Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
06:03 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 37 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
A1: Highway Patrol [Repris]
Et farligt sammenbrud i overhalingsbanen skaber kaos i trafikken og færdselsbetjentene på reagere hurtigt. Og så er en køretøj væltet midt i myldretiden. Politi, færdselsbetjente og beredskab arbejder side om side på den over 600 kilometer lange strækning for at håndtere de mange ulykker, der finder sted hvert år. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14 av 15. Producerat år 2017.
06:55 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Salad Bar Blowout. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10 av 13.
07:45 
Cooks Vs. Cons
Tailgate Takedown. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 11 av 13.
08:35 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 9 av 26. Producerat år 2014.
09:25 
Strange Magic
I Strange Magic er beboerne delt op i to verdener, en magisk og en mystisk, men uden kontakt til hinanden. Elverfolk og feer tilhører den magiske, og i den mystiske bor troldene og monstrene. Da en kærlighedseliksir kommer på banen, starter et hæsblæsende og finurligt eventyr, hvor de to verdener for første gang mødes. Producerat år 2015. Medverkande: Elijah Kelley, Meredith Anne Bull, Rachel Wood Evan, Alan Cumming, Regissör: Gary Rydstrom.
11:15 
All Together Now - Danmark [Repris]
Kampen om en plads i finalen er actionpacked og højspændt til sidste tone, når aftenens deltagere skal bevise deres værd foran holdkaptajn Joey og de 100 dommere. 51-årige Liv har licens til at dræbe - dog kun med sin stemme - og blæser både vært Christopher Læssø og hele dommerpanelet omkuld med en James Bond-klassiker. Coolness er kodeordet for Sebastian fra Skælskør, der ankommer med sæsonens mest afslappede attitude og synger reggae, mens Kenneth er mere shaky og slås ihærdigt med at leve op til selveste Elvis Presley. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder Christina på en hyldest til sine afdøde forældre med Queens "The show must go on". 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2019.
12:45 
The Wall - Danmark [Repris]
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 24. Producerat år 2019.
13:45 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 24. Producerat år 2019.
14:45 
The Wall - Danmark [Repris]
Felix Smith tager imod ægteparret Richard og Christina, som begiver sig ud i et hæsblæsende spil på ’The Wall’ i håbet om at kunne hive den helt store gevinst med hjem – men ikke for deres egen skyld. De medvirker nemlig for at kunne give børn i Grønland bedre vilkår, da de føler, at denne gruppe af børn ofte bliver overset. Med pengepræmien drømmer de om at søsætte deres helt eget hjælpeprojekt, der forhåbentligt kan vokse og blive til et omfattende initiativ, som for alvor kan gøre en forskel. Så det bliver en nervepirrende omgang, hvor følelserne får frit løb, mens boldene farer ned over væggen. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8 av 24. Producerat år 2019.
15:45 
The Wall - Danmark [Repris]
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9 av 24. Producerat år 2019.
16:45 
Syng
Den livlige koalabjørn, Buster Moon, ejer et teater, der engang var berømt verden over, men som nu er ved at gå nedenom og hjem. I et sidste forsøg på at genvinde teatrets stolthed, beslutter Buster sig for at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor dyr fra alle verdenshjørner kan deltage og vinde en enorm præmie. Og dét tiltrækker en masse deltagere, der håber, at konkurrencen kan ændre deres liv. Problemet er bare, at præmien slet ikke eksisterer, men det er Buster ligeglad med, for han har kun ét for øje – at redde sit teater. Danske Stemmer: Buster Moon: Mads Knarreborg, Rosita: Annette Heick, Ash: Emma Sehested Høeg, Johnny: Andreas Jessen. Producerat år 2016. Medverkande: Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Matthew McConaughey, Regissör: Garth Jennings, Christophe Lourdelet.
19:05 
Grusomme mig
Amerikansk animation fra 2010. I en fin villaförort står en svart villa. Dold under den finner vi Gru som tänker stjäla månen. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar övervinner han allt. Tills han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor. Producerat år 2010. Medverkande: Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher, Jason Segel, Steve Carell, Regissör: Pierre Coffin, Chris Renaud.
