Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
Million-Dollar Siblings. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2018.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Young and Rich. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
07:05 
Tiny House Hunters [Repris]
Student Looks to Graduate to Tiny Home. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2015.
07:25 
Tiny House Hunters
Aspiring Architect Goes Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2015.
07:50 
Property Brothers [Repris]
Craig & Laurel. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2015.
08:40 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
First House on the Block. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8.
09:40 
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 16/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2018.
10:10 
Caribbean Life [Repris]
From Pittsburgh to Paradise in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 17/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2018.
10:45 
Property Brothers [Repris]
Gina. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2015.
11:50 
Sådan træner du din drage 2
Alt ånder alt fred og ro på øen Berk siden vikingerne - og ikke mindst Hikke - tæmmede de vilde drager. Drageræs er blevet den store sportsgren blandt øens unge drager og vikinger, men over dem alle svæver Tandløs, den eneste drage af sin art, der sammen med Hikke kortlægger nye områder af deres land. En dag opdager den uadskillelige duo en gruppe dragejægere, der fanger de ellers fredelige væsener for at bringe dem til den frygtede Drago. Makkerparret må nu sande at kun med et stærkt sammenhold, vil de kunne modstå den større og mere grufulde verden, der dukker op, så snart Berk forlades. Producerat år 2014. Medverkande: Craig Ferguson, Jonah Hill, Gerard Butler, Jay Baruchel, America Ferrera.
13:55 
The Olsens [Repris]
Det er blevet Allessias seksårs fødselsdag med morgenvækning, gaver og Minecraft-kage. Victoria har overtaget sin nye lejlighed og får besøg af Irina, der har utrolig mange holdninger til indretningen. Morten har påtaget sig opgaven at bygge et podcaststudie til Irina, men har som sædvanligt hentet hjælp til det hårde arbejde. Irina har taget en modig beslutning med sit hår i håb om at gøre hr. Olsen glad. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3.
14:25 
The Olsens [Repris]
Irina skal stå model til et photoshoot i sit nye studio, og det kræver - til Victorias store fortrydelse -lang forberedelse hvad angår hår og makeup. Morten har lovet Victoria at agere handyman i hendes nye lejlighed, hvor der skal sættes lamper og gardiner op, men ikke alt går efter planen, og Victoria skal for første gang have hele familien til middag. Det er lidt af en kunst, når man aldrig før har prøvet at koge kartofler. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4.
15:00 
The Olsens [Repris]
Fru Olsen har fået smag for genbrug og er taget med sin svigermor på loppemarked, mens hr. Olsen frygter, hvor meget Irina kommer hjem med. Morten har derimod inviteret vennerne til alkoholfri ølsmagning, og da Victoria besøger mor Mila, kommer det frem, at Mila er løbet fra en date. Endelig skal familien Olsen lægge stemmer til en tegnefilm, og det er populært hos både store og små. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5.
15:30 
The Olsens [Repris]
Der er nok at se til for Irina i hendes nye studio, men det har sin pris at arbejde meget, og pludselig tager kraftige mavesmerter over, så Irina må til lægen. Morten er taget til Slagelse for at vælge, hvad hans næste kollektion af merch skal bestå af, og hjemme i Nivå er det for en gangs skyld blevet fru Olsens tur til at lave middag til resten af familien. Hr. Olsen har dog svært ved ikke at følge med fra sidelinjen. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6.
16:10 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee skal i retten - en længe ventet retssag, hvor han håber at få rettens ord for, at det han har været udsat for af Se & Hør, er ærekrænkende. Mathilde skal i Remees studie, hvor hun skal speake sin egen kampagne. Og det er noget der får hende ud af sin comfort-zone. Til at klare alle strabadserne har Remee fået en privat yogalærer hjem. Det kræver helt nye ting af hans 46-årige krop. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9.
16:50 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee og Mathilde uddyber nu, hvorfor de har haft udfordringer i deres parforhold. Samtidig deler de en stor og meget uventet nyhed midt i udfordringerne - de skal nemlig være forældre sammen igen, og Kenya får endelig lov til at blive storesøster. Men hvorfor har de ventet så længe?. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10.
17:20 
Remee & Mathilde [Repris]
Endelig er dagen kommet, som både Remee, Mathilde og Kenya har ventet på i flere år - de kan endelig fortælle Kenya, at hun skal være storesøster. Det er svært at forstå for en femårig, at hendes største ønske nu er så tæt på at blive opfyldt. Og så er det også tid til en anden stor afsløring; har Mathilde nået sit mål og fået sorteret 90% af sit tøj fra?. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11.
17:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee har længe drømt om at lave en ny tradition med sin store familie. Og endelig er dagen kommet til den første familie-søndag, hvor både store og små skal være sammen og skabe nye minder i en travl hverdag. Det er aldrig kedeligt i familien Jackman, og Remee taler med sin familie om alt - både det sjove, det nemme og det svære. 23/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12.
18:20 
Midnight Sun
Katie er 17 år og har hele sin barndom være tvunget til at leve et voldsomt beskyttet liv indendørs, da hun lider af en sjælden sygdom, som gør, at selv den mindste eksponering for sollys kan være dødelig for hende. Men så møder hun Charlie, og sammen indleder de en skæbnesvanger sommerromance. Producerat år 2018. Regissör: Scott Speer, Skådespelare: Rob Riggle, Quinn Shephard, Patrick Schwarzenegger, Bella Thorne.
20:00 
Mamma Mia! Here We Go Again
I opfølgeren til ‘Mamma Mia!. ’ har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet i Grækenland, som hun knokler for at få klar til genåbning med en kæmpe fest til ære for sin mor. Hun begynder at spekulere over sin mors fortid, for hvordan gik det til, at Sophie har tre fædre, og hvilken af mændene – Bill, Harry eller Sam – var egentlig Donnas sande kærlighed? De spørgsmål fylder i Sophies hoved, mens hun også skal håndtere en graviditet og et uventet besøg fra en person, hun aldrig før har mødt: Sin mormor. Producerat år 2018. Regissör: Ol Parker, Skådespelare: Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Lily James, Colin Firth, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Andy Garcia, Cher.
22:30 
Ex on the Beach - Danmark
Nicolai og Christel prøver at holde på deres hemmelighed, men de må indse, at det ikke kun er ord, man kan afsløres på. Og så er der hele to Ex-ankomster, som får Casper til at svede. Säsong 6. Del 21. Producerat år 2021.
23:35 
Blodets bånd [Repris]
The Lies that Bind. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. 24/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2012.
00:40 
Blodets bånd [Repris]
Flesh and Blood. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. ,. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2012.
01:55 
Min nabo er morder [Repris]
The Art of Murder. Shelley bliver stukket ned, og drabet spreder panik i Lake Highlands. Drabet bunder i jalousi, had og dødfarligt begær. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 8.
03:00 
The Murder Tapes [Repris]
Albuquerque Ambush. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. 24/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
04:10 
The Murder Tapes [Repris]
Scene of the Crime. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. 20/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
05:20 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Say Yes to the Dress
TV Danmark, torsdag 23/9 14:30(15:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå