Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Hverdagens helte
I aftenens afsnit kigger vi nærmere på, hvordan det er at arbejde med døde mennesker, når ambulancebehandleren Brian er ude for at hente en afdød. Brandholdet har rigeligt at se til, da de er lige i hælene på en pyroman. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2008.
06:30 
Hotel Impossible [Repris]
Chaos on the Cape. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen om at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11 av 13.
07:20 
Hotel Impossible
West Coast Wipe Out. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen om at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. Säsong 7. Del 12 av 13.
08:05 
Special Victims Unit [Repris]
Vulnerable. Da en ældre kvinde bryder ind i en lejlighed, opdager holdet, at hun er blevet mishandlet. Men sagen kompliceres, da hun lider af Alzheimers. I første omgang falder mistanken på kvindens søn, der er i pengenød. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3 av 25.
08:55 
A1: Highway Patrol [Repris]
Et farligt sammenbrud i overhalingsbanen skaber kaos i trafikken og færdselsbetjentene på reagere hurtigt. Og så er en køretøj væltet midt i myldretiden. Politi, færdselsbetjente og beredskab arbejder side om side på den over 600 kilometer lange strækning for at håndtere de mange ulykker, der finder sted hvert år. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14 av 15. Producerat år 2017.
09:45 
A1: Highway Patrol
En ulykke i myldretiden skaber fare for brand. Og så må politiet ligge en hård linje over for en gruppe farlige lastbilchauffører. Vi følger de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej, hvor de forsøger at holde trafikken kørende og offentligheden sikker. Säsong 1. Del 15 av 15. Producerat år 2017.
10:40 
Top Gear [Repris]
Denne omgang sætter testosteron i fokus, når et hold fra Ford World Rally Championship skal dyste mod fire Pirelli piger. James ser nærmere på en Daihatsu Copen, en Ford Street Ka og en Triumph TR6 og vurderer, om det virkelig er pigebiler eller om en hård gut også kan slippe afsted med at køre i dem. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 10.
11:50 
Top Gear
I denne uge er temaet fart!. Og der er fart over feltet, når Jeremy rejser til Skotland for at sammenligne en Subaru Impreza med en Mitsubishi Lancer Evo VIII. Richard tager en Peugeot 206 GTi 180 en tur på banden, for at finde ud af, om den kan sammenlignes med sin forgænger. Stig får travlt, da han tester en hel række af biler på banen, for at finde ud af hvilken, der er den hurtigste. Og så forsøger James at slå en rekord. Säsong 2. Del 6 av 10.
13:00 
Special Victims Unit
Lust. En hund finder tilfældgivis frem til et uigenkendelig lig af en ældre kvinde. I nærheden af liget finder man en blodig kniv og en hundesnor, og detektiverne er hurtigt på jagt efter den manglende hund, der muligvis kan lede dem på sporet af gerningsmanden. Säsong 4. Del 4 av 25.
14:00 
CSI: NY [Repris]
Doa for a day. Holdet efterforsker en sag, hvor de mener, at en seriemorder fra fortiden er blevet fundet myrdet. De opdager dog snart, at det var meningen, at liget skulle ligne morderen og at den skyldige allerede har et nyt mål i sigte. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 15 av 21.
15:00 
CSI: NY
Right next door. Imens CSI efterforsker en brand i Stellas lejlighedskompleks, indser hun, at et kidnappet barn muligvis har boet hos kvinden, der boede ved siden af hende. Säsong 4. Del 16 av 21.
15:55 
CSI: Miami [Repris]
Broken home. CSI-holdet efterforsker en sag, hvor et forældrepar til en pige, der har arbejdet som babysitter i et overklassekvarter, er blevet myrdet. Det viser sig, at der lure mange hemmeligheder og løgne under overfladen i det "pæne" kvarter. Horatio afslører blandt andet en læge, som har mange "spøgelser i skabet". 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 16 av 24.
16:55 
CSI: Miami
A grizley murder. En mand er blevet overfaldet og dræbt af en grizzlybjørn, og meget tyder på, at manden er blevet brugt som en slags lokkemad. CSI-holdets efterforskning peger samtidig i retning af, at morderen har brugt situationen til at dække over et dobbeltmord på en luksusluder og hendes bodyguard. Säsong 5. Del 17 av 24.
17:55 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En lille familie fra Etiopien går den forkerte vej igennem sikkerhedsslusen, og det er potentielt en stor risiko for sikkerheden i lufthavnen, så Security må skynde sig ud for at hjælpe familien. En ældre passager har fået et ildebefindende lige inden han skulle flyve, så Brand og Redning kører afsted for tjekke ham. Midt i opgaven bliver de kaldt ud til en bilulykke, så de må overlade ham til Security imens de suser afsted med udrykning. Og så har Security besvær med en aggressiv svensk kvinde, som både slår personalet og kører sin baggagevogn ind i dem. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2019.
19:00 
EM-kvalifikation: Optakt
Vi varmer op til dagens opgør mellem Danmark og Gibraltar i selskab med studieeksperter Flemming Povlsen, Lars Jacobsen og Thomas Gravesen. Säsong 2019. Del 6 av 20. Producerat år 2019.
20:45 
Fodbold
Danmark–Gibraltar. EM-kvalifikation. Med en sejr over Gibraltar er Danmark klar til den altafgørende kamp mod Irland. Og det skulle da være mærkeligt, hvis Ikke Åge Hareides-tropper kan tage fra Parken med endnu en solid storsejr over Gibraltar. Da de mødtes i Gibraltar, vandt Danmark 6-0, og den slags cifre vil publikum i Parken helt sikkert sætte pris på igen. Producerat år 2019. Kommentator: Brian Laudrup fra Telia Parken i København, Peter Piil.
22:50 
EM-kvalifikation: Nedtakt
Vi vender alle højdepunkterne fra kampen mellem Danmark og Gibraltar i EM-kvalifikationen, der netop er fløjtet af. Studieeksperter: Flemming Povlsen, Lars Jacobsen og Thomas Gravesen. Säsong 2019. Del 7 av 20. Producerat år 2019.
00:05 
The Departed
Den unge betjent Colin Sullivan er en af de lysende nye stjerner inden for politiets speciele enhed, der arbejder på at få ram på gangsterbossen Costello. Billy Costigan er også betjent, men et heftigt temperament kostede ham hans skilt, og nu arbejder han for Costello. Men begge betjente spiller dobbeltspil: Den ene er undecover betjent hos gangsterne - og den anden for gangsterne!. Regissör: Martin Scorsese, Skådespelare: Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Leonardo DiCaprio, Matt Damon.
03:25 
Gidseltagningen
Et gidsel er blevet dræbt, et andet såret, og uroen spreder sig heftigt blandt gidslerne i metroen, hvor det diskuteres, om man skal gå til modværge. Hos TTF er fokus intensivt på at finde gidseltagernes identitet, og Philip og Louise mistænker, at væggen med billeder af Philip ikke blot handler om grundigt forarbejde. Naja skal interviewe endnu et gidsel, og TTF overvejer, om en alliance med Naja er deres vej til at løse situationen. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2016.
04:15 
Gidseltagningen
Bodil er blevet dræbt af gidseltagerne. Befolkningens frustration over situationen og politiets indsats vokser støt. Presset på Philip og Louise er enormt. TTFs efterforskning fører dem til kilder i det danske militær, og de er tæt på gennembrud i jagten på gidseltagernes identitet. Bidrag til Najas indsamling løber fortsat ind, men hun plages af sin tvivl om Jonas - hvis han ikke er Leons søn, hvem er han så?. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
05:00 
Mom [Repris]
Beast mode and old people kissing. Jodis eks-kæreste, Travis, dukker op til et AA-møde. Han var sammen med hende, da hun tog en overdosis, men Jobi kan ikke helt give ham den medfølelse, han søger. Bonnies nye kæreste er jaloux på al den tid, hun giver AA. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18 av 22. Producerat år 2015.
05:25 (06:10)
Mom
A Catheter and a Dipsy-Doodle. Selvom Christy er virkelig syg, insisterer hun på at gennemføre sine eksaminer. Bonnie mistænker sin kæreste for at være utro. Säsong 3. Del 19 av 22. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Special Victims Unit
Kanal 5 Danmark, fredag 18/10 13:05(14:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se