21:00 
All Together Now - Danmark
Dagen er fuld af chok og overraskelser, når de 100 dommere med Joey i front sætter sig til rette foran den musikalske buffet. Vært Christopher Læssø holder styr på menuen, der består af Adele med et touch af country, hårdslående rock og 80er-pop indpakket i hård eyeliner og glimtende øjenvipper. Og desserten byder på tre forskellige slags usikre sangerinder, garneret med imponerede stemmer og vinderpotentiale. Der er kort sagt noget for enhver smag, når de ni talentfulde sangere kæmper med næb og kløer om de eftertragtede pladser i finalen og semifinalen. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2019.
22:30 
5. Gear [Repris]
Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Og så præsenterer vi sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
00:00 
Selma
Efter rettighedsforkæmperen Martin Luther King Jr. har holdt sin mindeværdige tale og modtaget Nobels fredspris, står han over for sin hidtil sværeste opgave – han skal sikre lige stemmerettigheder til alle borgere, sorte som hvide. Da USA's præsident, Lyndon B. Johnson forsøger at snige sig uden om Martin Luther Kings forespørgsler, slår King sig ned i byen Selma, hvor han arrangerer en fredelig demonstration, der skal bane vejen for en begivenhed, der vil ændre historien. Producerat år 2014. Regissör: Ava DuVernay, Skådespelare: Carmen Ejogo, Jim France, David Oyelowo.
02:35 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby forsøger at forstå de unges udbredte brug af partystoffer. Han mødes med 16-årige Mikkel, som har været afhængig af stoffer, siden han var 14 år. Selvom Mikkel nu er på afvænning og har været clean i lidt over en måned, har han besluttet sig for at udfordre sig selv ved at deltage i en stor technofest, hvor stoffer er let tilgængelige. Søren følger på nærmeste hold Mikkels bestræbelser på at sige nej tak til de stoffer, han får tilbudt. Søren møder også Emma, som var tæt på at dø af en overdosis, Janus, som ved, hvad de unge får tilbudt af stoffer i dag, og pusheren Max, som lever af at sælge stoffer fra sin narkobule. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
03:30 
Tag pengene og løb [Repris]
Det er en overlegen far og søn, Per og Dan, der deltager i spillet om kufferten med de 100.000 kroner. Gamemaster Pelle Hvenegaard giver Per og Dan én time til at gemme kufferten, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation, for at forhøre dem de næste 30 timer. Far og søn er overbeviste om, at de kan snyde både efterforskerne og sporhunden ved hjælp af en mesterlig plan, hvor de skal undgå vidner og holde alle stoppene på præcis samme længde. Men ironisk nok møder efterforkerne som noget af det første et kronvidne, der har set Per og Dan - først med og siden uden kuffert. Kan Per og Dan kan holde hovedet koldt?. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
04:15 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby forsøger at forstå de unges udbredte brug af partystoffer. Han mødes med 16-årige Mikkel, som har været afhængig af stoffer, siden han var 14 år. Selvom Mikkel nu er på afvænning og har været clean i lidt over en måned, har han besluttet sig for at udfordre sig selv ved at deltage i en stor technofest, hvor stoffer er let tilgængelige. Søren følger på nærmeste hold Mikkels bestræbelser på at sige nej tak til de stoffer, han får tilbudt. Søren møder også Emma, som var tæt på at dø af en overdosis, Janus, som ved, hvad de unge får tilbudt af stoffer i dag, og pusheren Max, som lever af at sælge stoffer fra sin narkobule. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
05:05 
Mom
Cinderella and a drunk macguyer. En ny og nydelig mand dukker op til et AA-møde. Christy tilbyder sin hjælp og støtte, men hun finder ham dog svært attraktiv, hvilket komplicerer tingene en anelse. Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 2015.
05:30 
Mom
Diabetic lesbians and a blushing bride. I dagens afsnit gæsteoptræder Rhea Perlman (Sams Bar), som Marjories søster Anya. Marjorie skal giftes og Bonnie og Christy gør alt for, at hun får den bedste dag. Säsong 3. Del 12 av 22. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 50 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Food Lab
Sandwich with pear and brie. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 88 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
The Big Bang Theory
Kanal 5 Danmark, torsdag 22/8 19:25(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se