Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Cutthroat Kitchen
Duck L'Orange Is the New Black Coffee. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokkene stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 11. Del 2 av 13. Producerat år 2015.
06:45 
Cutthroat Kitchen
Cashew If You Can. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokkene stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 11. Del 3 av 13. Producerat år 2015.
07:35 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 6 av 26. Producerat år 2015.
08:20 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 7 av 26. Producerat år 2015.
09:10 
Top Gear: The Worst Car in the History of the World [Repris]
Part 1. Jeremy Clarkson og James May rejser til det nordlige England, hvor de udpeger og udskammer nogle af de værste biler i historien. Bilerne, der tages under behandling, er alle lavet af fabrikanter, der burde have vidst bedre. Det bliver hårdt arbejde fyldt med store diskussioner, gigantiske kraner og scener, hvor James bliver låst inde i sit eget bagagerum og Jeremy bliver bundet til et træ. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 2.
10:00 
Fred Claus
Alle kender Julemanden! Men hvad med hans bror?. Fred Claus er familiens sorte får, der i årevis har stået i skyggen af sin mere populære bror, Santa, så Fred vil egentlig ikke rigtigt have noget med ham at gøre. Lige indtil han ender i spjældet og Santa tropper op for at stille kaution – på én betingelse. Nu må Fred rejse med til Nordpolen og hjælpe med at fremstille legetøj til årets julegaver. Det er ikke umiddelbart den bedste idé, for Fred er ikke den store fan af hverken julen eller arbejde. Men måske kan han alligevel vise sig at være lige præcis den hjælper, Julemanden har brug for?. Producerat år 2007. Medverkande: David Dobkin, Skådespelare: Miranda Richardson, Rachel Weisz, Kathy Bates, Vince Vaughn, Paul Giamatti.
12:25 
Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet
Peter, Susan, Edmund og Lucy er fire børn, som under Anden Verdenskrig sendes ud af London for at bo hos en excentrisk professor. Livet i professorens hus er ekstremt kedsommeligt. Indtil Lucy en dag opdager et klædeskab, der er en port ind i en magisk verden. Stedet kaldes Narnia. Her kan dyr tale og landet ledes af den kløgtige løve, Aslan. Til at starte med tror de andre børn ikke på Lucy, men de får selv syn for sagen, da de tager turen gennem gaderoben. De ankommer i en tid af opbrud, hvor landet herskes af den onde hvide heks, Jadis. Enhver, som ikke følger hendes diktatoriske bud, bliver fluks omdannet til sten. Børnene slår sig sammen med Aslan og hans loyale følgesvende i et modigt forsøg på at vælte Jadis' herredømme. Producerat år 2005. Regissör: Andrew Adamson, Skådespelare: William Moseley, Anna Popplewell, Tilda Swinton, Georgie Henley, Skandar Keynes.
15:15 
Rock Dog
Den naive tibetanske mastiff, Bodi burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himmelen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag. Medverkande: Lewis Black, Luke Wilson, J.K. Simmons, Regissör: Ash Brannon.
17:10 
All Together Now - England
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 2. Del 7 av 7. Producerat år 2018.
19:00 
The Croods
Neandertaler-familien ’The Croods’ har levet hele deres liv i den samme hule, så da den pludselig styrter sammen, må de sammen vove sig ud på en rejse gennem et ukendt landskab, fyldt med mærkelige planter og forunderligt dyreliv. for at finde et nyt hjem. Familiens overhoved, Grug, er vant til, at han kan klare de fleste af deres udfordringer med sine store muskler, men da de støder på den unge og opfindsomme Guy, finder de pludselig ud af, at det ikke kun er styrke, der tæller. Man har også brug for både kløgt, opfindsomhed og sammenhold. Producerat år 2013. Medverkande: Ryan Reynolds, Nicolas Cage, Emma Stone, Regissör: Kirk DeMicco, Chris Sanders.
21:00 
The Legend Of Tarzan
John Clayton, opfostret af aber og bedre kendt under navnet Tarzan, har forladt Afrikas jungle og lever nu et civiliseret liv i England med sin kone, Jane. Og selvom han egentlig helst vil lægge sin tid i vildnisset bag sig, så indvilliger Tarzan i at rejse med tilbage til Afrika, idet den amerikanske diplomat, George Washington Williams, har en mistanke om, at den britiske regering udnytter lokalbefolkningen som slaver. Og det er Tarzan nødt til at sætte en stopper for. Men snart viser det sig, at Tarzan blot er en lille brik i en meget større sammensværgelse, og han må endnu engang vise, hvem der er kongen af junglen!. Producerat år 2016. Regissör: David Yates, Skådespelare: Christoph Waltz, Samuel L Jackson, Margot Robbie, Alexander Skarsgård, Rory J. Saper.
23:20 
40 Days and 40 Nights
Da Matts kæreste dropper ham på en både hård og brutal måde, knuser det hans hjerte så inderligt, at han efterfølgende har svært ved at give sig selv hen til andre piger. Så da det bliver tid til den jødiske fastetid Lent, hvor alle giver afkald på noget livsnødvendigt, beslutter han sig for at give afkald på sex i hele 40 dage og 40 nætter. Ingen kys, ingen forspil, absolut ingenting! Umiddelbart lyder det ikke svært, men så møder Matt sin drømmepige. Regissör: Michael Lehmann, Skådespelare: Shannyn Sossamon, Paulo Costanzo, Josh Hartnett.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to be the black market maestro. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5 av 8. Producerat år 2013.
02:15 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to rob a pawn shop. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
03:15 
Storm i juni
Frankrig i 1940’erne. Under tyskernes belejring lever den smukke Lucile Angellier en kvælende tilværelse sammen med sin kontrollerende svigermor. De venter begge på nyt fra Luciles mand, der er blevet taget som krigsfange. Imens skyller de tyske soldater ind over landsbyen, heriblandt den unge, smukke Bruno von Falk, der skal bo hos familien. Og selvom Lucile først forsøger at ignorere Bruno, fører en stærk kærlighed dem sammen i et skæbnesvangert forhold. Medverkande: Michael Kuhn, Regissör: Saul Dibb, Skådespelare: Michelle Williams, Sam Riley, Margot Robbie, Harriet Walter, Matthias Schoenaerts, Kristin Scott Thomas.
05:05 
Mom [Repris]
A Seafaring Ancestor and a Bloomin' Onion. Christy indleder et forhold med hendes studiekammerat, der er meget yngre end hende selv. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3 av 22. Producerat år 2017.
05:25 
Mom [Repris]
Fancy Crackers and Giant Women. Bonnie har opgivet sin TV-pakke, for at hjælpe Christy med at betale for sin skole. Og så forsøger kvinderne at hjælpe Jill, der har haft en nedsmeltning. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4 av 22. Producerat år 2017.
05:50 
DIY - Do It Yourself [Repris]
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 50 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (06:20)
DIY - Do It Yourself [Repris]
Candlestick with a bump. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 25 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
The Big Bang Theory
Kanal 5 Danmark, tisdag 19/11 18:55(19:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se