Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom
Endorphins and a Toasty Tushy. Bonnie kæmper med sit egen selvværd, efter at Tammy får succes. Jills nye hobby fører til en uventet åbenbaring. Säsong 8. Del 14. Producerat år 2020.
06:30 
CSI: Miami [Repris]
Sunblock. En mand bliver myrdet under en solformørkelse. Men da en anden person bliver dræbt i sit hjem, begynder Horatio at tro, at der muligvis er en seriemorder på spil, som slår til om natten. 30/11 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2007.
07:15 
CSI: Miami [Repris]
Chain reaction. En model dør af elektrisk stød på catwalken og CSI opdager, at sagen er forbundet til en større operation, der smugler heroin. En af de involverede viser sig at være den fange, der tog Horatios søn som gidsel. 01/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2007.
08:05 
CSI: Miami [Repris]
Permanent vacation. En ung mand bliver skudt og dør i en elevator på et hotel, og ved første øjekast ligner det, at morderen har forbindelser til bandemiljøet. Imens er den unge mands familie opsat på at få hævn. 02/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2007.
08:50 
Sådan træner du din drage 3
Vikingerne på Bersærkø lever i fred og fordragelighed med de drager, som Hikke & Co. har befriet fra fangenskab på naboøerne. Men den berygtede dragejæger Grimmel har sat sig for at udrydde natskyggeracen, som Hikkes drage, Tandløs, tilhører. Det tvinger Hikke og Tandløs til at finde det sagnomspundne dragerige Caldera. Men mødet med en sjælden natskygge-hun sætter Hikke og Tandløs' venskab på prøve. Producerat år 2019. Medverkande: Sasia Mølgaard, Alexander Husum, Alex Høgh Andersen, Özlem Saglanmak, Robert Hansen, Olaf Heine Johannessen, Regissör: Dean DeBlois.
11:00 
Mission juleromance
Den tidligere marinesoldat, Grace, er på vej gennem Cincinnati, da hendes bil bryder sammen, og hun strander i byen få uger inden jul. Heldigvis møder hun den lokale dommer, Joe Peterson, der tilbyder hende et sted at bo, indtil bilen er klar igen. Joe beslutter sig for at vise Grace alt det, hun er gået glip af, imens hun har været udstationeret i militæret - julen, familie, sammenhold og kærlighed. Producerat år 2018. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Eloise Mumford, Miriam McDonald, Sean Faris.
13:00 
Kærlighedsbreve til jul
Da Hannahs kæreste slår op med hende få uger før jul, tager hun hjem for at få ro. Hun er skaber af datingappen, Perfect One, og føler nu, at hun må gentænke hele konceptet. Da hun ankommer til sin gamle hjemby, løber hun først ind i sin gymnasiekæreste Sam, som hun har undgået i årevis, før hun lader sig skrive op til byens årlige juletradition, hvor hver person får tildelt en hemmelig penneven. De sukkersøde breve ankommer én efter én og Hannah begynder at tro, at han muligvis er hendes eneste ene. Men hvem er han?. Producerat år 2018. Regissör: Siobhan Devine, Skådespelare: Niall Matter, William Vaughan, Sarah Drew.
15:10 
Julens genforening
Forfatteren Samantha Murphy befinder sig midt i en skriveblokade, da hun sammen med sin kæreste Simon tager hjem til sin afdøde bedstemors hus for at fejre jul med resten af familien i den gamle hjemby. Med hele familien samlet, bliver de hver især mindet om, hvor vigtig familien er og at alle kan have brug for en chance mere. Men da Simon pludselig stiller et stort spørgsmål, begynder Samantha at tvivle på, hvad det egentlig er, hun vil og om hun tør at tage springet. Producerat år 2018. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Mike Faiola, Lisa Durupt, Nikki Deloach.
17:10 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Efterforskerne har fået øje på Kessler og Maze på Scandic i Aarhus, så de to sportsmænd skal bruge al deres fysik, hvis de vil gøre sig håb om at komme væk. Morten og Hanne Münster har brug for hjælp og prøver at forvirre efterforskerne ved at tale i gåder. Thomas Skov og Emil Thorup leger turister i Randers. Mille Gori og Micky Skeel tager en stor chance for at drille efterforskerne. Spørgsmålet er, om den er for stor?. 04/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2021.
18:15 
Strøgvagterne [Repris]
Mens Onur og Thorsten håndterer en sag med en mand, der angiveligt har stjålet en kasket fra en butik for at skjule sine skader fra et overfald, er Oliver og Anders på udkig efter en svensk gengangertyv, der gerne stjæler meget dyre varer. Kristian og Allan står over for en usædvanlig sag med en mand, der opfører sig stærkt upassende over for kvinder på Strøget, og Simon og Oliver havner i en dramatisk situation, da en butikstyv tager benene på nakken og gør alt for ikke at blive fanget. 28/11 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
19:05 
Strøgvagterne [Repris]
En ung tyv, som Strøgvagterne tog på fersk gerning for et par dage siden, er vendt tilbage til sine jagtmarker. Men da Daniel og Zahra standser ham i et nyt tyveri, bliver manden meget fortørnet og kan på ingen måde beherske sig. I en tøjbutik må Magnus fiske stjålne varer op af en tyvs bukser, og Onur og Anders har en sag om en kvinde, der ikke kan lade være med at stjæle makeup. Og så tager Anders en snak med en forvirret, ældre herre, der er blevet pågrebet i et tyveri, som han ikke selv er klar over at have begået. 23/08 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado jagter en mand og en kvinde, der prøver at stikke af fra politiet på ATV. Parret forsøger at forsvinde ved at køre gennem et stisystem, men de ved ikke, at betjentene har et es i ærmet. I Nordsjælland hos Peter forsøger en mand ihærdigt at tale sig ud af en bøde, og i USA får Thomas rigtig travlt, da han bliver kaldt ud til et trafikuheld, der er sket midt på sporvognssporet. 03/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 1.
21:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Videobilen eftersætter en skruppelløs motorcyklist der, med en passager bagpå, forsøger at stikke af i Ribes snævre gader. I Aarhus stopper politiet nogle unge mænd, og det viser sig at de har flere domme med sig i baggagen. Syd for Randers vil en ung mand i en sort Mercedes diskutere med politiet. Og da det viser sig, at han har lånt bilen, bliver straffen endnu større. På Storebæltsbroen er der en Landrover, der ikke overholder hastighedsbegrænsningen, og på motorvejen ved Randers er der en tysker, der åbenbart stadig tror, han er på en tysk motorvej. 30/11 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10.
22:05 
Indsatslederne [Repris]
Henrik er indsatsleder for politi i Nordsjælland, da en 16-årig pige ringer efter hjælp på 112. En mand er stukket med en kniv i maven på Lyngby station og har akut brug for hjælp. Gerningsmanden bliver fanget med det samme, men det udvikler sig til at blive en sag, der involverer både gerningsmandens børn og hustru. Tæt på Vedbæk kører en mand galt og ringer efter hjælp på 112, men hverken betjente eller ambulancereddere kan finde manden. 04/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
23:10 
Alle kvinders frygt [Repris]
Anne Sofie Espersen blev overfaldet af fire unge mænd, der forgreb sig på hende, da hun var 16 år. Anna Thygesen var på rejse med sin gymnasieklasse, da en hyggelig aften pludselig udviklede sig i en truende retning. Alle kvinder kender til at være utrygge, når de færdes ude alene. Men nu sætter en række kendte, danske kvinder ord på deres egne oplevelser med overgreb og frygt i det offentlige rum. 03/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
00:15 
Special Victims Unit [Repris]
Undercover mother. Carisi opdager en kvinde, der optræder som bordelmutter, mens han er undercover på en sag om menneskehandel. Det viser sig, at kvinden i virkeligheden leder efter sin datter, som forsvandt tre år tidligere. Enheden må nu afveje etik og opklaringsresultater, da de søger efter kvindens datter samtidig med, at de strammer nettet om bagmanden. Denne viser sig at være et kendt ansigt. Benson får dårlige nyheder, som kan påvirke hendes søn. 02/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 16. Del 15.
01:30 
Special Victims Unit [Repris]
Holden's manifesto. Enheden efterforsker sagen om et cykelbud, som har en problematisk og mislykket forhistorie med kvinder. Enheden må nu finde frem til det hævngerrige manifest, som den mistænkte har fremsat, inden han begår et nyt overgreb. Benson må kæmpe for at finde tid til både at passe jobbet og en baby, hvilket får den nye vicedirektør for SVU-enheden til at sætte spørgsmålstegn ved hendes lederskab og prioriteter. 05/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 16. Del 4.
02:40 
Special Victims Unit [Repris]
Pornstar's requiem. En collegestudine med et bijob som pornostjerne bliver voldtaget af nogle studiekammerater, der forveksler seksuelle fantasier med virkeligheden. Da sagen kommer for domstolen, er det imidlertid offeret, som nærmest havner på anklagebænken, da forsvareren begynder at afhøre hende. 01/12 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 16. Del 5.
03:45 
Special Victims Unit [Repris]
Intimidation game. Kriminalassistent Tutuola bliver trukket ind i online-spillenes verden. Han efterforsker de trusler om mord og voldtægt, som mandlige spillere har fremsat overfor en kvindelig spiludvikler, der står overfor at lancere et nyt spil. Da truslerne bliver til virkelighed for en af spiludviklerens ansatte, må holdet finde frem til gerningsmanden inden endnu et overgreb finder sted. 24/11 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 16. Del 14.
04:50 (06:00)
CSI: Miami [Repris]
Three-way. En 24-årig mand, der arbejder på et femstjernet hotel i Miami bliver fundet død på hotellets græsplæne. Efterforskningen viser, at han var på meget venskabelig fod med tre velhavende veninder, som var gæster på hotellet, samt at han besøgte hotellets penthouse suite lige inden sin død. Horatio kommer på sporet af, at nogen i politiledelsen er ude efter at få hans hold opløst. 02/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
The Big Bang Theory
Kanal 5 Danmark, torsdag 28/10 19:35(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå