Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Danskernes skabe er fyldt til randen med sjove og sære vaner og uvaner, som sangerne Anders Blichfeldt og Søren Sko i dag skal forsøge at gætte. Men hvad gemmer de selv på i det personlige ejerskab? Bruger Blichfeldt sin fritid på pileflet eller madlavning? Og er Søren Sko mest til velvære og ansigtsmassage eller gokart-kørsel med sin søn?. Holdkaptajnerne, Christine Feldthaus og Christian Grau, dyster med, når vi også kigger nærmere på danskernes slik- og klædeskabe, inden konkurrencen spidser til i kampen om mesterskabet. Fortløbende episodenummer: 17:40. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
Kia Liv Fischer og Audrey Castañeda har masser af erfaring med komik, men kan de også krejle?. Se med, når Lasse Rimmer svinger hammeren, og holdkaptajnerne Annette Heick og Brian Mørk krejler med. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Se med, når to kendte danskere dyster om titlen i det underholdende quizprogram 'Krejlerkongen'. Producerat år 2017.
14:35 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien er klar til at sætte kurs mod fjerne kyster. Det er næsten et år siden, at familien sidst var sammen, så glæden er stor, da Mikkel bliver genforenet med sine drenge i Fransk Polynesien. Her venter både en kæmpe overraskelse og en sejlads mod en hård omgang arbejde på familieskibet, der efterhånden er ret slidt i kanterne. Producerat år 2016.
15:25 
Animal Airport
Det er dyremodtagelsescentrets travleste dag til dato. En ændring i Storbritanniens karantænelovgivning betyder, at det strømmer ind med katte og hunde fra hele verden, og at de irriterede og jetlagramte passagerer må vente i timevis på at blive genforenet med deres kæledyr. Säsong 2. Producerat år 2013.
15:55 
Grænsepatruljen
Det er tidlig morgen, og immigrationsmyndighederne forbereder en aktion mod en gård. Et tidligere besøg på gården har afsløret fire illegale arbejdere, og nu tror myndighederne, den er gal igen. En noget udmagret hollandsk fyr ankommer fra Malaysia med en historie om, at han bor i Sydafrika, men har været i Bolivia og senest i Malaysia. Da narkotesten viser, at hans tasker har spor af heroin, bliver han kaldt ind til nærmere undersøgelse. Og på Sydneys hovedpostkontor finder man noget i en legetøjsdukke, der absolut ikke burde være det. Säsong 4. Producerat år 2008.
16:25 
Grænsepatruljen
Den unge hollandske fyr fra sidste afsnit, er stadig i myndighedernes søgelys. De synes, hans historie om besøg hos venner i både Bolivia og Sydafrika er for mærkelig, og kræver politiets tilstedeværelse. En mand ankommer fra en oversøisk destination, og han fortæller, at han har siddet i fængsel i USA for international narkosmugling. Er det sandt, eller er han bare lidt for sig selv? En new zealænder på vej ind i Australien bliver tilbageholdt, da han har siddet i fængsel i New Zealand. Hans familie slipper igennem, men får de ham med? Og så opdagerne tolderne i postcentret nogle tørrede rotter, der kan udgøre en stor sundhedsmæssig risiko. Säsong 4. Producerat år 2008.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
DNA
Bliss. Rolf, Claire og Karol får ikke meget hjælp af nonnerne, da de forsøger at finde svar på klosteret i Polen, men Rolf får alligevel fat i værdifuldt materiale, som afslører en forbindelse til en fertilitetsklinik i Paris. Da Rolf og Claire opsøger ejerne af klinikken, får Rolf øje på deres femårige datter, der har en slående lighed med hans ekskone, Maria. I Danmark har Neel sporet nummerpladen fra tankstationen i Polen. Bilen tilhører en ung mand, Oliver Lassen, der har boet i det boligområde, hvorfra Minna forsvandt for fem år siden. Også sagen om den myrdede Victoria tager en drejning, da det viser sig, at hendes søster, Melanie, er registreret som mor til fem børn, alle med franske fædre. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
20:50 
Operation X: Frit spil til svindel
Et firma får ny direktør, og pludselig forsvinder millioner af kroner. Svindlen bliver hurtigt opdaget, men politiet efterforsker ikke sagen trods talrige anmeldelser. Nu går Morten Spiegelhauer på jagt efter direktøren, der har en blakket fortid og er kendt af politiet. Hvorfor er han ikke blevet stoppet noget før?. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Klipfiskerne
Felix Smith og de to holdkaptajner byder denne gang velkommen til Julie Zangenberg, Geo, Anders Fjeldsted og Thomas Hartmann. Gæsterne bliver lagt i trygge hænder hos de to holdkaptajner, Thomas Warberg og Lasse Rimmer, der er klar til at grine sig igennem de sjoveste, skøreste og vildeste videoer fra internettet. Se med når 'Klipfiskerne' igen folder sig ud med alverdens tosserier fra nettet. Producerat år 2014.
23:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tv- og radiovært Mads Steffensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Mads lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:55 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
00:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
00:55 
Animal Airport
Supervisoren Anna har en travl dag på dyremodtagelsescentret, da en diabetisk hund ankommer til centret for at få medicin. I mellemtiden holder en ung grib supervisoren Shannon på tæerne, og så må holdet handle hurtigt, da der går hul på en pose, der indeholder en sart eksotisk fisk. Säsong 3. Producerat år 2018.
01:25 
Blue Bloods
The Enemy of My Enemy. Erins retssag mod den berygtede menneskehandler Chao Lin bliver truet, da en højtstående dommer bliver fundet død, og Danny og Baez igangsætter en efterforskning af bedrageri. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2017.
02:15 
Specialtjenesten
En beruset kvinde er faldet i havnen, så København Brandvæsens Specialtjeneste rykker ud for at redde hende op, men det er hun ikke meget for, så der skal tænkes ud af boksen og tales med store bogstaver. De håbefulde aspiranter er i fuld gang med røgdykkeruddannelsen og er nu nået til en af de hårdeste prøver i kampen om at blive optaget i Specialtjenesten. De skal stige ned i et brændende skib, hvor der kun er en vej ud, så her gælder det virkelig om at passe på hinanden. Producerat år 2014.
02:45 
CPH Lufthavnen
Flere hundrede muslimske pilgrimme skal i aften flyve fra lufthavnen med særfly mod deres hellige by Mekka. Få minutter før flyafgang mangler flere af passagererne, og Lars fra Novia må sætte en eftersøgning i gang. Hos grænsedyrlægerne skal dyrlægen Sanne tage imod en kat, som har fløjet alene fra Australien til Danmark, inden hun skal over og hjælpe tolderne på en aktion mod et fly fra Istanbul. Tolderne har også bid denne gang. En svensker bliver taget med ulovlige våben i bagagen. Producerat år 2009.
03:20 
Liebhaverne
Jan Fog er hjemme hos hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen for at berolige hende med, at salget af hendes fantastiske Charlottenlund-villa skrider planmæssigt frem - og at der ikke er grund til uro. I New York City følger vi den smukke, succesrige liebhavermægler Bettina Schriver, som har boet og arbejdet på Manhattan de sidste 10 år. Bettina har en fortid som model og ejendomsmægler i Aarhus. Pernille Sams er i Gurre og viser én af Nordsjællands flotteste og mest luksuriøse villaer frem til en travl restauratørfamilie med mange børn. Säsong 11. Producerat år 2013.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Søde mesterværker
TV2 Danmark, onsdag 18/9 15:30(16:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se