Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Beverly Hills 90210
Dead End. Dylan er glad for at være sammen med sin far, men mærker godt presset for at få frigivet sin formue. Derfor opsøger Dylan Jim Walsh for at få ham til at underskrive de endelige dokumenter. Imens er Kellys mor i gang med at sælge det hus, hun ikke længere har råd til at bo i. Brandons held i spil er vendt. Nu har han gæld, og han bliver truet af sin bookmaker, hvis han ikke betaler til tiden. Säsong 3. Del 71. Producerat år 1992.
07:00 
Beverly Hills 90210
The Child Is Father to the Man. Dylans far er død, sprængt i luften af en bilbombe. Dylan er i chok, journalister belejrer hans hjem, og Kelly aner ikke, hvordan hun skal hjælpe ham. Samtidig gør Dylans fars forretningsforbindelser klar til det næste træk. Säsong 3. Del 72. Producerat år 1992.
07:55 
Beverly Hills 90210
Duke's Bad Boy. Mens Kelly stadig har svært ved at hjælpe Dylan ud af hans sorg, er Brenda mere direkte. Hun inviterer dem begge hjem til middag. Men det bliver en helt tredje person, Dylan får den hjælp af, som han har så hårdt brug for. Säsong 3. Del 73. Producerat år 1992.
08:45 
Beverly Hills 90210
Perfectly Perfect. Steve prøver at overtale Brandon til at deltage i et tv-program, hvor man kan møde sin drømmepige. Belært af tidligere erfaringer, siger Brandon nej, for han vil ikke igen være uvenner med Steve over en pige. Men på den anden side . det med pigerne lyder jo lovended. Imens får Kelly større og større problemere Hun spiser slankepiller, er bleg og humørsygy Vennerne planlægger et surprise-party i anledning af hendes 18 års fødselsdag, men Kelly sørger selv for den største overraskelses. Säsong 3. Del 74. Producerat år 1992.
09:40 
Glee
Pot o' Gold. En udvekslingsstudent fra Irland bliver hurtigt gode venner med Brittany, men Santana ser ham straks som en trussel. Imens forsøger Mercedes at hverve nye medlemmer til Shelbys nye kor. Säsong 3. Del 48. Producerat år 2011.
10:25 
Glee
The First Time. Eleverne forbereder sig på premieren på West Side Story. Imens får Finn fornyet håb, da en talentspejder ankommer til skolen. Desværre har spejderen kun øje for én under sit besøg, nemlig Coach Beiste. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2011.
11:15 
Desperate Housewives
Pretty Little Picture. Mary Alice var i gang med at forberede et stort middagsselskab, før hun tog livet af sig selv, og nu beslutter hendes veninder at arbejde videre med planerne. Gabrielle fortsætter sine hede hyrdetimer med gartneren John, men en af kvarterets småpiger ser dem kysse, og selv om hun kun er ni år, ved hun lige præcis, hvordan hun skal udnytte situationen. Bag Brees perfekte facade kæmpes en hård kamp for at skjule et smuldrende ægteskab, og Susan har en på alle måder mindeværdig konfrontation med sin eks-mand Karl. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2004.
12:05 
Desperate Housewives
Who's That Woman?. Jorden brænder for alvor under Gabrielle, da hendes mand, Carlos, finder en af den unge gartners sokker under ægtesengen. Hvordan vil Gabrielle lige forklare, at den er havnet dér? Edie er ved at spise den emsige mrss. Huber ud af huset, det kan i den grad mærkes på husholdningsbudgettet, så derfor prøver hun at presse penge ud af Susann Hvis Susan ikke straks hoster op, vil mrss Huber afsløre, at hun ved, at Susan var i Edies hus, da det brændtee Men hvis det kommer frem at Susan var indblandet i branden, vil det give hendes eksmand, Carl, en enestående chance til et nyt forsøg på at bemægtige sig forældreretten over datteren Juliee. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2004.
12:55 
Desperate Housewives
Come in, Stranger. Et mystisk indbrud og andre besynderlige hændelser på Wisteria Lane gør naboerne både urolige og vagtsomme. Den politibetjent, der efterforsker sagen, inviterer Susan ud på en date, men hvad mon Mike Delfino siger til det? Gabrielles håndfaste svigermor, Juanita, kommer på uanmeldt besøg. Officielt er det for at hygge sig med sin søn og svigerdatter, men i virkeligheden har Carlos bedt sin mor komme, så hun kan holde et vågent øje med Gabrielle. Samtidig foregår der underlige ting i Mary Alices hus, og hendes søn Zach betror Bree en hemmelighed om sin mors død. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2004.
13:45 
Desperate Housewives
Running to Stand Still. Carlos' mor deler mistanken om Gabrielles sidespring med sin søn, og snart ser stakkels Carlos potentielle elskere over det hele, mens Gabrielle selv holder lav profil. Susan undrer sig over, at Mary Alices søn, Zach, tilsyneladende er forsvundet, og hun sætter sig for at grave lidt i sagen, og det fører hende til det psykriatriske hospital Seacrest. Hos Bree og Rex slås de stadig for at få ægteskabet til at fungere, og nu er turen kommet til deres sexliv. Rex har en rigtig god idé til, hvordan de kommer videre - det synes han i hvert fald selv. Og så krydser Lynette knivskarpe moderlige klinger med den emsige Maisy Gibbons (Sharon Lawrence). Säsong 1. Del 6. Producerat år 2004.
14:35 
Ugly Betty
Million Dollar Smile. Så er dagen endelig kommet, hvor Betty skal have sin bøjle af. Men før Betty skal til tandlægen, falder hun og slår sig bevidstløs. Hendes tandlæge dukker op i et syn og viser hende, hvordan verden ville have set ud, hvis hun aldrig havde haft bøjle på tænderne. Betty oplever en fuldstændig omvendt verden og indser, at bøjlen måske har gjort mere godt end først antaget. Säsong 4. Del 82. Producerat år 2009.
15:25 
Ugly Betty
London Calling. Betty får til opgave at dække Londons modeuge sammen med Amanda, og hun får lov til at tage Hilda med på turen. Men udover det flotte tøj, byder turen på uventede møder og genetablering af venskaber for Betty. Derhjemme melder Wilhelmina sig ind i AA, både for at komme tættere på Tyler og for at snyde Claire og Daniel. Samtidig kan Bobby ikke regne ud, hvorfor Justin bruger så meget tid sammen med Austin, men det finder han ud af. Säsong 4. Del 83. Producerat år 2009.
16:15 
Baywatch
The Last Wave. Kaye bliver genforenet med sin gamle kæreste Wes. Lykken varer dog kun kort, da parret snart rammes af en tragisk katastrofe. Stephanie får behandling for sin hudkræft, og Caroline finder Logan og Neely sammen. Säsong 6. Del 131. Producerat år 1996.
17:05 
Baywatch
Go for the Gold. Under en træning i undervandsredning finder Cody en spansk medaljon, som viser sig at være 3500 dollars værd. Det bliver starten på en jagt efter guld på havbunden. Säsong 6. Del 132. Producerat år 1996.
17:50 
Modern Family
The Verdict. Gloria får til opgave at sidde med i en jury og er ovenud begejstret for at få mulighed for at bruge sit amerikanske statsborgerskab, men det huer ikke Jay, da han nu er tvunget til selv at hjælpe til på Joes skole. I mellemtiden planlægger Claire en "Tag-dine-døtre-med-på-arbejde"-dag, mens Phil tager med Luke og Mannys klasse ud til samfundsnyttigt arbejde - en tur der bliver lærerig i mere end en forstand. Säsong 7. Del 149. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
The More You Ignore Me. Da Luke bliver anholdt, og Alex taget i at snige sig ud af en sprutbutik, bliver Phil mest chokeret over Claires reaktion på børnenes uventede opførsel. Cameron og Gloria opsnapper hendes familiens hemmelige opskrift på hot sauce og øjner pludseligt en god forretning. Imens sætter Jay alt ind for at få prisen som "Chamber of Commerce". Säsong 7. Del 150. Producerat år 2015.
18:50 
Venner
The One with Ross's Wedding - Part One. Monica flipper fuldstændig ud over turen til London, mens Joey er ved at gå Chandler på nerverne med hans evige "London, baby". Ross er irriteret over, at Rachel ikke kommer til brylluppet, men bliver hjemme hos Phoebe. Så snart Monica er i London, prøver hun at overtale Emily til at udsætte brylluppet. Men vil det lykkes?. I denne episode medvirker ingen ringere end Sarah Ferguson - og hun gør et vist indtryk på Joey! Og Fergie er ikke den eneste prominente gæstestjerne, også gulddrengen Richard Branson har fundet vej til rollelisten. Säsong 4. Del 96. Producerat år 1998.
19:20 
Venner
The One with Ross's Wedding - Part Two. Phoebe ringer til Emily for at fortælle hende, at Rachel alligevel dukker op til brylluppet, men Phoebe kan ikke få forbindelse med Emily. Joey lider af hjemve, men det kurerer en af brudepigerne. En fuld Monica og Chandler sover sammen, og det ændrer deres forhold. Da Ross skal give sit ja, dukker Rachel op i kirken. Säsong 4. Del 97. Producerat år 1998.
19:50 
Stormester
Kan man græde ud af munden? Og hvordan camouflerer Nikolaj Stokholm sig på et badeværelse?. Nok er stormesterens udfordringer gakkede, men løsningerne er endnu værre. De fem krøllede hjerner, Lina Rafn, Ruben Søltoft, Julie Ølgaard, Christian Fuhlendorff og Nikolaj Stokholm, dyster alle om at vinde ugens præmie, som er ingen ringere end Ruben Søltofts mor. Men hvor langt er Ruben villig til at gå for at vinde sin egen mor?. Producerat år 2018.
21:00 
De Grønne Slagtere
Dansk komedie-drama fra 2003. De to slagtersvende Bjarne og Svend (Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen) er trætte af at slave for den brovtende og bedrevidende lokale slagter Holger (Ole Thestrup), der konstant håner dem. Derfor laver de deres egen forretning i udkanten af byen, men konkurrencen er hård, og kunderne bliver væk. Først da Svend ved lykkens ugunst kommer på en idé til produktet "kyllerylle", der kan konkurrere med Holgers kronhjortepølse, strømmer kunderne til. Men det er svært at skaffe de ekstraordinære råvarer, som skal bruges til supersællerten, og midt i det hele havner Bjarne i et besværligt kærlighedsforhold til Astrid (Line Kruse) samtidig med, at hans psykisk ustabile tvillingebror (også Nikolaj Lie Kaas) dukker op. En film af Oscar-vinderen Anders Thomas Jensen (Blinkende Lygter, Adams æbler), som blev set af over 260.000 danskere i biograferne i Danmark. Producerat år 2002.
22:40 
Minkavlerne
Da Jakob hører, hvad Allan og Martin har rodet sig ud i, prøver han at stoppe dem - men for sent. Heldigvis kommer han sammen med Maria op med en ny plan. Del 8. Producerat år 2019.
23:10 
Giver det mening ifølge Torben Chris
Du har sikkert brugt en hel weekend på at høre tåbelige vendinger, sælgere med intetsigende reklameslogans og meget andet. Men bare rolig, du behøver ikke brokke dig over det længere. Torben Chris gør det for dig. I denne uge skal der endnu engang afgøres ugens dummeste Facebook-diskussioner, ugens tip og masser af andre sjove og måske meningsløse emner. Producerat år 2016.
23:45 
Klovn
Dobbelt dip. Casper leder efter en såkaldt 'effort-gave' til Lene, hvilket indebærer højrisiko adfærd. Og Frank havner i en bitter nabostrid med to nytilflyttede kvinder på vejen. Hvem er mest krænket? Det menneske, som tisser, eller det menneske, som kigger på den, der tisser?. Del 7. Producerat år 2018.
00:15 
Zulu Bingo
Der er masser af skøre, sjove og fede præmier på spil, når Geo blænder op for ZULUs alternative bingoshow. Producerat år 2004.
01:05 
Klovn
(55) "Monsieur le boss". Mia har inviteret Frank på weekendophold på Skodsborg Hotel. Noget kommer i vejen og for at gennemføre turen, bliver de "partners i crime". Casper farer vild på Sjælland, og Frank er nødt til at få ham indlagt igen. Det virker som om, der er styr på tingene, men en bordtennis kamp, Kama Sutra og en tysk tarmskylning er mere, end Mia vil være med til. Producerat år 2008.
01:35 
Klovn
(56) "Bedragsholm Slot". Frank, Mia, Iben og Casper tager på weekendtur til Dragsholm slot med Lars Hjorthøj og hans kone Tina. Pigerne glæder sig til hygge og drengene ser frem til herresnak, jagt og en lille "vuf". Men allerede ved ankomsten gør Frank sig uheldigt bemærket, og inden længe er den dragende servitrice Louise midtpunkt for seksuelle fantasier og indbyrdes beskyldninger for mord. Men alt bliver overskygget, da en hidtil ukendt forbindelse mellem Lars Hjortshøj og Vibeke Hartkorn kommer frem i lyset. Producerat år 2008.
02:05 
Natholdet - ZULU 18
I anledning af TV 2 ZULU's 18 års fødselsdag 15. oktober har Anders Breinholt og 'Natholdet' fået lov til at fejre fødselaren. Det sker med fire 'Natholdet'-programmer, hvor Anders Breinholt har medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULU's historie. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU's historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år. Producerat år 2018.
02:35 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. I Do. Kate forsøger desperat at beskytte Sawyer fra at blive dræbt, mens "The Others" planlægger at bruge hende som lokkemad for at få Jack til at operere Ben. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2006.
03:25 
Unge Lovende
Alex lever udadtil livet som skuespiller i New York, men i virkeligheden er hun dybt ensom og deprimeret. Elise og hendes nye skrivemakker, Katinka, har god kemi fra begyndelsen, men problemerne dukker op, da de havner i seng. Nenne fejrer sin fødselsdag, men fejringen går ikke helt som forventet. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
04:05 
2 Broke Girls
And the Sax Problem. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 103. Producerat år 2016.
05:10 (06:00)
Beverly Hills 90210
Duke's Bad Boy. Mens Kelly stadig har svært ved at hjælpe Dylan ud af hans sorg, er Brenda mere direkte. Hun inviterer dem begge hjem til middag. Men det bliver en helt tredje person, Dylan får den hjælp af, som han har så hårdt brug for. Säsong 3. Del 73. Producerat år 1992.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Rainbow Awards
TV2 Zulu, lördag 21/9 00:45(02:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se