Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligekspert Sara Lygum får en anderledes udfordring, da hun skal hjælpe Amanda og Klaus med at finde en ny bolig. Ud over plads til dem selv, en kommende baby og sønnen Halfdan så skal der også være plads til Judith på 80 år, som er mor til Klaus. Den store familie drømmer om at bo sammen i centrum af København, så Sara må på jagt efter en bolig, der kan huse hele tre generationer. Christian tager et smut til Vejle. Her bor Lone og Jan med deres datter, Mejse. De vil rigtig gerne skifte deres lille lejlighed ud med et hus, hvor der er plads til besøg og stor børnefødselsdag. Familien har et lavt budget, men Christian har heldigvis ideer til, hvor de kan få mere hus for pengene. Producerat år 2017.
13:30 
Krejlerkongen
De to tv-værter Thomas Skov og Emil Thorup ved måske ikke så forfærdeligt meget om antikviteter og loppefund, men de har til gengæld masser af humor og selvironi. Se dem i selskab med Annette Heick og Brian Mørk i den underholdende loppequiz. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Se med, når to kendte danskere dyster om titlen som ugens krejlerkonge i det underholdende quizprogram, hvor Lasse Rimmer svinger hammeren. Holdkaptajner er Annette Heick og Brian Mørk. Producerat år 2016.
14:45 
Lige i skabet
Nu skal der dystes i danskernes livsstil, vaner og uvaner, når vært Lars Hjortshøj byder velkommen til livsstilsquizzen 'Lige i skabet'. De to holdkaptajner, Gitte Madsen og Henrik Byager, får besøg af den brandvarme entertainer Chili Klaus og skuespiller Henrik Koefoed. De skal forsøge at gætte, hvad vi danskere gemmer i vores klædeskab, køleskab og pengeskab, og undervejs afslører gæsterne overraskende hemmeligheder - og løgne - fra deres personlige ejerskab. I mesterskabet kårer vi en skabsekspert, når de to hold kæmper om at svare lige i skabet. Producerat år 2017.
15:25 
Animal Airport
Et par unge kasuarer viser sig at udgøre en overraskende risiko for souschefen Tristan. I mellemtiden chokeres holdet i Heathrow lufthavn, da en hundehvalp med en forfærdelig skade indleveres på dyremodtagelsescentret. Säsong 3. Producerat år 2018.
15:55 
Grænsepatruljen
Women Behaving Badly. To vietnamesiske kvinder, der rejser i selskab med den enes syvårige søn, forsøger at tage mere med ind i Australien, end loven tillader. De har skjult smuglervarerne godt, men er det nu også godt nok?. En anden kvinde finder sig ikke i noget fra nogens side, og det finder tolderne ud af, da de gerne vil se nærmere på en taske, hun har købt på en rejse til Sydamerika. Og Denise fra USA forsøger at snyde immigrationsmyndighederne ved at benytte sig af sin græske herkomst og et græsk pas, så det ikke bliver afsløret, at hun overskred sit visum, sidst hun var i Australien. Säsong 6. Producerat år 2010.
16:25 
Grænsepatruljen
Best Concealments. Nogle gange kan en pakke, der ser lidt for almindelig ud, tiltrække sig ekstra opmærksomhed, og sådan en har Sue i kikkerten denne gang. Hendes mavefornemmelse siger hende, at det kan betale sig at undersøge sagen nærmere. En kinesisk kvinde har bagagen fyldt med mad, men hun nægter at tro karantæne-kontrollørerne, da de fortæller hende, at det er fødevarer. En bjørn, der er over to meter høj, vækker opsigt hos tolderne, som ikke umiddelbart kan se, hvem der ejer kæmpen. Immigrationsmyndighederne planlægger en razzia mod en møbelfabrik i Strathfield, og det viser sig at være en meget god idé. Säsong 6. Producerat år 2010.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans
Fem nydansere står tilbage i 'Vild med dans' - heldigvis med en dygtig partner ved deres side, for der bliver noget at se til denne gang. Parrene danser både en individuel dans og så en maratondans, der er inspireret af den amerikanske 'Carolina shag-dance'. The Antonelli Orchestra leverer med sikker hånd det fede soundtrack, mens de to 'Vild med dans'-værtinder, Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, sørger for, at alle kommer godt igennem festen. Producerat år 2019.
21:05 
Nyhederne
21:20 
Vild med dans - afgørelsen
Kun tre par sendes direkte videre til semifinalen i 'Vild med dans'. Det er derfor fem nervøse par, der lytter efter, når Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller i tilfældig rækkefølge råber navnene op. To par skal i omdans. Herefter er det udelukkende op til seerne at bestemme, hvilket par der skal være det fjerde par i semifinalen. Producerat år 2019.
21:45 
Britain's Got Talent
Live Show 2. Værterne Ant og Dec byder otte nye semifinalister ind på scenen i den anden semifinale, men hvilke acts vinder seernes hjerter og får chancen for at gå videre i konkurrencen?. De otte talenter er: The Queen, State of the Fart, Faith Tucker, Vardanyan Brothers, Siobhan Phillips, Giorga Borg, Matt Stirling og 4MG. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:00 
Britain's Got Talent - afgørelsen
Results 2. Hvilke to acts har fået stemmer nok til at gå direkte videre til finalen? Ant og Dec står klar med svaret i afgørelsen af sæsonens anden semifinale. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:30 
Flugten
Dansk thriller-drama fra 2009. Den danske udenrigsjournalist Rikke Lyngvig bliver kidnappet af terrorister i Afghanistan. De truer med at dræbe hende for åben skærm, hvis Danmark ikke trækker sine tropper ud af landet. Under sit fangenskab får hun hjælp fra en uventet kant, og det lykkes hende at flygte. Tilbage i Danmark bliver hun modtaget som den store helt, og medierne går i selvsving over hende. Men hun gemmer på en forfærdelig hemmelighed, som truer med at få katastrofale følger. Producerat år 2009.
01:35 
En glad jul
Amerikansk komediedrama fra 2014. Efter det er gået forbi med kæresten, flytter den rastløse og flyvske Jenny til Chicago for at bo hos sin bror Jeff, hans kone Kelly og deres toårige søn. Jennys ankomst skaber en hel del kaos i den lille familie, ikke mindst starter det en uventet udvikling i Kellys liv og hendes karriere. Samtidig indleder Jenny en affære med familiens babysitter og potdealer. Producerat år 2014.
03:00 
Marie Antoinette
Amerikansk drama fra 2006. Den unge østrigske prinsesse Marie Antoinette (Kirsten Dunst) blev som teenager gift med den franske konge, Louis den 16, og blev Frankrigs dronning. Det blev begyndelsen på et overdådigt liv på Versailles slottet i Frankrig. Et liv med fest og farver, affærer og skandaler blandt den franske elite. Sofia Coppola har skrevet både manuskript og instrueret dette historiske drama, der ender så trist for den unge dronning, portrætteret af Kirsten Dunst. Filmen vandt en Oscar for Bedste Kostume. Producerat år 2006.
05:05 (06:00)
Blue Bloods
The Devil You Know. Frank går til kamp mod et datasporingsselskab, da de nægter at låse op for en telefon, der indeholder vigtige informationer om fremtidige terrormål. Andetsteds får Erin information om et forestående mord fra en hemmelighedsfuld kilde. Säsong 8. Del 21. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Regionale nyheder
TV2 Danmark, måndag 21/10 22:00(22:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se