Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 86. Del 10. Producerat år 2015.
06:30 
Restaurant: Impossible [Repris]
Del's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2012.
07:15 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2011.
08:05 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2011.
08:55 
5. Gear [Repris]
Kampen om, hvem som er modigst bag et rat. Komiker Uffe Holm og Saszeline Dreyer er begge meget fartglade, mens sportslegenderne Rikke Hørlykke og John Faxe Jensen absolut vil vinde. Det resulterer i flere crash og tætte race!. Anders Breinholt er skrækslagen, da han i stuntrace skal vippe bilen på hovedet og glide længst muligt på taget. Kan hans tro følgesvend, Anders Lund Madsen, berolige ham nok til, at de giver den rigeligt med gas til at vinde? I den sidste bil har vi ægteparret Maria Montell og Tomas Villum. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
09:45 
Highway Cops [Repris]
Is og sne skaber som sædvanligt store problemer på vejene, og det er også tilfældet denne gang. En bilist kører ved et uheld sin varevogn i grøften og en anden fokuserer primært på at tage den bedste selfie. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2014.
10:15 
Highway Cops
Politiet efterfølger en bilist og jagten ender til fods. Et andet sted på den lange strækning går temperamentet højt og et vaklende hjul giver grund til bekymring blandt politiet lige uden for Cromwell. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2014.
10:50 
Special Victims Unit [Repris]
Recall. Stabler og hans nye partner Dani Beck efterforsker voldtægten af den unge kvinde Nikki. Nikki udpeger den kendte sagfører Martin Trenway som manden, der voldtog hende. Enheden har besvær med at finde beviser for Nikkis anklager, lige indtil endnu et offer træder frem. ,. Säsong 8. Del 3.
11:45 
Top Gear [Repris]
Holdet beslutter sig for at gentage én af de mest stupide udfordringer, de nogensinde har udført - nemlig den med amfibiske biler, der både kan køre på land og sejle i vand. Jeremy vælger en Nissan, han døber "Nissank, James genopliver sin Triumph Herald imens Richard omdanner en Volkswagen. Og så tager de afsted mod den engelske kanal!. ,. Säsong 10. Del 2.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The apology insufficiency. Hele banden bliver afhørt af FBI i forbindelse med FBIs sikkerhedsgodkendelse af Howard. Desværre kommer Sheldon til at afsløre nogle uheldige ting om Howard. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2010.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The 21-second excitation. Gutterne ligger i telt for at komme først i køen til at se en særlig version af Jagten på den Forsvundne Skat. Den indeholder nemlig 21 hidtil usete sekunder. De bliver særdeles oprørte, da de er vidne til, at Wil Wheaton og hans venner får lov til at springe køen over. Penny og Bernadette inviterer Amy med til deres pigeaften. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory
The boyfriend complexity. Da Pennys far kommer på besøg, overtaler hun Leonard til at optræde som om han fortsat er hendes kæreste. Howard, Raj og Bernadette tilbringer hele natten med at se igennem en stjernekikkert under arbejdet på et astronomi-projekt. Keith Carradine er med i en gæsterolle. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2010.
14:25 
The Big Bang Theory
The alien parasite hypothesis. Amy falder for Zach, en af Pennys småtbegavede ekskærester. Raj og Wolowitz skændes om, hvem af dem, der ville være den bedste superhelt. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2010.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Holding cell. Når en spansk klubpromoter findes død, skal Mac kæmpe med chefen for Barcelonas kriminalitetslaboratorium for at løse sagen. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 12.
16:00 
CSI: NY
Party down. Når en anhænger, der transporterer eksklusive festgæster på mystisk vis ender på bunden af Hudson floden, skal CSI’erne løse mysteriet fra de gennemblødte rester. Säsong 7. Del 13.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Getting axed. Horatios team har ikke besvær med at finde mulige mistænkte, da en forhadt receptionist bliver myrdet med en økse på sin arbejdsplads. Adskillige kolleger har motiver til at myrde receptionisten, der også har skjult en tragedie fra sin fortid. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 17. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Backfire. Calleigh er bekymret over sin seneste sag, en fatal brand i et hus. Hun kan ikke lade sagen ligge før hun finder nogle opklarende svar omkring offerets død. Sagen tager en bizar drejning, da Calleigh bliver kontaktet af genfærdet af den 15-årige dreng, som omkom under branden. Han forsøger at fortælle hende, at han ikke startede branden. Säsong 8. Del 20. Producerat år 2010.
18:55 
The Wall - Danmark [Repris]
De to tætte veninder, Maria og Line, er kommet til Felix Smith og 'The Wall' med det beskedne ønske at få penge nok til en ny udstødning til bilen. Spørgsmålet er så, om de kender hinandens styrker og svagheder godt nok til, at de kan satse rigtigt og suse hjem med penge på lommen og udsigt til en bedre bil?. Eller ender de med at køre direkte ind i væggen? Det får vi svaret på her, når Maria og Line skal gamble sig gennem emner so dansk musik, sociale medier, fodbold og geografi - og hvem ved, måske de får penge til meget mere end blot et udstødningsrør?. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
20:00 
Strøgvagterne
En stille dag bliver pludselig dramatisk, da strøgvagten Kristian må blande sig i et slagsmål, hvor en mand bliver pisket til blods med en hundesnor. Et andet sted på Strøget er en turist i gang med at narre flere butikker med et tricktyveri, men det får Anders og Magnus hurtigt og effektivt sat en stopper for. Og så får Onur og Oliver endelig fanget den lidt for dygtige lommetyv, der har plaget Strøgets gæster i ugevis. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
21:00 
Lufthavnens Beredskab
En kvinde har slået alarm da en mand har fulgt efter hende i metroen og udvist grænseoverskridende adfærd. Claus og Michael fra Security må rykke ud og finde manden. Brand og Redning bliver kaldt til et legeområde hvor en lille pige er faldet og bløder fra hovedet. David og Charlotte fra Security skal hjælpe en kvinde der gerne vil have sin kniv med ud på sin rejse, men samtidig er der en ældre kvinde der falder om ved sikkerhedsbåndet. Ved det centrale sikkerhedscheck bliver der foretaget en stikprøve på en tilfældig håndbagage. Og da den testes for eksplosiver, slår den ud. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
22:05 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Drabet på 12-årige Susan. Drabet på den 12-årige Susan Hansen fra 1992 i Fredericia, der blev fundet i en vejgrøft, er ét af de uopklarede drab, som tidligere drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. Nu gør han et sidste forsøg på at opklare sagen, når han tager os tilbage til efterforskningen af den uhyrlige drabssag, der rystede ikke bare Fredericia men også resten af Danmark. Gerningsmanden er stadig derude og for Kurt Kragh kan to helt bestemte biler og et signalement af manden i dem være med til, at sagen bliver opklaret. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
The silencer. En ekstremt farlig fange stikker af fra en fangetransport, og holdet kan følge hans spor i form af hans ofre, som alle får syet munden sammen. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2012.
00:05 
Criminal Minds [Repris]
The pact. Holdet bliver kaldt ud til to gerningssteder, et i L.A. og et i San Diego. Og selvom de to mord på papiret ikke ser ud til at have relation, opdager de alligevel, at der er en sammenhæng. ,. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2012.
01:05 
Body Cam [Repris]
Standoff. Et ekstraordinart opkald til 911 afslører, at en maskeret mand med en AK47 venter på politiet ved et busstoppested. Men da der opstår forvirring om mandens præcise lokation, udvikler det sig til en livsfarlig situation. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
02:05 
Body Cam [Repris]
The Chase. Politiet modtager et opkald om en mand, der plager og chikanerer folk i et lejlighedskompleks. Men før betjentene ankommer, stikker han af i en stjålet bil. Det bliver starten på en hekitisk jagt. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
03:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Ghosthunting.dk tager i aften på spøgelsesjagt hos en privat familie i Aalborg. Familien føler sig meget utryg, fordi de konstant hører mystiske lyde, oplever ting, der rykker sig og ser uhyggelige skikkelser. Dansk Parapsykologisk Aspekt tager til gengæld på spøgelsesjagt hos et ungt par i Næstved, hvor Kim hurtigt bliver overbevist om, at der er mørke kræfter på spil. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2012.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard besøger sammen med sit team Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier. Her fik patienterne, på grufuld vis fjernet deres hjerne i forskningens navn. Kim får sig dog noget af en overraskelse, da de indser, at de ikke er de første spøgelsesjægere på stedet. Gruppen har pludselig noget at skulle leve op til. Thomas Andersen skal med sin gruppe Ghosthunting.dk på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om, at deres hus er hjemsøgt. De er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2012.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 5. Producerat år 2016.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 6. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 86. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Runway Fashion
Kanal 5 Danmark, söndag 19/1 05:48(05:53)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se