Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:50 
Matlykke [Repris]
Svensk livsstilsprogram. Kan du forandre livet på 50 dager? Kokken Tareq og helsecoachen Fia utfordrer fem mennesker i ulike livssituasjoner. Eksperimentets ti første dager har vært enda tøffere enn deltakerne fryktet. Tareq sabler ned alle dietter, mens Fia ber Stephanie kle av seg. ,. Del 2 av 5.
07:50 
Deilige danske hotell [Repris]
Dansk serie. Vejrø Resort. Melvin prøver å lære seg å røyke sigar mens Christine prøver seg på tennisbanen. Vejrø Resort byr på øyluksus. ,. Del 3 av 4.
09:20 
Naturligvis [Repris]
Kortreist mat er både trendy og bærekraftig, og den mest kortreiste er jo den en dyrker selv. Men hvordan lager man en kjøkkenhage hvis man verken har hage eller balkong og kanskje heller ikke jord?. For å finne svaret på det skal Hanne treffe kjøkkenhageentusiaster som dyrker mat på uvanlige steder, og som skaffer seg næringsrik kompostjord ved hjelp av uvanlige ingredienser. ,. Del 2 av 5.
10:00 
NRK nyheter
12:00 
NRK nyheter
14:00 
NRK nyheter
16:00 
NRK nyheter
18:00 
NRK nyheter
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:45 
Med kjærlighet for kanaler
Britisk reiseserie. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Det er et historisk sus over byene og landsbyene man passerer langs Canal du Nivernais i franske Bourgogne. Del 4 av 4.
20:35 
Vingårdens ville dyreliv
Revevalper og kaninunger, marihøner og bladlus. Velpleide vinranker skjuler et yrende dyreliv, der hundrevis av små drama utspiller seg hver dag. Sveitsisk naturprogram.
21:25 
NRK nyheter
21:35 
Fartsblind
Journalisten Bea er forelsket i en bankdirektør. Så får hun tips om store skjulte uregelmessigheter - i akkurat hans bank. Peder forsøker å hindre Bea i å gå ut med det hun har avslørt. Banken tar grep for å komme kritikerne i møte. Stjernespekket svensk krim. Del 5 av 8.
22:20 
Fartsblind
Stjernespekket svensk krim. Del 6 av 8.
23:05 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Vera [Repris]
Britisk krim. Et nedgravd skjelett viser seg å være gangsteren Robbie Marshburn, en kompis av faren til Vera. Med Brenda Blethyn. ,. Säsong 9. Del 4 av 4.
00:50 
Normal people [Repris]
Marianne drar på eit års utveksling til Sverige, medan Connell koser seg med Helen i Dublin. Heilt til han høyrer rykte om Marianne. Irsk dramaserie. ,. Del 9 av 12.
01:10 
Normal people [Repris]
Det er første nyttårsdag, og Connell vaknar til tragiske nyhende som sender han ut i ein djup depresjon. Irsk dramaserie. ,. Del 10 av 12.
01:40 
Normal people [Repris]
Det er sommar. Marianne er i Carricklea og Connell i Dublin, men dei er saman i helgene. Etter ein kveld på byen snakkar dei om forholdet sitt. Irsk dramaserie. ,. Del 11 av 12.
02:10 
Normal people [Repris]
Marianne og Connell er endeleg saman som eit par. Livet har falle på plass. Men så får Connell eit tilbud om studieplass i New York. Irsk dramaserie. ,. Del 12 av 12.
02:35 
Dolly og venner i Nashville
Amerikansk konsertprogram. Den enestående Dolly Parton feirer femti år i countryeliten med gjester som Lady Antebellum, Toby Keith, Emmylou Harris og Hank Williams jr.
03:55 (04:38)
Tidsbonanza: Kjærlighetsbonanza
Blind-date, Tinder eller Kirsten Giftekniv. Kjærlighetens veier er uransakelige. Gjestene som deler sine erfaringer og kniver om ære i Kjærlighetsbonanza er Guro Fostervold Tvedten og Christian Borch vs. Gunhild Dahlberg og Marte Hedenstad. Programleder er Thomas Felberg.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Stol på legen
NRK1, onsdag 1/4 20:30(21:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå