Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 7. Del 2 av 8.
09:00 
Jagten på historien
Tyske flygtninge i Danmark 1945 - 1948. I 1945 døde 7.800 tyske børn i Danmark. I alt skulle vi efter krigen tage os af 1/4 million tyske flygtninge. Gjorde vi det godt nok? To historikere er uenige. Säsong 1. Del 3 av 8.
09:40 
Jagten på historien
De danske landbo-reformeri 1700-tallet. Starten på nutidens højproduktive landbrug lå i 1700-tallet. Skyldtes den politisk ideologi?. Eller teknologiske landvindinger? Mag.art Claus Bjørn og dr.phil. Thorkild Kjærgaard forsvarer hvert sit synspunkt. Säsong 1. Del 4 av 8.
10:20 
00'erne tur/retur
2002. I dette program går turen til året 2002, hvor vi alle bjergtages af en ung australsk kvinde, og prinsgemalen flygter til sit slot i Frankrig for at tænke over livet. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler. Säsong 1. Del 3.
10:50 
00'erne tur/retur
2003. I dette program går turen til året 2003, hvor en irakisk diktators fanges og en kongelig forlovelse skaber glæde landet over, mens SARS-virussen lurer uden for landets grænser. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler. Säsong 1. Del 4.
11:20 
24 timer vi aldrig glemmer
Da Anker endte i Saddams sofahjørne. I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Sendt første gang 07.02.2010. Säsong 2. Del 4.
12:10 
Historiequizzen
Amager Museum. I aften tager Adrian Hughes festdragten på når Historiequizzen tager tilbage til dengang hvor hollænderne gjorde Amager til hele Københavns spisekammer. Deltagerne bliver afkrævet svar om amagerhylder, amagergæs og amagerkål. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Cecilie Nielsen, Trine Halle og Kåre Johannessen. Säsong 8. Del 4.
12:40 
Historiequizzen
Esrum Kloster. Der er dømt munkekutte og dyre trappistøl, når Adrian Hughes og Historiequizzen tager på tidsrejse til 1100-tallets klostertilværelse i Nordsjælland. Her på Esrum Kloster får deltagerne brug for al deres viden om klosterregler, kongelys og kloge urter! Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 8. Del 5.
13:10 
På udebane
Norge er flere gange blevet kåret til verdens bedste land, men er det nødvendigvis ensbetydende med, at landets værdier også altid er de rigtige?. Stortingsrepræsentant Hadia Tajik har sagt ja til at rejse ud i verden for at lade sig udfordre og måske få et andet syn på de velkendte meninger og debatter, og hun kommer til at møde stærke forsvarere for helt andre løsninger end dem, hun kender. I seriens anden episode rejser Hadia til Holland, der måler børns præstationer fra de er helt små - når de dyrker idræt, undervises i at spille på et musikinstrument eller i skolen. I Frankrig regnes det at sætte grænser, skabe disciplin og at arbejde hårdt som de vigtigste værdier i opdragelsen af et barn. Ikke alt harmonerer med praksis i Norge! Nordvision fra Norge. Säsong 2015. Del 2 av 3.
13:50 
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987)
I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, men journalisterne på de to blade har ikke meget til overs for hinanden: På Billed-Bladet er de kedelige, og på Se og Hør går de over stregen. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om Mabel, Bøje Nielsen og Dario Campeotto. Säsong 1. Del 2 av 5.
14:20 
1968 - en ny verden?
Tysk dokumentar fra 2018. (1968 - A New World?) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne. Säsong 1. Del 1 av 4.
15:15 
1968 - en ny verden?
Tysk dokumentar fra 2018. (1968 - A New World?) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne. Säsong 1. Del 2 av 4.
16:05 
Huse der former os
Hospitalet. Hospitalet er en af de vigtigste institutioner i Danmark. Men hvad er grunden til at bygningerne ser vidt forskellige ud, alt efter hvilken tid de er bygget i?. Hvilket menneskesyn ligger bag Bispebjerg Hospital, Nykøbing Falster Centralsygehus, Rigshospitalet og Det nye Århus Universitetshospital? De danske velfærdsinstitutioner er en væsentlig del af vores samfund - og deres arkitektur afspejler tidens tanker om, hvordan vi bliver de sundeste mennesker og bedste samfundsborgere. Säsong 1. Del 2.
16:35 
Huse der former os
Biblioteket. Biblioteket er det sted, hvor vi alle sammen har adgang til viden og kultur. Men hvad er grunden til at bygningerne ser vidt forskellige ud, alt efter hvilken tid de er bygget i?. Hvilket menneskesyn der bag det gamle Statsbibliotek, Nyborg Bibliotek, Nykøbing Falster Centralbibliotek og Rentemestervej Bibliotek? De danske velfærdsinstitutioner er en væsentlig del af vores samfund - og deres arkitektur afspejler tidens tanker om, hvordan vi bliver de sundeste mennesker og bedste samfundsborgere. Säsong 1. Del 3.
17:05 
Så er der mad - husmoderens martyrium
"Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1960´erne går husmødrene i køkkenet med et anstrengt smil, for madlavning er en pligt - og hvis man faktisk kan li det, skal man helst tie stille med det, for ikke at ødelægge de andres martyrium. Det kommer en af tidens største kvindelige gastronomer, Grete Grumme, til at føle da hun bliver tv-kok. Säsong 1. Del 1 av 5.
17:35 
Vejen er lang - Rødstrømper og Blåstrømper
I april 1970 starter Danmarks 2. kvindebevægelse med en rødstrømpe-demonstration ned af Strøget i København. Det bliver starten på en stribe aktioner. Bl.a. den første Femø-lejr, der bliver en livsændrende oplevelse for mange. Sideløbende oplever vi i tilbageblik den 1. kvindebevægelse. For 100 år siden førte kvinder en 45 år lang kamp for retten til at stemme og dermed bestemme over sig selv. En af de medvirkende, nydanske kvinder sammenligner sin nuværende situation med dengang. Sendt første gang 07.09.2016. Säsong 1. Del 1 av 4.
18:05 
Historiequizzen
Frederiksberg Slot. Historiequizzen tager i aften i sommerhus! Nærmere betegnet kongens sommerhus anno ca. 1730. Adrian Hughes og de fire deltagere besøger nemlig Frederiksberg Slot, hvor det skal handle om krigslystne kaptajner og pæne prinsessekøkkener. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Jakob Danneskiold-Samsøe, Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 8. Del 6.
18:35 
Kunstquiz
Efterårets kunstquiz begynder på kunstmuseet Arken. Adrian Hughes er vært, når to hold dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte de berømte statuer, som værten mimer? Kan de to malere på holdene tegne, så man kan gætte hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger?. Hold 1: Kunstkritikeren Bente Scavenius, maleren Jesper Christiansen og galleristen Christina Wilson. Hold 2: Kunstkritikeren Trine Ross, maleren Martin Bigum og vurderingseksperten Kasper Nielsen. Säsong 2010. Del 1 av 8.
19:15 
Så er der mad - Det fremmede kommer
"Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Aftenens program dykker ned i 1970'ernes brune sovs og kommer også forbi udkogte kartofler og frosne grøntsager. Danskernes mad er en trist omgang i 1970'erne, men verden udenfor banker på, og en lille flok nysgerrige kokke hilser den velkommen. I aftenens program mødes Søren Gericke og Erwin Lauterbach igen og laver mad fra dengang de præsenterede de måbende danskere for La Nouvelle Cuisine. Säsong 1. Del 2 av 5.
19:45 
Vejen er lang - Kvindehus og ligeløn
Femø-lejrens succes fører i 1971 til rødstrømpernes besættelse af et forladt hus i København. Snart summer landets første kvindehus af aktiviteter. Nu gælder det ligeløn! Rødstrømperne nægter at betale fuld billetpris i busser, når de kun tjener 80% af mænds løn. De kaster ligelønskager ud over Folketinget. Aktion følger på aktion. Side-løbende oplever vi i tilbageblik de engelske suffragetters vilde aktioner for stemmeret og myndiggørelse. En af de medvirkende, nydanske kvinder fortæller, at i dag er der ikke noget, der hedder myndig i arabisk kultur. Sendt første gang 14.09.2016. Säsong 1. Del 2 av 4.
20:15 
Verdens smukkeste togrejser
Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra La Spezia til Genova. Denne gang kører vi ud på en fortryllende togtur langs en af Middelhavets mest vidunderlige kyststrækninger. En rejse, der bringer os gennem nationalparken Cinque Terre med de fem pittoreske byer, den historiske havn i Santa Margherita og et smut højt op i bjergene med jernbanen Genova-Casella. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje. Säsong 1. Del 9.
21:00 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2021. (Freddie Mercury - The Final Act) I 1986 var Queen det største rockband i verden. Bandet spillede to magiske koncerter på Wembley Stadium i London. Men bagefter ville Freddie ikke optræde mere. Han dør af aids i 1991 - kun 45 år gammel. Her fortæller de allernærmeste om det sidste kapitel i Freddies liv, og hvordan Queen efter hans død afholdt en af historiens største koncerter for at hylde deres ven og øge bevidstheden omkring HIV og aids.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Børnene i Bergen-Belsen-lejren
Britisk dokumentar fra 2020. (Belsen) Bergen-Belsen var en af de mest berygtede kz-lejre under 2. verdenskrig. Et sandt helvede, hvor over 50. 000 mennesker, de fleste af dem jøder, blev dræbt eller døde af sult og sygdom. Da de britiske tropper befriede lejren, så de en gru ingen havde kunnet forestille sig og brændte den ned. Her fortæller overlevende om deres tid som kz-fanger i Bergen-Belsen og om de uhyrligheder, der blev begået mod dem. En historie, der ikke må blive glemt.
23:55 
Militærbanden - en svensk forbryderfamilie
Svensk dokumentarserie fra 2019. (Militärligan) De hærgede og stjal i tre år. Militærbanden er den mest opfindsomme forbryderbande i svensk kriminalhistorie. Maskerede og tungt bevæbnede førte medlemmerne sig frem som en kommandogruppe, der med taktisk snilde og vold røvede og bombede sig til våben og penge. Her fortæller ofre, politiets efterforskere, journalister og de kriminelle selv historien om gruppens voldsorgie. Säsong 1. Del 2 av 2.
01:20 
Til døden os skiller
Amerikansk dokumentar fra 2018. (Inside Evil) Er morderes handlinger et resultat arv eller miljø? Er voldelig adfærd genetisk betinget?. Sammen med adfærdsforskere og krimonologer dykker journalisten Chris Cuomo ned i den kriminelles psykologi. I USA bliver tre kvinder om dagen dræbt af en tidligere eller nuværende mand eller kæreste. Cuomo undersøger her, hvorfor volden i parforhold har antaget nærmest epidemiske dimensioner og er dødbringende for så mange kvinder.
02:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:35 (06:10)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Storbritannien i farver (2:3) Imperiet
DR2, onsdag 8/12 23:20(00:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå