Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Nuuk i Grønland. Producerat år 2017.
06:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaad' tager på danmarksturne og starter på Bremen i København. Intet er helligt for Tobias Dybvad, der gerne giver alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter en kærlig behandling med sine sjoveste jokes. Producerat år 2016.
07:05 
Beverly Hills 90210
Reunion. Andrea vender tilbage til Beverly Hills-gymnasiets genforeningsfest og fortæller, at hun skal skilles. Brandon har svært ved at forstå hende. Valerie vil deltage i festen for at bevise, at hun er blevet en "god pige", men David har ikke lyst til at tage med. Han er flov over at komponere jingles. Noah er blevet udråbt til en af de mest eftertragtede ungkarle, og det gør Donna jaloux. Säsong 8. Del 233. Producerat år 1998.
07:55 
Beverly Hills 90210
Skin Deep. Brandon skriver en artikel om en sexbutik i Beverly Hills, og det udløser hurtigt et skænderi med Kelly om pornografi. Donna opdager, at Monica fra SBG-modelbureauet har alvorlige psykiske problemer. Noah er vært for Muntzs polterabend på "The After Dark", hvor en stripper dukker op. Steve fortryder, han droppede Janet. Hun viser sig nemlig at være ret frisindet. Säsong 8. Del 234. Producerat år 1998.
08:45 
Beverly Hills 90210
Ricochet. Valerie bliver bedt om at donere knoglemarv til en patient. Det nægter hun, fordi han tidligere har forgrebet sig på sin datter. Brandon og Kelly kommer op at skændes, og det ender med, at Brandon frier til Kelly. Men hvad svarer hun?. Säsong 8. Del 235. Producerat år 1998.
09:35 
Beverly Hills 90210
The Fundamental Things Apply. Kelly og Brandon planlægger deres bryllup, mens David og Val bryder med hinanden. Bagefter har Val ubeskyttet sex med Johnny, der er fotograf og narkoman. Nu er Val bange for, at hun er blevet smittet med HIV. Säsong 8. Del 236. Producerat år 1998.
10:25 
Glee
vitamin d. Will synes, at sangkoret er alt for selvsikre til den kommende konkurrence, så han arrangerer en drengene-mod-pigerne dyst i koret. Sue er mere end fast besluttet på at tage livet af sangkoret, så hun overtaler Wills kone Terri til at søge det ledige job som skolesygeplejerske. På trods af hendes manglende erfaring på området får Terri jobbet, og det giver hende mulighed for at holde øje med Emma og Will, men da Finn kommer og beder om hjælp til sin stigende træthed, ordinerer Terri den helt forkerte medicin. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2009.
11:15 
Glee
throwdown. Will og Sue skændes konstant efter at hun er kommet ind over ledelsen af sangkoret. Flere er utilfredse med Wills sangvalg, og minoritetseleverne føler sig forbigået. Sue får delt sangkoret op, og tvinger eleverne til at konkurrere mod hinanden i et forsøg på at tage livet af det lille kor. Derhjemme er Will også utilfreds med, at Terris søster er så meget inde over beslutningerne omkring hans ufødte søn, at han kræver at være med til Terris næste scanning. Mon det er et problem, at Terri slet ikke er gravid? Samtidig truer en elev med at afsløre Quinns graviditet, men heldigvis kan hans tavshed købes. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2009.
12:05 
Desperate Housewives
The Glamorous Life. Gaby og Angie udfordrer hinandens færdigheder som forældre, mens Susan bliver ven med stripperen Robin, som hun tager under sine beskyttende vinger. Lynette og Tom skændes over deres parterapeut, og en stærkt bekymret Bree holder et vågent øje med Orson. Hun frygter, at han vil tage sit eget liv. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2010.
12:50 
Desperate Housewives
Lovely. Susan skaber røre i nabolaget, da hun inviterer den tidligere stripper, Robin, hjem til hende. Den eksotiske eks-danserinde har en betydelige indvirken på Susans venner, især på Lynette, der må holde et ekstra vågent øje med sine tre teenagedrenge. Bree lærer dog et par tricks til at få Orsons opmærksomhed, og Gaby søger hjælp til sin besværlige niece Ana. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2010.
13:40 
Ugly Betty
Bad Amanda. Betty og Amanda er tvunget til at arbejde sammen om en artikel til Modes hjemmeside med titlen "Hvordan jeg brænder titusind dollar af uden at bruge så meget som en krone?. " og tilbringer en hel nat sammen i New Yorks natteliv. En nat, som de sent kommer til at glemme!. Säsong 3. Del 51. Producerat år 2008.
14:30 
Ugly Betty
Dress For Success. Betty prøver at jonglere med lige lovlig mange bolde i luften i forsøget på at imponere sit store idol Jodie Papadakis - redaktøren på YETI. Snart må hun dog sande, at hun har taget munden lidt for fuld, og at resultatet blot bliver et hulens rod både på arbejds- og hjemmefronten. Et møde med en assistent på ELLE magazine viser sig ligeledes at gå på værst tænkelig vis for den uheldige Betty. Säsong 3. Del 52. Producerat år 2008.
15:20 
Baywatch
Ironman Buchannon. Mitch er gået i hård træning frem mod Californiens årlige ironmankonkurrence. Hans mål er at vinde og bevise sit eget værd. Imens har Matt taget et ekstra job for at få penge nok til at købe en motorcykel. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 9 av 22. Producerat år 1994.
16:05 
Baywatch
Tower of Power. Mitch, Garner og de andre livreddere får travlt med at bekæmpe en lokal bande, der chikanerer gæsterne på stranden. Banden viser sig imidlertid at give problemer for især én af livredderne. Imens opsøger C.J. en lokal tryllekunstner, som forsøger at imponere hende med et farligt stunt. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 10 av 22. Producerat år 1994.
16:50 
Family Guy
Lois Comes Out of Her Shell. Lois har en midtvejskrise og indleder til Peters fortrydelse en ny, vild livsstil. Stewie bliver ven med en skildpadde, som har onde hensigter under skjoldet. Säsong 12. Del 7 av 25. Producerat år 2014.
17:15 
Family Guy
Friends Without Benefits. Meg bliver knust, da hendes crush, Kent, viser sig at være bøsse. Da hun opdager, at han har følelser for hendes bror, får jalousien hendes værste side frem. Säsong 12. Del 8 av 25. Producerat år 2014.
17:45 
American Dad
Shallow Vows. Stan og Francines 20-års bryllupsdag nærmer sig, og de planlægger at forny deres løfter. Da det kommer frem, at Stan giftede sig med Francine for hendes udseende, holder hun op med at gøre noget ud af sig selv for at se om Stan virkelig elsker hende. Säsong 6. Del 84. Producerat år 2009.
18:15 
Modern Family
Wild, The. Phil, Mitch og Cam tager med Jay på hans årlige vandretur for at lede efter en skaldet ørn, og undervejs må flere af dem, se deres værste frygt i øjnene. Imens forbereder Gloria, Claire, Alex og Haley børneværelset til Haleys tvillinger. Säsong 10. Del 17. Producerat år 2018.
18:45 
Modern Family
Stand By Your Man. Phils maskulinitet styrtdykker, da Dylan og Luke lader sig imponere af Bills heltehistorier om livet som brandmand. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2018.
19:10 
Venner
The One with Russ. Monica finder ud af, at Sjove Bobby måske er morsom af en bestemt grund, for han drikker tilsyneladende konstant. Da han går på vandvognen, er det så som så med det sjove. Efter en stribe dårlige teateranmeldelser ser det ud til, at lykken er ved at vende for Joey. Han skal til prøve på en rolle i tv-serien "Days of Our Lives". Og Rachel, der har opgivet Ross, kan ikke se, hvem hendes nye date, Russ, i uhyggelig grad minder om. Og for at komme eventuelle væddemål i forkøbet: Det ér David Schwimmer, der spiller både Ross og Russ i episoden. Han valgte imidlertid at kalde sig "Snaro" på rulleteksten som en hyldest til en ven. Säsong 2. Del 34. Producerat år 1997.
19:40 
Venner
The One with the Lesbian Wedding. Joey får sin tv-debut i en kendt amerikansk serie. Imens forbereder Carol og Susan deres bryllup, der næsten når at gå i vasken, før Ross tager affære. Phoebe mener, hun er hjemsøgt af sjælen fra en kvinde, som døde på hendes massagebord, og det sætter naturligvis sit præg på begivenhederne. Säsong 2. Del 35. Producerat år 1997.
20:10 
Verdensmænd
Tobias Dybvad har sat sig for at teste Nikolaj Stokholms eventyrlyst, men Nikolaj er ikke meget for at slippe kontrollen og sine elskede vante rammer. Første destination tager ham heldigvis ikke særlig langt, men til en tryg, lille havn, Nikolaj kender særdeles godt. Producerat år 2020.
21:00 
Verdensmænd
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint. Producerat år 2020.
21:30 
Dybvad: "Fasser Partner"
Det er forsvindende lidt, Tobias har datet sådan rigtig aktivt i sit liv. Men nu har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Producerat år 2019.
22:40 
Sjov mand, klam personlighed - med Tobias Dybvad
Tobias Dybvad er en af tidens mest eksponerede komikere, der har opbygget en solid fanskare, han bliver rost af anmelderne for sit talent som komiker og apropos - fik tildelt "Läkerol-prisen" som årets talent ved Zulu Comedy Galla 2011. Allerede to år efter blev Tobias Dybvad nomineret til årets komiker for dette hans første onemanshow "Sjov mand - klam personlighed", der med få ord beskriver spændvidden i hans repertoire. Glæd dig til en stand-up oplevelse, med en banebrydende komiker. Producerat år 2013.
23:55 
Langt fra Las Vegas
(44) "Skat". Casper modtager et brev fra skattevæsenet, der påstår, at han har lavet et spækhugger-show, som han skal betale 60.000 kr. i skat af. Han prøver forgæves at overbevise manden på skatteforvaltningen (Henrik Prip) om, at det har han ikke, men det viser sig at være sværere end som så. Kenny er begyndt at drømme bizarre seksuelle drømme om ham og Casper. Det foruroliger ham så meget, at han ikke tør sove. For at slippe af med drømmene følger han et råd fra Buckingham, men det har sin pris!. Producerat år 2003.
00:20 
Langt fra Las Vegas
(45) "DVD-aftener". Casper og Liva beslutter de sig for at se hinandens yndlingsfilm. Liva bryder sig ikke specielt om Caspers favorit, "En vild pjækkedag", men Casper lader hende ikke slippe så let. Liva skal nok komme til at elske den film - koste hvad det vil. Imens går livet sin tåbelige gang på "Jumpstart". Chef Niels Buckingham har besluttet, at alle på redaktionen skal bære uniformer, og Kenny prøver for at overbevise alle om, at han er den på arbejdspladsen, der kender flest fremmedord. TV 2-redaktører: Palle Strøm og Keld Reinicke. Producerat år 2003.
00:45 
American Dad
Man in the Moonbounce. Stan er irriteret over, at Steve opfører sig så barnligt. Da Stan var 14, var han allerede manden i huset, så han beslutter sig for, at det er på tide, at Steve bliver voksen. Steve får en hoppeborg til sin fødselsdagsfest, og da Stan går ind for at hente Steve, opdager han hvor sjovt det er og selv går i barndommen. Stan bliver så barnlig, at han bliver sendt i ungdomsfængsel for drengestreger, og så ender Steve alligevel som manden i huset. Säsong 6. Del 83. Producerat år 2009.
01:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Tantholdt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rasmus lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Helle Thorning-Schmidt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Helle lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:10 
Et rigtigt fucking arbejde
Det er blevet eksamenstid for Tore, der forbereder sig foran sin Playstation. I København frygter Mads at blive fyret for anden gang, og så er det en stor dag for Lucas' firma – for i dag afsløres det, om de løber med den eftertragtede pris som 'Årets håndværker'. Producerat år 2018.
02:40 
Et rigtigt fucking arbejde
Det er blevet tid til den store svendeprøve, så nerverne sidder uden på smedetøjet hos fynboerne Mads og Troels. Tore garanterer gang i gaden og masser af dejlige damer, når svenden Paw skal smage på Roskildes vilde byliv for første gang. I mellemtiden trækker roliganen Mohammed i de rød-hvide farver og griller pølser med kollegerne på Amager. Producerat år 2018.
03:10 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2018.
03:40 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. Producerat år 2018.
04:00 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
04:35 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Producerat år 2019.
05:50 (06:25)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad' er klar til at få dig til at rulle rundt af grin og ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder - denne gang fra Ballerup. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Stupid Man, Smart Phone
TV2 Zulu, söndag 26/1 03:20(04:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se