Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Long Island Medium
The Flying Larries. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 5 av 16. Producerat år 2011.
06:55 
Long Island Medium
My Keys Now. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 6 av 16. Producerat år 2011.
07:20 
De unge mødre
Line Meyer, der venter sit tredje barn er taget hjem til sin far, da hun er besværet af graviditeten. Nadja Dahl og kæresten Kenneth er i sommerhus hos Faster, men de får ikke lov til at slappe af. Faster vil nemlig lære dem at lave sund mad fra bunden. Louise Brylle er bekymret for sønnen Mads, der er bagud i udviklingen med sit sprog, og hun tager ham derfor med til ørelæge. Der er dømt børnefødselsdag i Vollsmose, hvor gravide Natascha Linea fylder 18 år. Säsong 17. Del 5 av 15. Producerat år 2013.
08:10 
Homeshopping [Repris]
08:40 
Homeshopping [Repris]
08:55 
The Pioneer Woman [Repris]
Breakfast, Lunch, Dinner, Freezer!. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 08/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 8 av 13.
09:20 
The Pioneer Woman [Repris]
Things to Bring. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 08/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 9 av 13.
09:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
New Diner Favorites. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 08/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1 av 13. Producerat år 2015.
10:15 
Brunch @ Bobby's
Entertaining Middle Eastern Style. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 3 av 17. Producerat år 2015.
10:45 
Mexico Life
Searching for an Active Lifestyle in the Riviera Maya. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 1 av 20.
11:15 
Mexico Life
A New Adventure in Puerto Aventuras. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 2 av 20.
11:45 
Mexico Life
Two Foodies Find New Inspiration in Sayulita, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 3 av 20.
12:15 
Mexico Life
Modern Versus Traditional in Puerto Vallarta, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 4 av 20.
12:50 
Mexico Life
Soaking Up the Sun in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 5 av 20.
13:15 
Mexico Life
Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 6 av 20.
13:50 
Giada at Home [Repris]
Stuff It. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 26 av 26.
14:20 
Giada at Home [Repris]
Milestone Recipes. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 17/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4 av 26.
14:50 
Giada at Home [Repris]
Chicken Three Ways. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5 av 26.
15:20 
Giada at Home [Repris]
Sports Bar Favorites. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6 av 26.
15:50 
The Pioneer Woman
16-Minute Comfort. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 5 av 13.
16:20 
The Pioneer Woman
Ask Me Anything!. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 6 av 13.
16:50 
Singleliv
Nicolai tager til Horsens for at få gjort noget ved sit bad boy-image med en David Bechkam-inspireret tatovering. Putte tager til Randers med høje forventninger til byens udbud af lækre fyre. Claus mødes med en kvinde i Vejle, før de begge skal til stor fræk singlefest - og Claus bliver hurtigt meget interesseret. Og så er Jackie blevet forelsket i en fyr, hun har mødt på en ferie, og nu kommer han hele vejen fra Berlin for at besøge hende. Säsong 13. Del 9 av 15.
17:55 
De unge mødre
Louise får sig noget af en overraskelse, når hendes veninder har planlagt et babyshower for hende. Annica har tabt sig og har svært ved at tage på, og derfor opsøger hun en diætist for at få hjælp. Camilla tager på camping med alle fire børn og ægtemanden Kevin. Natascha Linea flytter i nyt hus, men har opgivet det nedlagte landbrug hun ellers skulle have renoveret sammen med sin far. Säsong 24. Del 6 av 12.
18:55 
Mig og min mor
I Sunny Beach vågner Joy og Mia op til en slem hovedpine - og det er ikke kun tømmermænd. Joy har opdager, at Burim har løjet om noget utroskab og bryder helt sammen. Som ægte fashionista skal Nadialine selvfølgelig med til modeuge i København - og hun vil have mor-Anja og momse med. Dog skal de acceptere, at hun skal style dem inden, så de får det rigtige look til den røde løber. Men det er lettere sagt end gjort - så det ender med det helt store drama i prøverummet. Säsong 3. Del 11 av 12. Producerat år 2012.
20:00 
Love, Of Course
Amy hjælper sin datter til rette på college, og hun lander i samme omgang et job, hvor hun skal hjælpe med at arrangere den årlige høstfestival på skolen. Amy er enke og lever egentlig et stille og roligt singleliv, men så møder hun i kraft af sit nye arbejde den charmerende professor, Noah. Amy føler sig som en forelsket teenager igen, og kærligheden imellem dem begynder hurtigt at spire – men så fortæller Noah, at han overvejer at tage et job i Australien. Producerat år 2018. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Makenzie Vega, Gabby Douglas, Cameron Mathison, Kelly Rutherford.
21:50 
Truly, Madly, Sweetly
Natalie, der sælger cupcakes, og Eric, der er økonomichef, bliver bragt sammen, da Erics tante dør. Hun var nemlig en af Natalies trofaste kunder, og tanten efterlader dem begge en bygning, der engang var et berømt bageri. Natalie og Eric tvinges til at samarbejde, og de opdager, at det er svært at sælge ejendommen, da den er fredet. Romantik blomstrer, mens de renovere det gamle bageri og tilbringer mere og mere tid sammen. Producerat år 2018. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Matt Hamilton, Dylan Neal, Nikki Deloach.
23:50 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Alle ved, at der kun bor rigtige mænd i villaen på Mauritius - men er de også mænd nok til at tage kjole på? Dagen byder på endnu et farvel til en af gruppens helt store personligheder, mens Cecilie nyder tiden sammen med Claes. Også selvom de andre synes, at hun er blevet kærestekedelig. Men måske en lille flirt med Morten kan ændre gruppens syn på hende? Morten begynder at kunne mærke den manglende opmærksomhed fra kvinderne, så han går benhårdt efter at stjæle Sara fra Jeppe. Säsong 2. Del 13 av 24. Producerat år 2019.
00:50 
People Magazine Investigates
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 1. Del 9 av 11.
01:50 
Sumpens mysterier
Mueller. En fisker finder resterne af en myrdet familie. Kan efterforskerne finde moderen, før en anden familie ender på bunden af sumpen?. Säsong 2. Del 1 av 10.
02:50 
Min nabo er morder
Murderer in the midst. En koreansk/amerikansk familie bliver terroriseret i deres hjem, og kun 3 overlever. Er det et hjemmerøveri, der er gået galt, eller ligger der mere i det?. Säsong 1. Del 10 av 20. Producerat år 2010.
03:40 
Mexico Life [Repris]
Modern Versus Traditional in Puerto Vallarta, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 20.
04:05 
Mexico Life [Repris]
Soaking Up the Sun in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 20.
04:30 
Mexico Life [Repris]
Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 20.
05:00 
Giada at Home [Repris]
Stuff It. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 26 av 26.
05:25 
Giada at Home [Repris]
Milestone Recipes. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4 av 26.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 12/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
05:53 (06:10)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 11/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 99 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Say Yes to the Dress
TV Danmark, torsdag 20/6 10:15(10:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se