Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Store danskere - Ole Lund Kirkegaard
Ole Lund Kirkegaard er forfatteren bag bøger som Lille Virgil, Hodja fra Pjort og Gummi-Tarzan og hans forfatterskab kan i udbredelse måle sig med H.C. Andersens. Bøgerne er fulde af fantasi, anarki og frihedstrang, værdier som ikke bare var vigtige for Ole Lund Kirkegaards kunst, men som også viste sig at være livsvigtige for ham selv. Producerat år 2011. Redaktör: Nille Westh.
09:00 
10 digte til når du er liderlig
Erotiske, liderlige og kærlige digte af bl a Tove Ditlevsen, Adam Oehlenschläger, Naja Maria Aidt og Caspar Eric bliver læst op af skuespillerne Ellen Hillingsø og Hassan Preisler på årets Erotic World Messe og får poetiske ord med på vejen af de 5 lyrikeksperter, der har været med til at vælge dem. Og hjemme hos Knud Romer udveksler han og Ane Cortzen hver deres yndlingsdigt indenfor denne klassiske lyrikgenre. Producerat år 2016. Redaktör: Victoria Touveneau, Steen Nordlund Henriksen.
09:30 
Vild med bøger - med Sofie Jama og Kaspar Colling Nielsen
Flemming Møldrup får besøg af Sofie Jama, der har fået meget opmærksomhed med sin debutroman "Et andet menneske, et andet liv". Nomadepigen Bakara forlader i 1990'erne et Somalia præget af hungersnød og borgerkrig for at ende i Danmark, hvor livet er uendelig langt fra alt, hvad hun kender. Forfatter Kaspar Colling Nielsen læste manuskriptet på Facebook og kunne se potentialet. Jama og Colling taler med Møldrup om en hovedperson, der har et voldsomt liv - men bestemt ikke er et offer. Sendt først gang 12.02.2019. Producerat år 2019.
10:00 
Vild med bøger - med Jens Andersen og Pia Juul
Flemming Møldrup får besøg af Jens Andersen, der er forfatteren bag biografier om blandt andre Kim Larsen, kronprins Frederik og Tove Ditlevsen og nu er aktuel med "Jeg har også levet!. " - en intens brevveksling mellem Astrid Lindgren og hendes tyske veninde. Pia Juul udgav i efteråret "Let gang og lidt til" om forfatteren Agnes Henningsen. Juul og Andersen taler med Møldrup om at begribe og beskrive et menneskes liv. Sendt først gang 19.02.2019. Producerat år 2019.
10:30 
Vild med bøger - med Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernfelt
Flemming Møldrup får besøg af Jens-Martin Eriksen, der er aktuel med den politiske spændingsroman "Helter Skelter", hvor Danmark i en nær fremtid bliver hærget af etniske konflikter, og statens greb om magten smuldrer. Professor i idéhistorie Frederik Stjernfelt har sammen med Eriksen studeret hadets anatomi og radikaliseringens mekanismer. Det taler de med Møldrup om. Sendt først gang 26.02.2019. Producerat år 2019.
11:00 
Vild med bøger - med Liza Marklund og Anders Emil Rasmussen
Flemming Møldrup får besøg af den svenske forfatter Liza Marklund, der er aktuel med sin første roman efter krimiserien om reporteren Annika Bengtzon. Spændingsromanen, "Sort perle", foregår på øen Manihiki i Stillehavet. Den lille, isolerede befolkning har i generationer levet af at dyrke perler, men en morgen skyller en orkan et sejlskib med en bevidstløs svensker ind på revet. Han hedder Erik og vender op og ned på hovedpersonens liv. Sammen med antropolog Anders Emil Rasmussen taler Marklund og Møldrup om livet på de små ø-samfund. Sendt først gang 05.03.2019. Producerat år 2019.
11:30 
Store danskere - Tove Ditlevsen
Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Producerat år 2005. Redaktör: Marian Midé.
12:05 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Dressingfabrikken. Gregg Wallace besøger en af de største dressing- og saucefabrikker i verden. Her følger han produktionen af mayonnaise - fra æggene lander i fabrikken og til den ender på glas - klar til at spise. Hvorfor og hvornår blev Briterne forelsket i mayonnaise?. Og hvor mange millioner kilo indtager de om året?. Producerat år 2017.
13:05 
En insiders guide til Nationalmuseet i Amsterdam
Tysk kunstserie fra 2018. Den Hollandske fotograf Erwin Olaf viser rundt på nationalmuseet i Amsterdam. Et sted, der altid har været en vigtig inspirationskilde for ham, og hvis malerier bevæger ham dybt. Her møder han værkerne 'Nattevagten' af Rembrandt, 'Brevlæseren' af Vermeer og 'Den rasende svane' af Asselijn. Producerat år 2018.
13:55 
En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien
Tysk kunstserie fra 2018. Den britiske modedesigner og aktivist Vivienne Westwood viser rundt på Kunsthistorisk Museum i Wien. Her reflekterer hun over børneopdragelse, mens hun betragter kunstværkerne 'Infanta Margarita' af Diego Velázquez, 'Babelstårnet' af Pieter Bruegel og ' Kristi tornekroning' af Caravaggio. Producerat år 2018.
14:50 
Forliset
Den 14. december 1928 sejlede verdens største sejlskib - Skoleskibet København - ud fra den argentinske hovedstad Buenos Aires med 60 danske søfolk om bord. Godt en uge senere telegraferede Skoleskibet "Alt vel om bord". Det var den sidste melding. Siden da har ingen hørt noget fra verdens største sejlskib. Der er aldrig fundet nogen druknede eller vragrester. Nu kommer den fantastiske historie om bygningen og forliset af verdens største sejlskib. Udsendelsen er baseret på aldrig før offentliggjorte dagbøger og breve fra de unge sømænd, og der er interview med de efterladte. Udsendelsen indeholder desuden en detaljeret rekonstruktion af hele forløbet frem til det fatale forlis. Del 2 av 2. Producerat år 2009.
15:30 
Kold krig
Da muren faldt i 1989 og den kolde krig var slut, begyndte en ny strid: Kampen om historien. Hvem havde haft ret og hvem tog fejl. Førende politikere og historikere stod overfor hinanden i kampen om at skrive historien om den kolde krig. I Juni 2005 kom så det første officielle bud på en omfattende undersøgelse af Danmark i den kolde krig, Diis-Rapporten. Med den brød kampen om historien på ny ud i lys lue. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun. Sendt først gang 29.01.2006. Del 1 av 3. Producerat år 2006.
16:10 
The Place Beyond the Pines
Amerikansk drama fra 2012. Stunt-motorcyklisten Luke opdager, at han er far til en lille dreng. For at kunne brødføde sin nye familie dropper han sit cirkus-job og begynder at røve banker. Det sender ham på kollisionskurs med den ambitiøse politimand Avery. Femten år senere kæmper de to mænds unge sønner en hård kamp med arven efter deres fædre. Producerat år 2012. Medverkande: Eva Mendes, Ryan Gosling, Bradley Cooper, Regissör: Derek Cianfrance.
18:25 
Ginos italienske fristelser
Britisk dokumentarserie fra 2017. Den italienske kok Gino D'Acampo tager på en kulinarisk rejse ved Middelhavskysten i Italien. Tag med, når han sejler langs den smukke Amalfikyst, besøger den fortryllende landsby Positano, afslører lokale madhemmelighed og skaber mundvandsdryppende retter. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
18:50 
Ginos italienske fristelser
Britisk dokumentarserie fra 2017. Den italienske kok Gino D'Acampo fortsætter sin madrejse i Italien. Tag med, når han denne gang sejler til den romatiske ø Capri, hvor han smager på 'La dolce vita'- det søde liv, afdækker historien om den berømte citronlikør limoncello og disker op med en italiensk kaloriebombe-klassiker. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
19:15 
Det fantastiske Sicilien [Repris]
Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2012.
20:15 
Joanna Lumleys rejse i Japan
Britisk rejseprogram fra 2016. Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse gennem Japan. Hun starter på øen Shikoku, hvor hun forsøger at sætte sig ind i japansk buddhisme. Derefter går turen til verdens første robot-hotel, Henn Na Hotel på øen Kyushu. I Nagasaki besøger Joanna skolen, der ligger i en af de eneste bygninger, der overlevede atombomben i 1945, og hendes rejse slutter på øerne Okinawa, hvor et af de blodigste slag under 2. verdenskrig blev udkæmpet. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
21:00 
En sag for professor T [Repris]
Tysk krimiserie fra 2019. Hikikomori-syndromet. En afdelingsleder for et forsikringsselskab findes brutalt myrdet. Sagen er sprængfarlig for Daniel, for mordofret var hans kærestes chef. Måske kan Daniel endda ikke regne med professor Thalheims hjælp. For professor T er blevet indlagt på et sanatorium og synes at være fanget i sin egen verden. ,. Producerat år 2018.
22:00 
DR2 Jazz
Nysgerrig for evigt - Annisette møder DR Big Band. I februar 2020 spillede Annisette, "Danmarks vilde rose", og DR Big Band en koncert, som var undervejs i mere end et år. Annisette har stået på scenen med Savage Rose i mere end 50 år, men aldrig spillet en hel koncert med så stort et orkester som DR Big Band. Her kan hun ikke bare følge sin egen intuition, men må forholde sig til dirigent, faste rammer og faste partiturer. Programmet er et smukt kig ind i maskinrummet, hvor Annisette deler sine refleksioner om tvivl og glæde i processen frem mod koncerten. Det er to verdener der mødes, det er følelsen af at være sprunget ud fra det højeste bjerg, hvor man må se, om man kan flyve - og hvor stor musik opstår. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
DR2 Jazz
Annisette og DR Big Band. Danmarks "Vilde Rose" - Annisette - i en sjælden koncert med DR Big Band dirigeret og arrangeret af Peter Jensen. Koncerten tager afsæt i Annisettes eget store og spændende katalog af favoritter, som spænder vidt fra Bob Dylan, Charlie Chaplin over Donny Hathaway til Peter Jensens fine arrangement af "Det er hvidt herude". Vi skal også høre store sange fra Savage Rose repertoiret - udsat for Big Band. Dirigent og arrangør: Peter Jensen. Optaget i DR Koncerthuset. Producerat år 2020.
00:45 
Sylvia Plath - Glasklokken
Britisk dokumentar fra 2018. Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes. Producerat år 2018.
01:45 
Hjertevarme, handicap og Hamlet
Britisk dokumentar fra 2015. De oplever et stormvejr af følelser, da de giver sig i kast med et af verdens mest kendte skuespil. Gennem et år følger vi en gruppe unge voksne med Downs syndrom, mens de forbereder og opfører Shakespears teaterstykke Hamlet. Undervejs ser vi, hvordan skuespillerne hver især kæmper med store udfordringer som at finde kærlighed, deres kropsbillede, venskaber og selvstændighed. Alt imens de punkterer myterne om Downs syndrom. Producerat år 2015.
02:45 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Rebeller i dansk kunsthistorie
DR2, söndag 7/6 12:35(13:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå