Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
California Chick House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
06:25 
Tiny House Hunters
Tiny California Dreaming. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 3. Del 25. Producerat år 2015.
06:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Old Doors, New Wall. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 18/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11.
07:35 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 12. Producerat år 2018.
08:00 
Caribbean Life [Repris]
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 13. Producerat år 2018.
08:25 
Property Brothers [Repris]
Michelle & Tom. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2015.
09:20 
90 Day Fiancé [Repris]
You Dont Forget Your Past. Annas venner er ikke helt vilde med Mursel, og Juliana møder endelig Michaels eks. Og Natalie venter nervøst på, at Mike ankommer i Ukraine. 26/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2019.
11:25 
90 Day Fiancé [Repris]
We Need To Talk. Anna tror Mursel bruger sprogbarrieren som undskyldning for ikke at betro sig til hende. Anny har problemer med Roberts ekskærester, og Tanias nyhed chokerer familien. 21/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2019.
13:35 
Say Yes to the Dress [Repris]
A kleinfeld family affair. Danielle, en nær ven af Dorothys familie får sig en stor overraskelse. Konsulenten Katie nyder til gengæld at være kunde for en dag. 26/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2014.
14:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
Smothers day. Personalet hos topbrudesalonen Kleinfeld hjælper vordende brude med at finde den perfekte brudekjole. Bliver drømmen om den perfekte kjole nogensinde til virkelighed?. 26/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2013.
14:45 
Say Yes to the Dress
It fits she scores. Kristi leder efter en flot kjole, der skal afspejle hendes luksuslivsstil, mens bruden Jennifer håber, at hendes chef kan hjælpe hende med at finde drømmekjolen. Säsong 11. Del 11. Producerat år 2013.
15:20 
Say Yes to the Dress
Design intervention. Patti Ann tager turen fra Chicago for at finde den perfekte kjole til sit bryllup på Bahamas. Og Merav har en dyr smag, men bliver hun bremset af sit budget. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2013.
15:55 
De unge mødre [Repris]
Victoria har en plan med Noahs opdragelse, men det er ikke altid, at mor og søn er enige. Stefanie går igennem en hård tid og får derfor støtte af sin veninde. Sandra nyder fællesskabet med andre, nybagte mødre, mens kærligheden blomstrer på ny hos Louise i Toftlund. 26/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 9. Producerat år 2014.
17:05 
De unge mødre
Kærligheden er vendt tilbage til Kolding, hvor Stefanie igen er forelsket og nu kan nyde den sidste tid, inden hun bliver mor. Nadja og Sasja tager begge et stort skidt på vejen til stille og roligt at give slip på børnene. Sasjas Annalia skal nemlig i vuggestue, mens Nadja sender sin yngste, Sakarias, i skole. Maria overvinder sit behov for vante rammer og tryghed, når hun tager på kræmmermarked med sin veninde. Säsong 19. Del 10. Producerat år 2014.
18:10 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Home Run Reno. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 26/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2.
19:05 
Property Brothers: Forever Home
So Much Love to Give. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 4. Del 3.
20:00 
The Olsens
Morten skal medvirke i podcasten ’Hjerteflimmer for voksne’, hvor hans personlige kærlighedsdilemma skal være samtaleemne, og det ender med at blive en øjenåbner for både Irina og ham selv. Og så får hr. og fru Olsen et tiltrængt pusterum fra en hektisk hverdag, når de skal på glamping, selvom mor Mila ikke er tilfreds med situationen. Det er Irina pludselig heller ikke, da Morten skal lette og lande et fly helt selv. Säsong 4. Del 7.
20:30 
The Olsens
Hr. og fru Olsen er taget på glamping på Tåsinge. Især Morten får en aha-oplevelse, da han skal holde vejret under vand, og de romantiske omgivelser giver anledning til en snak om barn nr. to. Tilbage i Nivå tager Irina og Victoria Hector med til hundesvømning, så han kan lære at svømme, mens Morten skal til møde på sit pladeselskab for at skrive under på dét, der kan blive starten på et nyt kapitel i hans musikkarriere. Säsong 4. Del 8.
21:10 
The Olsens
Morten skal have taget nye pressebilleder, men spørgsmålet er, om han kan finde et outfit, der er vildt nok til at imponere det koreanske marked. Irina skal til Danish Beauty Award og gruer for de spørgsmål, der venter hende på den røde løber. Hjemme i studiet får Morten besøg af ItaloBrothers, så de kan få lagt sidste hånd på et nyt nummer, og Irina og Victoria er inviteret til et eksklusivt event med Ole Henriksen. Säsong 4. Del 9.
21:45 
The Olsens
Der er dømt flydende familiemiddag, når hele familien skal ud at sejle. Her afslører Mila, at hun har fundet sig en kæreste og indvier familien i, hvad de blandt andet bruger tiden på. Irina får besøg af sin private træner, og efter halvandet års spillepause skal Morten nu give koncert på Plænen i Tivoli. Men nerverne sidder uden på tøjet, Irina bliver nægtet adgang backstage og spørgsmålet er, om der når at blive udsolgt. Säsong 4. Del 10.
22:20 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Nicolai og Christel prøver at holde på deres hemmelighed, men de må indse, at det ikke kun er ord, man kan afsløres på. Og så er der hele to Ex-ankomster, som får Casper til at svede. 24/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 21. Producerat år 2021.
23:25 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Alhaji ser endelig ud til at have lidt held med damerne. Måske. For det er svært at komme ud af en friend zone. Christel og Nicolai har brug for at lave regler for deres forhold, men regler er som bekendt svære at overholde. Og så skal der siges farvel til flere i villaen. 25/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 22. Producerat år 2021.
00:25 
Singletown [Repris]
Savnet er efterhånden ikke til at bære hos flere af vores eks’er. Dog ikke for Teitur, der for alvor bliver i tvivl om Christel, da han begynder at date en pige, som han gerne vil se igen. Sebrina skal på date, og hun er nervøs, for allermest savner hun bare Victor. En fællesdate i den ene lejlighed ryster for alvor singlerne sammen. 18/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
01:30 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Blood on the Boardwalk. Ejeren af en pool-hal, Kosta, har en affære med en servitrice fra sin bar. Men kan hans hustrus trusler om at gøre ham konkurs få ham til at opgive sin elskerinde?. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1 av 20.
02:35 
The Murder Tapes [Repris]
Frenzy. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. 27/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
03:50 
The Murder Tapes [Repris]
Donâ??t Go In There. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. 23/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
04:55 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 27/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 12. Producerat år 2018.
05:25 (05:55)
Caribbean Life [Repris]
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 27/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 13. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Say Yes to the Dress
TV Danmark, tisdag 28/9 15:00(15:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå