Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Long Island Dream. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Ten Million to One. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Waterfront Windfall. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7.
07:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Moving on Up in California. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8.
07:45 
De unge mødre [Repris]
Natacha Nikita får ingen nattesøvn på grund af Remi, så hun og hendes mor lægger en plan, så sønnen kan få en ordentlig døgnrytme. Malou Stella skal have opereret sine bryster større, men er blevet meget nervøs.Og så prøver Dea-Louise at skabe en tryg barndom for sit kommende barn, for hun blev selv tvangsfjernet fra sin mor. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 14. Producerat år 2011.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Natacha Nikita har sagt ja til at passe sine to små brødre, men det er ikke nemt, når man selv har en baby. Malou Stella har ondt sin sine bryster efter operationen. Og så må Dea-Louise handle ind til en hel måned af gangen, for at få kontanthjælpen til at række. 16/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 15. Producerat år 2011.
08:35 
Boise Boys [Repris]
Vaulted Aspirations. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
09:25 
Boise Boys [Repris]
The Mural House. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
10:15 
Boise Boys [Repris]
Idaho Retro. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
11:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
11:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2018.
12:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2018.
12:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2018.
13:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
13:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2018.
14:10 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2013.
15:10 
Fixer Upper [Repris]
A Family Searches a Small Town for the Ultimate Open Space. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2015.
16:10 
De unge mødre
Natacha Nikita taget til Tyrkiet med familien, og hun håber på at møde sin søns far. Camilla må måske vinke farvel til sit drømmebryllup, for det hele er blevet meget dyrere, end hun har regnet med. Og gravide Michela er nervøs, for kæresten Benjamin skal fælde et stort træ. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2011.
16:40 
De unge mødre
Natacha Nikita er på date med en tyrkisk tjener, hun har mødt på sin ferie. Og hun har sin søn Remi med. Camilla kæmper for at få styr på udgifterne til drømmebrylluppet, som er løbet løbsk. Og Amanda Sisse er helt alene med sin nyfødte søn William, for hun er stadig uvenner med hans far. Säsong 13. Del 12. Producerat år 2011.
17:15 
Greys hvide verden [Repris]
I was made for loving you. Det er Arizonas første dag tilbage på Seattle Grace, og Callie prøver at skabe en så normal dag for hende som muligt. Bailey og Ben diskuterer bryllupsplaner, og Cristina og Owen kæmper stadig med deres forhold, da Owen skal til de første møder omkring flystyrtet. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 7.
18:10 
Greys hvide verden
Love turns you upside down. De studerende er i fokus i denne episode, hvor Jo og Alex må arbejde tæt sammen – og Jo finder ud af, at hun har et særligt image på hospitalet. Merediths praktikant bliver tvunget til at finde en donor-nerve til Dereks hånd og Cristina skaber splid mellem to af sine praktikanter, da de pludselig bliver presset for tid på skadestuen. Säsong 9. Del 8.
19:15 
Lyset i havet
Fyrpasseren Tom Sherbourne og den livsglade Isabel bor på en afsides og barsk ø ud for Australiens kyst. De lever i et lykkeligt ægteskab, men da Isabel finder ud af, at hun ikke kan få børn, bliver der vendt op og ned på deres lyse dage. En dag skyller en drivende redningsbåd op på stranden, og i båden er der er en lille grædende baby. Isabel ser det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget. Som årene går bliver sandheden om barnet tungere at bære, særligt for Tom, der kender til barnets rigtige mor inde på fastlandet. Producerat år 2016. Regissör: Derek Cianfrance, Skådespelare: Bryan Brown, Rachel Weisz, Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weixz.
22:00 
Mamma Mia!
Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer. Producerat år 2008. Regissör: Phyllida Lloyd, Skådespelare: Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård.
00:20 
A Walk in the Woods
Den aldrende rejseskribent Bill Bryson beslutter sig for at vandre Appalachian Trail. Med som ledsager har han sin tidligere makker fra high school, Stephen Katz, som han ellers har undgået i en årrække – men han er den eneste, der er villig til at tage med på turen. Problemet er, at de to har meget forskellige definitioner af ordet ’eventyr’. Men det er når de skubber sig selv ud til kanten, at det rigtig sjove begynder. Producerat år 2015. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: Mary Steenburgen, R. Keith Harris, Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson.
02:30 
En blodig affære [Repris]
Lust for the Job. McGuire-familien har tilsyneladende alt: Succes med karrieren og en dejlig familie. Men en affære på arbejdspladsen får det perfekte ægteskab til at kollapse om ørerne på dem. ,. Säsong 1. Del 4.
03:20 
Min nabo er morder [Repris]
Bewitching hour. I Traverse City forsvinder den unge Kathey Horn midt om natten. Politiet gør alt for at finde hende og opdager en underverden af hippier og hekse. 02/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10.
04:10 
House Hunters International [Repris]
A Modern Day Viking Conquest in Sweden. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 12.
04:35 
House Hunters International [Repris]
Picture-perfect Valencia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 13.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Flying into Fareham. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 1.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Pint-Sized Auckland Adventure. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 2.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Say Yes to the Dress
TV Danmark, torsdag 20/6 10:15(10:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå