amerikansk komedieserie fra 1999. Funny Girl. Finch udfordrer Maya til at lave en klassisk practical joke. Säsong 3. Del 4. Producerat år 1998.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
The Equalizer
TV3 Danmark, onsdag 6/7 21:00(22:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå