Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 2 av 13. Producerat år 2015.
06:25 
Hotel Impossible [Repris]
Outer Banks-ruptcy. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
07:10 
Family Food Fight - Dommer-Duellen
Familierne har slukket for blussene og mørket har sænket sig over Family Food Fight køkkenerne, og nu byder Mattias Hundebøll ind til den ultimative fight, når de to dommere smøger ærmerne op, tager forklæderne på og mødes kok mod kok. De kæmper med skarpe knive om sejren og den altoverskyggende håneret. Men det kræver mesterligt overblik at sejre, når Mattias smider det ene benspænd efter det andet ind i kampen. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
07:40 
Family Food Fight - Dommer-Duellen
Mattias Hundebøll har sendt familierne hjem efter en hård dag ved kødgryderne og nu tager de to stjernekokke over i køkkenet. Hannah og David står over for hinanden for anden gang, så nu begynder det taktiske spil for alvor i de to rutinerede kokkes velsmurte køkkener. I Dommer-Duellen kan Hannah og David ikke forberede sig og Mattias stryger om sig med opgaver, ingredienser og ikke mindst benspænd. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
08:05 
Special Victims Unit [Repris]
Coerced. Under efterforskningen af kidnapningen på en lille dreng, hvor gerningsmanden viser sig at være skizofren, afslører Stabler yderligere forbrydelser på et hjem for voksne. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 6 av 25.
08:55 
Studie 5 [Repris]
Musikfesten brager løs, når Brian Lykke inviterer Jonas Schmidts drengehold til at kæmpe mod Stephania Potalivos pigehold i quizzen, hvor det handler om at synge, danse og improvisere løs. Glæd dig til at se tv-vært og iværksætter Emil Thorup fyre op for sangstemmen, når han battler mod skuespiller Neel Rønholt i Karaokeduellen. Tidl. tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph kommer på glatis i Lynsang, mens alt ser sort ud, når komiker Lasse Rimmer skal ”Føle nummeret”. I videospoofen kaster pigerne sig over en ægte 90'er klassiker med Backstreet Boys ”As Long As You Love Me”, mens drengene liner en ekstra overraskelse op, når de fyrer op under Albert Dyrlunds ”Emoji”. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2018.
09:40 
Studie 5
Studie 5 fyrer på ny op for musikfesten, når drengene battler mod pigerne i sang, dans og 100% improvisation. På drengeholdet har holdleder Jonas Schmidt besøg af musikproducer Chief 1 og musiker Thomas Buttenschön. Holdleder Stephania Potalivo har inviteret skuespiller Sus Wilkins og tv-vært og entertainer Annette Heick på pigernes hold. Denne gang får alle gæster deres sag for i Lynsang-runden, og så viser drengene helt særlige evner, når der skal gættes sange. I Videospoofen stiger temperaturen drastisk, når drengene kaster sig over Nellys ”Hot in Herre”, mens pigerne laver deres helt egen surprise-video af nyklassikeren ”Nede Mette” med Blak. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
10:40 
Top Gear [Repris]
Jeremy prøvekører en Alfra Romeo 166. Imens besvarer Richard et spørgsmål om hvorvidt en nonne kan køre en monster trcuk. Og så tester James en Ford FAB-1, der netop har fået sin gennembrudsrolle i filmen "Thunderbirds". 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 2 av 10.
11:50 
Top Gear
Gutterne får hver stukket 100 dollars i hånden og sendes derefter ud for at finde en bil til de penge. Efter købet bliver de sat ud for en række af udfordringer, der skal afsløre, hvem der har gjort det bedste køb. Säsong 4. Del 3 av 10.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Imitation Perturbation. Howard klæder sig ud som Sheldon til Halloween, hvilket sårer Sheldons følelser. Da Howard ikke undskylder, vælger Sheldon og Amy at give igen af samme skuffe. Og så finder Leonard ud af, at Penny ikke kan huske deres første kys. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 6 av 24. Producerat år 2018.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Grant Allocation Derivation. Da Leonard får muligheden for at uddele et legat fra universitet, begynder alle pludselig at fedte for ham. Valget står imellem Raj, Kripke og Dr. Lee og han indser hurtigt, at nogen vil blive sure på ham, lige meget hvilket valg han træffer. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 7 av 24. Producerat år 2018.
14:00 
The Big Bang Theory
The Consummation Deviation. Anu vil gerne i seng med Raj, men det gør ham så nervøs, at han ikke kan ytre et ord. Imens forsøger Sheldon at opbygge et forhold til Amys far, men det går ikke helt som planlagt. Säsong 12. Del 8 av 24. Producerat år 2018.
14:30 
The Big Bang Theory
The Citation Negation. Sheldon og Amy rekrutterer Leonard til at hjælpe dem med deres aflevering om super-assymetri. Imens de arbejder, opdager Leonard og Raj en russisk afhandling, der konkluderer at super-assymetri ikke har nogen værdi, hvilket får store konsekvenser for især Sheldon. Säsong 12. Del 9 av 24. Producerat år 2018.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Rush to judgement. Under efterforskningen af en sag, hvor en wrestlingtræner blev fundet død og lemlæstet, kommer detektiv Flack i problemer, da en af de mistænke dør under hans vagt. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 13 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: NY
She's not there. To separate sager bringes sammen, da en mand findes død og en ung kvinde forsvinder. Det viser sig, at de begge er forbundet til en kriminel kreds i byen, der handler med mennesker. Og så er Flack tilbage på vagten. Säsong 5. Del 14 av 25. Producerat år 2009.
17:00 
Special Victims Unit
Choice. En mand arresteres for at have angrebet sin gravide kone. Han anklager efterfølgende konen for at have drukket under graviditeten, og Benson opdager, at dette foster ikke er det første, der er blevet udsat for de ødelæggende følger af kvindens ukontrollerede alkoholmisbrug. Säsong 5. Del 7 av 25.
18:00 
CSI: Miami [Repris]
Guerillas in the m ist. Holdet undersøger en sag, hvor tre våbenhandlere er blevet slået ihjel af et nyt højteknologisk våben kaldet ”The Vaporizer”. Og efter Horatio har afhørt direktøren for firmaet, der står bag produktionen af våbnet, dukker hans lig også op. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11 av 21.
19:00 
CSI: Miami
Miami confidential. En kvinde bliver dræbt I et laboratorium, hvor der fremstilles metamfetamin. Det viser sig, at hun var en kilde og CSI opdager, at hun havde et forhold med en gift narkohandler og at hun var gravid. Säsong 6. Del 12 av 21.
20:00 
Politijagt
Dette særafsnit af Politijagt er dedikeret til trafikanter, som kører sprit- eller narkopåvirket i trafikken. Henrik sætter efter to usædvanligt øltørstige mænd, som kører på en lille knallert. I Nordsjælland anholder Jørgen en narkopåvirket bilist, og så stopper Vlado en mistænkelig fører, der slet ikke har styr på sin bil!. Säsong 18. Del 9 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Det største kup
"Forbrydelser der rystede Danmark". I 2008 slap en bande på 16 danske og udenlandske kriminelle afsted med mellem 60 og 70 mio. kr. fra Danmarkshistoriens største kup. Nu står centrale vidner til forbrydelsen frem og fortæller om hele forløbet op til det spektakulære røveri, selve kuppet og hvordan politiet kom på sporet af de mange gerningsmænd. Og det gik ikke stille for sig! En vagt blev truet med en pistol og for en tilfældig forbipasserende fik gerningsmændenes flugtplaner alvorlige konsekvenser. Producerat år 2019.
22:05 
Fanget på Politiets kamera
På den Københavnske vestegn tramper en hensynsløs bilist speederen helt i bund og forsøger at stikke af fra politiet - imod kørselsretningen. Men betjenten i videobilen skal træde varsomt, for føreren har formentlig kontaktet sine venner. I Gentofte drøner en bilist igennem et roligt villakvarter med over 100 km/t. Og på Fyn må Politiet selv op over de 200 km/t for at følge med en fartsynder. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2019.
23:10 
Kanal 5 afslører [Repris]
Snyd med nye biler. I Danmark bliver der hvert eneste år solgt 216. 000 spritnye biler, men det viser sig nu, at bilkøberne kan have tusindvis af kroner til gode hos sælgeren, fordi der er fejl i registreringsafgiften. Det er forhandleren, som opkræver beløbet af køberen på vegne af skat, men nu kan ’Kanal 5 Afslører’ med Jakob Illeborg i spidsen fortælle, at en række forhandlere laver fejl i indberetningerne til skat og i stedet stikker købernes penge direkte ned i deres egne lommer. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
00:10 
Criminal Minds [Repris]
Innocence. Kort efter den hovedmistænkte i en række af ritualistiske mord fanges, dukker et lignende offer op, hvilket tvinger holdet til at kigge nærmere på sagen. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 4 av 15. Producerat år 2018.
01:10 
Criminal Minds
The Tall Man. Da tre mennesker forsvinder i en skov, begynder holdet at efterforske en lokal spøgelseshistorie om "The Tall Man" og de spor, der er at finde. Dagen efter dukker en af de efterlyste op igen - dog uden at kunne fortælle nogen detaljer om, hvad der er sket. Säsong 14. Del 5 av 15. Producerat år 2018.
02:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to escape with one leg. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 4 av 8. Producerat år 2013.
03:10 
Studie 5 [Repris]
Denne gang besøger skuespiller Rasmus Botoft og komiker Mark Le Fevre programmet, ligesom tv-vært Signe Lindkvist og skuespiller Molly Egelind er klar hos pigerne. Alle fire viser seriøse moves på gulvet i Dans Sangen-runden. I Tegn en sang finder Signe og Jonas ud af om deres tegne-evner rækker til at vinde runden. Og så kan du godt glæde dig til et ømt øjeblik, når drengene giver deres version af Sias ”Chandelier” i videospoofen. Pigerne holder sig heller ikke tilbage, når de giver den som Lecia og Ivan i Labans udødelige ”Hvor skal vi sove i nat?”. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
04:00 
Studie 5 [Repris]
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af sangeren Wafande og Danmarksmesteren i Standup Melvin Kakooza. Pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo har inviteret radiovært Le Gammeltoft og tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedal i studiet. Det bliver stort, når Wafande træder op på den nye karaoke-scene, og når Melvin og Sara Maria kæmper i Stop Tiden. Men det slår ikke aftenens videospoofs. Drengene giver den gas med Wafandes eget dance nummer ”På det beat”, mens pigerne har en helt særlig overraskelse i ærmet, når de laver Madonnas klassiker ”Like a Prayer”. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
04:45 
Mom [Repris]
A few thongs and a hawaiian funeral. Christy og Jill tager Emily hen for at hendes biologiske mor, Natasha. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 21 av 22. Producerat år 2016.
05:10 
Mom [Repris]
Lockjaw and a liquid diet. Bonnie kommer i problemer med IRS. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 22 av 22. Producerat år 2016.
05:30 (06:00)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 6 av 13. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Special Victims Unit
Kanal 5 Danmark, tisdag 19/11 13:05(14:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se