Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:12 
TV Kalendar
06:23 
Klasika mundi: Ljetni koncert Becke filharmonije u dvorskom perivoju Schonbrunn 2018., snimka (R)
U jedinstvenom dvorskom perivoju Schönbrunn u Becu 31. svibnja 2018. održan je tradicionalni ljetni koncert Becke filharmonije pod ravnanjem jednog od najboljih dirigenata današnjice, ruskog maestra Valerija Gergijeva. Na otvorenoj pozornici, u brižljivo odabranom programu posvecenom talijanskom opernom repertoaru, nastupila je miljenica svjetske operne scene, sopranistica Ana Netrebko. Uživajte u spektaklu koji svake godine prate milijuni gledatelja diljem svijeta.
07:46 
Progonjen, americki film (12) (1947.) - ciklus klasicnog vesterna (R)
Vestern. Radnja filma odvija se u Novom Meksiku, na prijelazu 19. u 20. stoljece. Kroz niz scena iz prošlosti film prica pricu o Jebu Randu (R. Mitchum), cija je cijela obitelj pobijena dok je još bio dijete. Nakon pokolja nalazi ga gda Callum (J. Anderson), udovica, koja ga prima u svoju obitelj i odgoji. Kad odraste, zaljubi se u njezinu kcer, ali neki mu rade o glavi.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
11:10 
Kucni ljubimci
11:45 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Mladenka i njezine mame, americki film (12) (2015.) (R)
Komedija. Jenna se udaje. Njezina je majka oduševljena sve dok Jenna ne obznani da želi naci svoju biološku majku.
13:57 
Istrage prometnih nesreca
U emisiji pogledajte tjedni pregled prometnih nesreca. Gosti emisije su dipl. ing. Josip Mataija iz MUP-a i mr. sc. Krunoslav Ormuž s FSB-a. Pogledajte i "Meteorološku prometnu prognozu" Zorana Vakule te rubriku "Autoškola". Što ljuti HTV-ovog urednika Marka Šapita u vožnji?.
14:28 
Prizma, multinacionalni magazin
Ove je godine na obilježavanju 25. obljetnice Vojno-redarstvene akcije Oluja prvi put bio politicki predstavnik srpske manjine, potpredsjednik Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava. O porukama predsjednika Republike i Vlade, te o procesu pomirenja i priznavanja civilnih žrtava nakon akcije Oluja govore zamjenica predsjednika Srpskog narodnog vijeca Aneta Vladimirov i koordinatorica programa pravde i pomirenja Inicijative mladih za ljudska prava Branka Vierda. U Uštici pokraj Jasenovca odana pocast romskim žrtvama Drugog svjetskog rata - otvoren Romski memorijalni centar Uštica. Predstavljamo Alexiana Spinellia i Europski orkestar za mir. Urednica: Sanja Pleša Redatelj: Mislav Hudoletnjak.
15:19 
Zapisano u kostima (1): Legionar iz Resnika, dokumentarna serija (4/5)
Na temelju koštanih ostataka može se reci mnogo toga o životu osobe - u kojem je vremenu živjela, koliko je bila stara, od cega je bolovala, kako je umrla. No gotovo se nikad iz kostiju ne može išcitati zanimanje osobe. Istraživanjem anticke nekropole Resnik u Kaštelima medu ostalim otkriven je i kostur koji je kao grobni prilog ima vrh koplja. Arheolozi smatraju da bi mogla biti rijec o legionaru. Na dr. Šlausu i njegovom timu je da tu pretpostavku potvrde i otkriju kako je živio i umro resnicki legionar. Del 4.
15:53 
Od Rusije do Irana kroz divljinu, dokumentarna serija (4/5) (R)
From Russia To Iran: Crossing The Wild Frontier. U cetvrtoj epizodi epskog putovanja Levisona Wooda od 4200 kilometara, istraživac i njegov vodic putuju svim dostupnim sredstvima kroz Azerbajdžan - krševit kraj poznat kao Zemlja vatre - i preko bujnih planina Gruzije. Sa svojim azerskim vodicem Naminom Levison prolazi kroz pustinju Gobustan, susrece zastrašujuce pse i nomadske pastire, svladava opasne, odronima pogodene ceste i uspinje se u zamak izgraden na pola stijene. Nakon ulaska u Gruziju Levison se nalazi s novim vodicem i starim prijateljem Lašom, kojega je upoznao prije 13 godina kad je kroz tu regiju putovao s naprtnjacom. Zajedno putuju kroz zemlju koju su stari Grci opisivali kao raj na zemlji, prije nego što ce sresti pripite pastire i proci kroz zloglasno selo poznato kao odgajalište ISIL-ovih boraca. Dvojica istraživaca krecu u potragu za monahom pustinjakom koji živi na vrhu 45 metara visokog kamenog monolita, prolaze kroz Staljinovo rodno mjesto i posjecuju stari sovjetski rudarski grad prije nego što se zaustave u drevnom gradu u stijenama izgradenom u planinama, što ih naposljetku dovodi do granice s Armenijom i ruba Azije. Del 4.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Manjinski mozaik: Labinski rudnik talijanske kulture (R)
Duboko u tkivu grada Labina i dalje tinja kulturno blago Talijana. Na površinu ga desetljecima iznose i pronose clanovi Zajednice Talijana Giuseppina Martinuzzi. Reporter Mario Beganovic u nekoliko mini-portreta predstavlja glazbenike, kipare, profesore i povjesnicare umjetnosti. Svi su tu s istom željom - predstaviti talijansku kulturu koja je stoljecima gradila Albonu - Labin. Reporter: Mario Beganovic.
17:38 
Lijepom nasom: Prelog (1.dio) (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Savrseno ubojstvo, americki film (12) (1998.) (R)
Triler. Emily (G. Paltrow) je lijepa i mnogo mlada supruga mocnog biznismena Stevena (M. Douglas), koji nju smatra svojom najdragocjenijom imovinom. Emily, medutim, želi biti više od pukog ukrasa svom krutom mužu sklonom kontroli i manipulaciji, te djelomicno i kao znak protesta zapocne vezu s mladim, privlacnim, siromašnim slikarom Davidom (V. Mortensen). Kad Steven sazna za ovu vezu, odluci se suociti s Davidom, no kad to ucini, njegova reakcija nipošto nije tipicna. On, naime, odluci Davidu ponuditi novac u zamjenu za - savršeno ubojstvo. Remake Hitchcockova filma "Nazovi M radi umorstva" rezultirao je zanimljivim trilerom sa zvjezdanom glumackom ekipom - Michaelom Douglasom i Gwyneth Paltrow, te tada još ne toliko slavnim Viggom Mortensenom, koji se proslavio kao junak Aragorn iz "Gospodara prstenova", no ciji je dar kritika prepoznala i u ovom filmu, kao i u Weirovu "Svjedoku", u kojem je Moretensen odigrao svoju prvu ulogug.
21:50 
Loto 7 - izvjestaj
21:53 
Dnevnik 3
22:08 
Sport
22:12 
Vrijeme (R)
22:14 
Vijesti iz kulture
22:26 
Gospodin Brooks, americki film (15) (2007.) (R)
Psihološki triler o uglednom poslovnom covjeku koji povremeno mora zadovoljiti žed za krvlju svojeg alter ega. Bogat i uspješan Earl Brooks (K. Costner) vec dvije godine apstinira od ubojstava uz pomoc sastanaka za ovisnike. Ali njegov alter ego (W. Hurt) pocinje biti nestrpljiv i traži da se zadovolje njegove potrebe za ubojstvom pa Brooks popusti. Isti mu je modus operandi, cak za sobom zakljuca vrata kuce u kojoj je ubio mladi par. Ubrzo Brooksu stignu fotografije s mjesta ubojstva i ucjena, a i policija je pocela istragu.
00:28 
Progonjen, americki film (12) (1947.) - ciklus klasicnog vesterna (R)
02:05 
Dnevnik 3 (R)
02:20 
Sport (R)
02:23 
Vijesti iz kulture (R)
02:31 
Reprizni program (R)
03:16 
Manjinski mozaik: Labinski rudnik talijanske kulture (R)
03:31 
Skica za portret (R)
03:35 
Od Rusije do Irana kroz divljinu, dokumentarna serija (4/5) (R)
04:22 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
05:07 
Dnevnik 2 (R)
05:50 (07:11)
Lijepom nasom: Prelog (1.dio) (R)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Sve ce biti dobro, serija (133/180)
HRT1, onsdag 26/6 03:40(04:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå