Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2016.
07:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2015.
07:50 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2015.
08:40 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
Familierne har slukket for blussene og mørket har sænket sig over Family Food Fight køkkenerne, og nu byder Mattias Hundebøll ind til den ultimative fight, når de to dommere smøger ærmerne op, tager forklæderne på og mødes kok mod kok. De kæmper med skarpe knive om sejren og den altoverskyggende håneret. Men det kræver mesterligt overblik at sejre, når Mattias smider det ene benspænd efter det andet ind i kampen. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
09:05 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
Mattias Hundebøll har sendt familierne hjem efter en hård dag ved kødgryderne og nu tager de to stjernekokke over i køkkenet. Hannah og David står over for hinanden for anden gang, så nu begynder det taktiske spil for alvor i de to rutinerede kokkes velsmurte køkkener. I Dommer-Duellen kan Hannah og David ikke forberede sig og Mattias stryger om sig med opgaver, ingredienser og ikke mindst benspænd. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
09:30 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
10:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
11:25 
Special Victims Unit [Repris]
Dirty. En anklager fra Brooklyn styrter i døden fra et parkeringsanlæg. Benson bliver mistænksom overfor den første kriminalassistent på gerningsstedet efter, at vigtige spor er blevet ødelagt. Benson søger hjælp fra en gammel bekendt hos anklagemyndigheden til at fortsætte efterforskningen. ,. Säsong 12. Del 14.
12:20 
Scorpion
Faire Is Foul. Holdet tager på renæssancefestival, men glæden er kortvarig, da en kriminel gruppe forsøger at røve et skab fuld af politibeviser. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2017.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The hot tub contamination. Leonard og Penny må holde Sheldon og Amy adskildt. Efter et mislykket forsøg på samliv skændes de konstant. Sheldon truer med at gå fra Amy, da hun ikke vil følge hans tidsskema for badeværelset. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2017.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The fetal kick catalyst. Til Pennys store overraskelse har hun nu fans. Amy arrangerer brunch a la Sheldon i Pennys lejlighed. Howard stresser over kommende baby. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2017.
14:10 
The Wall - Danmark [Repris]
Det bliver en intens oplevelse, når vært Felix Smith inviterer det uadskillelige mor-og-datter par Conny og Julie til et spil på væggen. Følelserne sidder helt uden på tøjet, når boldene bliver sluppet løs, for sammen håber de to på at kunne skrabe penge nok sammen til, at de kan starte en ny tilværelse op i England. Datteren Julie er nemlig gravid med sin engelske kæreste, så hvis væggen ellers er i det gavmilde hjørne, håber de på at kunne få råd til at renovere kærestens hus. Og det inkluderer selvfølgelig, at der både skal være plads til børneværelse og mor Conny i det engelske. 22/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Manhattan manhunt. Horatio ankommer fra Miamo sammen med Mac, for at hjælpe holdet med at finde frem til en farlig forbryder, der har kidnappet en ung pige. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7.
16:05 
CSI: NY
Bad beat. Fire mænd sidder og spiller poker i en lejlighed, da en af dem fanges i at snyde og smides ud. Et øjeblik senere ringer det på døren og da en af spillerne kigger ud gennem dørspionen, står han ansigt til ansigt med et haglgevær. Säsong 2. Del 8.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Witness to murder. En diamantmægler, som bar for to millioner dollars ædelsten på sig, bliver dræbt, da hans bil bliver påkørt, og han stiger ud for at tale med modparten i uheldet. Det eneste vidne til drabet er en udviklingshæmmet mand, som siger, at morderen hedder Colton. I udkanten af en by efterforsker Speedle og Delko en teenagepiges dødsfald, efter at hun er blevet fundet på en rasteplads med brækket hals. Da liget skal transporteres til Miami, forsvinder det!. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2003.
18:05 
CSI: Miami
Blood moon. En cigarmager bliver fundet i sin forretning, bundet, tævet, maltrakteret og myrdet med en særlig kniv beregnet til cigarfremstilling. Efterforskningen fører Horatio til en gruppe, som hjælper cubanske flygtninge. I den anden ende af byen bliver en ung mand skudt ned, da han hæver penge i en kontantautomat. Men motivet synes ikke at være røveri, fordi pengene er efterladt. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2003.
19:00 
The Big Bang Theory
The veracity elasticity. Amy vil meget gerne blive boende hos Sheldon, så hun bilder ham ind, at hendes lejlighed er under ombygning. Leonard overlader indretningen af Sheldons værelse til Penny. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2017.
19:30 
The Big Bang Theory
The brain bowl incubation. Et forsøg med at kombinere Amy og Sheldons gener går så godt, at Sheldon nu mener, at det er på høje tid, at de formerer sig. Raj er glad for sin nye kæreste, men ikke begejstret for at skulle fortælle, hvad hun lever af. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2017.
20:00 
Politijagt [Repris]
Da Thomas standser en bil med forkerte nummerplader på, opdager han, at føreren gemmer narkotika i bilen og kroppen, og så er situationen pludselig en helt andet. USA kan et helt almindeligt rutinetjek hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for politibetjentene. Hjemme i Danmark har Vlado fokus på bilister, som har drukket for meget alkohol i det gode sommervejr, og han standser adskillige personer, som har drukket alt for meget til, at de må køre bil. Og straffen falder benhårdt. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2018.
21:00 
Dødbringende våben
Den aldrende politimand Roger Murtaugh får til opgave at efterforske den prostituerede Amanda Hunsakers død. Amanda er datter af en bankdirektør, som er en af Murtaughs personlige venner fra deres tid sammen i Vietnam. Til at hjælpe ham med efterforskningen, får Murtaugh en ny makker i skikkelse af den selvmordsplagede og småpsykotiske Martin Riggs. Det uortodokse makkerpars efterforskning fører dem på sporet af en gruppe tidligere lejesoldater, der smugler heroin ind i Los Angeles. Ikke alene bliver efterforskningen nu ekstremt farlig, den bliver også personlig, da lederne af gruppen vil have Riggs og Murtaugh slået ihjel!. Skådespelare: Danny Glover, Gary Busey, Richard Donner, Mel Gibson.
23:20 
Dødbringende våben 2
Murtaugh og Riggs er tilbage! I 'Dødbringende våben 2' jagter de en gruppe sydafrikanske banditter. Banden terroriserer hele Los Angeles med mord, smugling og narkohandel. De får også til opgave at beskytte det småskøre kronvidne Leo Getz, og inden længe har Leo, ved hjælp af en række uheldige episoder, fået tilkæmpet sig en lidet misundelsesværdig hovedrolle i Riggs' og Murtaughs efterforskning. Og da Riggs lærer, at det var en af sydafrikanerne, der slog hans kone ihjel, står der hæsblæsende actionsekvenser og blodig hævntørst øverst på menuen. Regissör: Richard Donner, Skådespelare: Danny Glover, Joe Pesci, Mel Gibson.
01:35 
Criminal Minds [Repris]
The boy's of sudworth place. En prominent advokat forsvinder i Boston, og efterforskningen afslører en række hemmeligheder fra hans fortid, som sagtens kan lægge til grund for hans forsvinden. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8.
02:30 
Criminal Minds
Amelia porter. Holdet efterforsker et tredobbelt mord i Salt Lake City, og snart viser det sig, at der er en forbindelse mellem ofrene og en fange på flugt fra fængslet. Säsong 10. Del 10.
03:25 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt er på deres ultimative jagt i England!. Det er på den berygtede og faldefærdige kro 'Ram Inn' i den lille by Wotton Under Edge i Gloucestershire. Stedet skulle være det mest hjemsøgte sted i hele Storbritanien, og hærges eftersigende af et uhyggeligt åndeligt væsen, som voldtager sovende mennesker. Også Ghosthunting.dk tager på deres drømme-hunt, dog i mere hjemlige omgivelser. Det er i Sparbutikken i Hobro, der gemmer på mange dystre hemmeligheder. Ikke mindre end to ejere har begået selvmord her. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2012.
04:15 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Den jyske gruppe Ghosthunting.dk har fået et nyt medlem, Dann, og Harriet har fået en ny chance for at bevise sit værd som ægte spøgelsesjæger. Formand Thomas og hans forlovede Karina travlt, for de har nemlig et bryllup som skal planlægges. På Sjælland er der også sket store forandringer. DPAs Chief Investigator hedder stadig Kim Søndergaard, men ellers er intet som det plejer. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2014.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 84. Del 8. Producerat år 2015.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 84. Del 9. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Restaurant: Impossible
Kanal 5 Danmark, lördag 4/4 08:15(09:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå