Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Krejlerkongen
Seks kendte danskere har forsøgt at kvalificere sig til finalen i 'Krejlerkongen', men kun to har været dygtige nok - og måske også lidt heldige. Nu møder de hinanden og får hjælp af holdkaptajnerne Andreas Bo og Anne-Grethe Bjarup Riis. Lasse Rimmer styrer krejlerne med kærlig hånd. . Del 52. Producerat år 2018.
13:10 
Sæt pris på dit hjem
Rasmus er kommet i godt kvindeligt selskab, da han sammen med Mune og Rikke skal til Amager og finde gode fund. Dagens hjem bærer tydeligt præg af design og flotte detaljer, og der bliver hurtigt kamp om de samme ting. Mune viser sig som en ægte møbelkvinde, og Rasmus finder en kasse med ting, som vækker hans indre legebarn. Rikke forelsker sig i et arvestykke på loftet, men hvor høj en pris skal man sætte på affektionsværdi?. Del 5. Producerat år 2016.
13:45 
Sæt pris på dit hjem
De tre opkøbere Mune, Mads og Thomas skal på jagt blandt nye moderne møbler og gamle danske klassikere i en villa på Frederiksberg. Det er ægteparret Nicolai og Ronnie, som skal sælge ud af deres ting, da de sammen vil finde en ny fælles stil. Thomas får hurtigt øje på en stor klassiker og lægger det første bud. Mune føler sig lidt på udebane blandt de dyre møbler, men finder alligevel et bord, hun gerne vil have med sig hjem. Og så bliver Mads, som ellers plejer at gå efter det antikke, fristet af en stor moderne bestseller. Del 6. Producerat år 2016.
14:20 
Lige i skabet
Studieværterne Louise Wolff og Felix Smith melder klar til kamp i dysten om en plads i ugefinalen. De quizzer i både slikskabet, omklædningsskabet og fællesskabet, og så runder vi også ejerskabet, hvor der må lyves til den store guldmedalje. Er det for eksempel sandt, at Louise dyrker krydderurter?. Og kan det passe, at Felix Smith er hoppet på sundhedsbølgen og har tegnet abonnement på juice? Se, hvem der svarer lige i skabet og får chancen for at quizze videre i torsdagens finale. Fortløbende episodenummer: 14:28. Del 14. Producerat år 2019.
15:00 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 13. Producerat år 2015.
15:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 14. Producerat år 2015.
16:05 
Lægehelikopteren
Følg akuthelikopterteamet, når de kæmper for at hjælpe landmanden Dennis, som er blevet ramt i brystet af en metalspids, og babyen Alistair, der er blevet alvorlig brændt. Mød også motorcyklisten Ian, der havde et alvorligt styrt ved Lake District. Del 3. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 20. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 64. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 237. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 20. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans
Sidste gang måtte vi sige farvel til to par i konkurrencen, nemlig Janus og Karina og Wafande og Mie. Det betyder, at der er seks par tilbage, der denne gang viser os jive, rumba, wienervals, vals og slowfox. Glæd dig til en masse skøn musik, dans og fredagshygge sammen med Danmarks modigste dansere, der som en ekstra udfordring også bliver kastet ud i en stor holddans-konkurrence, der kan have indflydelse på konkurrencens udfald. Del 9. Producerat år 2020.
21:35 
DMA 2020 Æresprisen
Med Annika Aakjær som vært og et væld af store kunstnere er der lagt op til en fest, når DMA 2020 løber af stablen og sendes live fra Royal Arena 28. november. En af de mest prestigefyldte priser er Æresprisen, som går til en kunstner, der har sat et uigenkaldeligt aftryk på dansk musik. Men hvem skal den fornemme pris gå til i år?. Følg med Annika Aakjær, når hun sniger sig hjem privat til årets modtager og afslører den gode nyhed. . Producerat år 2020.
21:50 
Vild med dans - afgørelsen
Det er niende uge på dansegulvet, og nu skal vi sige farvel til endnu et par. Fire par sendes direkte videre, mens to par må i omdans. Herfra er det udelukkende op til seerne at afgøre, hvem der skal blive, og hvem vi skal sige farvel til i 'Vild med dans'. Del 8. Producerat år 2020.
22:25 
Daddy's Home
Amerikansk komedie fra 2015. Den bløde mand Brad bliver gift med Sarah og skal nu være stedfar for hendes to børn. Han insisterer på at inddrage børnenes biologiske far, Dusty, i familien. Det fortryder han bitterligt, da han møder børnenes far. Dusty er nemlig macho, charmerende og sej - alle de ting han ikke selv er! Nu starter der en kamp mellem Brad og Dusty om at vinde børnenes kærlighed - og her gælder alle beskidte tricks. . Producerat år 2015.
00:00 
Den vildeste danser UK
Det er finaletid, og de fire finalisters skæbne skal nu afgøres. Hvem går derfra med 50. 000 pund på lommen og en chance for at danse i 'Strictly Come Dancing'?. Del 8. Producerat år 2019.
01:30 
Saints and Soldiers - The Void
Amerikansk actionfilm fra 2014. Tyskland, 1944. Anden Verdenskrig er gået ind i den afgørende fase, og den tyske krigsmaskine er på tilbagetog. To amerikanske M 18 tanks bliver sendt til Harzen for at drive en gruppe hårdføre nazister ud af deres skjulested i bjergene. . Producerat år 2014.
03:05 
Wilson
Amerikansk komediedrama fra 2017. Den tyndhårede mand Wilson (Woody Harrelson) har midtlivskrise. Han er fraskilt, ensom og neurotisk - men også ekstremt ærlig om sine problemer. Hans liv tager en drejning, da han finder sammen med sin ekskone Pippi (Laura Dern) igen og opdager, at han har en teenagedatter ved navn Claire (Isabella Amara), som han aldrig har mødt. Han forsøger at tage kontakten til hende på sin egen besynderlige måde. Filmen bygger på en tegneserie af Daniel Clowes, der også har lavet tegneserien 'Ghost World', som er blevet filmatiseret med stor succes. . Producerat år 2017.
04:40 
Efterforskerne - de største forbrydelser
The Detectives: Inside the Major Crimes Team. Over hele Storbritannien er en ny type efterforskere i forreste linje i kampen mod en bølge af alvorlig kriminalitet. Deres arbejde foregår ofte i det skjulte, men her kan du komme med ind bag kulisserne hos Lancashire politis topefterforskere, mens de forsøger at løse nogle af de mest gådefulde og skrækindjagende lovovertrædelser. Disse specialiserede efterforskere bruger de mest moderne teknikker til at opklare nutidens alvorlige forbrydelser. Del 1. Producerat år 2017.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog er helt på hjemmebane, når han fremviser sin genbos hus, der ligger direkte ned til Øresund. De interesserede købere er et meget velhavende dansk-engelsk par, som længe har ledt efter det helt rigtige hus i Taarbæk, hvor de kan nyde deres otium. I Hørsholm, i en kæmpestor smuk landejendom, bor to søstre med deres mor under samme tag, men i hver deres bolig. Pernille Sams er blevet tilkaldt for at se, om det er hende, der skal hjælpe med at sælge ejendommen, da de tre damer, skal videre i deres liv. . Del 7. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Regionale nyheder
TV2 Danmark, torsdag 29/10 22:00(22:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå