Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2019.
09:30 
DR2 Live
Ny formand og næstformand skal vælges i Venstre. I dag skal Venstre have ny formand og næstformand. På det ekstraordinære landsmøde forventes det at Jakob Ellemann-Jensen bliver valgt som ny formand. Men på næstformandsposten er der kampvalg, fordi både Ellen Trane Nørby og Inger Støjberg stiller op til posten. Følg hele landsmødet og se hvem der bliver valgt, når vi sender direkte fra Herning. Producerat år 2019.
13:00 
DR2 Live
Venstre har fået ny formand og næstformand. Venstres ekstraordinære landsmøde vælger ny formand og næstformand i Herning i dag. Se de vigtigste øjeblikke fra landsmødet og få analyserne fra vores politiske analytikere. Producerat år 2019.
13:30 
Snowdens store flugt
ansk dokumentar fra 2014. Dokumentar-thrilleren 'Snowdens Store Flugt' fortæller historien om, hvordan det lykkedes Edward Snowden at undslippe USAs efterretningstjeneste. For første gang fortæller Snowden i et eksklusivt interview til DR den fascinerende historie om, hvordan han undgik at tilbringe resten af sit liv i et amerikansk fængsel. Producerat år 2014.
14:30 
Jagten på Jihadi John
Britisk dokumentar fra 2019. Mohammed Emwazi, også kendt som Jihadi John, gik fra at være en almindelig ung mand fra London til verdenskendt terrorist. Han har flere bestialske mord og kidnapninger på samvittigheden. Blandt andre den danske fotograf Daniel Rye. Efterretningstjenesterne står nu for første gang frem og afslører, hvordan Jihadi Johns svage punkt førte til den ellers forsigtige bøddels død. Producerat år 2019.
16:05 
Krigen i cyberspace - kunstig intelligens
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Fra selvkørende biler til Siri er der mange kræfter, der forsker i at forbedre, forfine og udnytte kunstig intelligens. Men andre advarer om, at vi er ved at programmere menneskehedens udryddelse!. Producerat år 2016.
16:35 
Min far er rocker
Oliver er søn af eks-rockeren Brian Sandberg, også kendt som "jetset-rockeren". Olivers barndomserindringer er både fyldt med positive billeder af en kærlig far, der tog aktivt del i sønnens fodboldtræning og tilbød luksusrejser til eksotiske destinationer. Men han husker også en svær tid i skolen hvor hans almindelige børneliv led under bandekrigen mellem Hells Angels og byens indvandrerbander. Transporten til hans skole på Frederiksberg foregik i den periode i kortege, med bevæbnede AK81ere foran og bagved. Efter mange skoleskift oplevede Oliver et afgørende vendepunkt, da en særlig lærer, så bag om "rockerbarn-stemplet" og hjalp ham med at få styr på det faglige. Hun gav ham tillid til, at han faktisk kunne mere end han selv troede, og Oliver endte, trods alle odds med at tage en studentereksamen - som den første i familien. Producerat år 2019.
17:05 
Begravelse for begyndere
Dansk reportage fra Af jord er du kommet, til penge skal du blive. Torben Chris har sat sig for at tilrettelægge og udføre sin egen begravelse, for som han siger "Selvom man er død kan man godt blive taget i røven". Torben synes begravelser herhjemme er dyre OG kedelige og hvorfor ligner alle begravelser egentlig også hinanden? Er lovgivningen for rigid? Er bedemænd plattenslagere? Og kan man lave en smuk ceremoni, uden det koster en bondegård? Vi skal bl.a møde Mek Pek som helt legalt har begravet sin egen mor og far der døde med blot en uges mellemrum. Producerat år 2019.
18:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentar fra 2016. Chipsfabrikken. Gregg Wallace følger 27 tons kartofler fra en gård i Hampshire til verdens største chipsfabrik, hvor de bliver skrællet, skåret i skiver og stegt på fabrikken, der producerer mere end fem millioner chipsposer i døgnet. Er der en særlig kartoffelsort, der især egner sig til chips, og hvem opfandt chipsen, USA eller Storbritannien?.
19:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentar fra 2016. Baked beans. Gregg Wallace hjælper med at losse 27 tons hvide bønner fra Nordamerika og følger dem på en knap to og en halv kilometer lang rejse gennem verdens største baked beans fabrik, der producerer mere end tre millioner dåser bagte bønner i døgnet.
20:00 
Dyreungernes første skridt
Engelsk naturserie fra 2018. Enebørn De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I første afsnit ser vi på dyrearternes enebørn og den enorme energi og tid, som forældrene ofrer for at lære deres unge at overleve. Fra elefanter, der først er helt selvstændige, når de er 12 år, til aber, der skal lære at svinge i lianerne. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
20:50 
Dyreungernes første skridt
Engelsk naturserie fra 2018. Brødre og søstre De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I dette afsnit ser vi på dyrebørn, der vokser op i en større familie. Det kan være en kamp af overleve i en søskendeflok, men alligevel er de dyrearter, der vokser op med brødre og søstre også dem, der klarer sig bedst. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
21:40 
Dyreungernes første skridt
Engelsk naturserie fra 2018. Mange børn De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I dette afsnit handler det om de dyrebørn, der bliver født i store kuld. Nogle dyrearter må producere så meget afkom som overhovedet muligt for at sikre, at bare nogle af deres børn overlever og bliver voksne. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Debatten
Sass, Støjberg og demokratiet. Skaber Henrik Sass' jobskifte politikerlede, eller har mediehetzen været problemet?. Og er Støjberg-kommissionen et udtryk for en politisk heksejagt eller en minister, som mangler respekt for loven?. Det er to af spørgsmålene i Debatten om forholdet mellem politikerne, medierne og demokratiet kl. 20 på DR2. Producerat år 2019.
00:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
01:00 
Spionen
Tysk thrillerserie fra 2018. Martin hvirvles ind i en romantisk fantasi i Paris, hvor Brigitte Winklemann arbejder for en international antiterrorenhed. Brigitte holder Martin fanget i sin lejlighed for at holde ham væk fra konkurrenterne, der hjertens gerne vil have fingre i den gådefulde østtyske superspion med kodenavnet "Kolibri". Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
01:50 
Spionen
Tysk thrillerserie fra 2018. Martin vender tilbage til Vestberlin. Det er ikke ufarligt, for de internationale efterretningstjenester er sikre på, at han var indblandet i det libyske terrorangreb. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2018.
02:40 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Studio 54 - verdens vildeste natklub
DR2, måndag 19/8 23:00(00:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se