Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Camilla - Mad der holder
Æbleeddike og syltede rødbeder Bare tanken om eddike kan få munden til at snøre sig sammen som en hønserøv. Men Eddike behøver ikke være sur og skarp. Tværtimod kan den være et fantastisk næsten karamelagtigt krydderi og give både sødme og modenhed til mange frugter og grønsager. I det tredje afsnit af Camilla Plums nye programserie: Mad der holder vil hun lave forskellige eddiker og vise, hvordan hun bruger dem til at sylte blandt andet rødbeder og makrel. Del 3. Producerat år 2009.
06:35 
Dage i haven
Seriens entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den helt uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor er klar til en ny sæson i haven, og de vil endnu en gang dele mængder af gode tips med os. I dag er det blevet tid til både at lave et udekøkken og en ny udeplads i haven, så Tareq og Malin går i gang med byggeriet, mens Pernilla forbereder 'urban gardening'. Havens interessante middelhavshjørne skal indviet, så der er aktivitet overalt! Nordvision fra Sverige. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
07:35 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2017.
08:20 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2017.
09:05 
Øgendahl og de store forfattere
Henrik Pontoppidan. Kan Henrik Pontoppidan give Mick Øgendahl opskriften på lykke?. Se med, når Øgendahl kaster sig over nobelpristagerens store roman "Lykke-Per", og undervejs drømmer sig til fantasimøder med ham. Mick møder også musikeren Michael Falch, der har brugt Pontoppidan som ledetråd igennem livet. Og passer det, Pontoppidan forvandlede sig fra ung ingeniør-studerende til forfatter, da han en nat strandede på et bjerg i Schweiz under en farlig snestorm? Øgendahl gør sit bedste i forsøget på at blive klogere på de store danske forfattere, som han aldrig har fået læst. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
09:35 
Øgendahl og de store forfattere
Michael Strunge. Kan Michael Strunge gøre Mick Øgendahl klogere på punk, poesi og livets hastighed?. Se med, når Øgendahl bruger en storbynat sammen med en af 1980'ernes helt store generationsikoner, og havner til en mystisk punkkoncert med neonlys og ungdomsoprør. Hvordan kunne Strunge skrive 11 digtsamlinger på kun 8 år? Og hvad sker der med Mick, når han er vågen en hel nat med Strunge? Øgendahl gør sit bedste i forsøget på at blive klogere på de store danske forfattere, som han aldrig har fået læst. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
10:05 
Taggart
Skotsk krimi fra 1994. Forbuden frugt. Da en kvinde findes myrdet, havner Taggart midt i en bizar sag med forbindelse til en fertilitetsklinik.
11:45 
Nak & Æd - en languster i Mexico
Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Mexico. Her, på Yucatan halvøen, vil de prøve at få fingre i en languster til gryden. Men den store hummer holder til på bunden af det Caribiske Hav, og derfor må de to venner, lige som de lokale fiskere, hoppe i baljen og prøve med de bare næver. Producerat år 2019.
12:30 
Tillykke, I skal have trillinger!
Anders og Maria er kommet hjem med trillingerne og skal på alle mulige måder lære, hvad man stiller op med tre babyer på en gang. Debbie og David har været til tjek med trillingerne over halvtreds gange siden deres fødsel. Både de og Ida og Martin stresser over de mange ture til hospitalet. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
13:00 
Mormor på mandejagt
Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår? På Kreta har Mona sat jagten ind på underboen Poul. Susan er taget på fisketur, for at finde ud af om hun og flirten Gordon skal tage deres forhold et skridt videre. Bente er taget med singlevennerne til Kandis-koncert, for at kigge efter mænd. Og Judith inviterer Kaj forbi til en dans, for at få gang i flirten. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
13:45 
Gift ved første blik
Vores 5 par er nu landet på hver deres bryllupsrejsedestination. De kommer alle sammen på prøve både i deres meget nye ægteskab og i det nye land, som de sammen skal navigere rundt i. Claus' snorken begynder at tære på Henriettes nattesøvn, derfor tager de på jagt efter mulige hjælpemidler. Maja og Frederik opdager, at de er to forskellige steder følelsesmæssigt, og det skaber store kommunikationsvanskeligheder. Luna får sig en ubehagelig overraskelse, når Anders fortæller noget, som kraftigt ryster deres fremtid sammen. Säsong 6. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
14:45 
Kender Du Typen? - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren?. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Programledare: Mads Steffensen.
15:30 
Vera
Engelsk krimiserie fra 2013. Luftkasteller. Kriminalinspektør Vera Stanhope må efterforske en ny drabssag, da den unge fysioterapeut Lizzie Faulkner skydes ned i et luksussommerhus på landet. En voldsdømt krybskytte havner øverst på listen over mistænkte, men var det overhovedet Lizzie Faulkner, morderen var ude efter?. Producerat år 2013.
16:55 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2016. "Landsbyen, der rejste sig fra de døde". Landsbyen Little Auburn har været forladt siden 2. Verdenkrig. Den lille by ser stadig ud, præcis som den gjorde i 1942, og nu skal den genåbnes under stor festivitas. Desværre får festlighederne en brat ende. En ung mand findes myrdet - kørt over af en kampvogn. Nu er det op til John Barnaby at finde gerningsmanden. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Cubas vilde natur
Irsk naturprogram fra 2019. Naturen i Cuba er enestående. Fra den lille kolibri til dovne kæmpe-leguaner. Hurtige, dødbringende krokodiller og by-gekkoer, der er indvandret fra Afrika. Halvdelen af alle dyrearter i Cuba findes ingen andre steder på jorden. Mens naturen på de andre caribiske øer er truet, så er det lykkedes Cuba at bevare et enestående og varieret plante- og dyreliv med store koralrev og vild natur. Men tiderne er ved at skifte i Cuba. Vil der stadig være plads til naturen?. Producerat år 2018.
20:00 
Jagten på de forsvundne eventyr - De nye spor
I 1992 stjæler tyve tre originale manuskripter af H. C. Andersen, fra digterens fødehjem i Odense. Nu forsøger Mette Frisk at løse gåden. Spor for spor trevler hun sagen op, og mange nye og helt overraskende ting kommer for dagen. Noget tyder nemlig på, at en af Europas mest frygtede terrorgrupper måske står bag tyveriet. Sammen med verdens eneste kunstdetektiv, Arthur Brand går jagten på de forsvundne eventyr ind. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
22:00 
Sportsmagasinet
Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Producerat år 2019.
22:30 
Den hemmelige agent
Britisk thrillerserie fra 2016. London, 1886. Verloc bestyrer en sexshop i Soho. Uden sin kones viden er han blevet hyret af den russiske ambassade til at spionere mod en farlig anarkistisk celle. Russerne giver ham til opgave at sprænge observatoriet i Greenwich i luften og få det til at ligne et terrorangreb, så myndighederne slår ned på anarkisterne. Først må Verloc skaffe en bombe - uden hans kone eller politiet opdager, hvad der foregår. Del 1 av 2. Producerat år 2015.
23:55 
Kriminalkommissær Foyle
"Brændt af ilden". En af flyvevåbnets hospitalsafdelinger, der behandler brandsårsskader, beder Foyle om hjælp, da nogen tilsyneladende saboterer hospitalsarbejdet. Foyles søn, Andrew, har fået orlov på grund af stress og træthed, og hans bekymringer bliver ikke mindre, da en af hans gode kammerater styrter ned og bliver alvorlig forbrændt. Oven i det hele må Foyle efterforske mordet på en særdeles usympatisk flymekaniker. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Andrew: Julian Ovenden. Del 10. Producerat år 2004.
01:30 
Lewis
Engelsk krimi fra 2013. Intelligent design. Richard Seager, professor i biokemi, findes død under sin gamle Jaguar. Dagen før blev han løsladt efter en fængselsdom for hasarderet kørsel, der kostede en ung kvinde livet. Naturligt nok vender Lewis og Hathaway søgelyset mod den unge kvindes søster. Men også Seagers kolleger på universitetet må finde sig i duoens nysgerrige spørgsmål. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Producerat år 2013.
03:00 
Kommissær George Gently
Engelsk krimiserie fra 2011. Nordøstengland, 1968. Verden er i forandring, men den engelske overklasse har stadig magt. Det opdager George Gently, da en ung kvinde findes død på passagersædet af en forulykket bil, der tilhører den adelige familien Blackstone. Hector Blackstone: Roger Lloyd Pack. Del 12. Producerat år 2006.
04:30 
Bonderøven
I efterårssæsonens første program gør Frank status på marker og køkkenhave, forsøger at reparere en bremsetromle, lægger gulvtegl i det nye hus og præsenterer den nyfødte kalv. Säsong 19. Del 11. Producerat år 2016.
05:00 (05:30)
Bonderøven
På Kastaniegården vokser kaninerne og de søde ærter, hesten Solvej harver, og det nye bjælkeloft over stalden samles med franske låse. Säsong 19. Del 12. Producerat år 2016.
05:55 (06:25)
Øl i Frilandshaven
Sommerens bedste bryg bliver lavet over åben ild, og i udekøkkenet står menuen på kalvehaler i mørkt øl og jordbær i balsamico. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Taggart
DR1, tisdag 20/8 23:25(00:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se