Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Keeping up with the Kardashians
Match Made in Hell. Khloé er ikke begejstret for, at Rob dater en af hendes bedste venner. Kris skal beslutte sig for, om hun vil påtage sig et managerjob for en popgruppe. Producerat år 2010.
06:45 
Keeping up with the Kardashians
No Boys Allowed. Kourtney og Scott prøver at blive gravide. Bruce har det svært med Kylies drengevenner, men da hun stikker af efter et skænderi, må han genoverveje sin taktik. Producerat år 2010.
07:15 
Beverly Hills 90210
Heaven Sent. Brandon har besøg af Mariah, som han lærte at kende, da han strandede i Hadley City i sin sommerferie. Mariah har netop udgivet en bog om skytsengle, et emne, der også interesserer Kelly. Mariah og Kelly bliver straks gode venner, og det har Tracy lidt svært ved at tackle. Rob er nervøs over, at hans film snart har premiere, men Valerie bakker ham op, så meget hun kan. Og David planlægger en helt speciel aften for Donna. Säsong 7. Del 199. Producerat år 1997.
08:05 
Beverly Hills 90210
The Long Goodbye. Brandon er meget påvirket af, at han og Kelly har kysset hinanden, og det kommer til udtryk, da han og Tracy har været i biografen. Det får Brandon til at foreslå, at de ikke ser hinanden i en periode, hvilket gør Tracy dybt ulykkelig. Donna og Steve skal optræde ved et talentshow, som også Clare melder sig til. Det bekymrer dog Steve, som ikke mener, at Clares sangtalent er særlig stort. Säsong 7. Del 200. Producerat år 1997.
08:55 
Beverly Hills 90210
I Only have Eyes for You. Brandon og Kelly har fundet sammen igen til alles store glæde på nær selvfølgelig Valerie, der er alt andet end begejstret for at have Kelly tilbage i Casa Walsh. Vennerne begynder dog hurtigt at føle sig forsmåede, for de to nyforelskede tilbringer næsten al tid sammen. For at de andre ikke skal føle sig udenfor, inviterer Kelly og Brandon kliken på middag. Men det går nu ikke helt som planlagt. Säsong 7. Del 201. Producerat år 1997.
09:50 
Beverly Hills 90210
All That Jazz. David inviterer Donna med på en fantastisk klub samme aften. Der er bare lige det problem, at Donna skal til eksamen dagen efter - og at klubben ligger i New Orleans. Hele kliken er inviteret med, da Steves mors mange år i showbizz skal fejres, desværre er både Kelly og Valerie syge - men det giver dem i stedet en chance for at få sat nogle ting på plads. Brandon er dog ikke helt tryg ved at lade de to alene. Säsong 7. Del 202. Producerat år 1997.
10:40 
Glee
Homecoming. Rachel får hjælp fra sine gamle venner, da hun og Kurt går på jagt efter nye Glee Club-medlemmer. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2015.
11:30 
Glee
Jagged Little Tapestry. Sue bliver bekymret, da Becky tager en uventet gæst med til byen. Imens har Rachel og Kurt problemer med at genopbygge Glee Club. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2015.
12:20 
Desperate Housewives
Bargaining. Der er gang i forhandlingerne og kompromiserne på Wisteria Lane. Bree når et nyt lavpunkt i forsøget på at skaffe den bedste advokat. Gabys forfælgelighed bliver testet, da hun indgår en aftale med Juanita. Hos Lynette og Tom er det sexlivet, der er til forhandling, mens Katherine bedrager Mike i forsøget på at vinde hans hjerte. Jackson er tilbage i Susans tilværelse med et godt forslag, og Dave forhandler lidt med sig selv. Säsong 5. Del 108. Producerat år 2008.
13:10 
Desperate Housewives
Marry Me a Little. Hver dag er en maskerade på Wisteria Lane. Bree går til ekstremiteterne for at skjule sine virkelige hensigter i forhold til Orson, Susan og Jackson snyder myndighederne, og Lynette er mildt sagt chokeret over, hvor langt Tom er villig til at gå i forsøget på at se yngre ud. Katherine slører sandheden for Mike for ikke at miste ham, og Dave får virkelig noget at spekulere over, da et hovedvidne til hans udåd uventet dukker op. Säsong 5. Del 109. Producerat år 2008.
14:00 
Ugly Betty
Zero Worship. Da Justin og hans klassekammerater besøger Mode, er Betty bekymret over det signal, magasinet sender til de unge mennesker og forsøger at presse Daniel til at bruge almindelige kvinder som modeller igennem modeugen. I mellemtiden går Amanda et skridt videre i jagten på sin biologiske far og kontakter et medium, alt imens Wilhelminas planer med Mode lider et afgørende knæk. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2007.
14:50 
Ugly Betty
Odor in the Court. Mens Bettys nye parfume gør Henry helt vild i varmen, driver den rent bogstavelig Betty selv til vanvid, og hun begynder at opføre sig særdeles mærkværdigt. I mellemtiden er Wilhelmina mere end nogensinde før fast besluttet på at blive en del af Meade-klanen - uanset hvad det end måtte kræve af hende!. Säsong 2. Del 35. Producerat år 2007.
15:40 
Baywatch
Strangers Among Us. En gruppe UFO-entusiaster har sat alt deres grej op på stranden i håb om at få besøg af rumvæsner. Selvom de har alle de nødvendige tilladelser, og CJ og Hobie er blandt deres fans, er Mitch og Stephanie bekymrede for alles sikkerhed. Slade kommer hjem fra en surfing-konkurrence i Sydafrika, men han aner ikke, at juveltyve har skjult stjålne diamanter i et af hans tre surfbrætter for at undgå toldvæsnet. Og nu vil tyvene have kostbarhederne igen. . Säsong 3. Del 58. Producerat år 1993.
16:25 
Baywatch
Vacation - Part One. Livredderne fra Baywatch skal på et romantisk cruise, og Mitch, Stephanie, Matt, Summer, CJ og Guido tager afsted fulde af forventning. Efter en skøn dag genfinder Mitch og Stephanie kærligheden og aftaler at mødes ved midnat i stævnen. Ombord er dog også flugtfangen, Nicholas Rogo, og hans kumpaner, og det ender helt galt, da de angriber Stephanie, som ryger overbord. . Säsong 3. Del 59. Producerat år 1993.
17:10 
American Dad
Live and Let Fry. Familien Smiths naboer er blevet arresteret for at ryge pot, og Hayley og Stan bliveru enige: Stan mener, at man skal efterleve alle landets love, da de er til for at beskytte borgeren. Men da han opdager, at den lokale kommunalbestyrelse har forbudt transfedtsyrer, kommer han på andre tanker, og planlægger en stor indsmugling af det herlige fedt. Da Steve indblandes i affæren og ender på hospitalet, må Stan dog tage sine holdninger op til revision. Del 69. Producerat år 2008.
17:40 
Modern Family
Royal Visit. Hayleys kloge astrofysikerkæreste møder Alex' almindelige, men heroiske brandmandskæreste. Jay og Gloria møder Joes kammerats perfekte forældre. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2017.
18:05 
Modern Family
Daddy Issues. Glorias ekskæreste, Jorge, besøger Gloria og Jay. Jorges slående ligheder med Manny får Jay til at stille spørgsmålstegn ved Mannys ophav. Imens prøver Phil desperat at finde på den perfekte bryllupsdagsgave til Claire, og Cam og Mitch kæmper med Lilys kvindeproblemer. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2017.
18:35 
Venner
The One with the Evil Orthodontist. Rachel er sammen med sin tidligere forlovede Barry, selvom han skal giftes med hendes veninde, Mindy. Rachel har dårlig samvittighed og frygter det værste, da Mindy vil mødes med hende. Chandler har været i byen med en lækker kvinde og lægger en besked på hendes telefonsvarer. Men hvorfor ringer hun ikke tilbage?. Säsong 1. Del 20. Producerat år 1994.
19:05 
Venner
The One with the Fake Monica. En kvinde giver sig ud for at være Monica. Hun misbruger Monicas kreditkort, som hun oven i købet får mere ud af, end Monica nogensinde har gjort!. Monica prøver at finde frem til kvinden. Måske kan hun lære Monica, hvordan man lever sine fantasier ud?. Säsong 1. Del 21. Producerat år 1994.
19:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med Dar Salim vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Dar lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
20:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med cykelrytteren Cecilie Uttrup Ludwig vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Cecilie lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
20:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med komikeren Thomas Warberg vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Thomas lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
21:20 
Mit liv som Nikolaj Stokholm
I Nikolaj Stokholms første onemanshow får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ''Hvordan blev du komiker''? Nyd Nikolaj, der er kendt fra bl.a. ZULU-serien 'SJIT Happens', når han med sin energi og sit nærvær når langt ud over scenekanten. Producerat år 2017.
22:55 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Seks lovende unge komikertalenter bliver kastet ud i uventede udfordringer i en række skæve parodier på kendte tv-programmer. I bedste ZULU-stil kommer komikerspirerne på rustur i "Fighterne på Fortet", hvor Lasse Spang Olsen som gæstevært sammen med dværgene Pisaf og Pisud guider komikerne fra dyst til dyst. Ud fra udfordringer som en ædekonkurrence i Juleland og en knipsekonkurrence med alt for intim kontakt med det modsatte køn, bliver de unge komikere sat under tidspres og skal skrive helt nyt stand-up-materiale, som skal afprøves foran et live publikum på Søpavillonen i København. Thomas Hartmann coacher komikerne og giver dem tips og tricks, og Pelle Hvenegaard styrer løjerne. Producerat år 2009.
23:45 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
De seks komikere bliver af Henrik Dahl kastet ud i en dag med afvisninger og medlidenhedsalg i det legendariske krejlerprogram Supersælgerne. Først beviser komikerne deres værd som ægte krejlere ved at sælge så mange portioner havregryn med mælk på Købmagergade i København som muligt. En dyst, der tager en noget uventet drejning og får betydning for deres videre færd. Komikerne kører senere af sted med en Fatboy i bagagerummet, og de har fire timer til at skrabe flest penge sammen, men hvad gør man, når man står på egne sælgerben? Coachen Thomas Hartmann hiver de gode råd frem, før komikerne leverer diverse sælgerjokes på scenen på Søpavillonen. Producerat år 2009.
00:30 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Tv-værtinden Mayianne Dinesen giver komikerne en grænseoverskridende opgave, da de bliver sendt på strøgtur for at finde en model til Comedy Fight Club's spoof på "Model på en dag", nemlig "Sild på en dag". Drengene er som altid delt op i to hold, og de skal efter bedste evne sminke, sy kjoler og fotografere deres model ud fra temaet "Alt godt fra havet", men inden de kommer så langt, bliver de seks komikere trukket igennem ydmygelser, frygt for smukke kvinder, svedeture og en ufattelig stank af døde sild. Der er i hvert fald masser af materiale at vælge imellem, når turen kommer til komikernes optræden på Søpavillonen. Producerat år 2009.
01:15 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
De seks komikere bliver delt i to hold og trækker i arbejdstøjet, da der spoofes på "Pimp my Ride". Niarn er gæstevært og sørger for at give komikerne lidt gangsta´-inspiration, mens komikerne bliver præsenteret for de skrotvrag, som de har frie hænder til at pimpe op til ultimative scorebiler sammen med nogle af Danmark bedste carstylere. En af komikerne, som ikke har kørekort, får en større rolle i denne udfordring, inden at de to hold cruiser til Køge Torv for at få så mange piger som muligt ind på bagsædet og derved vinde udfordringen. Glæd dig til komikernes optræden på Søpavillonen!. Producerat år 2009.
02:00 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
De seks komikere kommer på noget af en opgave, da de denne gang skal lære at blive dansktopsangere i Comedy Fight Clubs udgave af Top Charlie: "Zulutoppen". Til at lære kunsten får komikerne hjælp fra de kompetente herrer Richard Ravnvald og Fede Finn fra "Fede Finn og Funny Boys". Komikerne bliver delt op i to bands, hvor de skal skrive en tekst, lave koreografi og ikke mindst prøve at ligne en rigtig dansktopsanger. Resultatet af dagens udfordringer skal vises frem for et veloplagt publikum, der bestemmer, hvilket band, der har gjort det bedst. Producerat år 2009.
02:40 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Der er dømt skræk og rædsel, når de seks komikere deltager i Zulus egen version af Fear Factor. Drengene skal igennem tre rædselsvækkende udfordringer, der for alvor sætter deres fobier på prøve. De skal op i svajende lifte, spise ubehagelige svenske delikatesser og teste deres angst for dyr i mørket. Maven vender sig og tårerne presser sig på - næsten. Til at guide dem igennem dagen har de den altid frygtløse Jens Romundstad, og komikerne viser helt nye sider af sig selv. På scenen skal komikerne forvandle dagens grufulde oplevelser til stand-up, og publikum bestemmer vinderen. Producerat år 2009.
03:25 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Det er blevet tid til komikernes sidste oplevelser, før det går løs i den store live-finale. Comedy Fight Club indtager denne gang Vild med Dans-studiet til det store afdansningsbal. På én dag skal komikerne lære, hvad Vild med Dans-deltagerne har en uge til, så der er travlt i træningslokalet. Drengene tager udfordringen op og træner så sveden drypper. Komikerne forvandler sig til twistkonger og latinohunks, men det bliver ikke lige let for dem alle sammen. De høje hæle tager hurtigt modet fra dem, så der er stress på, når de skal erobre dansegulvet i det rigtige studie med dommere, band og et forventningsfuldt publikum. Alle dagens oplevelser bliver vendt og drejet på scenen, hvor komikerne lægger salen flad af grin. Må den sjoveste mand vinde. Producerat år 2009.
04:10 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Komikerne i Comedy Fight Club er nået til det store finaleshow, hvor de skal konkurrere om, hvem af dem der er den absolut sjoveste. Finalen sendes fra Bellevue teater, og denne gang er der ikke et bundet emne. For første gang i CFC skal vi se, hvad komikerne laver af sjov, når de selv må vælge!. Seerne besluttede via sms-afstemning, hvem der er sjovest og skal vinde den fedeste CFC-præmie til dato! Må den bedste komiker vinde. Producerat år 2009.
05:40 (06:30)
Desperate Housewives
I Remember That. To måneder er gået, siden Mike vågnede op af koma, og det kniber stadig med hukommelsen, men ved hjælp af hypnose begynder de første uhyggelige brikker så småt at falde på plads. Orson vågner efter voldtægten og ser sig nødsaget til at fortælle Bree, hvad der skete den skæbnesvangre nat, hvor Monique døde. Susan føler, hun skylder Ian at tage med til hans afdøde kones begravelse. Hun forsøger at holde lav profil, men uheldig som Susan så ofte er, forkludrer hun det hele. Säsong 3. Del 61. Producerat år 2006.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Stjernekigger
TV2 Zulu, tisdag 10/12 00:55(01:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se