Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Auktionssommer
Svensk dokumentar fra 2018. På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
07:10 
Downton Abbey
Engelsk dramaserie fra 2013. Anna er fuld af selvbebrejdelse efter at være blevet voldtaget. Hun tør ikke betro sig til Bates, for hvordan vil han reagere? Mary, Rose og Tom tager til London. Her opsøges Mary af Anthony Gillingham, der har forelsket sig i hende. Samtidig får Rose en beundrer, der ikke falder i hendes slægtninges smag. Säsong 4. Del 4 av 10. Producerat år 2012.
08:00 
Vi fejrer Dannebrog - direkte fra Rådhuspladsen
Den 15. juni 2019 er det 800 år siden, at Danmarks flag, Dannebrog, faldt ned fra himlen ifølge sagnet. I den anledning inviterer Kåre Quist gæster i studiet på Rådhuspladsen. Producerat år 2019.
08:30 
Vi fejrer Dannebrog - Dronning Margrethe ankommer til Estland
Dronningen og Kongeskibet Dannebrog bliver modtaget i Estlands Hovedstad Tallinn. Her vil flaget "igen" falde fra himlen, denne gang med hjælp fra en flyvemaskine og en faldskærmsudspringer. Producerat år 2019.
10:00 
Vi fejrer Dannebrog - direkte fra Rådhuspladsen
Den 15. juni 2019 er det 800 år siden, at Danmarks flag, Dannebrog, faldt ned fra himlen ifølge sagnet. I den anledning inviterer Kåre Quist gæster i studiet på Rådhuspladsen. Producerat år 2019.
11:00 
Vi fejrer Dannebrog - festgudstjeneste i Københavns Domkirke
12:00 
Vi fejrer Dannebrog - direkte fra Rådhuspladsen
Kåre Quist og gæster fejrer 800-året for Dannebrog i studiet på Rådhuspladsen, mens flagparader bevæger sig igennem København for at ende til koncert og taler på Rådhuspladsen. Producerat år 2019.
16:45 
Hammerslag - Samsø, et alternativ til fastlandet
Hammerslag er i aften sejlet en tur til Samsø, hvor hold øst og vest skal forsøge at ramme plet, når der skal gættes priser på tre forskellige boliger. Vi starter i Nordby, hvor vi skal se en farverig murermester villa med tilhørende is-butik. Herefter går turen til hyggelige Brundby, hvor der skal gættes pris på et renoveret landsbyhus. Og så slutter vi af i Pillemark med et bindingsværkshus med originale detaljer og stil. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
17:25 
Ørkenens Sønner - Et skud i tågen
Omar-Papa, Yassirfir Dosirfem, Ali Bubbas Barkhar og Khamel Ull-Zuut er tilbage! Det overordnede tema i Et Skud i Tågen er det vilde vesten. Hvad dette kan udarte sig til, kan man kun gisne om, men at det bliver i den vante frække, elegante, grove og ikke mindst charmerende stil er sikkert. Del 1 av 2. Producerat år 2010.
18:30 
TV AVISEN med Sporten
19:10 
Dyrene i Zoo
Britisk naturprogram fra 2016. Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Kom med i pingvinskole, når pingvinungerne skal lære at begå sig blandt de mere aggressive voksne pingviner. Den franske krokodille François nægter at spise og ligger helt tavs nede på bunden af bassinet. Dyrepasseren Matt prøver at få gang i en romance mellem kæmpeskildpadderne Raja og Aris. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
20:00 
Vores allesammens Dannebrog
Ifølge myten faldt Dannebrog ned fra himmelen i Estland på denne dag for 800 år siden. I dag bliver flagets fødselsdag derfor fejret over hele landet. Nu kan du komme med til dagens fejringer med royal deltagelse af Dronning Magrethe og Kronprins Frederik , mens vi undersøger alle tænkelige myter og historier om det danske flag. Producerat år 2018.
21:00 
Unge Morse
Engelsk krimi fra 2014. Oxford, 1966. Det engelske fodboldlandshold spiller vm-kvartfinale, og gaderne ligger øde hen. På et museum findes en ældre mand død, stukket ihjel med en ceremoniel dolk. Efterforskningen fører Morse og Thursday til en pigeskole og et grusomt massemord, der blev begået for 100 år siden. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.
22:30 
Lewis
Engelsk krimi fra 2011. Hvem dræbte Mary?. En forretningskvinde findes myrdet, og hun bliver langt fra morderens sidste offer. For at fange gerningsmanden må Lewis og Hathaway først afsløre en flere årtier gammel hemmelighed. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Producerat år 2011.
00:00 
Mistænkt 7
Engelsk krimi-miniserie fra 2006. Sidste akt. I 35 år har den kompromisløse politikvinde Jane Tennison sat karrieren over privatlivet. Nu er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Jane kæmper med alkoholisme, ensomhed og angsten for at miste sin syge far. Da en 14-årig pige forsvinder, er det en sag for Jane. Men selv om hun prøver at holde job og privatliv adskilt, bliver det klart for alle, at hun er begyndt at kigge lidt for dybt i flasken. Er sidste akt allerede ved at være ovre for Jane Tennison? Helen Mirren er tilbage i sin glansrolle i absolut sidste ombæring af den skelsættende krimiserie. Del 1 av 2. Producerat år 2006.
01:35 
Fort Humboldt
Amerikansk western fra 1975. Utah 1873. Et tog læsset med medicin og soldater baner sig vej over bjergene til Fort Humboldt, hvor en epidemi er brudt ud. Men på rejsens første dag findes en passager dræbt, og da en togfører styrter i døden, breder mystikken og mistroen sig. Den tilfangetagne John Deakins er under mistanke, da begivenhederne tager en uventet drejning, og toget nærmer sig Breakheart Pass. Producerat år 1975. Regissör: Tom Gries, Skådespelare: Ben Johnson, Richard Crenna, Charles Bronson.
03:05 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den krogede mand". Holmes opklarer en obersts død og afdækker en gammel kærlighedshistorie med rødder i den dødes fortid i Indien. Del 5.
04:00 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2018.
04:45 
Hammerslag
I aften er Hammerslag på Sjælland. Vi starter i Køge, 40 kilometer syd for København. Her skal prisen på et centralt beliggende byhus gættes. Herefter går turen for første gang i Hammerslags historie til Ishøj, hvor prisen på en penthouse lejlighed skal gættes. Vi slutter Hammerslag på en af de dyreste adresser syd for København, i Greve. Se Hammerslag og gæt med!. Säsong 2014. Del 10. Producerat år 2014.
05:30 (06:00)
Haven i Hune
Det kribler og summer i Hune. Anne henter nemlig inspiration hos en ven, der ved, hvordan man får ekstra liv i haven. Claus Dalby skaber smukt samspil mellem havens farver, og vi besøger "den hvide have", hvor ejeren finder ro og velvære. Del 8 av 10. Producerat år 2004.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
TV avisen med sporten
DR1, torsdag 30/5 18:30(19:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se