Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Filmavisen
Uke 33 - Kong Olav V gjorde sommeren 1959 en kongeferd til Nord-Norge. Kongen og prinsesse Astrid reiste gjennom Nordland, Troms og Finnmark. Del 3 av 3.
08:30 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Heine Bartsch og Helle Vilsbæk får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Faxe. Säsong 6. Del 6 av 12. Producerat år 2017.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Lou!
Fransk komedie. Lou trives i hverdagen. Hun spiser hurtigmat, leker med katten og sniker på den kjekke nabogutten Tristan. Men da mor forelsker seg snus alt på hodet.
13:35 
Når en liten mus skal ut og gå
Norsk naturserie fra 2019. Den store gåten. Av og til blir det museår. Smågnagerbestanden går til himmels. For deretter å kræsje i en katastrofe som drar mange av skogens dyr med seg. Fra enorme mengder til nesten ingen. Dette gjentar seg gang på gang, og setter sitt sterke preg på den nordiske naturen. Forskerne er ikke enige om hva som forårsaker denne mystiske syklusen. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
14:15 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Jakob utklasser sin egen aldersklasse, og konkurrerer nå på seniornivå. Han tar stadig innpå storebrødrene sine, og for første gang skal både Jakob, Henrik og Filip konkurrere på samme store stevne - Diamond League i Stockholm. Del 5 av 8.
14:55 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Rischard Lewkowiez har Downs syndrom, og i 1953 overlater foreldrene ham til et barnehjem i Malmö. Men historien starter allerede i en ghetto i Polen under andre verdenskrig. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
15:55 
Sykt spesiell
Britisk dokumentarserie fra 2017. Klarer du å synge to noter samtidig? Møt mannen som kan nettopp dette. Vi treffer også en jente som er allergisk mot så å si alt, og en mann som kan løpe over 50 mil uten stans. Med: Gabriel Weston. (The World's Most Extraordinary People). Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
16:45 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Hopp i gardinene. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Visste du at fallskjermhopparar hadde på seg jumpsuit når dei hoppa, og at det lønner seg å klippe halternecken på full skrå når det står i oppskrifta? Underhaldninga når nye høgder når dommar Andreas frivillig er mannekeng. Men kor aktuell er eigentleg ein mannevest?. Del 8 av 16.
17:25 
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien "six degrees of separation" er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden skal Nicolay Ramm og Ole Rolfsrud finne en tilfeldig person i ørkenen i Namibia, og gjennom en kjede på seks bekjentskaper forsøke å nå fram til verdens beste kvinnelige bokser, Cecilia Brækhus. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
18:55 
Brenner live
Direktesendt bokshow med Hans Olav Brenner høsten 2019. I kveld kommer Lars Saabye Christensen og snakker om 'Skyggeboken' som avslutter en trilogi og muligens et forfatterskap. Thorvald Steen har med seg sin selvbiografiske roman 'Det siste fotografiet' og Nazneen Khan-Østrem kommer for å snakke om sin kritikerroste bok om London. Hanne Hukkelberg skal spille for oss.
19:50 
Med somletog i Storbritannia
Britisk dokumentarserie (2016). Ved stasjonen Penally i Pembrokeshire finnes skyttergraver fra første verdenskrig. Vi besøker også små stasjoner i Cornwall, ved Manchester og Skottland. Programleder: Paul Merton. Säsong 2. Del 3 av 3.
20:35 
Norge Rundt: Store gutter med små tog
Kveldens Norge Rundt er i rute, og vi skal møte gamle gutter som bruker nesten all fritida si på små tog Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Ikke spør om det
Tourette. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Er det lurt å holde seg unna når en med Tourette har kniv? Er det deilig å ticse?. Säsong 2. Del 2 av 6.
21:30 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bjarte Tjøstheim på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. Säsong 4. Del 6 av 7.
22:00 
Pet Shop Boys: live i London
Britisk konsert fra 2018. Den suksessfulle pop-duoen Pet Shop Boys bringer det bejublede og forrykende showet "Inner Sanctum" til det fornemme Royal Opera House i London. Producerat år 2018.
22:58 
Arkitektens hjem: Frederica Miller
Hus skal være sunne, der firer jeg ikke, sier arkitekt og miljøpioner Frederica Miller. Siden 80-tallet har hun eksperimentert med bærekraftige byggemetoder som halmisolering, leirvegger og hjemmelaget maling. Hjemme på Nesodden har hun gradvis omarbeidet en vanlig norsk enebolig til miljøhus.
23:30 
Streets of fire
Amerikansk musikkdrama fra 1984. Ellen er rockestjerne. Hun blir kidnappet av Raven, men han hadde ikke regnet med Ellens ekskjæreste, Tom, som er en kløpper når det gjelder slåsskamper . Ry Cooder står bak muskken i filmene. Med Michael Paré, Diane Lane, Rick Moranis, Amy Madigan og Willem Defoeo. Producerat år 1984. Regissör: Walter Hill, Skådespelare: Rick Morani, Amy Madigan, Willem Dafoe, Michael Paré, Diane Lane.
01:00 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2017. Opprør pregar 60-talets USA og skal komme til å forme landet slik det er i dag. Borgarrettar og Vietnamkrigen splittar landet, og drap og hippiekultur skakar verda. Säsong 1. Del 5 av 5. Producerat år 2017.
01:50 
Parterapi
Norsk humorserie der vi følger ulike par med problemer i samlivet. Gjennom parterapi gjør de siste forsøk på å redde forholdet. Säsong 2. Del 7 av 10.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Ice T skaper kontroverser med sin "Cop Killer". Noen av Rolling Stone Magazines største profiler intervjuer Bill Clinton, mens en ny ungdomsgenerasjon omfavner artister som *NSync og Britney Spears. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
02:45 
Lindmo
Therese Johaug sier dom og utestengelse har gjort henne klokere, hun kommer til oss sammen med skuespiller Liv Ullmann som har fylt åtti år og føler hun kan starte livet på nytt. Hva får unge norske menn til å kjøpe enveisbillett til Syria for å være med i IS sin brutale krigføring? Det forsøker dokumentarskaper Joachim Førsund på få svar på i en ny podkast. Han er gjest sammen med Mario Vasquez, som er far til en død IS-kriger og bestefar til et norsk barn som sitter i interneringsleiren Al-Hol. Kveldens band er Sløtface, hvis vokalist Haley Shea er kåret til en av verdens femti kuleste rockestjerner. De spiller låten "Telepathetic" live i kveldens sending. God fredag! Sesong 15. Säsong 15. Del 4 av 15.
03:35 (04:06)
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Trine Skei Grande og Vegard Harm. Sesong 41. Säsong 41. Del 4 av 16.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Sveriges mest beundrede mann
NRK2, söndag 25/8 15:15(16:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se